- 20 Mart 2009
- 30.804
- 91.860
günaydın güzeller...
efsunlu nice huzurlu sağlıklı yaşlar geçirmeni dilerim sevdiklerinle.
beyzuş ve yena ablalara; sanırım istanbulda buluşma tasarlanıyor işte o zaman hep beraber buluşalım ne güzel olur. tanımayıçok istiyorum...
10 kilo verme yarışı arkadaşlar buyarışa herkes katlabilri ancak p.tesi başladık ve hergün yani haftada enaz 5 gün spor yapma şartı vardı.ve de bir günde 30 dk dan az olmayacak. ben kendi adıma başladım ama yemeği aşırı azalttım 20 lik dişim hala çıkamdığı için ama yinede kilom sabit. gercekten doğru az yeyince kilo verilmiyor. ama diyetisyenimin verdiği listeye harfiyen uymakta benim kişiliğime aykırı ama az kalori aldığımdan veremiyorum.
he bu arada tefalin düdüklü tenceresi mükemmel 10 dk da nohut yemeği hazır...
ceco sen kadar iyi yüreklisin canım benimya sana öle davranmışlar ama sen karşılığını ne güzel veriyorsun aynı durumda ben öle yapmaazdım biliyorum kendimi çok değer verirım ama bi kalemdede silerim. senin davranışın en doğrusu canım hem bu dünya hem ahirette kazanan sen olursun inş.
dişim çok fena ağzımı açamıyorum.. 26 yaşımdayım 20 lik çıkarıyorum ne kötü uff. sanırım cerrahi operasyon gerekiyor.
Çok iyi olur buluşursak hepimiz..
geçmiş olsun bu arada..
ben 16 yaşımda çıkardım nasıl bir danaysam. üste bir diş eksik o yüzden oyuzden dişlerim uste düzgün. ama alt taraf halayı sıkışmış ekip gibi kimi önde kimi arkada. eşim durup durup mutlu acaba telmi taktırsak diyor. meyer yeni bir tedavi çıkmış 50 ysşınds oldsn dişler düzeliyormuş.
özetle aldırabilirsen aldır. kesin dişçiye git zaten
Benim öyle yirmilik dişim çıktıktan sonra alt dişlerim çok sıkıştı ve şu an bayağı kötü görünüyor..
Fırçalarkende çok zorlanıyorum..
günaydın kızlar, pazartesi doruklarda olan tatil boyunca depolanmış enerjim perşembe günü itibariyle yavaş yavaş tükeniyor. o zaman hemen bir türk kahvesi içilir ve vücuda kafein girişi sağlanır...
Bir yerde okuyup uyguluyordum ben geçen yıl...yürüyüşe çıkmadan önce kahve içmek çabuk yorulmamızı engelliyormuş..
meyve aldım geldim...öğün araları hiç acıkmayan ben 1 nektarin ve yarım armut hüplettim...9 gün tatil boyunca yediklerim yüzünden ( özelllikle de pilav ) alt üst olan pankreasım sayesinde iki saatte bir içim kıyılıyor...abur cubura saldırmaktansa meyve bari yiyeyim...offff offff tekrar montiye dönmek biraz zor olacak...
Bende öyleyim tatlım...Pİlav değilde baklava yemekten alt üst oldum..
Önlenemez bir ayuluk var bende sürekli yiyesim var..Üstüne regl olmamda iyice cozuttu halimi..