Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Çok iyi olur buluşursak hepimiz..

geçmiş olsun bu arada..

Benim öyle yirmilik dişim çıktıktan sonra alt dişlerim çok sıkıştı ve şu an bayağı kötü görünüyor..
Fırçalarkende çok zorlanıyorum..

Bir yerde okuyup uyguluyordum ben geçen yıl...yürüyüşe çıkmadan önce kahve içmek çabuk yorulmamızı engelliyormuş..

Bende öyleyim tatlım...Pİlav değilde baklava yemekten alt üst oldum..
Önlenemez bir ayuluk var bende sürekli yiyesim var..Üstüne regl olmamda iyice cozuttu halimi..

arkadaşlar ben şu an hipnozla zayıflamayı deniyorum. Sonuçları bildiricem. İnşallah işe yarar.

10 kilocu yoldaşlarım size karşı çok mahcubum ben hala yürüyüşe veya leslie başlayamadım..
KEndimde o gücü bulamıyorum her gün bugün tamam diyorum ama iş uygulamaya gelince elim kolum kalkmıyor..NOrmalde regl olduğumda pek spor yapamazdım onunda etkisi olabilir, bünyeye aşırı glikoz ve karbon yüklenmesindende olabilir...

Ama bu demek değildir pes ettim asla..Sadece egsersize dönmem biraz gecikti o kadar..

Bugün tartıldım tartıda 70 gördüm Allahım sana geliyorum dedim..O nasıl bir mutluluktu öyle..Sonra tekrar çıktım 114 bişey..Sonra tekrar çıktım error dedi..

Pili bitti tartımın, bugün almaya çalışıcam yarın için..

Dün geç saatlere kadar derin dondurucuya malzeme hazırladım..PAtlıcan közledim,fasulye hazırladım,biber dizdim kurutmaya..Kışın çok severim kuru biber..

HAftaya turşu yapmayı planlıyorum..

Son düzenleme:
menün çok güzel ve düzenli maşallah

gece yatarken tarçınlı sütü de tavsiye ederim acıkınca iyigidiyor...
bende elma yiyorum şuan gerçi midem dajha çok kaznıyor elma ile ama en zararsızı bu..

afiyet olsun canım elma yiyemiyorum daha çok içimi kıyıyor.. içerdiği şekerden dolayı oluyormuş...bunu yaşamamak için meyve yedikten yarım saat sonra bir bardak süt,ayran,yoğurt vs tüketmek gerekiyormuş...bir dene bakalım...:)

Factör cüm,

İyi günlerde kullan aldıklarını..
Bende tam bir tencere ve çaydanlık manyağıyım eşim ve kızım dalga geçer benimle.:)

Hayırlı olsun canım karatay beslenme şeklin :))) olsun bu günlük 1 dilim ekmekten bir şey çıkmaz sonra düzgün bir şekilde devam edersin.Aklında olsun yumurtayı haşlanmış yemekten bıkarsan boş boş salata yap bol maydonoz baharat ve yeşil ya da kuru soğanlı harika oluyor :)) şu an benim yumurtam öyle ve anca ona sıra geldi koca dolu tabaktan :)

bu akıllı arkadaşınız dün ne yaptı biliyo musunuz! ekmekten biraz kesmek için biraz çiğ badem naturel fındık alayım dedim, bi baktım dükkandan çıkarken elimde kocaman bi poşet. ben aktardı çerezciydi gibi yerlere girince böyle kendimi kaybediyorum bi bakıyorum cüzdan boş, elimdeki poşet dolu... neyse sen git akıllı ekmekten kesicem diye fındık badem al bi de yanında dut kurusu al. mantığa bak, neyse dükkandan çıktım arabaya bindim hala bi şeyin farkında değilim, başladım düşen kan şekerimi dut kurusu yiyerek yükseltmeye. eve gelince aklım başıma geldi, tabi şekeri yükleyince vücuda. elimdekinin bi hayli şeker deposu olduğu, şimdi onu ne eşim yer ne bizimkiler ofise getireyim de bari gündüzleri yiyeyim.

Çok teşekkür ederim Gülmacım.Ayrıca bu bayramki hezimetini akıllanıp bir dahaki bayram zafere dönüştürür feleğe bir çembe atarsın sıkma canını

Tatlım sıcak derken ılık mı yoksa baya baya çay içer gibi kaynara yakın mı içtiğin su?

Bende öyleyim tatlım...Pİlav değilde baklava yemekten alt üst oldum..
Önlenemez bir ayuluk var bende sürekli yiyesim var..Üstüne regl olmamda iyice cozuttu halimi..

canım regl dönemi iştah kontrolü çok zor oluyor...içime doymak bilmeyen fil kaçmış gibi hissediyorum...

ben tatlı yemedim canım yaa..hamur işleri beni bitirdi...elde kesme etli makarnalar..bazlamaçlar...börekler...şölen havasında yenen kahvaltılar

Canım çok sağol en güzel yeni yaşlara hep beraber fit şekilde inşallah.

Bu İstanbul buluşmasından haberim olmazsa sabote ederim kızlar bir yerde toplansak hakkaten İstanbullu hatunlar olarak ne güzel olur yaaa...

20 lik diş için ablamda operasyon geçirmişti çok zor bir şey değil gözünde büyütme.Ayrıca 4 ameliyat geçirmiş biri olarak,ki birinde böbreğim opere edildi yani alındı sana rahatlıkla söyleyebilirim çok küçük bir şey sakın korkup erteleme ve şimdiden kendini kasma.Çok büyük geçmiş olsun canım,sana da sağlık ve huzur diliyorum...

yena ablacım teşekkür ediyorum geçmiş olsun dileklerin için. inşallah buluşuruz.
maşallah pek hamaratsın bende domates sosu yapmak istiyorum eşim diyor uğraşma ama kışın hormonlu domatesleri yemek istemiyorum açıkçası ve kırmızı biber közleyip koyuyorum buzluğa ayy canım çekti

mutlu sana katılıyorum kendimi kalıplara sokamıyorum şu bu diyeti diye ama düzenli yapan arkadaşları tebrik ediyorum. diyetisyenimin verdii liste genel olmasına rağmen onu bile uygulayamadım. zaten diyetisyene bile merakımdan gittim desem yalan olmaz acaba farklı bişey söylicekmi diye gıdacıyım kaloridir, beslenmedir vs bilgim var.o yüzden beni pek tatmin etmedi. ama terzi kendi söküğünü dikemezya uygulamadıktan sonra bilsek ne fayda...artık uygulamaya geçtik çok şükür sizler sayesinde...

yağmurgözlü gerçektenmi süt içerim tabiki çokta severim midemden acayip sesler gelmeye başladı bile

ben hayatımda ilkkez ciddi bir diyet işine girdim aslında derler ki ilk yapınca daha çok kilo verilir ama bende çokta gitmiyor bir yerde bir sıkıntımmı var acaba diye düşünmeye başladım insülin direnci yada pko gibi bişey burdaki arkadaşlar sürekli bahsediyorlar...

merhaba arkadaslar kılo bıldırımımı bugunden yapmak ıstıyorum cunku yarın yokum bu arada coooook mutluyum

gecen hafta :96.8
bu hafta:94.8

gıden:2 kılo

coook mutluyum en sonunda ılk hedefım olan 95 e ulastım hatta 200 gr gectım belkı reglı olmasam daha cok verıebılırdım neyse sımdı ıkıncı hedefım 88 ıyısallah ulasabılırım ve bu kadar uzunda surmez cunku ılk hedefım 25 kılo vermektı 20 kılosunu 4 ayda verdım dıger 5 kıloyu 3.5 aydır ugrasıyorum ıyısallah buna daha cabuk ulasırım o yuzden hedeflerımı 20 kılo gıbı tutmayacagım kucuk adımlar kucuk hedefler koyacagım kendıme

Evet ben de einim o kıyafetleri giyeceğimize.Benim yıllardır hayalim güzel bir topuklu ayakkabı giymek kaç kez heveslenip alıp dolap beklettim modaları da geçti tabi.Şu kilolardan beri en sevdiğim şey olan ayakkabı alışverişini bile severek yapmıyorum çünkü çok şık ayakkabıların üstüne sevmediğim anne işi kıyafetler almak zorunda kaldığımdan onu bile erteledim.Ama şimdi kendime şöyle bir plan hazırladım her 10 kiloda bir kendime ya beğendiğim bir ayakkabıyı ya da takı aksesuar çanta gibi bir şey alcam ödül olarak.(yemekle ödüllendirmek istemiyorum kendimi)

Ayrıca dediğin gibi umarım malum olmuştur herkese bir de tersi çıkmasın rüylarının

bu arada arkadaslar tıcker factory calısmıyor cızelge yapamadım bozukluk var heralde baska bı sıte varmı ordan yenı cızelgemı yapayım

Efsunlu doğum günün kutlu olsun geç oldu ama kusura bakma cnm üstelik takvime not almıştım ama unutmuşum
nice sağlıklı huzurlu mutlu ve fit yıllara inş.

Ahhh canım benim ya düşünüp takvime not alman bile beni nasıl mutlu etti sağol,her zaman dediğim gibi geç olsun güç olmasın boşver tatlım :))) Bu arada soramadım nasıldı Ordu?Öyle özledim ki memleketimi inşallah nasipse seneye ben de gidicem.Annem perşembeli benimde...

Çok sağol yağmurgözlü sana da yakışıklı oğluşunla mutlu huzurlu sağlıklı bir ömür diliyorum tatlım,umarım bir daha hiç sıkıntı yüzü görmezsin geçen yazdıklarını okudum da biraz üzülmüştüm neyse ki geçmiş artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…