Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

19 soranlara öyle dedim bu gün hep
36 bitti canım

Güzel bir yaş. Bu bahsettiğin diyetlerin içeriğini az çok tahmin ediyorum. Sana bir tavsiyede bulunayım. Dirgit deriz biz, bazıları diş buğdayı der. Akşamdan buğday, nohut, fasulye ıslatıyorsun. Ertesi gün düdüklüde haşlıyorsun. Oldukça besleyici, protein değeri yüksek ve zayıflamamda bana çok yardımcı olan bir yiyecek. Tuzsuz haşladıktan sonra ya az tuz atıp üzerine 2 ceviz kırıp yersin veya yoğurdu çırpıp dirgit suyuyla üzerine kuru nane yapabilirsin . İkiside çok güzel oluyor

Herkese hayırlı gecelerrrrrrrrrrrrrr

Maşallah ben yokken çok güzel sohbetler etmişsiniz
Yağmurgözlüm paylaştıkların çok güzel ve faydalı bilgiler ellerine sağlık canım
Bir sürü arkadaşın yazılarını beğen tuşu olmadığı için beğenemedim ama emin olun ki her yazıda beğen tuşunu gözüm aradı İnşallah en kısa zamanda yine kavuşuruz da dıklarık

Doğum günün kutlu olsun. Umarım ailenle çok güzel bir gün geçirmişsindir ve senelercede geçirirsin

Gerçektende haklısın artık herşey yapay ne domatesin tadı var nede biberin. Çok az yerde gerçekten organik ürünler satılıyor. Ben en son iki hafta evvel çatalcanın köyünde oturan ananneme gittiğimde bana koca koca poşetlerle domates, biber ve mısır vermişti akrabalardan birkaçı. Marketten aldığımız domates 4 gün sonra iyice hoşafa dönerken ben oradan getirdiğimiz son domatesleri 2 - 3 gün evvel tükkettim ve inan hala ilk günki gibiydi.
Genelde herkes ay site içinde bir evim olsa der ben tam tersine eşime yalvarırım ne olur ilerde bir gecekondu alalım ( villa beni aşar ) tek katlı bir evim olsun iki oda bir salonda olsa arka bahçesine az da olsa bişeyler ekebileyim. Ön bahçemde şöyle ifil ifil rüzgara karşı bir çay içeyim ( şekersiz dabi )
Valla anamın beni öldürmeyeceğini bilsem şu an oturduğum evi satar bulurumda oturmama fırsat vermeden öldürür beni sen nasıl benim onayım olmadan sana aldığımız evi satarsın heleki gecekondu için diye

Son düzenleme:

haklısın canım da benim ordaki şu mantık hoşuma gitti. vücudu ısıttıktan sonra ani yapılan 30-40sn hareketlilik sporda monotonluğu kaldırıp vücudu tetikte tutacak. kurmalı bebek gibi değil yani. birde birşey dikkatimi çekti yaptığımız sporlar 20dk altında olmaması gerekiyormuş. hiç bilmiyordum.
hiç deneyen varmı bilmiyorum ama yaptığınız spora oyna bir parça eklediğiniz zaman daha fazla kasınız çalışıyor sanki. ben öyle hissediyorum. oynamaya elverişli bir millet olarak :))

doğum gününmüş sanırım. mutlu yıllar çıtır seneler :))

bencede çok kötü oldu ya ....
peki ben neden acıkıyorummm onları yiyince
oooo gelinler çoğalıyor düğün bol desenize :)

Umuttt'çum
Her bir şeyi beğendiğimiz için sistemi çok yavaşlatıyormuş..Başka bir çözüm bulacakrmış adminler..Öyle okudum bende..
hımmm ama başka bir çözüm bulsalarmış önce keşke ...
inanmıyorum ya neler yapıyorlar demek
biz sadece bu yüzden memleketlerden birine tayini düşünüyoruz en azından bebeğimiz büyüyene kadar diyoruz... bu devirde kime neye güveneceğimizi şaşırdık, rabbim çiğ süt emmişlerle karşılaştırmasın....
olsunnnnnnnnn bugün olur ,iyi ki doğdun nice yıllara........
güle güle kullan ,bence mantıklı yaptığın her yıl çok daha güzelleri çıkıyor ve benim gözüm kalıyor :)
Sağol canım,bir dahaki doğum günüme kadar yepyeni ben istiyorum hem aynada hem ruhsal olarak :))) umarım yeni yaşımda kendime hediyem de bu olur,umarım hepimiz için sağlık ve huzur dolu bir yıl olur...
bendeeeeeeeee şubata hazır olmam gerek :)

tesekkur ederim bilgi için dikkat edicem bundan sonra

dogum gunun kutlu olsun nice nice yasgunlerine (ben seni kendi yasitim tahmin ediyordum)ablamsin

Hehheeee katılıyorum canım. Bende leslie yaparken çok sıkılıyorum, helede kadının sesi başımı ağrıtıyo, off sürekli konuşuyo. Bende kendi lesliemi yarattım. Zaten hareketler fix olduğu için , açıyorum müziğimi, yerimde adımlama yapmak yerine , koridorda 5 kez git gel yaptıktan sonra , salonda 20 şer kez hareketleri yapıyorum, sonra yine git gel, bakıyorum sevdiğim müzik çıkıveriyor. Haydaaa kaptırıyorum kendimi, biraz dans ediyorum, şarkı bitiyo gene leslie ye devam. Yoksa öyle aynı yerde çok sıkıcı geliyo bana

neredesin benimkinede bakıver nolurrrrrrrrr :) gerçi ben kuş uçmaz kervan geçmez bir şehirdeyim ya neyse
gönder canım bakayım ne olacak yabancımı memleketimizin geleceği onlar. ben çocukları çok severim. annem 10 tane doğurursun derdi hep ama şimdilik 1 tane. gelecek ne gösterir belli olmaz

bende 2 gündür yemeyi sapıttım sanırım ama elimde olmayan sebeplerden dolayı oldu bu, dün akşam eşimin iş yerinden arkadaşlarına gittik ve ilk defa gidiyorduk kadıncağızda hazırlık yapmış illa ye deyince birkaç parça gitti, daha 3-4 kilo vermeme rağmen sen incelmişsin bebeği görmeye geldiğimde daha farklıydın dedi buna da sevinerek gaza geldim sanırım yedim, 1 dilim börek, 1 ince dilim rulo pasta, 1 dilim baklava hüppppp diye gitti valla...
sabahtan bebişi dr a aşıya götürdük yavrum çok ağladı çıkışta ilçeye okuluma gideceğim diye orada 1 poğaça yedim, okuldada arkadaşlar pide yaptırmış yarım yedim, eşimin eski iş yerine gittik bende lojmandan komşuma gittim o da pide yaptırmış ben okula gidip gelene kadar oradada yarım pide yedim yemem diyemiyorsun çünkü senin için yaptırmış ayıp olur diye yedim inşalah cumaya pişman olmam artık olan oldu olanla ölene çare yok, akşama hiçbir şey yemedim açım valla sadece yeşilçay içtim yediklerime saydım, emziriyorsun ye dediler yedim :)))

bekleyin beni mağazalar martta işe başlamadan önce sizi talan edeceğim :))
ay bi heyecan bastı birden

kızlar bu 10 kilo yarışı nedir? katılmak için geçmi kaldık. birde burda kilo bildirimi perşembe mi cuma mı?

maşallah seninkide pek tatlı allah nazarlardan korusun, benimki daha çok küçük 4 aylık ,bende çocukları çok severim ,o yüzden öğretmen oldum daha çok çocuğum olsun diye ayy doğuramam o kadar :)))) sen bakableceğine inanıyorsan doğur kardeş iyidir ,benim 1 kardeşim var allah uzun ömürler versin, 5 tane daha olsa hayır demezdim, aile ne kadar geniş olursa bence o kadar iyi ,bizde akraba falan pek yok o yüzden 1-2 doğurmuşlar tamam :) bende allah tekrar nasip ederse 1 bebiş daha istiyorum oğluşuma kardeş yalnız kalmasın bebeğim diye ama dedim ya nasip.... keşke aynı yerde olsak buradan birine içimde hiç kuşku olmadan güvenerek, gözüm arkada kalmadan verirdim ,eminim.....

ceco canım kilolar gitmiş seni çooooooooook tebrik ederim.......

Sağol canım biliyorum daha yolun cok başındayım ama inan şu birkaç kilonun gittiğini duymaya okadar çok ihtiyacım vardı ki. Malum bu ara Kpnin rahatsızlıklarıyla uğraşıyoru KV desen ayrı bir sorun ve şu son 10 gündür inanılmaz moralim bozuktu. Ben KP için üzülüp elimden geleni yapmaya çalışırken helede şu iki gündür KV yine eski KV gelen misafire herşeyi tek yapıyomda kimse yok yardımcı olan diye ağlayıp duruyor millette kız sen ne yardımcı olmuyorsun diye beni kınıyor ki bilmiyorlarki sabahtan akşama kadar ben onlarlayım diye. Kadının işi gücü beni sinirlendirmek ama bugün alt tarafı 2.5 kilo diye küçümsediği kilolar sayesinde moralim tavan yaptı gittim bir de yarım günümü kuaförde geçirdim saçımı kumrala boyatıp kaş bıyıkta aradan cıkardım çok iyi geldi ki KV görünce ay hiç bir fark yok oğlumun paralarını boşa harcıyorsun dedi yine germeye çalıştı ama işe yaramadı

Yarın hatunu protesto ediyorum dedim eşime oda zaten her gün gitme boşver birkaç gün yanlız kalsın kıymetini anlasında görürüm ben onu dedi saydıklarını anlatınca

bekleyin beni mağazalar martta işe başlamadan önce sizi talan edeceğim :))
ay bi heyecan bastı birden
ayy sen deyince benide bastı bende talan edeceğim ulennnnnnnnn
kızlar bu 10 kilo yarışı nedir? katılmak için geçmi kaldık. birde burda kilo bildirimi perşembe mi cuma mı?

bende okudum ama unuttum sanırım kasıma kadar ya da kasım sonuna kadar 10 kilo mu öyle birşey, ay bebişle akılda kalmadı okuduğumuda unutuyorum bu yaşta ya
cuma bildirim yapıyoruz canım....

valla canım öyle kocayıda tebrik etmek lazım. allah sabır versin sanada. bu kv ya gelini beğenmez yada kendine rakip görür. bu yönden bakınca uzak olmak en iyisi. o sağ ben selamet. etlimiz sütlümüz karışmadan ohh.

mutlu olmaz insan ya tabi olur 2,5 kilo onlara az gelebilir ama bir denesinler bakalım vermeyi kolaymıymış öyle ,sen boşver hiç takma kafana senin KV tam sopalıkmış, bana dese öyle değil yanına gitmek resmine bile bakıpta görmem ne demek ya sen gidip her türlü yanında olup yardım edeceksin o da görmezden gelecek valla nankör başkada bir şey değil ...
ohhhh sefan olsun iyi yapmışsın bence o seni kıskamış kesin güzeldin çok daha güzel oldun çekemedi
oğlunun paralarını yine oğluna güzel görünmek için harcıyorsun düşünsün azcık :)))))
evet eşin haklı yalnız kalsında aklı başına gelsin, gelirse tabi
anlattığın kadarıyla pek kadir kıymet bilen bir cins değil sanırım yazık sana ya

Kızlar karatay diyetine şöyle bir göz attım forumdan. Gerçekten işe yarar gibi görünüyor. Kitabı alan varmı acaba? Baya ilgimi çekti çünkü ben guguklu saat gibi 2 saatte bir acıkıyorum

Aslında eşim daha yeni yeni beni kollamaya başladı annesine karşı. Senelerce hep altan al aman idare et diyip duruyordu fakat artık oda huzurumuzun kaçmaması için elinden geleni yapıyor sonuçta herşey moralle oluyor. Son 10 gündür eşimle babasıyla ilgilenmekten konuşamıyorduk bile hatta hastanede kaldığında bile annesi onuda yanında refakatci istemişti ve eşim ne zaman bizi dolaşmaya geldiyse hemen telefon açtı ille gel ben babanla başa cıkamıyorum delirdi yine diye. Eşimde hastaneye acele döndüğünde adamcağaz uyuyormuş her defasında. Kadın sırf eve uğramasın diye yalan söylüyormuş meğer oda çok şükür ondan sonra anladı annesinin entrikalarını

Bir ara eşim babasının, annesinin, ablasının ve kızkardeşin olduğu kocaman cerceveli bir resmi salonun duvarına asmaya niyetlenmişti o zaman bende resmen dedim beni cıldırtmaya mı calışıyorsun ananın resmini tam karşıma asarsan bende sokaktan daş toplar her gün o resmi daşlarım demiştim
Şaka sandı ama en son valla balkondan aşağı atarım dedikten sonra vazgeçti bana oğlumu boşa diyen bir kadının resminemi bakıcam bütün gün
Biliyorum yine bir kaç gün sonra kPye kıyamayıp gidicem yine onlara ama ne yapayım öyle bir kadınla yanlız kalmasınada içim el vermiyor. Daha adamcağız yeni yatalak oldu kadın başladı iki gündür bağırmaya dün bende dayanamadım ya sen ne yapıyorsun adamcağızın aklı yerinde olsa aynı şeyleri tekrar edip dururmu diye fena bozuldu neymiş unutuyormuş mecburmuymuş herşeyi 50 kere tekrar etmeye bende gerekirse 100 kerede olsa tekrar ediceksin sonuçta seni senelerce bakmış eşin dedim fena bozuldu. Alzheimer teşhisi daha yeni kondu ve kadın hala kendini düşünüyor neymiş gezemiyormuş da eve hapis olmuş falan diye.
Böyleleride anayım fedakar eşim diye dolanıyor valla eşimin annesi olmasa yüzüne bile bakmam.

Sporcu kız ervamm niye yazmıyosun hiç? Nasıl gidiyor diyet,spor? Kilo verebildinmi ben yokken?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…