Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

3melegım var cok saol cnm

QUOTE=yst38;20792308]biberiye ve yeşil çayın oranı nedir?
psikolojik olduğundan eminmisin. belki deterjana, yeni aldığın bir kıyafete veya yediği bir şeye alerjide göstermiş olabilirsin. bazi karaciğer hastalıklarıda bu tür belirtiler yapabiliyor.

çaydanlıgın altına 1 tutam biberiye attim 2 tanede sallama yeşşil cay koydum sende yapıyormusun yoksa ben tahmını yaptımm cnm kasıntılarım aşırı morelım bozukoldugu zaman oluyorr doktorda stresden demişti karacıger hastalıgından degılde kendı kendimee göğüskanserı falanmıyım dıye baktım netten 1belırtısı var sadece haftaya doktora gıtecm
Asuu,pınar,gulma geçmiş olsun size ve bebelerinize...

saol yenacımm

slm güzeller:)))

3 çocuğumla evde yalnız olmak beni çok bunaltıyor.okullar açılsada biraz rahatlasam.haftasonları eşimle bile zor başediyorduk şimdi yalnızım.bakıcım vardı onlada aramız açıldı o varken rahattım ama meğer o maddi olarak çok farklı şeyler düşünüyormuş.benim evde olduğm dönemde de geldi 2,5 yaşındaki kızıma bakmak için ev işleri de yapacak diye anlaşmıştık.normalde 8,30 da gelmsi gerkrken ben evdeyim diye 9,30 a sarkıttı.kaç kere uyarmama rağmen çocuğm uyanıkken işi yapıp onu uyutup bekliyordu bende 5 te çıkması gerekmesine rağmen 2 de çık diyordum:KK43:((
bi sürü bi sürü alttan alma olmuştu benim tarafımdan sırf kızım seviyor diye....haftada bi gün evine götürmesine izin
ahh cnm yakın olsak bana getır dıyesım geldı valla bebek bu herkeze de emanet edılmıyorr kadın fazlasıyla parasını alıyormuş bıde kımse guven kalmyor valla

geçmiş olsun canım Allah Allah ilginç yaa alerjimi oldun acaba??
tekrar geçmş olsun..

çok saol cıvcıvımm aşırı sıkıntılı oldugum donemlerde basıma gelıyorr kv. kp... sorunlar yogunlastımı bende kasıntı çökuyoor

cnm 2 sene önceaılevı meseleler yüzündn basladı bende sıkıntımdan saglık oagına gıttım bikac tane krem verdı gecmedı sonra özele gıttım doktor baktı bunun baska sebebı yok sters kaynaklı dedı halk arasın de gece yanıgı dıye tabır edılen bır sey varmış onun gıbı aynı sonra bana yılda 1 kere kullanılması gerken bi iğne verdi 3-4 tane kremın karısımından bır merhem yaptırdı onu kullandım gecenlerde memlekete gıttıgımde yınee bi kaç bişey duydumm cnm sıkıldı o yuzden basladı yıneee hafta ya eşimin vardıyeı donuyor ozaman randevu alıp gıdecem inş.. yaz kış farketmıyorr netten baktım yüzeyi portakal kabugu gıbı pütürlü gecelerı cok kasınıyor hatta uykumdan uyandırıyor yanıyorr bı ıhımalle meme kanseri riski varmişş bakalım dr gıdeyımm neymış ne degılmıss ögreneyımm görüşürüzz

Benim ve anneminki de 2004 te ben 1 ayda 2 ameliyat geçirdim 3 ay hastanede yattım o zaman olmuştu.Tekrar geçmiş olsun canım dikkat et kendine.Benimkiler kendiliğinden düzeliyorlar sanki bu sıra.Yeni bir ben oluyorum sanırım artık,mutlu olmayı tekrar öğrenmeye çalışıyorum belki de ondandır,kimbilir...

Burst Training (Taş Devri Egzersizi)

kızlar nette bu başlığı araştırın. spora birde böyle bakın. düşününce mantıklı. eğer dendiği gibi 24 -36 saat arası etkisi varsa süper birşey...

gulma geçmiş olsun canım sıkıntı herşeyin sebebi fazla kafanı takma git mutlaka doktorada
efsunlu doğumgünün kutlu olsun canım

akşam azcık fazla kaçırıdm galiba ama tek tesellim 1 saat yürümüş olmam ve saat 6 da yemiş olmam akşamı hafif geçirebilseydin yarın 83 leri görebilme imkanım olurmuyduki yaaa eşim diyoki yersen göremezsin tabii 83 diyo ya gıcık
bencede yemesen kesin verirsin canım ve bu tartıdaki güzellik seni şevke getirir sadece erken yemeye çalış bakalım faydası olacak mmı?
cnm ben 10.10.2010da basladim ama bebisim var diye SIKI yapmiyordum rejimimi ama kilolar gittikce sporada basladim ve 67.6kg oldum :KK52:
harikasın canım ya resmen idolümsün:KK71: bende sözde emziriyorum emmemeye başladı benimki ya :KK43:(( sanırım bende sıkıca başlayacağım bu aydan sonra....
Yine kendi kendimle cekismeye basladim.... 2 haftada 700 gr vermis olarak gidicem dtsyn kizacak bana.... Ya da yemegimi azaltacak... Regl mi olcam nedir ya... Sinir oldum...

Bugun kizimin Bilsem kaydi vardi... Cok guzeldi, super davrandilar, biramnda 4-5 ogretmen kizimin etrafini sardi, optuler, hosgeldin dediler, bizi yere goge koyamadilar, caylar ikramlar.. İnanamadim nooluyoruz diye...

Yarin da okul kaydimiz var.. Bebegi de alicam, annemle daha oturtamiyorum.. İnsanlardan ayri kalinca bir sure, biraraya geldigimizde davranislarimi dengelemekte zorlaniyorum, seviye tutturamiyorum... Neyse iste.. Bebegi birakmiycam, ortancayi yardimcima birakicam. persembe'ye de konservatuarda takviye dersi var butunleme icin, p.tesi butunleme var. Cok gerginim, kendi universite gunlerimdeki

güzel kızımızı çok tebrik ederim rabbim bahtını hep açık etsin inşallahhh:nazar:

İyiakşamlar kısçeler yettim gari :KK1: hasta olanara acil şifalar diliyorum. Bende tencere setimi aldım geldim değmeyin keyfime :KK66: ama benim sipariş ettiğim renk çizik çıktı :63: bende turkuaz aldım.Napalım kısmette bu varmış. Tencere ve düdüklü ihtiyacı olana şiddetle tavsiye ederim. Tam bizlik bi set. Ahhh kızlar orda kalasım geldi ne güzel şeyler varyaaaaa. Bende 2.5 senelik evliyim ama yeni çeyiz düzüyom. Buda iyi demi :KK9:

İyiakşamlar kısçeler yettim gari :KK1: hasta olanara acil şifalar diliyorum. Bende tencere setimi aldım geldim değmeyin keyfime :KK66: ama benim sipariş ettiğim renk çizik çıktı :63: bende turkuaz aldım.Napalım kısmette bu varmış. Tencere ve düdüklü ihtiyacı olana şiddetle tavsiye ederim. Tam bizlik bi set. Ahhh kızlar orda kalasım geldi ne güzel şeyler varyaaaaa. Bende 2.5 senelik evliyim ama yeni çeyiz düzüyom. Buda iyi demi :KK9:

gulma geçmiş olsun canım sıkıntı herşeyin sebebi fazla kafanı takma git mutlaka doktorada
efsunlu doğumgünün kutlu olsun canım
Sağol canım,bir dahaki doğum günüme kadar yepyeni ben istiyorum hem aynada hem ruhsal olarak :))) umarım yeni yaşımda kendime hediyem de bu olur,umarım hepimiz için sağlık ve huzur dolu bir yıl olur...

bende hamile kalınca düzdüm, bebeğe yetiştirdim. 3 ay da falan yatak odam yok hala

Çok güzel bir his o bilirim.Ben evlenirken hep kiraya gitcem diye özenmeden almıştım her şeyimi.Geçen eylülde ev aldık şükür Rabbime,resmen yeni ev düzdüm.Özellikle mutfak eşyaları ve ev aksesuarları konusunda eksilerim vardı hala da var ama zevkle tamamlıyorum acelesi yok çünkü gelişi güzel olsun istemiyorum içime sindikçe paramın yettiği en güzel şeyleri almak istiyorum.Allah mutluluğunu daim etsin :KK71:

Okudum canım yaa mantıklı aslında ama ben şöyle düşünüyorum. Atalarımız zaten bizim gibi beslenmiyorduki herşey doğaldı. O zamanlar atıyorum kolamı vardı veya mayonez veya çikolata. Yani onların kilo almalarına gerekçe olacak gıdalar yoktuki. O zamanlar meyveler bile bu kadar şekerli değilmiş.

Taş devri ve karatay diyeti tam da bunları anlatıyor bana çok mantıklı geldi elimden geldiğince uyguluyorum.Zamanla görücem umarım faydalarını.Şimdilik en iyi faydası yataktan dinç uyanıyorum ve erken kalkıyorum.

Sağol canım,bir dahaki doğum günüme kadar yepyeni ben istiyorum hem aynada hem ruhsal olarak :))) umarım yeni yaşımda kendime hediyem de bu olur,umarım hepimiz için sağlık ve huzur dolu bir yıl olur...

Nice yıllara canım sağlıklı ve fit bir vücutla inşallah:KK71:

Nice yıllara canım sağlıklı ve fit bir vücutla inşallah:KK71:

Sağol canım cümlemiz inşallah hem topiğimiz hem de diğer bütün tombikdaşlarımız için aynı dilete bulunuyorum.Allah hepimize sağlık huzur ve mutluluk versin,bunlar olunca zaten kilo da gider hastalıkta kalmaz...

hergün yürüyüşümü yapıyorum boğazımı da tutabilsem bir gidecek kilolar ama sürekli atıştırıyorum malesef iştahımı kapatmam lazım:KK52:
bende şu yürüyüşe başlasam iyi olacakta ne zaman? bebişten fırsat kalmıyor ya
gerçekten çok hareketli bir grupsunuz maşallah:))) tüm yazılanları okuyup sonrada kime ne olmuş unutuyorum:)))henüz tanıyamadığımdan heralde kusura bakmayın.gerçi 3 çocukla bende akıl fln kalmıyor bi de insülin direncide unutknlık yapıyormuş,7 ay öncede doğm yaptım ama gerçektne hafızm çok kötü:KK43:((
ben de bugün hiiiç sapıtmadım çok şükür.bi de 55 dk çok tempolu yokuşlu yürüdümmm.ama her yerim tutuluyor yaaa nezaman geçecek???şu 10 kilo verme yarışı hangi gün başlamış sayıldık ben anlamadım???ptesimi yoksa cumamı????
bendede aynı sorun var malesef ve bendede pko var :KK43:
10 kilo yarışını bende okudum ama unuttum nasıldı ? ne zamana kadar verilecek bende yapayım ya
günaydın maşşalah kız yürüyüşe başlamışsın bende dün başladım bide sıcak suya başladım her ögün yemekten önce 3 su bardagı sıcaga yakın su içiyorum 1 ay denicem faydasını görürsem tavsiye edicem biraz zorlanıyorum içince ama ,şu göbekten kurtulmam lazım gerçi bazen göbek minübüste işe yarıyo hamile deyip yer veriyorlar :KK60:
alemsin ha çok güldürdün beni ,sen merak etme o göbüş gidecek tez zamanda ama bence yer meselesini değerlendir :)
Bu 5 i bi yerde çayını içen varmı kızlar? Mate , kekik , biberiye, funda ve yeşil çay olan ? Ender Saraç tarifi
hep duydum ama almadım.....
merhabalarr

oglum ve kızımm ıkısıdee gripp oldularrr sabah doktora gıttıkk yürüyerekk saglık ocagımız uzak kp. ben arabayla götüreyim dedi yok dedım yürüyecemm güneştee bana eşlikk etti 40 yurudumm
sabah 2dılım k.ekmek
1salatalık
1domates
1kk peynır yedım
2 ardak sekersız cay eslıgın de

dün aktardan bıberıyee aldım yeşil cayla ıkını demleyım içiyorumm sıtede 40 kılo veren bı kadın onermışş çok guzel yag yakıyor dıyee birde onu iceyimm bakalımm

kızlarr piskolojık durumlara baglı olarak göğüslerimmde kasıntı sonucu yaralar cıkıyorr
avuç içi büyüklüğünde aranızda boyle bır sey yasayan varmı
oğluşuna , kızına ve sana çok çok geçmiş olsun canım.....
ceco
seni canı gönülden tebrik ediyorum canımmm:nazar:

hep böle gitsinler gitsinde gelemsinler inşallah...

baksana artık şişkodamgasını resmi olarak yiyeceğiz böle giderse sağlık bak. görevlileri bizim eve uğramadan zayıflamam şart:KK53:

inanmıyorum ya eve mi geleceklermiş hemen zayıflamam gerek o zaman :)

Çok güzel bir his o bilirim.Ben evlenirken hep kiraya gitcem diye özenmeden almıştım her şeyimi.Geçen eylülde ev aldık şükür Rabbime,resmen yeni ev düzdüm.Özellikle mutfak eşyaları ve ev aksesuarları konusunda eksilerim vardı hala da var ama zevkle tamamlıyorum acelesi yok çünkü gelişi güzel olsun istemiyorum içime sindikçe paramın yettiği en güzel şeyleri almak istiyorum.Allah mutluluğunu daim etsin :KK71:

Bende aynen senin gibi düşünüyorum canım. Az ama iyi olsun. Zaten kalabalık eşyayıda sevmiyorum. Daha 2 ay var ama herşeyi son dakkaya bırakmak istemiyorum. Biraz mükemmeliyetçi bir yapım var , birşey ya tam olacak ya hiç :KK19: Kaçıncı yaşın bu arada ?

Bende aynen senin gibi düşünüyorum canım. Az ama iyi olsun. Zaten kalabalık eşyayıda sevmiyorum. Daha 2 ay var ama herşeyi son dakkaya bırakmak istemiyorum. Biraz mükemmeliyetçi bir yapım var , birşey ya tam olacak ya hiç :KK19: Kaçıncı yaşın bu arada ?

19 :KK1: soranlara öyle dedim bu gün hep :KK52:
36 bitti canım :21:

efsunlu canım doğum günün kutlu olsun nice yıllara sağlıkla ve mutlulukla inşallah....

Teşekkürler canım hep beraber inşallah,bu yeni yaşımda mutluluğumu bu topikteki sinerjiye borçluyum.Bu kez son savaşım bu kilolarla buna canı gönülden inanıyorum,hepimiz içinde öyle olacağını düşünüyorum Allahın izni ile...

http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...ta-konugunu-secelim-anket-2.html#post20792229

Arkadaşlar şeffaf oda diye bir topik vardı eskiden, kapanmıştı yine açılmış..Orda oylamayla bir üye seçilip sorulan soruları cevaplıyor..

bizden Gusel'de adaylar arasında, ben oyladım onu..İsterseniz sizde oylayın..sorular sorup deşifre olmasını sağlarız nıhahaha..)

Diğer adaylarla çekişmeli bayağı,oylar yakın çünkü..:)
bende oyladım canım, deşifre edelim :))))
slm güzeller:)))

3 çocuğumla evde yalnız olmak beni çok bunaltıyor.okullar açılsada biraz rahatlasam.haftasonları eşimle bile zor başediyorduk şimdi yalnızım.bakıcım vardı onlada aramız açıldı o varken rahattım ama meğer o maddi olarak çok farklı şeyler düşünüyormuş.benim evde olduğm dönemde de geldi 2,5 yaşındaki kızıma bakmak için ev işleri de yapacak diye anlaşmıştık.normalde 8,30 da gelmsi gerkrken ben evdeyim diye 9,30 a sarkıttı.kaç kere uyarmama rağmen çocuğm uyanıkken işi yapıp onu uyutup bekliyordu bende 5 te çıkması gerekmesine rağmen 2 de çık diyordum:KK43:((
bi sürü bi sürü alttan alma olmuştu benim tarafımdan sırf kızım seviyor diye....haftada bi gün evine götürmesine izin veriyodum yol parasını da vererek.o günler bizde dışarı çıkıyorduk akşam 9 da alıyorduk kuzumu. 1 yıl da toplam 1-2 gecede kızım istediği ve bizi zorladığı için kalmasına izin verdim.biz şehir dışına çıktığımızda da parasını kesmedim ayda 600 tl alıyordu .1 hafta 5 ,1 hafta 4 gün geliyordu.son ay haftada 3 e düşürünce parasını da kestim 450 verdim ve bu ağzına geleni söyledi:KK43:((kendsinde kalıyomuş kızm fazla mesaiymiş fln,herkes 700 e çalışıyormuş bilmem neee.ben öğretmenim aldığım aylık belli ve senin çalışma saatin az.hatta erken gönderdiğim içn çok azzz.öyleki bazen erken çıktığı gün kızımda arkasından uyanıyordu bebişle kızm kalakalıyorduk:KK43:((
yemek günde 1 çeşit zor söylüyordum.haftada 1-2 kere zaten 90 metrekare olan evimin yatak odası ve banyosu hariç süpürüyordu.bazende ben süpürüyordum...insanlar çok acımasız.ben abla diyordum hiç emir vermiyordum kadına.15 temmuzda atıştık o günden bu güne yaptıklarını düşünmediğim 1 Allah ın günü yok.çok üzülüyorum:KK43:(( bu üzüntü bana ücretsiz izne çıkma kararı aldırdı.bebeğime kendim bakacam.kızımı da kreşe göndereceğim.

anne yok, kv yok.gurbet çok zorrr:KK43:((
canım ya bende bugün ayrıldım ücretsiz izine bende sınıf öğretmeniyim ,bir başkasına emanet etmek ve onun canımı para olarak görmesi beni çok kızdırır ve üzer ama çalışan her anneinin ortak sorunu bu birde memleketlerdenuzaktaysan :KK43:
zaten o yüksek meblağlar hepsinin ağzında var zaten bilmem kim şu kadara baıyor muhabbeti
içlerinde çok iyileride var duyduğum inşallah bizede o helal süt emmişler denk gelir
slm kizlarrrr
ben dun 60dakk sporumu yaptim ve bu gunde 60dakkk sporumu yaptimmmm :KK66::KK66::KK66: cnm SIKILDI azda kolbasti oynadimmmm :KK66::KK66: öncedenn nefesim kesiliyordu ama simdi baya kopuyorummmm :KK66::KK66:
dün aksam dolabimda eski eteklerimi gördüm ve denedim hepsi oldu bu gün gittim magazadan kot mini etek denedimmmmm kac bedennnnn tammm 40bedennnnn sasirdimmmmm ben artik 40 beden giyebiliyorummmm oleyyyy az göbüsden SIKIYOR ama basen de guzel durdu :KK52:
harikasın sen ya ....... kolbastı mı valla o süper zayıflatır aynı yerde olsak ekip bile kurardık :))))
ne güzel ya 40 beden oldun ha darısı bize inşallahhhhhhhhhhh
canım çok teşekkür ederim evet gerçekten siz yüzüne bakmaya doyamıyorken başkası içni bebeğinizin sadece para olduğunu görmek çok acı oluyor:KK43:((
bende bunu demek istedim işte :KK43:((((
canımcım ben ücretsiz izindeyim getir bakayım. oğluşumla birlikte gül gibi büyürler mart sonuna kadar evdeyim bak :)
neredesin benimkinede bakıver nolurrrrrrrrr :) gerçi ben kuş uçmaz kervan geçmez bir şehirdeyim ya neyse :KK43:
teşekkür ederim canım :KK16::KK16::KK16: yapamayacağımız şey yok yeterki isteyelim...ben onun herşeyine katlandım içkisine sorumsuzluğuna çalışmamasına aldatmasına ama o benim canımı kilolarımla aşağılayarak acıttı...kilolarımın sebebi kendisi olduğu halde...evlendiğimde 70 kiloydum...boyum 175...neyse özür dilerim kendi sorunlarımla kafanızı şişirdim...10 yıl oldu ayrılalı...oğlumla mutlu huzurlu yaşayıp gidiyoruz...:KK16::KK16::KK16:
o onun acizliği şimdi acınacak hale gelende kendisi ,oğlunda seninle en büyük varlık onun nesi var elinde koca bir hiçççççççççç
Benim burda kreş sahibi bi arkadaşım var. İnanılmaz derecede yüksek eğitim, 3 yaşında yabancı dil eğitimi başlıyor. Psikologlarından tutun , dans eğitmenlerine kadar çok özel. Birde kamera sistemi var , online olarak çocuğunu izleyebiliyorsun. Yemekler organik , aklınıza ne gelirse inceden inceye düşünülmüş yani. Gece bile eğitmenlerden biri nöbetçi. Dielim eşinizle başbaşa bi gece geçirmek istiyorsunuz. Gözünüz arkada kalmadan çocuğunuzu emanet edip gidebiliyorsunuz :KK55:
ne güzel ya bende olsa veririm valla ama daha çok küçük ....
canım ben daha 20 gündür kullanıyorm.saçımda baya beyaz var.çörek otu faydalaını okurken bi adamın çok düzenli kullanıp 2 yıl sonra beyazlarından kurtulduğunu okumuştum.inşallah hem kiloya hemsaçlara iyi gelir
bendede beyaz var cidden yarıyor mu acaba kullansak mı?

X