- 30 Ocak 2011
- 1.242
- 3
3melegım var cok saol cnm
QUOTE=yst38;20792308]biberiye ve yeşil çayın oranı nedir?
psikolojik olduğundan eminmisin. belki deterjana, yeni aldığın bir kıyafete veya yediği bir şeye alerjide göstermiş olabilirsin. bazi karaciğer hastalıklarıda bu tür belirtiler yapabiliyor.
çaydanlıgın altına 1 tutam biberiye attim 2 tanede sallama yeşşil cay koydum sende yapıyormusun yoksa ben tahmını yaptımm cnm kasıntılarım aşırı morelım bozukoldugu zaman oluyorr doktorda stresden demişti karacıger hastalıgından degılde kendı kendimee göğüskanserı falanmıyım dıye baktım netten 1belırtısı var sadece haftaya doktora gıtecm
Asuu,pınar,gulma geçmiş olsun size ve bebelerinize...
saol yenacımm
slm güzeller:)))
3 çocuğumla evde yalnız olmak beni çok bunaltıyor.okullar açılsada biraz rahatlasam.haftasonları eşimle bile zor başediyorduk şimdi yalnızım.bakıcım vardı onlada aramız açıldı o varken rahattım ama meğer o maddi olarak çok farklı şeyler düşünüyormuş.benim evde olduğm dönemde de geldi 2,5 yaşındaki kızıma bakmak için ev işleri de yapacak diye anlaşmıştık.normalde 8,30 da gelmsi gerkrken ben evdeyim diye 9,30 a sarkıttı.kaç kere uyarmama rağmen çocuğm uyanıkken işi yapıp onu uyutup bekliyordu bende 5 te çıkması gerekmesine rağmen 2 de çık diyordum((
bi sürü bi sürü alttan alma olmuştu benim tarafımdan sırf kızım seviyor diye....haftada bi gün evine götürmesine izin
ahh cnm yakın olsak bana getır dıyesım geldı valla bebek bu herkeze de emanet edılmıyorr kadın fazlasıyla parasını alıyormuş bıde kımse guven kalmyor valla
geçmiş olsun canım Allah Allah ilginç yaa alerjimi oldun acaba??
tekrar geçmş olsun..
çok saol cıvcıvımm aşırı sıkıntılı oldugum donemlerde basıma gelıyorr kv. kp... sorunlar yogunlastımı bende kasıntı çökuyoor
cnm 2 sene önceaılevı meseleler yüzündn basladı bende sıkıntımdan saglık oagına gıttım bikac tane krem verdı gecmedı sonra özele gıttım doktor baktı bunun baska sebebı yok sters kaynaklı dedı halk arasın de gece yanıgı dıye tabır edılen bır sey varmış onun gıbı aynı sonra bana yılda 1 kere kullanılması gerken bi iğne verdi 3-4 tane kremın karısımından bır merhem yaptırdı onu kullandım gecenlerde memlekete gıttıgımde yınee bi kaç bişey duydumm cnm sıkıldı o yuzden basladı yıneee hafta ya eşimin vardıyeı donuyor ozaman randevu alıp gıdecem inş.. yaz kış farketmıyorr netten baktım yüzeyi portakal kabugu gıbı pütürlü gecelerı cok kasınıyor hatta uykumdan uyandırıyor yanıyorr bı ıhımalle meme kanseri riski varmişş bakalım dr gıdeyımm neymış ne degılmıss ögreneyımm görüşürüzz
Benim ve anneminki de 2004 te ben 1 ayda 2 ameliyat geçirdim 3 ay hastanede yattım o zaman olmuştu.Tekrar geçmiş olsun canım dikkat et kendine.Benimkiler kendiliğinden düzeliyorlar sanki bu sıra.Yeni bir ben oluyorum sanırım artık,mutlu olmayı tekrar öğrenmeye çalışıyorum belki de ondandır,kimbilir...