- 25 Şubat 2011
- 5.524
- 4
sorması ayıp ne kadar ücret verdin?bende yeni fissler düdüklü aldım.daha önceden düdüklüm varmış zannediyordum ama bu şahanee.hemde çok lezzetli oluyor valla hemde kısa sürede
günaydın güzeller...
efsunlu nice huzurlu sağlıklı yaşlar geçirmeni dilerim sevdiklerinle.
beyzuş ve yena ablalara; sanırım istanbulda buluşma tasarlanıyor işte o zaman hep beraber buluşalım ne güzel olur. tanımayıçok istiyorum...
10 kilo verme yarışı arkadaşlar buyarışa herkes katlabilri ancak p.tesi başladık ve hergün yani haftada enaz 5 gün spor yapma şartı vardı.ve de bir günde 30 dk dan az olmayacak. ben kendi adıma başladım ama yemeği aşırı azalttım 20 lik dişim hala çıkamdığı için ama yinede kilom sabit. gercekten doğru az yeyince kilo verilmiyor. ama diyetisyenimin verdiği listeye harfiyen uymakta benim kişiliğime aykırı ama az kalori aldığımdan veremiyorum.
he bu arada tefalin düdüklü tenceresi mükemmel 10 dk da nohut yemeği hazır...
ceco sen kadar iyi yüreklisin canım benimya sana öle davranmışlar ama sen karşılığını ne güzel veriyorsun aynı durumda ben öle yapmaazdım biliyorum kendimi çok değer verirım ama bi kalemdede silerim. senin davranışın en doğrusu canım hem bu dünya hem ahirette kazanan sen olursun inş.
dişim çok fena ağzımı açamıyorum.. 26 yaşımdayım 20 lik çıkarıyorum ne kötü uff. sanırım cerrahi operasyon gerekiyor.
ya onda hiç ekmek yokmuş hoş ben ekmeği pek sevmem ama yemedende olmaz ki değil mi?Kızlar karatay diyetine şöyle bir göz attım forumdan. Gerçekten işe yarar gibi görünüyor. Kitabı alan varmı acaba? Baya ilgimi çekti çünkü ben guguklu saat gibi 2 saatte bir acıkıyorum
canım ya kusura bakma ama senin kv tek kelime ile egoist, kendi hiç düşmeyecek değil mi? gerçi düşmesin başına hepten bela olurAslında eşim daha yeni yeni beni kollamaya başladı annesine karşı. Senelerce hep altan al aman idare et diyip duruyordu fakat artık oda huzurumuzun kaçmaması için elinden geleni yapıyor sonuçta herşey moralle oluyor. Son 10 gündür eşimle babasıyla ilgilenmekten konuşamıyorduk bile hatta hastanede kaldığında bile annesi onuda yanında refakatci istemişti ve eşim ne zaman bizi dolaşmaya geldiyse hemen telefon açtı ille gel ben babanla başa cıkamıyorum delirdi yine diye. Eşimde hastaneye acele döndüğünde adamcağaz uyuyormuş her defasında. Kadın sırf eve uğramasın diye yalan söylüyormuş meğer oda çok şükür ondan sonra anladı annesinin entrikalarını
Bir ara eşim babasının, annesinin, ablasının ve kızkardeşin olduğu kocaman cerceveli bir resmi salonun duvarına asmaya niyetlenmişti o zaman bende resmen dedim beni cıldırtmaya mı calışıyorsun ananın resmini tam karşıma asarsan bende sokaktan daş toplar her gün o resmi daşlarım demiştim
Şaka sandı ama en son valla balkondan aşağı atarım dedikten sonra vazgeçtibana oğlumu boşa diyen bir kadının resminemi bakıcam bütün gün
Biliyorum yine bir kaç gün sonra kPye kıyamayıp gidicem yine onlara ama ne yapayım öyle bir kadınla yanlız kalmasınada içim el vermiyor. Daha adamcağız yeni yatalak oldu kadın başladı iki gündür bağırmaya dün bende dayanamadım ya sen ne yapıyorsun adamcağızın aklı yerinde olsa aynı şeyleri tekrar edip dururmu diye fena bozuldu neymiş unutuyormuş mecburmuymuş herşeyi 50 kere tekrar etmeye bende gerekirse 100 kerede olsa tekrar ediceksin sonuçta seni senelerce bakmış eşin dedim fena bozuldu. Alzheimer teşhisi daha yeni kondu ve kadın hala kendini düşünüyor neymiş gezemiyormuş da eve hapis olmuş falan diye.
Böyleleride anayım fedakar eşim diye dolanıyor valla eşimin annesi olmasa yüzüne bile bakmam.
neden 9 kasım ? ya ne olur bilen biri anlatsın bizde katılalım ,ben o dönem tatildeydim o nedenle anlamamışım yabende şu yürüyüşe başlasam iyi olacakta ne zaman? bebişten fırsat kalmıyor ya
bendede aynı sorun var malesef ve bendede pko var
10 kilo yarışını bende okudum ama unuttum nasıldı ? ne zamana kadar verilecek bende yapayım ya
canım 10 kilo yarışı ptesi başlamı yanlış hatırlamıyorsam 9 kasıma kadar.bi de bazı kriterleri var yürüyüş yapmak gibi.ama tabi ne kadardı unuttum
tabi hastalık çok daha zor muhakkak ,herkesin evladı kıymetli ne zorluklarla büyüyor bebeklerimiz..... bizde eşimin memleketini düşünüyoruz kv ben bakarım diyor, annemde öğretmen hala çalışıyor onun bakma durumu yok öyle oluncada bizde orayı düşünüyoruz ,en azından bebiş ya da bebişler büyüyene kadar :)canım ya bende bugün ayrıldım ücretsiz izine bende sınıf öğretmeniyim ,bir başkasına emanet etmek ve onun canımı para olarak görmesi beni çok kızdırır ve üzer ama çalışan her anneinin ortak sorunu bu birde memleketlerdenuzaktaysan
zaten o yüksek meblağlar hepsinin ağzında var zaten bilmem kim şu kadara baıyor muhabbeti
içlerinde çok iyileride var duyduğum inşallah bizede o helal süt emmişler denk gelir
bende bunu demek istedim işte((((
evet malesef canım çalışan anne olmak hemde gurbetteysen daha bi zorama Allah beterinden saklasın diyorum.yakın bi arkadaşımın benim ortancamla bir oğlu var.lösemi olmuş.onun da benim gibi 3 tane yakın çocukları.bana şöyle dedi hiç unutamıyorm'sağlıklı olduktan sonra herşey geçiyor,büyürler merak etme ' bu laf beni bitirdi zaten.Allah kuzucuklarımıza hastalık vermsin bir anne içn en zoru bu.şimdi o arkadaşım ankaradan memleketine tayin istedi kurulu düzenleri vardı.bi ara il içi tayin çıkmadı diye üzülüyordu ama şimdi hepten döndüler memleketlerine.çok güzel bir ev aldılar fln...ama işte çok zor şimdi yaşadıkları ((
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...n-basari-oykusu-pkoya-inat-28-kilo-verdi.html
bir başarı öyküsü pko ya rağmen. biliyormusnuz onların başarılarını okumak bende ümitsizlik yaratmıyor. eskiden hemen ümitsizliğe düşerdim. şimdi dahada hevesleniyorum.
ya tabi sonuçta biz bu kilolarla doğmadık, üstümüzede yapışmadı öyle ya da böyle vereceğiz, ne yani pko varsa kilo verip ondanda kurtulacağız, bu ikili birbirini desteklemiyor mu ikisindende kurtulalımda görsünler günlerini :)))))))
günaydın güzeller...
sen kadar iyi yüreklisin canım benimya sana öle davranmışlar ama sen karşılığını ne güzel veriyorsun aynı durumda ben öle yapmaazdım biliyorum kendimi çok değer verirım ama bi kalemdede silerim. senin davranışın en doğrusu canım hem bu dünya hem ahirette kazanan sen olursun inş.
dişim çok fena ağzımı açamıyorum.. 26 yaşımdayım 20 lik çıkarıyorum ne kötü uff. sanırım cerrahi operasyon gerekiyor.
senin avatarına bayıldım düşündüm onun gibi hergün 10 dakika yapsam kilolarım gider vallaGünaydınnn günaydınnn herkese , yeni gelenlere
yani hiç kafanı takmana bile gerek yok afiyet olsun, inşallah olacağız o kıyafetlerin içince :)Valla evet senede bir gün diyorum artık tatlı konusu o yüzden kasmadım.Umarım hepimiz bir dahaki doğum günlerimizde hayal ettiğimiz kıyafetler içinde oluruzzzzz
ya neler oluyor ya ve bunlar beni çok korkutuyor, komşulukta bitmiş valla insan söylemez mi ya ....aslında anlamam lazımdı bazı şeylerden ,çocuk ben okula giderken yapışıyordu bana,kadın seni emdiği için öyle yapıyor ,siz idince çok iyiyiz diyordu .biraz uyanık olmak lazım ama ben aman kırılmasın acısını çocuktan çıkartır diye korktum.üst komşum sonra diyorki,tüm komşular biliyordu ama bize ne diye karışmadılar diyor.onlara da sordum biz birşey duymadık ama çok geleni vardı,biz senin akrabandır sandık diyorlar.
bence herkese malum olmuş :) kesin vereceksin sen ,demek o yaşta adam vermiş hemde sadece onları keserek ,bizde ekstra sporda var ooooo keisn veririz :)))))Bu arada kilo vermeme en büyük etken olan ablam bu gün doğumgünümü kutlarken aradada gaz verdi baya.Ablamda eşi de öğretmenler eşinin okulunda bir öğretmen bey (50 küsür yaşlarındaymış)ekmek ve tatlıyı keserek yaz boyunca 20 kilo kadar vermiş onu anlattı ablam.Eşi anlatınca ona ee o adam o yaşta veriyorsa efsunda kesti hepsini o daha güzel verir demiş benim melek ablacımhemen koşa koşa da bana anlattı sağolsun canım ya.Bu sefer bayramda gördüm sana inanıyorum yapacaksın diyor.Hee bide komik bişi var bu sefer nedense yakınımdaki hemen herkes rüyasında beni incecik görüyormuş.Anlamadım gitti niye
canım benim emin ol bütün müdürler aynı hepsi nedense uzatmayı seviyor :)))))günaydın,okula gitmeden bir bakayım dedim.bugün senebaşı toplantımız var.müdürümüz uzatmayı çok seviyor toplantıyı.artık işimiz uzayabilir.kahvaltımı yapacağım.karatay diyerine başlıyorum.ama ona uygun alışverişte yapmadım.2yumurta,biraz peynir,domaes,salatalık.ceviz yok bir dilim ekmek. bugünlük böyle.başladım,başlıyorum diyene bayramda 99.300 olmuşum.
günaydın güzeller...
efsunlu nice huzurlu sağlıklı yaşlar geçirmeni dilerim sevdiklerinle.
beyzuş ve yena ablalara; sanırım istanbulda buluşma tasarlanıyor işte o zaman hep beraber buluşalım ne güzel olur. tanımayıçok istiyorum...
10 kilo verme yarışı arkadaşlar buyarışa herkes katlabilri ancak p.tesi başladık ve hergün yani haftada enaz 5 gün spor yapma şartı vardı.ve de bir günde 30 dk dan az olmayacak. ben kendi adıma başladım ama yemeği aşırı azalttım 20 lik dişim hala çıkamdığı için ama yinede kilom sabit. gercekten doğru az yeyince kilo verilmiyor. ama diyetisyenimin verdiği listeye harfiyen uymakta benim kişiliğime aykırı ama az kalori aldığımdan veremiyorum.
he bu arada tefalin düdüklü tenceresi mükemmel 10 dk da nohut yemeği hazır...
ceco sen kadar iyi yüreklisin canım benimya sana öle davranmışlar ama sen karşılığını ne güzel veriyorsun aynı durumda ben öle yapmaazdım biliyorum kendimi çok değer verirım ama bi kalemdede silerim. senin davranışın en doğrusu canım hem bu dünya hem ahirette kazanan sen olursun inş.
senin avatarına bayıldım düşündüm onun gibi hergün 10 dakika yapsam kilolarım gider valla
sen bayağı bir deneyim yaşamışsın sanırım canım ben o diyetlerin hiçbirini yapmadım, dukan nasıl bir diyet ki? ama proteinlerde yağların yanmasını sağlıyor bu ne yaman çelişkidir böyleilbatum bende baya bi inceledikten sonra vazgeçtim. Zaten eti sevmem nadir yerim , tavuk desen aman aman uzak dursun , yani hiç benlik değil. Hele dukan dieti tam bir fiyasko bana göre. Aklıma geldide , mesela detox yaparken nie hiç protein yok? Sebze var haşlanmış veya çorba şeklinde ? Çünkü vücuttaki toksinleri proteinler yapıyo zaten. Ben aynı düzen devam edicem canım. Abur cuburu , tatlıyı kesip sporumuzuda yaptıkmı tamamdır bu iş. Diyet kelimesinden nefret edenlerdenim zaten. Sağlıklı beslenicez o kadar. Beyaz ekmek yerine tam buğday ekmeği yeriz olur biter. Birde ben çapati ekmeği yapıyorum , eşimede mayalı gıdalar yasak. O hem lezzetli hemde tam dietlik. Bazlama gibi oluyo
bunada şükürrrrrrrrrrGünaydın hala 100 kiloda olsam bunada şükür diyorum napim :)
bende bayıldım ya gördükçe göbek atasım geliyor valla :)Hehhee ciciş dimi ? Görünce insanın göbek atası geliyosenin nie yok ama avatarın?