- 21 Nisan 2009
- 4.437
- 2
- 53
Şu "beğen" butonunun kaldırılması ne kadar kötü oldu ya, interaktif olmaktan çıkıyor forum bu şekilde. Her yazılana cevap vermek, hepsinden alıntılamak mümkün olmadığından okuyup geçmek zorunda kalıyoruz. Acaba toplu olarak fikrimizi iletmek filan mümkün mü, Yena belki senin fikrin vardır??
Yeşil sebzeler kadar insanı tok tutan bir şey yok arkadaşlar. Antioksidan olmaları, lifli ve çok düşük kalorili olmaları bir yana; ne kadar tok tutuyorlar ya. Sabah kahvaltıda 1 kase maydonoz, 1 adet yeşil biber, 1 adet kapya biber, bir avuç dereotu,1 adet salatalık 2 yaprak marul yedim. (Otlamışım resmen) Küçük dilim beyaz peynir 1 dilim tb ekmeği ile birlikte. O kadar tokum ki şu anda. Aradan 4 saatten fazla zaman geçti, şimdi zorla birşeyler yiyeceğim. Tatilde en çok Nazilli'den gelen sebze-meyvelerimi özlemiştim. Oradan aldıklarımız aynı değildi vallahi :))
Bak ne diicem önümüzdeki yaz seçill evleniyor..NAsip olur herhangi bir mani çıkmazsa İstanbul'a geleceğim kına ve düğüne Şimdiden kocamla konuştum çocuklar sana emanet diye ok dedi..Beyzuşta kalıcam,Beyzuşta enişteyi yollayacak evden düşün sen curcunayı..:)
Eğer sende o zamana kadar gelin olmazsan iki düğünü bir arada yapsak hıı nasıl fikir.:)))
sen ciddimisin seçil evleniyor ve benim bundan haberim yokehh seçil alacağın olsun... kısmet yenacım neden olmasın gün doğmadan neler doğar demişler
yotsuz canım geçmiş olsun denir buna heralde yani bayramda tam bayram olmuş sana
Yotsuz icim daraldi ama neden hergun atlayip Phaselis'e gitmediniz ki...İnsan Antalya'da evde oturur mu koca tatil...Kv ile kolayliklar dilerim, ben benimkine kok sokturuyorum valla o da su anda benden dert yaniyordur esine dostuna...
Sonucta bu sene Antalya hepimizi yordu, Umut, ben sen... Haylkirikliklariyla dolu ve yorucu tatiller...
Yesimcim hos geldin cnm bu arada
eve gelmediler iş yerinde oldu bunlar ..... çocuk gidip demiş doğa abla vermedi arkadaşda kimseyi zorlama isteyen versin demiş ama valla elim ayağım buz kesti haaaa
Bu arada kızlar hep ev alalım die bekledik bu zamana kadar ama uzadıkça uzadı miras işi o yüzden kasım gibi kiraya çıkıcaz artık ( annemlerde yaşıyoruzda) hiçbişeyimiz yok şu an bikaç mutfak eşyası aldım onlar var sadece. Bana memnun olduğunuz beyaz eşya yada eşya her ne varsa tavsiye edermisiniz?
cnm benim buzdolabı (dondurucu altta olandan), bulaşık makinesi, fırın sıemens (ınox)
ocak beko elektirikli seramik ocak
çamaşır makinesi de beko
tv de lg lcd hepsinden çok memnunum
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :122: :122: Gününüz aydın olsunnnnnn :122: :122:
Ne bağrıyon kız deli demeyin ben bağırmıyayımda kimler bağırsın :122: :122:
Sabah sabah doktorcuğuma kontrolle gittim veeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 10 gün içerisinde tammmmm 2,5 Kilo vermişim.
Meğer evdeki tartım bozukmuş
Süper gidiyorsun artık bir buçuk ay sonra buluşcağız o zamanda bir 6 kilo gitmiş olur inşallah dedi. Sabahları da yürüşe başlıyacağımı söyledim işte budur sen bu olayı kavradın artık patır patır gider inşallah kiloların dedi.
Benim odadan cıkışımı görmeniz lazımdı 32 diş birden görünüyordu. Kızım bile anne abarttın hee dedi en sonunda
Neyse kilo cetvelimi bir ara düzeltirim şimdi küçük kızımı besliycem ve komşumla türk kahvesi içiceğiz
Sizler sayesinde bu giden kilolar o yüzden sizleri çoooooooooooook seviyorummmmmmmmm
Akşam üzere görüşürüz inşallah yine
Allaha emanet olun öpüyorum kocaman
dün sanırım bi tv programında izlemiştinm. uzman bir diyetisyen diyorduki.
Hiçbirşey yapmasanız bile kilo almak için günde sadece 1 bardak gazlı içecek içmeniz size yılda 5-7 kilo olarak geri dönecektir.
düşünün yemeğin yanında 1 bardak gazlı içecek söylüyorsanız yandınız. yılda5-7 kilo vermemize engel olucak demektir bu!!
varmı diyet sücecinde bile gazlı içecek tüketeniniz??
ben bırakalı yaklaşık 5-6 sene oldu hiç içmedim:)
ben başka sebepten içmedim gerçi. içinde alkol oluşturan 2 madde var diye söylenti çıktı. ve bu şüphe ile de olsa içmeye devam edemzdimkiiii inaın günde 1 lt portakallkı olanından kesin bitiren biriydim:) ama onu hayatımdan nasıl çıkardıysam vücuduma zarar veren herşeyi çıkartabilirim diye düşünüyorum
artık içen olmaz herhalde:) en azından 5-7 kilo almamak için:))
slm güzeller:)))
3 çocuğumla evde yalnız olmak beni çok bunaltıyor.okullar açılsada biraz rahatlasam.haftasonları eşimle bile zor başediyorduk şimdi yalnızım.bakıcım vardı onlada aramız açıldı o varken rahattım ama meğer o maddi olarak çok farklı şeyler düşünüyormuş.benim evde olduğm dönemde de geldi 2,5 yaşındaki kızıma bakmak için ev işleri de yapacak diye anlaşmıştık.normalde 8,30 da gelmsi gerkrken ben evdeyim diye 9,30 a sarkıttı.kaç kere uyarmama rağmen çocuğm uyanıkken işi yapıp onu uyutup bekliyordu bende 5 te çıkması gerekmesine rağmen 2 de çık diyordum((
bi sürü bi sürü alttan alma olmuştu benim tarafımdan sırf kızım seviyor diye....haftada bi gün evine götürmesine izin veriyodum yol parasını da vererek.o günler bizde dışarı çıkıyorduk akşam 9 da alıyorduk kuzumu. 1 yıl da toplam 1-2 gecede kızım istediği ve bizi zorladığı için kalmasına izin verdim.biz şehir dışına çıktığımızda da parasını kesmedim ayda 600 tl alıyordu .1 hafta 5 ,1 hafta 4 gün geliyordu.son ay haftada 3 e düşürünce parasını da kestim 450 verdim ve bu ağzına geleni söyledi((kendsinde kalıyomuş kızm fazla mesaiymiş fln,herkes 700 e çalışıyormuş bilmem neee.ben öğretmenim aldığım aylık belli ve senin çalışma saatin az.hatta erken gönderdiğim içn çok azzz.öyleki bazen erken çıktığı gün kızımda arkasından uyanıyordu bebişle kızm kalakalıyorduk ((
yemek günde 1 çeşit zor söylüyordum.haftada 1-2 kere zaten 90 metrekare olan evimin yatak odası ve banyosu hariç süpürüyordu.bazende ben süpürüyordum...insanlar çok acımasız.ben abla diyordum hiç emir vermiyordum kadına.15 temmuzda atıştık o günden bu güne yaptıklarını düşünmediğim 1 Allah ın günü yok.çok üzülüyorum(( bu üzüntü bana ücretsiz izne çıkma kararı aldırdı.bebeğime kendim bakacam.kızımı da kreşe göndereceğim.
anne yok, kv yok.gurbet çok zorrr((
teşekkür ederim canımyapamayacağımız şey yok yeterki isteyelim...ben onun herşeyine katlandım içkisine sorumsuzluğuna çalışmamasına aldatmasına ama o benim canımı kilolarımla aşağılayarak acıttı...kilolarımın sebebi kendisi olduğu halde...evlendiğimde 70 kiloydum...boyum 175...neyse özür dilerim kendi sorunlarımla kafanızı şişirdim...10 yıl oldu ayrılalı...oğlumla mutlu huzurlu yaşayıp gidiyoruz...
Antalyada yaşıyorum canım. Kavruluyorum desem daha doğru aslında :97:
Şu "beğen" butonunun kaldırılması ne kadar kötü oldu ya, interaktif olmaktan çıkıyor forum bu şekilde. Her yazılana cevap vermek, hepsinden alıntılamak mümkün olmadığından okuyup geçmek zorunda kalıyoruz. Acaba toplu olarak fikrimizi iletmek filan mümkün mü, Yena belki senin fikrin vardır??
Yeşil sebzeler kadar insanı tok tutan bir şey yok arkadaşlar. Antioksidan olmaları, lifli ve çok düşük kalorili olmaları bir yana; ne kadar tok tutuyorlar ya. Sabah kahvaltıda 1 kase maydonoz, 1 adet yeşil biber, 1 adet kapya biber, bir avuç dereotu,1 adet salatalık 2 yaprak marul yedim. (Otlamışım resmen) Küçük dilim beyaz peynir 1 dilim tb ekmeği ile birlikte. O kadar tokum ki şu anda. Aradan 4 saatten fazla zaman geçti, şimdi zorla birşeyler yiyeceğim. Tatilde en çok Nazilli'den gelen sebze-meyvelerimi özlemiştim. Oradan aldıklarımız aynı değildi vallahi :))
ben çıkıyorum canlarım saat 4 olmuş
yrna kadar iyi bakın kendinize allaha emanet olun
daha çok bakar o sürünsünnnnnnn
gurbette deildim annede vardı zamanında kv de ama hep bakıcılarla kreşle büyüdü çocuklarım şimdiki bakıcımız da öyle abla diyoruz biz kızım anneanne diyor şimdilik iyiyz dediğin gibi eşim erken geliyor sen git der gönlünü hoş tutmaya çalışıyoruz deyim kısaca anasınıfına kadar düşünüyorum ben kreşden usandım artık inşallah gönlümüze göre verir ücretsizde hiç düşünmedim ben çünkü eşimin maaşı düşük mümkün deil geçinmemiz böyle kısaca
benim yazdıklarım:)))
benim ortanca 2,5 yaşında aslında onu da kreşe vermek istemezdim ama çok zorluyor beni çok hareketli.bebeğimde hareketli görünüyor daha 7,5 aylık.ortancam bebişi acıtıyor sürekli onla olmamı bekliyor..bensiz uyumaz,oynamaz,yemez,24 saat birlikte olalım istiyor.ama bi de biyere gidelim çok sosyal beni anında satar :)))inşallah kreş ona iyi gelri dolayısıyla bana da.yoksa 3 yaşından evvel evde olmaları daha iyi diyor uzmanlar.annane babane olsada onlar baksa.ya da çok çok iyi bir kadın olsa öyleleri de vardır heralde denk gelen...biz şimdilik minişimle evde olacağız.kızımda kreşte zorlanıorsa başka çözüm bulacaz artık
9aylık daha seninki ne kadarlık
benim saçımda beyazlarım çokkk boyatmaktan bıktım artık gerçekten çörekotu iyi geliyormuymuşben bunu nasıl duymamışım...nasıl kullanılıyor ne kadar günde kaç defa tekrar edermisiniz
bencede öyle yap canımteşekkür ederim yağmurgözlüm ellerine sağlık. Ben en iyisi regl olana kadar içmiyim. Gebe olmadığımdan emin olunca içmeye başliyim. Ozamana kadar beyaz çaya devam edim.
ablaların gülü senin sorunun bizim sorunumuz. Aynen katılıyorum diger arkadaslara. Canı cehenneme afedersin. Iyi olmus bosver baksana sen o kadar yaptıgı seye ragmen ona katlanmıssın. Iyiki damarına basmıski yolları ayırmıssınız. Herkes hakettiğini yasar eninde sonunda da olsa her zaman hak yerini bulur. Sen gercekten cok güçlü bir kadınsın :)
Umuttt'çum
Her bir şeyi beğendiğimiz için sistemi çok yavaşlatıyormuş..Başka bir çözüm bulacakrmış adminler..Öyle okudum bende..
7,5 aylık oldu ama benim 3. bebişim. okula başlayacak bir oğlum,2,5 yaşında bir kızım daha var:)))
ben size linki göndereyim.oradan vaktiniz oldukça bakın.her derde deva.ben zayıflamak için tükettiğimden her öğün aç karna yemekten yarım saat önce yarım çay kaşığı kadar çiğneyip 2-3 dk sonra yarım bardak suyla yutuyorum
çörek otu