günaydın güzeller...
efsunlu nice huzurlu sağlıklı yaşlar geçirmeni dilerim sevdiklerinle.
beyzuş ve yena ablalara; sanırım istanbulda buluşma tasarlanıyor işte o zaman hep beraber buluşalım ne güzel olur. tanımayıçok istiyorum...
10 kilo verme yarışı arkadaşlar buyarışa herkes katlabilri ancak p.tesi başladık ve hergün yani haftada enaz 5 gün spor yapma şartı vardı.ve de bir günde 30 dk dan az olmayacak. ben kendi adıma başladım ama yemeği aşırı azalttım 20 lik dişim hala çıkamdığı için ama yinede kilom sabit. gercekten doğru az yeyince kilo verilmiyor. ama diyetisyenimin verdiği listeye harfiyen uymakta benim kişiliğime aykırı ama az kalori aldığımdan veremiyorum.
he bu arada tefalin düdüklü tenceresi mükemmel 10 dk da nohut yemeği hazır...
ceco sen kadar iyi yüreklisin canım benimya sana öle davranmışlar ama sen karşılığını ne güzel veriyorsun aynı durumda ben öle yapmaazdım biliyorum kendimi çok değer verirım ama bi kalemdede silerim. senin davranışın en doğrusu canım hem bu dünya hem ahirette kazanan sen olursun inş.
dişim çok fena ağzımı açamıyorum.. 26 yaşımdayım 20 lik çıkarıyorum ne kötü uff. sanırım cerrahi operasyon gerekiyor.
ben 16 yaşımda çıkardım nasıl bir danaysam. üste bir diş eksik o yüzden oyuzden dişlerim uste düzgün. ama alt taraf halayı sıkışmış ekip gibi kimi önde kimi arkada. eşim durup durup mutlu acaba telmi taktırsak diyor. meyer yeni bir tedavi çıkmış 50 ysşınds oldsn dişler düzeliyormuş.
özetle aldırabilirsen aldır. kesin dişçiye git zaten
günaydın kızlar, pazartesi doruklarda olan tatil boyunca depolanmış enerjim perşembe günü itibariyle yavaş yavaş tükeniyor. o zaman hemen bir türk kahvesi içilir ve vücuda kafein girişi sağlanır...
meyve aldım geldim...öğün araları hiç acıkmayan ben 1 nektarin ve yarım armut hüplettim...9 gün tatil boyunca yediklerim yüzünden ( özelllikle de pilav ) alt üst olan pankreasım sayesinde iki saatte bir içim kıyılıyor...abur cubura saldırmaktansa meyve bari yiyeyim...offff offff tekrar montiye dönmek biraz zor olacak...
menün çok güzel ve düzenli maşallah
gece yatarken tarçınlı sütü de tavsiye ederim acıkınca iyigidiyor...
bende elma yiyorum şuan gerçi midem dajha çok kaznıyor elma ile ama en zararsızı bu..
günaydın efsunlu dogum gününmüş dün kaçırmışım .nice mutlu yıllara ailenle sevdiklerinle inşallah
günaydın,okula gitmeden bir bakayım dedim.bugün senebaşı toplantımız var.müdürümüz uzatmayı çok seviyor toplantıyı.artık işimiz uzayabilir.kahvaltımı yapacağım.karatay diyerine başlıyorum.ama ona uygun alışverişte yapmadım.2yumurta,biraz peynir,domaes,salatalık.ceviz yok bir dilim ekmek. bugünlük böyle.başladım,başlıyorum diyene bayramda 99.300 olmuşum.
ibatum cok saol cnm
dogum gunun kutlu olsunn cnm benımm
[
cok saol asucumm
asuman senın kendı adınmı yoksa kızlarından bırının adımı merakk
günaydınn benım yedıgım baklavaların da acısı cıktı az z degıl 2-3 kılo almısımm birde 10 kılo verme yarısına gırdımm kendı capımdaa
yarın cuma ne yüzle bildirim yapacaksamm bılemıyorumm
cumartesıden bu yana sıkmaya calısıyorumm bırdee her gun yurudummm
ayıp bana ayıpp:95::95::95::95::95::95::95::95::95::95:
Tatlım sıcak derken ılık mı yoksa baya baya çay içer gibi kaynara yakın mı içtiğin su?şu 10 kilo yarışına bende gireyim belki hırs yapar bayrama kadar veririm birilerine hava atardım zaten sıcak suyla göbek gitme yolunda valizini toplamış yolcu gibi görünüyor .hergün 9 bardak sıcak su döküyorum içine ben olsam çoktan gitmiştim yumuşaşık olmuş mıncıklayıp duruyorum .ama yürüyüşle onu toparlıcam
Bende öyleyim tatlım...Pİlav değilde baklava yemekten alt üst oldum..
Önlenemez bir ayuluk var bende sürekli yiyesim var..Üstüne regl olmamda iyice cozuttu halimi..
günaydın güzeller...
efsunlu nice huzurlu sağlıklı yaşlar geçirmeni dilerim sevdiklerinle.
beyzuş ve yena ablalara; sanırım istanbulda buluşma tasarlanıyor işte o zaman hep beraber buluşalım ne güzel olur. tanımayıçok istiyorum...
10 kilo verme yarışı arkadaşlar buyarışa herkes katlabilri ancak p.tesi başladık ve hergün yani haftada enaz 5 gün spor yapma şartı vardı.ve de bir günde 30 dk dan az olmayacak. ben kendi adıma başladım ama yemeği aşırı azalttım 20 lik dişim hala çıkamdığı için ama yinede kilom sabit. gercekten doğru az yeyince kilo verilmiyor. ama diyetisyenimin verdiği listeye harfiyen uymakta benim kişiliğime aykırı ama az kalori aldığımdan veremiyorum.
he bu arada tefalin düdüklü tenceresi mükemmel 10 dk da nohut yemeği hazır...
ceco sen kadar iyi yüreklisin canım benimya sana öle davranmışlar ama sen karşılığını ne güzel veriyorsun aynı durumda ben öle yapmaazdım biliyorum kendimi çok değer verirım ama bi kalemdede silerim. senin davranışın en doğrusu canım hem bu dünya hem ahirette kazanan sen olursun inş.
dişim çok fena ağzımı açamıyorum.. 26 yaşımdayım 20 lik çıkarıyorum ne kötü uff. sanırım cerrahi operasyon gerekiyor.
yani hiç kafanı takmana bile gerek yok afiyet olsun, inşallah olacağız o kıyafetlerin içince :)
ya neler oluyor ya ve bunlar beni çok korkutuyor, komşulukta bitmiş valla insan söylemez mi ya ....
bence herkese malum olmuş :) kesin vereceksin sen ,demek o yaşta adam vermiş hemde sadece onları keserek ,bizde ekstra sporda var ooooo keisn veririz :)))))
canım benim emin ol bütün müdürler aynı hepsi nedense uzatmayı seviyor :)))))
hımmmm spor şartını bilmiyordum onu yapamayabilirim bebişten dolayı ama yapmaya çalışırım sonuçta 9 kasıma kadar değil mi bende veririm ya :))))
bende 31 yaşındayım hala çıkmadı 2olik dişler .....
Efsunlu doğum günün kutlu olsun geç oldu ama kusura bakma cnm üstelik takvime not almıştım ama unutmuşum
nice sağlıklı huzurlu mutlu ve fit yıllara inş.
Çok sağol yağmurgözlü sana da yakışıklı oğluşunla mutlu huzurlu sağlıklı bir ömür diliyorum tatlım,umarım bir daha hiç sıkıntı yüzü görmezsin geçen yazdıklarını okudum da biraz üzülmüştüm neyse ki geçmiş artık...aynen bende öyleyim sürünerek geliyorum işe bu hafta işkence gibi geldi banasen yazınca canım istedi bende kahve içiyorum...kızlar buyrun sabah kahvesine
efsunlu doğumgünün kutlu olsun canım sevdiklerinle birlikte nice senelere
[COLOR="#990 u0cc"]slm kizlar efsunlu dogum günün kutlu olsun cnm incecik saglikli senelere ins[/COLOR]