Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

SLM KIZLARRR:)))biraz geç oldu ama işten güçten ancak gelebildim.bu akşamda 50 dk lık hızlı yokuşlıu yürüyüşümü yapabildim.zor oluyor 3 çocuğu kocişe bırakıyorum.kimi aç oluyo,kimi altına yapıyo.ben tüm gün bakıyorum oda 1 saat bakıversin dimi?:)))
bugün kaçamak yok sanırım.arada yemem gereken meyveyi sadece 1 hurma olarak öğle yemeğinde yedim.bişi olmaz heralde dimi?:)))

Ohhh ne güzel kalabalık aile zor oluyodur ama dimi :26:

canım zor olmazmı zor valla arada gelenlerim geliyor tabi hepsine birden yetmek istiyorum yetemiyorum.evim pis temizleyemiyorum.ancak hepsinin bakımı yemek yedir,wc ye götür,uyut ,oynat geçiyor zaman.dışarı bile çıkmaıyoruz.2,5 yaşındaki çok hareketli.7,5 aylık kızımla aynı anda dışarı çıkaramıyorum.ama seneye daha rahat olacaz inşallah.

ayy allah hepinize sabır versin. amcanın hastalığına üzüldüm ama yazık senelerce karım demiş o adam sana. en azından el gördülük iyi davran. allahım sen yardım et. sen ele ayağa düşürme rabbim

ayyy çok gıcık oldum senin bakıcına pis kadın.Allahtan korkmamış.benim kız çok seviyordu bakıcımızı tek tesellim bu.paragöz fln ama korkutmadı sanırım tabi emin olamayız ihç bir zaman.Allaha emanet kuzular.insanlarda bi ilginç komşun ses duymuş ama söylememiş varmı böyle bişi yaaa.nasıl vicdan bu yaaa???

sorması ayıp ne kadar ücret verdin?bende yeni fissler düdüklü aldım.daha önceden düdüklüm varmış zannediyordum ama bu şahanee.hemde çok lezzetli oluyor valla hemde kısa sürede

ay kızlar böyle anlatmayın ne olur. zaten duyduklarımdan dolayı üreğim ağzımda. birde siz böyle deyince. yavrum benim kimlere emanet etcem seni ben (

bende gurbette yasiyorum canim bilirim ALLAH yardimcin olsun isin zor bende okula giderken zorlandim baya oglumu birakmak zorunda kaliyordum annem (kv) bakiyordu bazanda babamiz ama yinede çok zor geldi bana sabah 9 aksam 6 gibi aklim surekli onda kaliyordu 2.hamileydim ustelik ALLAH im bazan aglardim yavrum sen karnimda yanimdasin ama abin neyapiyor acaba diye sonra dogum yaptim 3ay once ayrildim okuldan ogretmenlerim dogumdan sonra gel dediler (parali okuldu hem okuyup hemde turkiye parasi 800tl aliyordum)ama meleklerimi bidaha birakip gidemedim (pisman degilim)
bende acayip takintiliyim aslinda annem bakar babannesi yani iyi bakacagi kesin ama ben rahat edemiyorum Turkiyeye gidincede oyleyim annem kardeslerim kizar bana abla sen esinle gez biz bakariz diye ama yapamiyorum ben meleklerimle olmaya bayiliyorum uçuyle ilgilenmek vakit geçirmek harika bisey pazarteside okula basladi pasalarim kizla evde kaliyorum sIkIliyorum valla evde onlarsiz neyseki bugun hep beraberiz suanda resim yapiyorlar onlara her baktigimda ALLAH ima sukrediyorum bide bagisla ama canim kizini neden krese gondericeksin?
ALLAH im olmayanlara da nasip etsin

küçükmeleğim

daha önce konuşmuştuk biraz seninkiler daha uysal sanırım.benmkiler baya hareketli ve çok zorlanıyorum.ortanca kızım sürekli benle olmak istiyor.oynarken,uyurken, her ne yaparsa yapsın sürekli aklı bende.gece 1 e kadar uyutamıyorum düşün.aguluyor,meme emmek istiyor,sürekli onla ilgileneyim istiyor.abisiyle de çok güzel oynayamıyorlar.abi hep kızı kızdırıyor çoğu zman bağırışıyorlar ve bu beni geriyor.ortanca kızımbebeği de acıtıyor.gidiyor üstüne oturuyor fln.oyuncak veriyor güya bi yerine vurarak.ayağıyla eline basmaya çalışyor.hep aktif olmak istiyor.mesela boyama mı yaptı,hemen arkasından hamur oynamak veya parka gitmek veya birlikte oynamamızı istiyor.bebğimde şu sıralar yarım saatte uyanır oldu o da ağlıyor ilgi bekliyor.valla çıldıracak gibi oluyorum.bu hafta evi süpüremedim düşün.sadece mutfağı süpürdüm((kızmı yarım gün kreşe verecektim.ordaki eğitmenler ikna etti tam güne.arada gelir ziyeret edersiniz dediler.hemde istediğmiz zaman alabiliriz yani uyum sağlayamazsa geri alabileceğiz.bide 2009 lularla birlikte olacak sadece...alında onada kıyamıyorum bu annelik çok zor öğremtne olmaktan da zor((

slm kizlar nasilsiniz ben bi gecmisi okuyum dedim ama bitiremedim badim agriyo yatayim bari 45dk sabah ve 45dk aksam spor herkeze iyi geceler

zor işler gerçekten zor kararlar...biz 3.yü asla istemeyenlerdendik sadece 1 gece tam korunmadık(geri çekilme kullanndık) ondada 3.müz geldi.sonra kıyamadık.yoksa gurbette çocuk çok zor.çalışsan da çalışmasan da küçük çocuk çok zor.çalışınca başkasına muhtaç kalıyorsun.kendi ailen bile olsa sorunlar yaşanabiliyor malesef ama bizim bu ihtimalimiz hiç olmadı.hep bakıcı.neyse bu yıl kendim bakacam inşşalh kızım 1,5 yaşında gelene kadar çalışmayı çok düşünmüyorum

doğum gününüz kutlu olsun heeep mutlu ve incecik olun:)))

canım kızlarına sıkı sıkı sarıl. özgüven küçük yaşlarda ediniliyor. madem bir karar aldın. uzaktada olsam çalışan bir anne olarak seni destekliyorum. sporumu yapıp yatayım. herkeslere ii geceler. yarın kociş pc bana bırakmaz. bir ara hepinize günaydınlar gönderirim

efsunlu geç saatte girdim.doğum günün kutlu olsun..yeni başlangıçlar,gerçekleşen düşler ve tüm ailenle paylaşacağın sağlık ve mutlululuk dolu yıllar..

Efsunlu,
Mutlu seneler..
yeni yaşında sağlıkla istediğin kiloya ulaşırsın inşallah...

Son düzenleme:

Kızlar karatay diyetine şöyle bir göz attım forumdan. Gerçekten işe yarar gibi görünüyor. Kitabı alan varmı acaba? Baya ilgimi çekti çünkü ben guguklu saat gibi 2 saatte bir acıkıyorum
bende baktim ama detayina girmedim benim ilgimi daha çok dukan çekiyo(burada arastirdim sonuçlar mukemmel) ama baslayamadim biturlu kararsizim çok uzun suruyo :44:verilecek kilo çok olunca

ALLAH yardimcin olsun kolaylik versin diyorum ne buyuk sevap isliyorsun Rabbim mukafatini vericektir kv gelince (kaynanayi neyapmali kaynar kazana atmali yandim gelin dedikçe altina odun atmali)bu soz seninki için geçerli olabiluur insan esine bakmazmi yaaa esi ona bakarken iyiydi çok kiziyorum boyle insanlara ne oldum dememeli ne olucam demeli yarin bigun onun basina gelmiceni ne malum gece gece sinirlendim

ay kızlar böyle anlatmayın ne olur. zaten duyduklarımdan dolayı üreğim ağzımda. birde siz böyle deyince. yavrum benim kimlere emanet etcem seni ben (

canım çok iyilerde var ama denk gelmesi mesele,eski okulumda bir arkadaşın ikizlerine bakan kadın çok iyiydi.çarşıya beraber çıkıyor,hastaneye beraber gidiyorlardı.güne bile beraber gidiyordu kadın.ben çocuklarla ilgilenirim sen rahat et diyordu.ne örgüler yapmıştı.şimdi bir arkadaşımın bakıcısı var.sırf sevgiden bakıyor ücret bile almadı hiç.bugünkü bakıcı adayımızın annesi felçlik geçirmiş ona bakacakmış.oğlum bakıcıdan yana çok şanssız.geçen sene bir ay kreşe verdim.zatürre oldu.gene hasta olur diye vermeye kıyamıyorum,ne yapacağım şaşırdım.

Teşekkür ederim canım,her günkü gibi bir gündü tek farkı sevenlerin hatırlaması ve bir yıl daha gençleşmemdi

Onu annemde çok yapar yazın soğuk çorba olarak yeriz bol kuru naneli filan.Aynen senin dediğin gibi nohut ve yarmayı(biz öyle deriz:)) haşlar ve yoğurta katar.Ben evde hiç yapmadım.Bu tarifi Ebru Şallı da yeşil fasulye ile yapıyormuş içine de taze nane dere otu filan katıyormuş ben onu deniyim diyorum daha mantıklı geldi sanki öteki kilo yapar gibi geliyor sonuçta tahıl ya yarma.Benim beslenme sistemimde tahıl yok sadece arada bulgur çok sevdiğimden o kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…