Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben de arada Selahattin Dönmez'in metobolizma çayını yapıyorum.Sitede başarı öykülerinde 40 küsür kilo veren Eylülse ondan çok memnundu ben de arada yapıyorum.Bayram tatilinde bol bol yapıp içtim yine başlıycam inşallah.Bağırsakları tembel olanlar özellikle yemeklerden önce 1 su bardağı ondan 2 de su içsinler yemekten kısa bir süre sonra wc yolu görünüyor.Bizim gelin de içti benim ısrarrımla 4 gündür wc ye çıkmıyormuş ona da yaradı şükür.

AAA ben onun malzemelerini bile almıştım ama hiç yapmadım :))) tane karabiber tarçın filan vardı %10 hızlandırıyomuş. İyiki hatırlattın canım yaa yarın onada başliyim ben artık. Karanfil vardı bide sanırım

Buldum kızlar not edin isteyenler
2 orta boy elma (tercihen yeşil)
1 orta boy limon
1 tatlı kaşığı karanfil
1 dal tarçın
1 tatlı kaşığı tane karabiber
elmaları ve limonu yıkayıp kabuklarıyla 4 e böl. 3 litre suya malzemeleri koy. Kaynayınca kapat ve süz. Yemeklerden sonra sıcak veya soğuk olarak iç. Birde hergün yenisi hazırlancakmış.

Buldum kızlar not edin isteyenler
2 orta boy elma (tercihen yeşil)
1 orta boy limon
1 tatlı kaşığı karanfil
1 dal tarçın
1 tatlı kaşığı tane karabiber
elmaları ve limonu yıkayıp kabuklarıyla 4 e böl. 3 litre suya malzemeleri koy. Kaynayınca kapat ve süz. Yemeklerden sonra sıcak veya soğuk olarak iç. Birde hergün yenisi hazırlancakmış.

saol cnmm:KK64::KK64::KK64::KK64:

Yasafat demin yazdık ama görmedin herhalde. Senin şu programı bi anlatırmısın zahmet olmazsa

yasafat uçmuşsun tebrikler canım. Devam ediyormusun senin programa? Kaç tahıl kaç proteindi o?

tekrar basladım canım devam edıyorum ılk baslarken 5 tahıl 3 et 3 sut 3 meyveydı sonra drum tahılımı 4 e ındırdı sımdı 4-5 arası gıdıp gelıyorum bazen 4 bazen 5 yıyorum

Yasafat neler yapıyorsun da haftada 2 kilo veriyorsun bize de anlatsana :KK52:

Yasafatttt anlat :KK52: anlat :KK52: bekliyoz bak. Eğer o düzene devam ediyorsan bizde istiyoz öğreenmeyi. Çünkü ben unuttum :KK17:

anlatayım bıraz uzun yanlız bırazda karısık gelebılır gecen yenı baslayan bı arkadasa anlatmıstım tekrar anlatayım yukarıdakı gıbı beslenıyorum gunluk haklarım var belırlı bı menum yok bu hakları gun ıçınde jeton harcar gıbı harcıyorum:KK1:

5 tahıl ıle basladım sımdılerde 4 sonra 3 et 3 meyve 3 sut hakkım var sınırsız cıg sebze ve pısmıs sebze 10 yk

gelelım tahılın ne olduguna

1 tahıl=1 dılım 25 gr ekmek
=2 yk pilav/makarna
=1 orta boy patates
=1 mısır/1 sb patlamıs yagsız mısır
=1 kepce corba

bunlar hatırladıklarım

1 et=50 gr et tavuk 1avuc ıçı buyuklugunde oluyor
=1 tavuk baget
=1 yumurta
=1 kkbuyuklugunde peynır

bunlarda 3 tane sec gun ıçınde

1 sut=1 bardak sut veya yogurt
bundanda 3

1 meyve=1 elma/1 kucuk boy muz/ 10 yesıl erık ....vs bunların porsıyonları ınternette yazıyor bunlardana 3 u gecme bırde uutmusum 1 yk recel 1 meyve demek ama ben yemıyorum 6 ay soz verdım kendıme tatlı yemıcem

not:meyveyle bırlıkte sut ıç yada yogurt ye cunku sekerın bırden yukseıp dusmez daha gec acıkırsın

sıstemım bu benım sıstemımde 1 lahmacun=2 tahıl+1 et demek yanı yasak degıl
1 hamburger= 2tahıl+1 et demek
5 y k yagsız mantı= 2 tahıl +1 et +1 sut demek

yanı hıç bırsey yasak degıl ıstedıgının olcusunu hesabın yaparak yıyorsun
kalorı hesabı yapmıyosun sadece paketlı urunlerın kalorısını okuyup 70e boluyosun cıkan sayı senın yedıgın tahıl sayısını gosterıyor
ornek 1 halley 140 kal 1 dılım ekmek 70 kalorı 140 ı 70 e bolersek 2 cıkıyor 1 halley yersen 2 tahıl hakkın gıdıyor gerıye 2-3 tahıl hakkın kalıyor

bırde 2 kesme seker =1 tahıl demek
sekerı tamamen cıkardım hayatımdan

yaga dıkkat etmek gerekır o kadar basıt aslında sınırlama yok sunu yıyemem bunu yıyemem yok herseyı yerım ama hesap yaparak yerım dıyorum

ben bebeğime hamileyken 30 kilo aldım , bebeğim 3 yaşında ama veremiyorum, diyetisyene gittim fayda görmedim,tüm gün oturarak çalışıncada spora zaman kalmıyor, ama aslında azmetsem yapabileceğimi biliyorum, bende sabır problemi var :KK43: uzun diyetlere dayanamıyorum... ümitsiz vakayım sanırım

bu arada 92 kiloyum

hiç üzülmeyin inşalah vereceksiniz sabahları aç karnına elma suyu için ve bol bol yeşil çay ben bir ayda 5 kilo verdim ve iştahım kapandı:KK19:

yasafat çok sağol canım ya ellerine sağlık. Detaylarını öğrenebileceğimiz bir sitesi varmı acaba veya ne die arattırmak gerekiyo. Ordan bakalımda senide fazla yormayalım. Gerçi yeterli derecede açıklayıcı olmuş tekrar saol :KK71:

bu çayın tarifini alabilirmiyim acaba?????benım metabolizmam aşırı yavaş....belki faydası olur...
tabi canım hemen ne demek...

2-3 lt suya 2 elma,1 limon kabuklu şekilde 4 e bölünerek atılır,1 tk karanfil,1 tk tane karebiber,1 çubuk tarçın suya konur kaynamaya başladıktan 5 dk sonra filan altı kapatılır ağzı kapalı şekilde demlenmesi beklenir.Yemeklerden önce ve sonra içilir (ben öyle yapıyorum) Ben ayrıca içine bir tutamda kiraz sapı atıyorum bazı arkadaşlarda poşet sallama yeşil çay atıyorlarmış ya da 5 i ir yerdelerden o da iyiymiş.Ara ara lezzet değişmek için denersin.Buz dolabında 3 gün saklaniliyor sıcak ya da soğuk içebilirsin.Canın sıvı tüketmek istedikçe iç ben öyle yapıyorum.Günde 4-5 bardağı buluyor.Afiyet olsun şimdiden.

tekrar basladım canım devam edıyorum ılk baslarken 5 tahıl 3 et 3 sut 3 meyveydı sonra drum tahılımı 4 e ındırdı sımdı 4-5 arası gıdıp gelıyorum bazen 4 bazen 5 yıyorum

anlatayım bıraz uzun yanlız bırazda karısık gelebılır gecen yenı baslayan bı arkadasa anlatmıstım tekrar anlatayım yukarıdakı gıbı beslenıyorum gunluk haklarım var belırlı bı menum yok bu hakları gun ıçınde jeton harcar gıbı harcıyorum:KK1:

5 tahıl ıle basladım sımdılerde 4 sonra 3 et 3 meyve 3 sut hakkım var sınırsız cıg sebze ve pısmıs sebze 10 yk

gelelım tahılın ne olduguna

1 tahıl=1 dılım 25 gr ekmek
=2 yk pilav/makarna
=1 orta boy patates
=1 mısır/1 sb patlamıs yagsız mısır
=1 kepce corba

bunlar hatırladıklarım

1 et=50 gr et tavuk 1avuc ıçı buyuklugunde oluyor
=1 tavuk baget
=1 yumurta
=1 kkbuyuklugunde peynır

bunlarda 3 tane sec gun ıçınde

1 sut=1 bardak sut veya yogurt
bundanda 3

1 meyve=1 elma/1 kucuk boy muz/ 10 yesıl erık ....vs bunların porsıyonları ınternette yazıyor bunlardana 3 u gecme bırde uutmusum 1 yk recel 1 meyve demek ama ben yemıyorum 6 ay soz verdım kendıme tatlı yemıcem

not:meyveyle bırlıkte sut ıç yada yogurt ye cunku sekerın bırden yukseıp dusmez daha gec acıkırsın

sıstemım bu benım sıstemımde 1 lahmacun=2 tahıl+1 et demek yanı yasak degıl
1 hamburger= 2tahıl+1 et demek
5 y k yagsız mantı= 2 tahıl +1 et +1 sut demek

yanı hıç bırsey yasak degıl ıstedıgının olcusunu hesabın yaparak yıyorsun
kalorı hesabı yapmıyosun sadece paketlı urunlerın kalorısını okuyup 70e boluyosun cıkan sayı senın yedıgın tahıl sayısını gosterıyor
ornek 1 halley 140 kal 1 dılım ekmek 70 kalorı 140 ı 70 e bolersek 2 cıkıyor 1 halley yersen 2 tahıl hakkın gıdıyor gerıye 2-3 tahıl hakkın kalıyor

bırde 2 kesme seker =1 tahıl demek
sekerı tamamen cıkardım hayatımdan

yaga dıkkat etmek gerekır o kadar basıt aslında sınırlama yok sunu yıyemem bunu yıyemem yok herseyı yerım ama hesap yaparak yerım dıyorum

bu diyet bana çok mantıklı geldi çünkü hertürlü gıdayı alıyorsun sınırlama yapıyorsun sadece miktar olarak... bunu not edeyim ben tebrikler canım. peki sporu ne kadar yapıyorsun ve ne tür sporları tercih ediyorsun?

AAA ben onun malzemelerini bile almıştım ama hiç yapmadım :))) tane karabiber tarçın filan vardı %10 hızlandırıyomuş. İyiki hatırlattın canım yaa yarın onada başliyim ben artık. Karanfil vardı bide sanırım

Naçizane tavsiyemdir; eğer çay seviyorsan demlendikten sonra ya demliğe ya da içerken bardağına da karanfil ekle oldukça güzel oluyor ve yağ yakmada çok etkiliymiş (Bunu da Eylülse'den öğrenmiştim arada yapıyorum)

tencere ve çaydanlık manyağıysan hemen aklını çeleyim senin,falezin saraylı serisi var tencere takımını kullanıyorum ben (mor saraylı) bir de kahvaltı seti var ki şuan alamıyorum ama kesin alıcam.netten bir bak bayılırsın ya da resim ekleyebiliyorsam site düzeldiyse dur ben ekliyim :KK1:

(açamadım hızlıresimyükle eror veriyor)

o manyaklardan biride benim:KK1::KK1::KK1:hepsine baktım ve bayıldımmmmm.... Mor saraylıları görünce çeyiz yapıp evlenesim geldi...:)))

X