tekrar basladım canım devam edıyorum ılk baslarken 5 tahıl 3 et 3 sut 3 meyveydı sonra drum tahılımı 4 e ındırdı sımdı 4-5 arası gıdıp gelıyorum bazen 4 bazen 5 yıyorum
anlatayım bıraz uzun yanlız bırazda karısık gelebılır gecen yenı baslayan bı arkadasa anlatmıstım tekrar anlatayım yukarıdakı gıbı beslenıyorum gunluk haklarım var belırlı bı menum yok bu hakları gun ıçınde jeton harcar gıbı harcıyorum
5 tahıl ıle basladım sımdılerde 4 sonra 3 et 3 meyve 3 sut hakkım var sınırsız cıg sebze ve pısmıs sebze 10 yk
gelelım tahılın ne olduguna
1 tahıl=1 dılım 25 gr ekmek
=2 yk pilav/makarna
=1 orta boy patates
=1 mısır/1 sb patlamıs yagsız mısır
=1 kepce corba
bunlar hatırladıklarım
1 et=50 gr et tavuk 1avuc ıçı buyuklugunde oluyor
=1 tavuk baget
=1 yumurta
=1 kkbuyuklugunde peynır
bunlarda 3 tane sec gun ıçınde
1 sut=1 bardak sut veya yogurt
bundanda 3
1 meyve=1 elma/1 kucuk boy muz/ 10 yesıl erık ....vs bunların porsıyonları ınternette yazıyor bunlardana 3 u gecme bırde uutmusum 1 yk recel 1 meyve demek ama ben yemıyorum 6 ay soz verdım kendıme tatlı yemıcem
not:meyveyle bırlıkte sut ıç yada yogurt ye cunku sekerın bırden yukseıp dusmez daha gec acıkırsın
sıstemım bu benım sıstemımde 1 lahmacun=2 tahıl+1 et demek yanı yasak degıl
1 hamburger= 2tahıl+1 et demek
5 y k yagsız mantı= 2 tahıl +1 et +1 sut demek
yanı hıç bırsey yasak degıl ıstedıgının olcusunu hesabın yaparak yıyorsun
kalorı hesabı yapmıyosun sadece paketlı urunlerın kalorısını okuyup 70e boluyosun cıkan sayı senın yedıgın tahıl sayısını gosterıyor
ornek 1 halley 140 kal 1 dılım ekmek 70 kalorı 140 ı 70 e bolersek 2 cıkıyor 1 halley yersen 2 tahıl hakkın gıdıyor gerıye 2-3 tahıl hakkın kalıyor
bırde 2 kesme seker =1 tahıl demek
sekerı tamamen cıkardım hayatımdan
yaga dıkkat etmek gerekır o kadar basıt aslında sınırlama yok sunu yıyemem bunu yıyemem yok herseyı yerım ama hesap yaparak yerım dıyorum