Ohhh ne güzel kalabalık ailezor oluyodur ama dimi :26:
Aslında eşim daha yeni yeni beni kollamaya başladı annesine karşı. Senelerce hep altan al aman idare et diyip duruyordu fakat artık oda huzurumuzun kaçmaması için elinden geleni yapıyor sonuçta herşey moralle oluyor. Son 10 gündür eşimle babasıyla ilgilenmekten konuşamıyorduk bile hatta hastanede kaldığında bile annesi onuda yanında refakatci istemişti ve eşim ne zaman bizi dolaşmaya geldiyse hemen telefon açtı ille gel ben babanla başa cıkamıyorum delirdi yine diye. Eşimde hastaneye acele döndüğünde adamcağaz uyuyormuş her defasında. Kadın sırf eve uğramasın diye yalan söylüyormuş meğer oda çok şükür ondan sonra anladı annesinin entrikalarını
Bir ara eşim babasının, annesinin, ablasının ve kızkardeşin olduğu kocaman cerceveli bir resmi salonun duvarına asmaya niyetlenmişti o zaman bende resmen dedim beni cıldırtmaya mı calışıyorsun ananın resmini tam karşıma asarsan bende sokaktan daş toplar her gün o resmi daşlarım demiştim
Şaka sandı ama en son valla balkondan aşağı atarım dedikten sonra vazgeçtibana oğlumu boşa diyen bir kadının resminemi bakıcam bütün gün
Biliyorum yine bir kaç gün sonra kPye kıyamayıp gidicem yine onlara ama ne yapayım öyle bir kadınla yanlız kalmasınada içim el vermiyor. Daha adamcağız yeni yatalak oldu kadın başladı iki gündür bağırmaya dün bende dayanamadım ya sen ne yapıyorsun adamcağızın aklı yerinde olsa aynı şeyleri tekrar edip dururmu diye fena bozuldu neymiş unutuyormuş mecburmuymuş herşeyi 50 kere tekrar etmeye bende gerekirse 100 kerede olsa tekrar ediceksin sonuçta seni senelerce bakmış eşin dedim fena bozuldu. Alzheimer teşhisi daha yeni kondu ve kadın hala kendini düşünüyor neymiş gezemiyormuş da eve hapis olmuş falan diye.
Böyleleride anayım fedakar eşim diye dolanıyor valla eşimin annesi olmasa yüzüne bile bakmam.
geçmiş olsun.bende öğretmenim ve geçen seneki bakıcım benimde sorunluydu.bizde garip garp şeyler yaşadık.en son eve gelen temizlikçinin sen yokken oğlun koltuktan hiç inmiyor kıpırdamadan oturuyordemesi çocuğu sindirdiği konusunda şüphelendirdi.üst komşum şikayet etti sonrada "sen yokken misafirleri geliyor,gelmeden yarım saat önce dağılıyorlar dedi.çocuğuna bağırıyor,küfrediyor,oğlun çok ağlıyor dedi.biz evimize geçen yıl taşınmıştık o yüzden sizi tanımadığım için söyleyip söylememe konusunda çok terettüt ettim dedi.en son mayısta pzt evden çıktım birşey demeden ,biraz sonra geldim geri kadın çocuğu bırakmış banyoya girmiş.çok kaprisini çektim,sırf çocuğa iyi davransın diye öylede olunca o gün gönderdim.inkar etti.beni yüzleştir dedi ama hiç görmek bile istemedim bir daha.şimdi okul açıldı hala bakıcısızız.bende gurbetteyim.seni iyi anlıyorum.bende hiç ücret kesmedim.
Kalkamadım yaa oyun oynuyorum bi taraftan çok feci bağımlılık yapıyo. Su içmeyi bile unuttum. Otlar iptal oldu zaten , regl olmayı beklicem. KRC shop a gidicem sadece oda yakıncık. Alim gelim tencerelerimi. Tam benlik bir set. 2 tencerede düdüklü olabilme özelliğinde. Yani düdüklü kapağı uyuyo birde buharda pişirme tenceresi var mesela yemek yaparken üstüne oturtuyosun sebzeleri içine koyuyorsun brokoli gibi mesela. Oda buharında pişiyo. Süper dimiha bide indüksiyonlu ocaklara uyumlu.
ayyy çok gıcık oldum senin bakıcına pis kadın.Allahtan korkmamış.benim kız çok seviyordu bakıcımızı tek tesellim bu.paragöz fln ama korkutmadı sanırım tabi emin olamayız ihç bir zaman.Allaha emanet kuzular.insanlarda bi ilginç komşun ses duymuş ama söylememiş varmı böyle bişi yaaa.nasıl vicdan bu yaaa???
bana kalırsa sen hiç spor yapma evdeki spor sana fazla bile. ben gebzede oturuyorum teklifim geçerli. benim mesleğim ebelik. bende gurbette eşimden başka kimsem yok. karşı komşum birkaç kez duyurdu bakarım diye ama. güvenemiyorum. daha buraya taşınalı 1yıl oldu. kimseyi tanımıyorum. kv eltimin oğluna bakıyor. ben 2 kardeşim sağolsun annem babam evi barkı bırakıp gelecekler. ama bizim yaz tatili kavramımız yokki. yaz geldi hadi evinize gidin diyelim. ömrü billahta onları burda tutamam. martta göreve başladıktan sonra 2 bir bebek düşünüyorum. hem yaşım geçmez. hemde 2 yıl ücretsiz izin hakkımı kullanıp ikisinide büyütürüm diyorum ama bu işler oturduğun yerden plan yapmaya benzemiyor.
Bir itirafta bulunmam lazım kızlar bugün doğum günüm iki ince dilim pasta yedim şimdi.şu cart doorun dondurmalı pastalarından :))) pişman değilim çünkü bir daha yemiycem tatlı krizim yok çünkü şükür :)
bende şu yürüyüşe başlasam iyi olacakta ne zaman? bebişten fırsat kalmıyor ya
bendede aynı sorun var malesef ve bendede pko var
10 kilo yarışını bende okudum ama unuttum nasıldı ? ne zamana kadar verilecek bende yapayım ya
canım 10 kilo yarışı ptesi başlamı yanlış hatırlamıyorsam 9 kasıma kadar.bi de bazı kriterleri var yürüyüş yapmak gibi.ama tabi ne kadardı unuttum
canım ya bende bugün ayrıldım ücretsiz izine bende sınıf öğretmeniyim ,bir başkasına emanet etmek ve onun canımı para olarak görmesi beni çok kızdırır ve üzer ama çalışan her anneinin ortak sorunu bu birde memleketlerdenuzaktaysan
zaten o yüksek meblağlar hepsinin ağzında var zaten bilmem kim şu kadara baıyor muhabbeti
içlerinde çok iyileride var duyduğum inşallah bizede o helal süt emmişler denk gelir
bende bunu demek istedim işte((((
evet malesef canım çalışan anne olmak hemde gurbetteysen daha bi zorama Allah beterinden saklasın diyorum.yakın bi arkadaşımın benim ortancamla bir oğlu var.lösemi olmuş.onun da benim gibi 3 tane yakın çocukları.bana şöyle dedi hiç unutamıyorm'sağlıklı olduktan sonra herşey geçiyor,büyürler merak etme ' bu laf beni bitirdi zaten.Allah kuzucuklarımıza hastalık vermsin bir anne içn en zoru bu.şimdi o arkadaşım ankaradan memleketine tayin istedi kurulu düzenleri vardı.bi ara il içi tayin çıkmadı diye üzülüyordu ama şimdi hepten döndüler memleketlerine.çok güzel bir ev aldılar fln...ama işte çok zor şimdi yaşadıkları ((
bende şu yürüyüşe başlasam iyi olacakta ne zaman? bebişten fırsat kalmıyor ya
bendede aynı sorun var malesef ve bendede pko var
10 kilo yarışını bende okudum ama unuttum nasıldı ? ne zamana kadar verilecek bende yapayım ya
canım 10 kilo yarışı ptesi başlamı yanlış hatırlamıyorsam 9 kasıma kadar.bi de bazı kriterleri var yürüyüş yapmak gibi.ama tabi ne kadardı unuttum
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...n-basari-oykusu-pkoya-inat-28-kilo-verdi.html
bir başarı öyküsü pko ya rağmen. biliyormusnuz onların başarılarını okumak bende ümitsizlik yaratmıyor. eskiden hemen ümitsizliğe düşerdim. şimdi dahada hevesleniyorum.
bende baktim ama detayina girmedim benim ilgimi daha çok dukan çekiyo(burada arastirdim sonuçlar mukemmel) ama baslayamadim biturlu kararsizim çok uzun suruyo :44:verilecek kilo çok oluncaKızlar karatay diyetine şöyle bir göz attım forumdan. Gerçekten işe yarar gibi görünüyor. Kitabı alan varmı acaba? Baya ilgimi çekti çünkü ben guguklu saat gibi 2 saatte bir acıkıyorum
ALLAH yardimcin olsun kolaylik versin diyorum ne buyuk sevap isliyorsun Rabbim mukafatini vericektir kv gelince (kaynanayi neyapmali kaynar kazana atmali yandim gelin dedikçe altina odun atmali)bu soz seninki için geçerli olabiluurAslında eşim daha yeni yeni beni kollamaya başladı annesine karşı. Senelerce hep altan al aman idare et diyip duruyordu fakat artık oda huzurumuzun kaçmaması için elinden geleni yapıyor sonuçta herşey moralle oluyor. Son 10 gündür eşimle babasıyla ilgilenmekten konuşamıyorduk bile hatta hastanede kaldığında bile annesi onuda yanında refakatci istemişti ve eşim ne zaman bizi dolaşmaya geldiyse hemen telefon açtı ille gel ben babanla başa cıkamıyorum delirdi yine diye. Eşimde hastaneye acele döndüğünde adamcağaz uyuyormuş her defasında. Kadın sırf eve uğramasın diye yalan söylüyormuş meğer oda çok şükür ondan sonra anladı annesinin entrikalarını
Bir ara eşim babasının, annesinin, ablasının ve kızkardeşin olduğu kocaman cerceveli bir resmi salonun duvarına asmaya niyetlenmişti o zaman bende resmen dedim beni cıldırtmaya mı calışıyorsun ananın resmini tam karşıma asarsan bende sokaktan daş toplar her gün o resmi daşlarım demiştim
Şaka sandı ama en son valla balkondan aşağı atarım dedikten sonra vazgeçtibana oğlumu boşa diyen bir kadının resminemi bakıcam bütün gün
Biliyorum yine bir kaç gün sonra kPye kıyamayıp gidicem yine onlara ama ne yapayım öyle bir kadınla yanlız kalmasınada içim el vermiyor. Daha adamcağız yeni yatalak oldu kadın başladı iki gündür bağırmaya dün bende dayanamadım ya sen ne yapıyorsun adamcağızın aklı yerinde olsa aynı şeyleri tekrar edip dururmu diye fena bozuldu neymiş unutuyormuş mecburmuymuş herşeyi 50 kere tekrar etmeye bende gerekirse 100 kerede olsa tekrar ediceksin sonuçta seni senelerce bakmış eşin dedim fena bozuldu. Alzheimer teşhisi daha yeni kondu ve kadın hala kendini düşünüyor neymiş gezemiyormuş da eve hapis olmuş falan diye.
Böyleleride anayım fedakar eşim diye dolanıyor valla eşimin annesi olmasa yüzüne bile bakmam.
ay kızlar böyle anlatmayın ne olur. zaten duyduklarımdan dolayı üreğim ağzımda. birde siz böyle deyince. yavrum benim kimlere emanet etcem seni ben(
Herkese hayırlı gecelerrrrrrrrrrrrrr
Maşallah ben yokken çok güzel sohbetler etmişsiniz
Yağmurgözlüm paylaştıkların çok güzel ve faydalı bilgiler ellerine sağlık canım
Bir sürü arkadaşın yazılarını beğen tuşu olmadığı için beğenemedim ama emin olun ki her yazıda beğen tuşunu gözüm aradıİnşallah en kısa zamanda yine kavuşuruz da dıklarık
Doğum günün kutlu olsun. Umarım ailenle çok güzel bir gün geçirmişsindir ve senelercede geçirirsin
Gerçektende haklısın artık herşey yapay ne domatesin tadı var nede biberin. Çok az yerde gerçekten organik ürünler satılıyor. Ben en son iki hafta evvel çatalcanın köyünde oturan ananneme gittiğimde bana koca koca poşetlerle domates, biber ve mısır vermişti akrabalardan birkaçı. Marketten aldığımız domates 4 gün sonra iyice hoşafa dönerken ben oradan getirdiğimiz son domatesleri 2 - 3 gün evvel tükkettim ve inan hala ilk günki gibiydi.
Genelde herkes ay site içinde bir evim olsa der ben tam tersine eşime yalvarırım ne olur ilerde bir gecekondu alalım ( villa beni aşar) tek katlı bir evim olsun iki oda bir salonda olsa arka bahçesine az da olsa bişeyler ekebileyim. Ön bahçemde şöyle ifil ifil rüzgara karşı bir çay içeyim ( şekersiz dabi )
Valla anamın beni öldürmeyeceğini bilsem şu an oturduğum evi satar bulurumda oturmama fırsat vermeden öldürür benisen nasıl benim onayım olmadan sana aldığımız evi satarsın heleki gecekondu için diye
Güzel bir yaş. Bu bahsettiğin diyetlerin içeriğini az çok tahmin ediyorum. Sana bir tavsiyede bulunayım. Dirgit deriz biz, bazıları diş buğdayı der. Akşamdan buğday, nohut, fasulye ıslatıyorsun. Ertesi gün düdüklüde haşlıyorsun. Oldukça besleyici, protein değeri yüksek ve zayıflamamda bana çok yardımcı olan bir yiyecek. Tuzsuz haşladıktan sonra ya az tuz atıp üzerine 2 ceviz kırıp yersin veya yoğurdu çırpıp dirgit suyuyla üzerine kuru nane yapabilirsin . İkiside çok güzel oluyor