Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

şu 10 kilo yarışına bende gireyim belki hırs yapar bayrama kadar veririm birilerine hava atardım zaten sıcak suyla göbek gitme yolunda valizini toplamış yolcu gibi görünüyor .hergün 9 bardak sıcak su döküyorum içine ben olsam çoktan gitmiştim yumuşaşık olmuş mıncıklayıp duruyorum .ama yürüyüşle onu toparlıcam

sorması ayıp ne kadar ücret verdin?bende yeni fissler düdüklü aldım.daha önceden düdüklüm varmış zannediyordum ama bu şahanee.hemde çok lezzetli oluyor valla hemde kısa sürede

Fissleri biliyorum canım , çok iyi bir düdüklü o , teyzemde kullanıyo ama bana göre değil çünkü ben sebze filanda fişirmek istiyorum besin değerleri açısından ama fissler çok güçlü pişiriyo ve makıç gibi oluyo yemekler. Sert şeyler için birebir ama. Benim set 400 dü ama ben nakit aldım. Karacada %10 nakit indirimi var 360 oldu yani. 2 tencere , ikiside düdüklü olabiliyo , yani kapak oturuyo ikisinede , clipsli , 2 de buharda pişirme tenceresi var. Fisslerin 1 düdüklüsü bu fiyattı yaklaşık sanırım

günaydın güzeller...

efsunlu nice huzurlu sağlıklı yaşlar geçirmeni dilerim sevdiklerinle.

beyzuş ve yena ablalara; sanırım istanbulda buluşma tasarlanıyor işte o zaman hep beraber buluşalım ne güzel olur. tanımayıçok istiyorum...

10 kilo verme yarışı arkadaşlar buyarışa herkes katlabilri ancak p.tesi başladık ve hergün yani haftada enaz 5 gün spor yapma şartı vardı.ve de bir günde 30 dk dan az olmayacak. ben kendi adıma başladım ama yemeği aşırı azalttım 20 lik dişim hala çıkamdığı için ama yinede kilom sabit. gercekten doğru az yeyince kilo verilmiyor. ama diyetisyenimin verdiği listeye harfiyen uymakta benim kişiliğime aykırı ama az kalori aldığımdan veremiyorum.

he bu arada tefalin düdüklü tenceresi mükemmel 10 dk da nohut yemeği hazır...

ceco sen kadar iyi yüreklisin canım benimya sana öle davranmışlar ama sen karşılığını ne güzel veriyorsun aynı durumda ben öle yapmaazdım biliyorum kendimi çok değer verirım ama bi kalemdede silerim. senin davranışın en doğrusu canım hem bu dünya hem ahirette kazanan sen olursun inş.

dişim çok fena ağzımı açamıyorum.. 26 yaşımdayım 20 lik çıkarıyorum ne kötü uff. sanırım cerrahi operasyon gerekiyor.

Geçmiş olsun canım , bilirim o 20 lik dişi , adı 20 lik onun yaşla ilgisi yok. Benim sonuncusu geçen sene çıktı yani 30 yaşındayken. Çıkacak yeri yoksa çok zorlar , bir diş hekimine gitmende fayda var

günaydınnnnnn
evelsi günkü korkunç bas ağrısı bel ve bacak ağrısına dönüşüp dün de devam etti meyer adetmiş. offfffffffff. gitmedi bu ağrı anlamadım yaaaa. neyse. bu hafta başladık ama adet nedeni ile kilo vermem zorrrr görünüyor. 300-500 gr civarı gider ama haftaya inşallah iyi bir sayı ile harika bir başlangıç yaparım.

arkadaşlar,
88.5 civarı olmusum (89 küsürdü cuma) telefona yazıyorum. aylık periyodumu, kilolarımı her cuma işliyorum. ne işe yarıyor az buçuk çıkardım. çünkü tatilde 2-3 kilo anca gitti son 4 hafta da ise 500 gr azalma ancak oldu(6-7 hayta tail yaptımmmmm)

şimdi ne yaptım ne yapmadım kilolar kaldı yahut daha az verdim;

su içmedim; normalde her sabah kalkınca 2-3 bardak su içiyorum günü 3 litre ile bitiriyorum.

sık sık atıştırmayı unuttum günde 1 öyün yediğim oldu. diyetim de hergün ana ve ara öğunler yiyorum araları atlasam bile kesin 3 öğunum var.

akşam çok gec saatlerde 9-10 gibi sofraya oturdum. başlarda az yedim ama bayramda hele tammmm sapıttım. kebablar falan. künefe ile bitirmeler yemeği. çok yalnış, şimdi tekrar 7 den önce akşam yemeği işi bitiyor.

hergün çok hareket etsem bile yürüyüş yapamadım (denize girdim alışverişe gittim gezdim falan filan.). her akşam yemek üstüne düzenli yürüyüş gibisi yokkkk.

yemek konusunda pek boğazımı tutmadım ama eskisi gibi de saldırmadım her gördüğüme. ama akşamları altınoluk akçay nerde bulasam dondurma yedim normal açıklardan. her fırsatta yedim. şimdi akşamları çok delirmezsem yememeye çalısıyorum özellikle sekerli bir seyler.

durum bu yine fena atlatmamısız bu durumda .

günaydın kızlar bu aralar nette bi sorun var giremiyorum fazla
dyet normal seyirde gidio ama çok zorlanıyorum ramazandan sonra koca boğaz oldum tatlıy a doyamıyorum
spor yapıyorum ara ara çocuk okula başlasa daha düzene giricek hayatım sanırım bende sporumu saatli yaparım en azından

Kızlar karatay diyetine şöyle bir göz attım forumdan. Gerçekten işe yarar gibi görünüyor. Kitabı alan varmı acaba? Baya ilgimi çekti çünkü ben guguklu saat gibi 2 saatte bir acıkıyorum
ya onda hiç ekmek yokmuş hoş ben ekmeği pek sevmem ama yemedende olmaz ki değil mi?
canım ya kusura bakma ama senin kv tek kelime ile egoist, kendi hiç düşmeyecek değil mi? gerçi düşmesin başına hepten bela olur

ben 16 yaşımda çıkardım nasıl bir danaysam. üste bir diş eksik o yüzden oyuzden dişlerim uste düzgün. ama alt taraf halayı sıkışmış ekip gibi kimi önde kimi arkada. eşim durup durup mutlu acaba telmi taktırsak diyor. meyer yeni bir tedavi çıkmış 50 ysşınds oldsn dişler düzeliyormuş.
özetle aldırabilirsen aldır. kesin dişçiye git zaten

ilbatum bende baya bi inceledikten sonra vazgeçtim. Zaten eti sevmem nadir yerim , tavuk desen aman aman uzak dursun , yani hiç benlik değil. Hele dukan dieti tam bir fiyasko bana göre. Aklıma geldide , mesela detox yaparken nie hiç protein yok? Sebze var haşlanmış veya çorba şeklinde ? Çünkü vücuttaki toksinleri proteinler yapıyo zaten. Ben aynı düzen devam edicem canım. Abur cuburu , tatlıyı kesip sporumuzuda yaptıkmı tamamdır bu iş. Diyet kelimesinden nefret edenlerdenim zaten. Sağlıklı beslenicez o kadar. Beyaz ekmek yerine tam buğday ekmeği yeriz olur biter. Birde ben çapati ekmeği yapıyorum , eşimede mayalı gıdalar yasak. O hem lezzetli hemde tam dietlik. Bazlama gibi oluyo

Valla evet senede bir gün diyorum artık tatlı konusu o yüzden kasmadım.Umarım hepimiz bir dahaki doğum günlerimizde hayal ettiğimiz kıyafetler içinde oluruzzzzz
yani hiç kafanı takmana bile gerek yok afiyet olsun, inşallah olacağız o kıyafetlerin içince :)
ya neler oluyor ya ve bunlar beni çok korkutuyor, komşulukta bitmiş valla insan söylemez mi ya ....
bence herkese malum olmuş :) kesin vereceksin sen ,demek o yaşta adam vermiş hemde sadece onları keserek ,bizde ekstra sporda var ooooo keisn veririz :)))))
canım benim emin ol bütün müdürler aynı hepsi nedense uzatmayı seviyor :)))))

hımmmm spor şartını bilmiyordum onu yapamayabilirim bebişten dolayı ama yapmaya çalışırım sonuçta 9 kasıma kadar değil mi bende veririm ya :))))
bende 31 yaşındayım hala çıkmadı 2olik dişler .....

sen bayağı bir deneyim yaşamışsın sanırım canım ben o diyetlerin hiçbirini yapmadım, dukan nasıl bir diyet ki? ama proteinlerde yağların yanmasını sağlıyor bu ne yaman çelişkidir böyle ben ekmeği zaten çok yemiyorum o nedenle beyaza devam :))) evet diyette değiliz sağlıklı beslenmeyi öğreniyoruz değil mi canımmmmmmm ,bazlamayı severim bak ,ekmek hariç her türlü hamurişini severim o ayrı :))))
Günaydın hala 100 kiloda olsam bunada şükür diyorum napim :)
bunada şükürrrrrrrrrr
Hehhee ciciş dimi ? Görünce insanın göbek atası geliyo senin nie yok ama avatarın?
bende bayıldım ya gördükçe göbek atasım geliyor valla :)

günaydın herkeze bu aralar aşırı kilo almaya başladım. 75 kilo oldum hayatımda hiç bu kadar kilo almamıştım.

şimdi 10nda 10 şöyle. bir gece gaza geldik saydık haftaları aha kurbana 10 hafta var kasalım aslan gibi girelim bayrama dedik. sonra 5 eylülden önce kimse düzene giremiyor leah beim kızın doum günü 9 kasım dedi milad o zaman olsun. 10 da 10 o yani. amaç bu sınırlı zamanda konsantre kolay olmak yoksa ömrümüz diyet bizim. ben işi ileri götürüp bu ara günlük bile mutlu oluyorum-bu gün sporumda tam, baslenmemi de sağlıklı yaptım kaldı 62 gün. ha gayret gibi.

herkesi bir iki kişi kontrol etsin demiştik sonra bunu yapmak oldukça yorucu olur dedik ama herkes kendi kendinin koçu olsun ve bu sınırlı günde küçük bir mucize yaratsın dedik. yani en az 10 kilo verme çabasında 5 bile versek kar bu gazla 15 verende olabilir ki bu da muhtesem olur öyle değil mi.

ben dün yemeyi sapıttım dedim ama akşam yatağa girince düşündümde bir şey yememişim

sabah: 1poğaça+ 1 bardak çay (şekersiz ki zati 15 yıldır böyle )

öğle: 1 pide +1 fincan çay

16 gibi 1 şeftali

akşam :1 fincan yeşil çay

ve sabah tartıldım ben ne yaptım diye 94.9 yani bu hafta 500 gram gitmiş azcık daha dikkat etseydim daha çok giderdi hele sporda yapabilsem .....

bugün sabah kahvaltım:

1/2 domates
1 salatalık
3 zeytin
2 sivri biber
4-5 dal maydanoz
1 dilim ekmek

öğlene: menemen yapacağım
1 dilim ekmek yerim

akşam: kurufasulye yapacağım ekmek yemem
pilavda yaparım eşim isterse ama ben yemem
salata falan yeri m yanında olmadı kuru soğan

artık araları çok acıkmadığım sürece yapmayacağım önce yeşilçay içeceğim hala açsam bakacağım birşeylere... benim bu direnci kırmam gerek çok sık yediğimizde insülin artıyormuş ve kilo vermek güçleşiyormuş, öğünler arası 4 saat olmalıymış

günaydın bugünün tontonları yarının 90-60-90 lık hatunları.
kız biz zayıflayınca çok can yakarız. valla benden umudu kessinler evli çocuklu bir kadınım ben.
neysem ben bu siteye pazar kayır oldum. demekki pazartesi başlanan 10kilo diyetine girebilirim. ama bir farkla ben 1 kasımda 10 kiloyu vermiş olmam gerek. 5 kasımda kurban bayramı. memlekete gidicez. hergün spor yapamıyordum ama şimdi gaza gelip hergün yaparım sanırım. neyse başlayalımda inşallah yolda cozutmayız.
yarın listeler açıklanacağı için bugün kilo bildirimi yaptık. 97.8 olmuşum. ah ah önce 9 ile 8 in yeri değişse, sonra 8 le 7 yer değiştirse.
neyse bayrama kadar gözle görülür bir değişime ihtiyacım ver. hem yeni bayramlıklar için. hemde kayınvaldemlere gidicem. bebeişten dolayı birçok akraba bizi bekliyor. oğluşum kadar ilgi toplamam gerek. gerçi onunla yarışamamda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…