Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

çaydanlıgın altına 1 tutam biberiye attim 2 tanede sallama yeşşil cay koydum sende yapıyormusun yoksa ben tahmını yaptımm cnm kasıntılarım aşırı morelım bozukoldugu zaman oluyorr doktorda stresden demişti karacıger hastalıgından degılde kendı kendimee göğüskanserı falanmıyım dıye baktım netten 1belırtısı var sadece haftaya doktora gıtecm

Burst Training (Taş Devri Egzersizi)

kızlar nette bu başlığı araştırın. spora birde böyle bakın. düşününce mantıklı. eğer dendiği gibi 24 -36 saat arası etkisi varsa süper birşey...

gulma geçmiş olsun canım sıkıntı herşeyin sebebi fazla kafanı takma git mutlaka doktorada
efsunlu doğumgünün kutlu olsun canım

bencede yemesen kesin verirsin canım ve bu tartıdaki güzellik seni şevke getirir sadece erken yemeye çalış bakalım faydası olacak mmı?
cnm ben 10.10.2010da basladim ama bebisim var diye SIKI yapmiyordum rejimimi ama kilolar gittikce sporada basladim ve 67.6kg oldum
harikasın canım ya resmen idolümsün bende sözde emziriyorum emmemeye başladı benimki ya (( sanırım bende sıkıca başlayacağım bu aydan sonra....

güzel kızımızı çok tebrik ederim rabbim bahtını hep açık etsin inşallahhh

İyiakşamlar kısçeler yettim gari hasta olanara acil şifalar diliyorum. Bende tencere setimi aldım geldim değmeyin keyfime ama benim sipariş ettiğim renk çizik çıktı bende turkuaz aldım.Napalım kısmette bu varmış. Tencere ve düdüklü ihtiyacı olana şiddetle tavsiye ederim. Tam bizlik bi set. Ahhh kızlar orda kalasım geldi ne güzel şeyler varyaaaaa. Bende 2.5 senelik evliyim ama yeni çeyiz düzüyom. Buda iyi demi

İyiakşamlar kısçeler yettim gari hasta olanara acil şifalar diliyorum. Bende tencere setimi aldım geldim değmeyin keyfime ama benim sipariş ettiğim renk çizik çıktı bende turkuaz aldım.Napalım kısmette bu varmış. Tencere ve düdüklü ihtiyacı olana şiddetle tavsiye ederim. Tam bizlik bi set. Ahhh kızlar orda kalasım geldi ne güzel şeyler varyaaaaa. Bende 2.5 senelik evliyim ama yeni çeyiz düzüyom. Buda iyi demi

gulma geçmiş olsun canım sıkıntı herşeyin sebebi fazla kafanı takma git mutlaka doktorada
efsunlu doğumgünün kutlu olsun canım
Sağol canım,bir dahaki doğum günüme kadar yepyeni ben istiyorum hem aynada hem ruhsal olarak :))) umarım yeni yaşımda kendime hediyem de bu olur,umarım hepimiz için sağlık ve huzur dolu bir yıl olur...

bende hamile kalınca düzdüm, bebeğe yetiştirdim. 3 ay da falan yatak odam yok hala

Çok güzel bir his o bilirim.Ben evlenirken hep kiraya gitcem diye özenmeden almıştım her şeyimi.Geçen eylülde ev aldık şükür Rabbime,resmen yeni ev düzdüm.Özellikle mutfak eşyaları ve ev aksesuarları konusunda eksilerim vardı hala da var ama zevkle tamamlıyorum acelesi yok çünkü gelişi güzel olsun istemiyorum içime sindikçe paramın yettiği en güzel şeyleri almak istiyorum.Allah mutluluğunu daim etsin

Taş devri ve karatay diyeti tam da bunları anlatıyor bana çok mantıklı geldi elimden geldiğince uyguluyorum.Zamanla görücem umarım faydalarını.Şimdilik en iyi faydası yataktan dinç uyanıyorum ve erken kalkıyorum.

Sağol canım,bir dahaki doğum günüme kadar yepyeni ben istiyorum hem aynada hem ruhsal olarak :))) umarım yeni yaşımda kendime hediyem de bu olur,umarım hepimiz için sağlık ve huzur dolu bir yıl olur...

Nice yıllara canım sağlıklı ve fit bir vücutla inşallah

Nice yıllara canım sağlıklı ve fit bir vücutla inşallah

Sağol canım cümlemiz inşallah hem topiğimiz hem de diğer bütün tombikdaşlarımız için aynı dilete bulunuyorum.Allah hepimize sağlık huzur ve mutluluk versin,bunlar olunca zaten kilo da gider hastalıkta kalmaz...

hergün yürüyüşümü yapıyorum boğazımı da tutabilsem bir gidecek kilolar ama sürekli atıştırıyorum malesef iştahımı kapatmam lazım
bende şu yürüyüşe başlasam iyi olacakta ne zaman? bebişten fırsat kalmıyor ya
bendede aynı sorun var malesef ve bendede pko var
10 kilo yarışını bende okudum ama unuttum nasıldı ? ne zamana kadar verilecek bende yapayım ya
alemsin ha çok güldürdün beni ,sen merak etme o göbüş gidecek tez zamanda ama bence yer meselesini değerlendir :)
Bu 5 i bi yerde çayını içen varmı kızlar? Mate , kekik , biberiye, funda ve yeşil çay olan ? Ender Saraç tarifi
hep duydum ama almadım.....
oğluşuna , kızına ve sana çok çok geçmiş olsun canım.....

inanmıyorum ya eve mi geleceklermiş hemen zayıflamam gerek o zaman :)

Bende aynen senin gibi düşünüyorum canım. Az ama iyi olsun. Zaten kalabalık eşyayıda sevmiyorum. Daha 2 ay var ama herşeyi son dakkaya bırakmak istemiyorum. Biraz mükemmeliyetçi bir yapım var , birşey ya tam olacak ya hiç Kaçıncı yaşın bu arada ?

19 soranlara öyle dedim bu gün hep
36 bitti canım

efsunlu canım doğum günün kutlu olsun nice yıllara sağlıkla ve mutlulukla inşallah....

Teşekkürler canım hep beraber inşallah,bu yeni yaşımda mutluluğumu bu topikteki sinerjiye borçluyum.Bu kez son savaşım bu kilolarla buna canı gönülden inanıyorum,hepimiz içinde öyle olacağını düşünüyorum Allahın izni ile...

bende oyladım canım, deşifre edelim :))))
canım ya bende bugün ayrıldım ücretsiz izine bende sınıf öğretmeniyim ,bir başkasına emanet etmek ve onun canımı para olarak görmesi beni çok kızdırır ve üzer ama çalışan her anneinin ortak sorunu bu birde memleketlerdenuzaktaysan
zaten o yüksek meblağlar hepsinin ağzında var zaten bilmem kim şu kadara baıyor muhabbeti
içlerinde çok iyileride var duyduğum inşallah bizede o helal süt emmişler denk gelir
harikasın sen ya ....... kolbastı mı valla o süper zayıflatır aynı yerde olsak ekip bile kurardık :))))
ne güzel ya 40 beden oldun ha darısı bize inşallahhhhhhhhhhh
canım çok teşekkür ederim evet gerçekten siz yüzüne bakmaya doyamıyorken başkası içni bebeğinizin sadece para olduğunu görmek çok acı oluyor((
bende bunu demek istedim işte ((((
canımcım ben ücretsiz izindeyim getir bakayım. oğluşumla birlikte gül gibi büyürler mart sonuna kadar evdeyim bak :)
neredesin benimkinede bakıver nolurrrrrrrrr :) gerçi ben kuş uçmaz kervan geçmez bir şehirdeyim ya neyse
o onun acizliği şimdi acınacak hale gelende kendisi ,oğlunda seninle en büyük varlık onun nesi var elinde koca bir hiçççççççççç
ne güzel ya bende olsa veririm valla ama daha çok küçük ....
bendede beyaz var cidden yarıyor mu acaba kullansak mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…