Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

şimdi 10nda 10 şöyle. bir gece gaza geldik saydık haftaları aha kurbana 10 hafta var kasalım aslan gibi girelim bayrama dedik. sonra 5 eylülden önce kimse düzene giremiyor leah beim kızın doum günü 9 kasım dedi milad o zaman olsun. 10 da 10 o yani. amaç bu sınırlı zamanda konsantre kolay olmak yoksa ömrümüz diyet bizim. ben işi ileri götürüp bu ara günlük bile mutlu oluyorum-bu gün sporumda tam, baslenmemi de sağlıklı yaptım kaldı 62 gün. ha gayret gibi.

herkesi bir iki kişi kontrol etsin demiştik sonra bunu yapmak oldukça yorucu olur dedik ama herkes kendi kendinin koçu olsun ve bu sınırlı günde küçük bir mucize yaratsın dedik. yani en az 10 kilo verme çabasında 5 bile versek kar bu gazla 15 verende olabilir ki bu da muhtesem olur öyle değil mi.

hımmm anladım canım sağol, evet ya 15 veren bile olur ve bu mükemmel olur, bu arada o resimdeki sensin sanırım bence bayağı incesin valla, seninkiler gözlük alıp yeniden baksınlar bence :))) fıstıksın işte kıskananlar çatlasın:nazar:

sen bayağı bir deneyim yaşamışsın sanırım canım ben o diyetlerin hiçbirini yapmadım, dukan nasıl bir diyet ki? ama proteinlerde yağların yanmasını sağlıyor bu ne yaman çelişkidir böyle :KK43: ben ekmeği zaten çok yemiyorum o nedenle beyaza devam :))) evet diyette değiliz sağlıklı beslenmeyi öğreniyoruz değil mi canımmmmmmm ,bazlamayı severim bak ,ekmek hariç her türlü hamurişini severim o ayrı :))))

bunada şükürrrrrrrrrr

bende bayıldım ya gördükçe göbek atasım geliyor valla :):KK64::KK66:

Bende yapmadım ama biliyorum hepsini hemen hemen , dietisyenim bana demiştiki proteinle karbonhidrat dengeli olmalı, günlük enerjimizi kanbonhidratlardan alırız ama rafine edilmiş olanları örneğin beyaz ekmek gibi bunlar glisemik indexi yüksek yani kan şekerini aniden yükselten ve aynı hızda düşüren yiyeceklerdir. Beyaz un, beyaz şeker yasakkk. Ama tam buğday unu, yani eski usul , köy unu dielim kepeği içinde, ruşeym denen buğday özü içinde olduğundan hem glisemik indexi düşük hemde kaliteli bir karbonhidrat demişti. Proteinler zaten vücudun yapıtaşı , olmazsa olmazı. Ama günlük protein ihtiyacının üstünde almakta gut hastalığı ve buna benzer bikaç sağlık sorununu tetikliyor. Herşeyden ama az yemek , yediğimizide yakmak en sağlıklısı. Gerçi bunları hemen hemen hepimiz biliyoruzda , iş tatlıdan , cazip yiyeceklerden , koladan filan uzak durmakta. Bi adaya filanmı gitsek acaba :KK17:

benim aralıgın 12 sine kadar kilo vermem lazım benide alın şu spor listesine
pazartesi 30 dakika
salı 45 dakika
çarşamba 70 dakika

ben eklemeyi daha ögrenemedim fazla anlamıyorum netten burayada ikizler beni üye yaptı :KK1:

anasayfada teknik destek var altta orda chat messenger var. Kulitta saolsun biton avatar koyuyo bizim için. Önce onlardan seç , sağ tıkla bilgisayarına masa üstüne yada başka yere kaydet. Sonra sağ üstte kontrol panelini tıkla canım. Solda avatar değiştir var. Oradan seçtiğini ekle , değişiklikleri kaydet de bu kadar :KK71:

günaydın kızlar, pazartesi doruklarda olan tatil boyunca depolanmış enerjim perşembe günü itibariyle yavaş yavaş tükeniyor. o zaman hemen bir türk kahvesi içilir ve vücuda kafein girişi sağlanır... :KK68: :KK68: :KK68:

Son düzenleme:
Efsunlu doğum günün kutlu olsun geç oldu ama kusura bakma cnm üstelik takvime not almıştım ama unutmuşum :KK43:
nice sağlıklı huzurlu mutlu ve fit yıllara inş.

günaydın kızlar, pazartesi doruklarda olan tatil boyunca depolanmış enerjim perşembe günü itibariyle yavaş yavaş tükeniyor. o zaman hemen bir türk kahvesi içilir ve vücuda kafein girişi sağlanır... :KK68: :KK68: :KK68:

aynen bende öyleyim sürünerek geliyorum işe bu hafta işkence gibi geldi bana:KK50:sen yazınca canım istedi bende kahve içiyorum...kızlar buyrun sabah kahvesine :KK68:

efsunlu doğumgünün kutlu olsun canım sevdiklerinle birlikte nice senelere

mutlu canım maşallah seninki baya bir erken çıkmış 20 likler. benim 3 ü zamnında ve sancısız cıktı ancak sonuncusu kaç yıldır çıkamıyor doktorum uç kısmının cerrahi operasyonla yarılması gerekir demişti korkmuştum ama mecbur çaresine bakıcam..

bende sporumu düzenli yapmaya calışıyorum artıkın yeterya vede iyi bir spor ayakkabı alıcam maşallah ayaklar taraklı bir sürü ayakkabı var hiçbirinde tam rahat edemiyorum varmı tavsiye edilen bir marka???

aynen bende öyleyim sürünerek geliyorum işe bu hafta işkence gibi geldi bana:KK50:sen yazınca canım istedi bende kahve içiyorum...kızlar buyrun sabah kahvesine :KK68:

kahveye bende geliyorum şekersiz nescafe sıcak suyumu alayımda geleyim:KK68:

afiyet olsun, haftasonu da yaklaştı ama beni evde haftasonu daha ağır bir mesai bekliyo hadi bakalım hayırlısı.

[COLOR="#990 u0cc"]slm kizlar efsunlu dogum günün kutlu olsun cnm incecik saglikli senele:KK71:re ins[/COLOR]

Bende yapmadım ama biliyorum hepsini hemen hemen , dietisyenim bana demiştiki proteinle karbonhidrat dengeli olmalı, günlük enerjimizi kanbonhidratlardan alırız ama rafine edilmiş olanları örneğin beyaz ekmek gibi bunlar glisemik indexi yüksek yani kan şekerini aniden yükselten ve aynı hızda düşüren yiyeceklerdir. Beyaz un, beyaz şeker yasakkk. Ama tam buğday unu, yani eski usul , köy unu dielim kepeği içinde, ruşeym denen buğday özü içinde olduğundan hem glisemik indexi düşük hemde kaliteli bir karbonhidrat demişti. Proteinler zaten vücudun yapıtaşı , olmazsa olmazı. Ama günlük protein ihtiyacının üstünde almakta gut hastalığı ve buna benzer bikaç sağlık sorununu tetikliyor. Herşeyden ama az yemek , yediğimizide yakmak en sağlıklısı. Gerçi bunları hemen hemen hepimiz biliyoruzda , iş tatlıdan , cazip yiyeceklerden , koladan filan uzak durmakta. Bi adaya filanmı gitsek acaba :KK17:
evet ya ekmeğim glisemik indeksi yüksek ama diğerlerini sevmiyorum ya, alışmaya çalışsam iyi olacak sanırım, zaten proteininde abartılmaması gerek dediğin gibi, tatlılar başımızı yakanlar ama ben vazgeçtim artık onlar benim düşmanlarım :)))) kolayı zaten içmem sevmem yani ,cipste yemem, adaya gitsek iyi olur iyi fikir :) aman yoooooooooook nihat doğanda gelir melir hiç çekememmmmm:KK60:
mutlu canım maşallah seninki baya bir erken çıkmış 20 likler. benim 3 ü zamnında ve sancısız cıktı ancak sonuncusu kaç yıldır çıkamıyor doktorum uç kısmının cerrahi operasyonla yarılması gerekir demişti korkmuştum ama mecbur çaresine bakıcam..

bende sporumu düzenli yapmaya calışıyorum artıkın yeterya vede iyi bir spor ayakkabı alıcam maşallah ayaklar taraklı bir sürü ayakkabı var hiçbirinde tam rahat edemiyorum varmı tavsiye edilen bir marka???
bence gez bak hangisi rahatsa onu al markaya takılma ,yürüyüş için olanları tercih et.....

meyve aldım geldim...öğün araları hiç acıkmayan ben 1 nektarin ve yarım armut hüplettim...9 gün tatil boyunca yediklerim yüzünden ( özelllikle de pilav ) alt üst olan pankreasım sayesinde iki saatte bir içim kıyılıyor...abur cubura saldırmaktansa meyve bari yiyeyim...offff offff tekrar montiye dönmek biraz zor olacak...

bugünki menüm...

kahvaltı
tam buğday sandviç ekmeğinden yy peynirli domatesli sandviç...çay

ara
1 türk kahvesi...
1 nektarin,yarım armut

öğle
yumurtalı pazı kavurması,yoğurt,salata

ara
acıkırsam meyve yerim

akşam
tavuk haşlama,salata

bol su,bitki çayları,

spor
yok henüz başlayamadım...:KK4::KK57:

bugünki menüm...

kahvaltı
tam buğday sandviç ekmeğinden yy peynirli domatesli sandviç...çay

ara
1 türk kahvesi...
1 nektarin,yarım armut

öğle
yumurtalı pazı kavurması,yoğurt,salata

ara
acıkırsam meyve yerim

akşam
tavuk haşlama,salata

bol su,bitki çayları,

spor
yok henüz başlayamadım...:KK4::KK57:

menün çok güzel ve düzenli maşallah:nazar:

gece yatarken tarçınlı sütü de tavsiye ederim acıkınca iyigidiyor...
bende elma yiyorum şuan gerçi midem dajha çok kaznıyor elma ile ama en zararsızı bu..

adın neydi benimki mutlu,
seninle aynı sekilde zayıfladım ben. hatta bu tür akımları yalnış buluyorum ama direk işe yaramaz demeyip araştırıyorum hem bişiler de öğreniyorum. ama bu mucize vadeden tüm kısa yada uzun vadeli diyetler biraz sıkıntılı. çünkü ozel bir dr gidince onlarca derğerini öğrenip ona göre diyetler olusturuyor, nasıl bir diyet tüm insanlara aynbı sekilde iyi gelir. özetle kendimizi tanımamız sart. yani bana avuc avuc badem yemek kilo aldırmazken bazılarını 5 tanesi bile kötü etkiler gibi.

X