- 30 Ocak 2011
- 1.242
- 3
doğum gününmüş sanırım. mutlu yıllar çıtır seneler :))
Çok sağol tatlım hepimze çıtır seneler bu sene bunu diledim doğum günümde hadi hobba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
doğum gününmüş sanırım. mutlu yıllar çıtır seneler :))
bencede çok kötü oldu ya ....
peki ben neden acıkıyorummm onları yiyince
oooo gelinler çoğalıyor düğün bol desenize :)
hımmm ama başka bir çözüm bulsalarmış önce keşke ...
inanmıyorum ya neler yapıyorlar demek
biz sadece bu yüzden memleketlerden birine tayini düşünüyoruz en azından bebeğimiz büyüyene kadar diyoruz... bu devirde kime neye güveneceğimizi şaşırdık, rabbim çiğ süt emmişlerle karşılaştırmasın....
olsunnnnnnnnn bugün olur ,iyi ki doğdun nice yıllara........
güle güle kullan ,bence mantıklı yaptığın her yıl çok daha güzelleri çıkıyor ve benim gözüm kalıyor :)
bendeeeeeeeee şubata hazır olmam gerek :)
ayyy çok gıcık oldum senin bakıcına pis kadın.Allahtan korkmamış.benim kız çok seviyordu bakıcımızı tek tesellim bu.paragöz fln ama korkutmadı sanırım tabi emin olamayız ihç bir zaman.Allaha emanet kuzular.insanlarda bi ilginç komşun ses duymuş ama söylememiş varmı böyle bişi yaaa.nasıl vicdan bu yaaa???
Bak ne diicem önümüzdeki yaz seçill evleniyor..NAsip olur herhangi bir mani çıkmazsa İstanbul'a geleceğim kına ve düğüne Şimdiden kocamla konuştum çocuklar sana emanet diye ok dedi..Beyzuşta kalıcam,Beyzuşta enişteyi yollayacak evden düşün sen curcunayı..:)
Eğer sende o zamana kadar gelin olmazsan iki düğünü bir arada yapsak hıı nasıl fikir.:)))
tesekkur ederim bilgi için dikkat edicem bundan sonra
dogum gunun kutlu olsun nice nice yasgunlerine (ben seni kendi yasitim tahmin ediyordum)ablamsin
ahh cnm yakın olsak bana getır dıyesım geldı valla bebek bu herkeze de emanet edılmıyorr kadın fazlasıyla parasını alıyormuş bıde kımse guven kalmyor valla
çok sağol canımmm:)
Kızlar karatay diyetine şöyle bir göz attım forumdan. Gerçekten işe yarar gibi görünüyor. Kitabı alan varmı acaba? Baya ilgimi çekti çünkü ben guguklu saat gibi 2 saatte bir acıkıyorum
canım zor olmazmı zor valla arada gelenlerim geliyor tabi hepsine birden yetmek istiyorum yetemiyorum.evim pis temizleyemiyorum.ancak hepsinin bakımı yemek yedir,wc ye götür,uyut ,oynat geçiyor zaman.dışarı bile çıkmaıyoruz.2,5 yaşındaki çok hareketli.7,5 aylık kızımla aynı anda dışarı çıkaramıyorum.ama seneye daha rahat olacaz inşallah.
Bir itirafta bulunmam lazım kızlar bugün doğum günüm iki ince dilim pasta yedim şimdi.şu cart doorun dondurmalı pastalarından :))) pişman değilim çünkü bir daha yemiycem tatlı krizim yok çünkü şükür :)
doğum gününüz kutlu olsun heeep mutlu ve incecik olun:)))
Eki Görüntüle 252987 efsunlu geç saatte girdim.doğum günün kutlu olsun..yeni başlangıçlar,gerçekleşen düşler ve tüm ailenle paylaşacağın sağlık ve mutlululuk dolu yıllar..
Efsunlu,
Mutlu seneler..
yeni yaşında sağlıkla istediğin kiloya ulaşırsın inşallah...
yeni yaşın huzur mutlulukla gelirken kilolarını alsın götürsün.öyle bir saklasınki artık hiç buluşamayın giden kilolarla.karatay diyetinden de takip ediyorum seni .kitabı bitirince alışverişi yapıp bende başlayacağım.
Bir itirafta bulunmam lazım kızlar bugün doğum günüm iki ince dilim pasta yedim şimdi.şu cart doorun dondurmalı pastalarından :))) pişman değilim çünkü bir daha yemiycem tatlı krizim yok çünkü şükür :)
slm güzeller:)))
Benim ve anneminki de 2004 te ben 1 ayda 2 ameliyat geçirdim 3 ay hastanede yattım o zaman olmuştu.Tekrar geçmiş olsun canım dikkat et kendine.Benimkiler kendiliğinden düzeliyorlar sanki bu sıra.Yeni bir ben oluyorum sanırım artık,mutlu olmayı tekrar öğrenmeye çalışıyorum belki de ondandır,kimbilir...
gulma geçmiş olsun canım sıkıntı herşeyin sebebi fazla kafanı takma git mutlaka doktorada
efsunlu doğumgünün kutlu olsun canım
Günaydın kızlaarr...
benim baklavaların acısı çıktı kilo almışım. neyse telafisine bakacağız yapacak bişi yok.
öptüm hepinizi. Güzel günler...