afiyet olsun canım elma yiyemiyorum daha çok içimi kıyıyor.. içerdiği şekerden dolayı oluyormuş...bunu yaşamamak için meyve yedikten yarım saat sonra bir bardak süt,ayran,yoğurt vs tüketmek gerekiyormuş...bir dene bakalım...:)
cıkssssade içiyoruz canım şeker en büyük düşmanımız
Çok sağol yağmurgözlü sana da yakışıklı oğluşunla mutlu huzurlu sağlıklı bir ömür diliyorum tatlım,umarım bir daha hiç sıkıntı yüzü görmezsin geçen yazdıklarını okudum da biraz üzülmüştüm neyse ki geçmiş artık...
Factör cüm,
İyi günlerde kullan aldıklarını..
Bende tam bir tencere ve çaydanlık manyağıyım eşim ve kızım dalga geçer benimle.:)
Factör cüm,
İyi günlerde kullan aldıklarını..
Bende tam bir tencere ve çaydanlık manyağıyım eşim ve kızım dalga geçer benimle.:)
yena ablacım teşekkür ediyorum geçmiş olsun dileklerin için. inşallah buluşuruz.
maşallah pek hamaratsın bende domates sosu yapmak istiyorum eşim diyor uğraşma ama kışın hormonlu domatesleri yemek istemiyorum açıkçası ve kırmızı biber közleyip koyuyorum buzluğa ayy canım çekti
mutlu sana katılıyorum kendimi kalıplara sokamıyorum şu bu diyeti diye ama düzenli yapan arkadaşları tebrik ediyorum. diyetisyenimin verdii liste genel olmasına rağmen onu bile uygulayamadım. zaten diyetisyene bile merakımdan gittim desem yalan olmaz acaba farklı bişey söylicekmi diye gıdacıyım kaloridir, beslenmedir vs bilgim var.o yüzden beni pek tatmin etmedi. ama terzi kendi söküğünü dikemezya uygulamadıktan sonra bilsek ne fayda...artık uygulamaya geçtik çok şükür sizler sayesinde...
yağmurgözlü gerçektenmi süt içerim tabiki çokta severim midemden acayip sesler gelmeye başladı bile
ben hayatımda ilkkez ciddi bir diyet işine girdim aslında derler ki ilk yapınca daha çok kilo verilir ama bende çokta gitmiyor bir yerde bir sıkıntımmı var acaba diye düşünmeye başladım insülin direnci yada pko gibi bişey burdaki arkadaşlar sürekli bahsediyorlar...
merhaba arkadaslar kılo bıldırımımı bugunden yapmak ıstıyorum cunku yarın yokum bu arada coooook mutluyum
gecen hafta :96.8
bu hafta:94.8
gıden:2 kılo
coook mutluyum en sonunda ılk hedefım olan 95 e ulastım hatta 200 gr gectım belkı reglı olmasam daha cok verıebılırdım neyse sımdı ıkıncı hedefım 88 ıyısallah ulasabılırım ve bu kadar uzunda surmez cunku ılk hedefım 25 kılo vermektı 20 kılosunu 4 ayda verdım dıger 5 kıloyu 3.5 aydır ugrasıyorum ıyısallah buna daha cabuk ulasırım o yuzden hedeflerımı 20 kılo gıbı tutmayacagım kucuk adımlar kucuk hedefler koyacagım kendıme
yasafat uçmuşsun tebrikler canım. Devam ediyormusun senin programa? Kaç tahıl kaç proteindi o?
Yasafat neler yapıyorsun da haftada 2 kilo veriyorsun bize de anlatsana
dogumdan sonr5tskler püsküüt cok iyi olmus böle.
sonucta 60 tan 50 ye düsmek isteyenle 90 dan 60 a düsmek isteyenlerin arasinda cok fark var..
bu arada ben diyete baslayali 3 haftayi brz gecti 90 dan 80 e inmis bulunuyorum.
bugün ne yedigime gelince .. sabah kocaman tonbalikli kasarli ve soganli bir sandvic yedim :)
insallah birlikte zayiflayabilecegim yolda$larim olur..
iyi paylasimlar dilerim ..
Yasafatttt anlatanlat bekliyoz bak. Eğer o düzene devam ediyorsan bizde istiyoz öğreenmeyi. Çünkü ben unuttum
tebrikler canımmmmerhaba arkadaslar kılo bıldırımımı bugunden yapmak ıstıyorum cunku yarın yokum bu arada coooook mutluyum
coook mutluyum en sonunda ılk hedefım olan 95 e ulastım hatta 200 gr gectım belkı reglı olmasam daha cok verıebılırdım neyse sımdı ıkıncı hedefım 88 ıyısallah ulasabılırım ve bu kadar uzunda surmez cunku ılk hedefım 25 kılo vermektı 20 kılosunu 4 ayda verdım dıger 5 kıloyu 3.5 aydır ugrasıyorum ıyısallah buna daha cabuk ulasırım o yuzden hedeflerımı 20 kılo gıbı tutmayacagım kucuk adımlar kucuk hedefler koyacagım kendıme
merhaba arkadaslar kılo bıldırımımı bugunden yapmak ıstıyorum cunku yarın yokum bu arada coooook mutluyum
Evet ben de einim o kıyafetleri giyeceğimize.Benim yıllardır hayalim güzel bir topuklu ayakkabı giymek kaç kez heveslenip alıp dolap beklettim modaları da geçti tabi.Şu kilolardan beri en sevdiğim şey olan ayakkabı alışverişini bile severek yapmıyorum çünkü çok şık ayakkabıların üstüne sevmediğim anne işi kıyafetler almak zorunda kaldığımdan onu bile erteledim.Ama şimdi kendime şöyle bir plan hazırladım her 10 kiloda bir kendime ya beğendiğim bir ayakkabıyı ya da takı aksesuar çanta gibi bir şey alcam ödül olarak.(yemekle ödüllendirmek istemiyorum kendimi)
Ayrıca dediğin gibi umarım malum olmuştur herkese bir de tersi çıkmasın rüylarının
bu arada arkadaslar tıcker factory calısmıyor cızelge yapamadım bozukluk var heralde baska bı sıte varmı ordan yenı cızelgemı yapayım
Tencere ve çaydanlık manyağıysan hemen aklını çeleyim senin,falezin saraylı serisi var tencere takımını kullanıyorum ben (mor saraylı) bir de kahvaltı seti var ki şuan alamıyorum ama kesin alıcam.Netten bir bak bayılırsın ya da resim ekleyebiliyorsam site düzeldiyse dur ben ekliyim
(açamadım hızlıresimyükle eror veriyor)
ben de sizdenim ama kilo adına bu ara pek bişey yapmıyorum ama yakında hayatımı rayına koyunca tutmasın kimse beni tam gaz aranızdayım inşallah
Seni motive ediyorlar bir şekilde .:)))
Canım,tıcker factory dışında yapamıyoruz..
Bakayım canım..
Fakat bu sene ekstra bişey alamam artık seneye inşallah..
arkadaşlar bitki çayıda kilo verdiriyo ben tam kilo verdim tam ayda özelliklede yeşil çay arada da elma sirkeli su içtim iştahı kapatıyo denemenizi isterim
Ben de arada Selahattin Dönmez'in metobolizma çayını yapıyorum.Sitede başarı öykülerinde 40 küsür kilo veren Eylülse ondan çok memnundu ben de arada yapıyorum.Bayram tatilinde bol bol yapıp içtim yine başlıycam inşallah.Bağırsakları tembel olanlar özellikle yemeklerden önce 1 su bardağı ondan 2 de su içsinler yemekten kısa bir süre sonra wc yolu görünüyor.Bizim gelin de içti benim ısrarrımla 4 gündür wc ye çıkmıyormuş ona da yaradı şükür.