Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Valla evet senede bir gün diyorum artık tatlı konusu o yüzden kasmadım.Umarım hepimiz bir dahaki doğum günlerimizde hayal ettiğimiz kıyafetler içinde oluruzzzzz

aslında anlamam lazımdı bazı şeylerden ,çocuk ben okula giderken yapışıyordu bana,kadın seni emdiği için öyle yapıyor ,siz idince çok iyiyiz diyordu .biraz uyanık olmak lazım ama ben aman kırılmasın acısını çocuktan çıkartır diye korktum.üst komşum sonra diyorki,tüm komşular biliyordu ama bize ne diye karışmadılar diyor.onlara da sordum biz birşey duymadık ama çok geleni vardı,biz senin akrabandır sandık diyorlar.

Gerçektenmiiiiiiiiiiiiiiiiiii............Ne sevindim anlatamam...Rüya değil değilmi....

Ben şimdiden gönderirim valla enişteni,sen gel yeterki.....

Seçil'e de çok sevindim...Çok mutlu olur inşallah.....

tesekkur ederim bilgi için dikkat edicem bundan sonra

dogum gunun kutlu olsun nice nice yasgunlerine (ben seni kendi yasitim tahmin ediyordum)ablamsin

Çok teşekkürler canım hep birlikte inşallah.Sen kaç yaşındasın?Abla demene gerek yok adım yeterli canım :)

Kızlar karatay diyetine şöyle bir göz attım forumdan. Gerçekten işe yarar gibi görünüyor. Kitabı alan varmı acaba? Baya ilgimi çekti çünkü ben guguklu saat gibi 2 saatte bir acıkıyorum

ben aldım okuyorum bana yazılanlar mantıklı geldi,yapmayı düşünüyorum.insülün direnci vepko gibi rahatsızlıkları ortadan kaldırması çok güzel çünkü ikiside bende var.nane yağını önerdiler bugün .burun kenarına sürünce tatlı isteğini kesiyormuş.aldım deneyeceğim.

aynı şeyi iki çocukla yaşıyorum.sende üç tane allah kolaylık versin.

yeni yaşın huzur mutlulukla gelirken kilolarını alsın götürsün.öyle bir saklasınki artık hiç buluşamayın giden kilolarla.karatay diyetinden de takip ediyorum seni .kitabı bitirince alışverişi yapıp bende başlayacağım.

Efsunlu,
Mutlu seneler..
yeni yaşında sağlıkla istediğin kiloya ulaşırsın inşallah...

Sağol Yena,Senin de iletin de yazdığın gibi zayıf aslında zayıf değilde güçlü ve zarif günler göreceğiz inşallah hepimiz,ya hep ya hiç hepimiz verelim kiloları sevincimiz yarım kalmasın inşallah...

Çok teşekkür ederim canım güzel dileklerin için.Karatay diyeti aslında çocukluğumda kaybettiğim değerler...

Bu arada kilo vermeme en büyük etken olan ablam bu gün doğumgünümü kutlarken aradada gaz verdi baya.Ablamda eşi de öğretmenler eşinin okulunda bir öğretmen bey (50 küsür yaşlarındaymış)ekmek ve tatlıyı keserek yaz boyunca 20 kilo kadar vermiş onu anlattı ablam.Eşi anlatınca ona ee o adam o yaşta veriyorsa efsunda kesti hepsini o daha güzel verir demiş benim melek ablacım hemen koşa koşa da bana anlattı sağolsun canım ya.Bu sefer bayramda gördüm sana inanıyorum yapacaksın diyor.Hee bide komik bişi var bu sefer nedense yakınımdaki hemen herkes rüyasında beni incecik görüyormuş.Anlamadım gitti niye

Günaydın kızlaarr...

benim baklavaların acısı çıktı kilo almışım. neyse telafisine bakacağız yapacak bişi yok.

öptüm hepinizi. Güzel günler...

günaydın efsunlu dogum gününmüş dün kaçırmışım .nice mutlu yıllara ailenle sevdiklerinle inşallah

Son düzenleme:
günaydın,okula gitmeden bir bakayım dedim.bugün senebaşı toplantımız var.müdürümüz uzatmayı çok seviyor toplantıyı.artık işimiz uzayabilir.kahvaltımı yapacağım.karatay diyerine başlıyorum.ama ona uygun alışverişte yapmadım.2yumurta,biraz peynir,domaes,salatalık.ceviz yok bir dilim ekmek. bugünlük böyle.başladım,başlıyorum diyene bayramda 99.300 olmuşum.

ibatum cok saol cnm

dogum gunun kutlu olsunn cnm benımm

[

gulma geçmiş olsun canım sıkıntı herşeyin sebebi fazla kafanı takma git mutlaka doktorada
efsunlu doğumgünün kutlu olsun canım

cok saol asucumm
asuman senın kendı adınmı yoksa kızlarından bırının adımı merakk
Günaydın kızlaarr...

benim baklavaların acısı çıktı kilo almışım. neyse telafisine bakacağız yapacak bişi yok.

öptüm hepinizi. Güzel günler...

günaydınn benım yedıgım baklavaların da acısı cıktı az z degıl 2-3 kılo almısımm birde 10 kılo verme yarısına gırdımm kendı capımdaa

yarın cuma ne yüzle bildirim yapacaksamm bılemıyorumm

cumartesıden bu yana sıkmaya calısıyorumm bırdee her gun yurudummm

ayıp bana ayıpp:95::95::95::95::95::95::95::95::95::95:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…