şimdi 10nda 10 şöyle. bir gece gaza geldik saydık haftaları aha kurbana 10 hafta var kasalım aslan gibi girelim bayrama dedik. sonra 5 eylülden önce kimse düzene giremiyor leah beim kızın doum günü 9 kasım dedi milad o zaman olsun. 10 da 10 o yani. amaç bu sınırlı zamanda konsantre kolay olmak yoksa ömrümüz diyet bizim. ben işi ileri götürüp bu ara günlük bile mutlu oluyorum-bu gün sporumda tam, baslenmemi de sağlıklı yaptım kaldı 62 gün. ha gayret gibi.
herkesi bir iki kişi kontrol etsin demiştik sonra bunu yapmak oldukça yorucu olur dedik ama herkes kendi kendinin koçu olsun ve bu sınırlı günde küçük bir mucize yaratsın dedik. yani en az 10 kilo verme çabasında 5 bile versek kar bu gazla 15 verende olabilir ki bu da muhtesem olur öyle değil mi.
Hehhee ciciş dimi ? Görünce insanın göbek atası geliyosenin nie yok ama avatarın?
sen bayağı bir deneyim yaşamışsın sanırım canım ben o diyetlerin hiçbirini yapmadım, dukan nasıl bir diyet ki? ama proteinlerde yağların yanmasını sağlıyor bu ne yaman çelişkidir böyleben ekmeği zaten çok yemiyorum o nedenle beyaza devam :))) evet diyette değiliz sağlıklı beslenmeyi öğreniyoruz değil mi canımmmmmmm ,bazlamayı severim bak ,ekmek hariç her türlü hamurişini severim o ayrı :))))
bunada şükürrrrrrrrrr
bende bayıldım ya gördükçe göbek atasım geliyor valla :)
ben eklemeyi daha ögrenemedim fazla anlamıyorum netten burayada ikizler beni üye yaptı
günaydın kızlar, pazartesi doruklarda olan tatil boyunca depolanmış enerjim perşembe günü itibariyle yavaş yavaş tükeniyor. o zaman hemen bir türk kahvesi içilir ve vücuda kafein girişi sağlanır...
aynen bende öyleyim sürünerek geliyorum işe bu hafta işkence gibi geldi banasen yazınca canım istedi bende kahve içiyorum...kızlar buyrun sabah kahvesine
efsunlu doğumgünün kutlu olsun canım sevdiklerinle birlikte nice senelere
afiyet olsun, haftasonu da yaklaştı ama beni evde haftasonu daha ağır bir mesai bekliyo hadi bakalım hayırlısı.aynen bende öyleyim sürünerek geliyorum işe bu hafta işkence gibi geldi banasen yazınca canım istedi bende kahve içiyorum...kızlar buyrun sabah kahvesine
efsunlu doğumgünün kutlu olsun canım sevdiklerinle birlikte nice senelere
gel canım gel iki lafın belini kırar kaynatırızkahveye bende geliyorum şekersiz nescafe sıcak suyumu alayımda geleyim
afiyet olsun, haftasonu da yaklaştı ama beni evde haftasonu daha ağır bir mesai bekliyo hadi bakalım hayırlısı.
evet ya ekmeğim glisemik indeksi yüksek ama diğerlerini sevmiyorum ya, alışmaya çalışsam iyi olacak sanırım, zaten proteininde abartılmaması gerek dediğin gibi, tatlılar başımızı yakanlar ama ben vazgeçtim artık onlar benim düşmanlarım :)))) kolayı zaten içmem sevmem yani ,cipste yemem, adaya gitsek iyi olur iyi fikir :) aman yoooooooooook nihat doğanda gelir melir hiç çekememmmmmBende yapmadım ama biliyorum hepsini hemen hemen , dietisyenim bana demiştiki proteinle karbonhidrat dengeli olmalı, günlük enerjimizi kanbonhidratlardan alırız ama rafine edilmiş olanları örneğin beyaz ekmek gibi bunlar glisemik indexi yüksek yani kan şekerini aniden yükselten ve aynı hızda düşüren yiyeceklerdir. Beyaz un, beyaz şeker yasakkk. Ama tam buğday unu, yani eski usul , köy unu dielim kepeği içinde, ruşeym denen buğday özü içinde olduğundan hem glisemik indexi düşük hemde kaliteli bir karbonhidrat demişti. Proteinler zaten vücudun yapıtaşı , olmazsa olmazı. Ama günlük protein ihtiyacının üstünde almakta gut hastalığı ve buna benzer bikaç sağlık sorununu tetikliyor. Herşeyden ama az yemek , yediğimizide yakmak en sağlıklısı. Gerçi bunları hemen hemen hepimiz biliyoruzda , iş tatlıdan , cazip yiyeceklerden , koladan filan uzak durmakta. Bi adaya filanmı gitsek acaba
bence gez bak hangisi rahatsa onu al markaya takılma ,yürüyüş için olanları tercih et.....mutlu canım maşallah seninki baya bir erken çıkmış 20 likler. benim 3 ü zamnında ve sancısız cıktı ancak sonuncusu kaç yıldır çıkamıyor doktorum uç kısmının cerrahi operasyonla yarılması gerekir demişti korkmuştum ama mecbur çaresine bakıcam..
bende sporumu düzenli yapmaya calışıyorum artıkın yeterya vede iyi bir spor ayakkabı alıcam maşallah ayaklar taraklı bir sürü ayakkabı var hiçbirinde tam rahat edemiyorum varmı tavsiye edilen bir marka???
birisi kahve mi dediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiibenimki orta şekerli olsun :))))
bugünki menüm...
kahvaltı
tam buğday sandviç ekmeğinden yy peynirli domatesli sandviç...çay
ara
1 türk kahvesi...
1 nektarin,yarım armut
öğle
yumurtalı pazı kavurması,yoğurt,salata
ara
acıkırsam meyve yerim
akşam
tavuk haşlama,salata
bol su,bitki çayları,
spor
yok henüz başlayamadım...
Bende yapmadım ama biliyorum hepsini hemen hemen , dietisyenim bana demiştiki proteinle karbonhidrat dengeli olmalı, günlük enerjimizi kanbonhidratlardan alırız ama rafine edilmiş olanları örneğin beyaz ekmek gibi bunlar glisemik indexi yüksek yani kan şekerini aniden yükselten ve aynı hızda düşüren yiyeceklerdir. Beyaz un, beyaz şeker yasakkk. Ama tam buğday unu, yani eski usul , köy unu dielim kepeği içinde, ruşeym denen buğday özü içinde olduğundan hem glisemik indexi düşük hemde kaliteli bir karbonhidrat demişti. Proteinler zaten vücudun yapıtaşı , olmazsa olmazı. Ama günlük protein ihtiyacının üstünde almakta gut hastalığı ve buna benzer bikaç sağlık sorununu tetikliyor. Herşeyden ama az yemek , yediğimizide yakmak en sağlıklısı. Gerçi bunları hemen hemen hepimiz biliyoruzda , iş tatlıdan , cazip yiyeceklerden , koladan filan uzak durmakta. Bi adaya filanmı gitsek acaba