Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım dedimya ben çok ayrıntılara takılırım. Meyvenin tam olgun olmayanını tüketmek gerekiyormuş çünkü olgunlaştıkça şekerleniyo. Şimdi ekşi yaz elmaları var şekeri düşük. Tazeyken onlardan yiyebiliriz. Birde bu mürdüm eriği tam bizlik, lif değeride çok yüksekmiş birde mor. Mor ve kırmızıları bol bol tüketmemiz lazım , onlar antioksidan. Şimdi ben yarın başlıyorum programıma , şu an kendimi hazırlıyorum psikolojik olarak işyerinde olmasan cacık yap derdim, müthiş bir kurtarıcı acıkma ataklarında aklınızda olsun kızlar

cıksss sade içiyoruz canım şeker en büyük düşmanımız

Evet katılıyorum sana,şekersiz çay ve kahve içmeye başladım ki ölsem içemem derdim yavaş yavaş alışıyorum arada orta şekerli kahveyi özlesem de şekerin beni zehirlediğini çirkin ve mutsuz bir kadın yaptığını düşünüp kokusunu içime çeke çeke sade kahvemi sevmeye çalışıyorum.Yakında severim sanırım

AMİNNNNNNNNN.....teşekkürler canım

Factör cüm,

İyi günlerde kullan aldıklarını..
Bende tam bir tencere ve çaydanlık manyağıyım eşim ve kızım dalga geçer benimle.:)

Tencere ve çaydanlık manyağıysan hemen aklını çeleyim senin,falezin saraylı serisi var tencere takımını kullanıyorum ben (mor saraylı) bir de kahvaltı seti var ki şuan alamıyorum ama kesin alıcam.Netten bir bak bayılırsın ya da resim ekleyebiliyorsam site düzeldiyse dur ben ekliyim

(açamadım hızlıresimyükle eror veriyor)

Adetlerin düzenliyse büyük ihtimal bişey yoktur ama troidde çok etkiliyo kiloyu. Aslında yapılması gereken en önemli şey karar verdikten sonra bir endokrine gitmek ve tahlilleri yaptırmak. Problem varsa boşa giden emekler, sonu hüsran olan zorlu süreçler hediye kalıyo sadece

yasafat uçmuşsun tebrikler canım. Devam ediyormusun senin programa? Kaç tahıl kaç proteindi o?

dogumdan sonr5verdim vermesined d10 kilo fazlalıgım var nasıl verecem kiloyu bilemiyorum bana acil bi diyet lazım arkadaşlarr

Kalkınca : 2 kuru kayısı 2 bardak su

1.öğün : yumurta salatası 2 yumurta ile,10 zeytin,taze kaşar,1 biber,6 ceviz,1 domates,1 salatalık,1 büyük kupa tarçınlı süt

2.öğün : dünden kalan mercimekli pilav ve cacık olacak belki yanına 1 tane de tavuk pirzola olur ızgarada.

sıvı :şu ana kadar yarım litre su 3 lt ye tamamlıycam geceye kadar inşallah.

spor : 1.5 -2.5 saat arası yürüyüş yaparım akşam.

Çok acıkırsam (ki sanmıyorum) ayran ve kuru incir yerim 3.öğünde.

tebrikler canımmm
doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı huzurlu yıllara

Seni motive ediyorlar bir şekilde .:)))

bu arada arkadaslar tıcker factory calısmıyor cızelge yapamadım bozukluk var heralde baska bı sıte varmı ordan yenı cızelgemı yapayım

Canım,tıcker factory dışında yapamıyoruz..

Bakayım canım..
Fakat bu sene ekstra bişey alamam artık seneye inşallah..

Son düzenleme:
ben de sizdenim ama kilo adına bu ara pek bişey yapmıyorum ama yakında hayatımı rayına koyunca tutmasın kimse beni tam gaz aranızdayım inşallah

arkadaşlar bitki çayıda kilo verdiriyo ben tam kilo verdim tam ayda özelliklede yeşil çay arada da elma sirkeli su içtim iştahı kapatıyo denemenizi isterim

Seni motive ediyorlar bir şekilde .:)))

Canım,tıcker factory dışında yapamıyoruz..

Bakayım canım..
Fakat bu sene ekstra bişey alamam artık seneye inşallah..

Evet valla Yena dediğin gibi sanırım öyle yapıyorlar aman her neyse ne sonuçlar iyi olsun da gerisi hikaye...

Bakmaktan zarar gelmez bak tabi ama ben ne zaman o kahvaltı setine baksam mor saraylının içim gidiyor

arkadaşlar bitki çayıda kilo verdiriyo ben tam kilo verdim tam ayda özelliklede yeşil çay arada da elma sirkeli su içtim iştahı kapatıyo denemenizi isterim

Ben de arada Selahattin Dönmez'in metobolizma çayını yapıyorum.Sitede başarı öykülerinde 40 küsür kilo veren Eylülse ondan çok memnundu ben de arada yapıyorum.Bayram tatilinde bol bol yapıp içtim yine başlıycam inşallah.Bağırsakları tembel olanlar özellikle yemeklerden önce 1 su bardağı ondan 2 de su içsinler yemekten kısa bir süre sonra wc yolu görünüyor.Bizim gelin de içti benim ısrarrımla 4 gündür wc ye çıkmıyormuş ona da yaradı şükür.

Off ya yemiyim die sakladığım çikolataları buldum, bide 3 ü birarada nescafe. Daha başlamadım ama yesem bi türlü yemesem aklımda kalıcak. Yiyimde bitsin gitsin bari

bu çayın tarifini alabilirmiyim acaba?????benım metabolizmam aşırı yavaş....belki faydası olur...

evet benimde metebolizmam çalışmadıgı için içiyorum hem kilo verdim hemde iştahım kesildi yemek yemek aklıma gelmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…