Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Benim burda kreş sahibi bi arkadaşım var. İnanılmaz derecede yüksek eğitim, 3 yaşında yabancı dil eğitimi başlıyor. Psikologlarından tutun , dans eğitmenlerine kadar çok özel. Birde kamera sistemi var , online olarak çocuğunu izleyebiliyorsun. Yemekler organik , aklınıza ne gelirse inceden inceye düşünülmüş yani. Gece bile eğitmenlerden biri nöbetçi. Dielim eşinizle başbaşa bi gece geçirmek istiyorsunuz. Gözünüz arkada kalmadan çocuğunuzu emanet edip gidebiliyorsunuz :KK55:

süpermişşş.biz eşimle başbaşa geceyi fln unuttuk zaten de 5 dk yalnız kalamıyoruz:)))nerde yaşıyorsun?

teşekkür ederim canım :KK16::KK16::KK16: yapamayacağımız şey yok yeterki isteyelim...ben onun herşeyine katlandım içkisine sorumsuzluğuna çalışmamasına aldatmasına ama o benim canımı kilolarımla aşağılayarak acıttı...kilolarımın sebebi kendisi olduğu halde...evlendiğimde 70 kiloydum...boyum 175...neyse özür dilerim kendi sorunlarımla kafanızı şişirdim...10 yıl oldu ayrılalı...oğlumla mutlu huzurlu yaşayıp gidiyoruz...:KK16::KK16::KK16:

Evlennn evlennn evlennn :KK66: çok olmuş be abla , evlende 2. baharını yaşa bence. Oğlunda büyümüştür nasılsa. Bu arada alışverişe gidicem şimdide funda ,kekik, biberiye, mate alcam yeşil çay zaten var kiraz sapına gerek ta dieri ısırgan otumuydu tohumumuydu onu hatırlayamadım :26:

ceco
seni canı gönülden tebrik ediyorum canımmm:nazar:

hep böle gitsinler gitsinde gelemsinler inşallah...

baksana artık şişkodamgasını resmi olarak yiyeceğiz böle giderse sağlık bak. görevlileri bizim eve uğramadan zayıflamam şart:KK53:
:KK60::KK60::KK60::KK60:
teşekkür ederim canım o senin güzelliğin:KK16::KK16::KK16:
daha çok bakar o sürünsünnnnnnn
slm güzeller:)))

.15 temmuzda atıştık o günden bu güne yaptıklarını düşünmediğim 1 Allah ın günü yok.çok üzülüyorum:KK43:(( bu üzüntü bana ücretsiz izne çıkma kararı aldırdı.bebeğime kendim bakacam.kızımı da kreşe göndereceğim.

anne yok, kv yok.gurbet çok zorrr:KK43:((
gurbette deildim annede vardı zamanında kv de ama hep bakıcılarla kreşle büyüdü çocuklarım şimdiki bakıcımız da öyle abla diyoruz biz kızım anneanne diyor şimdilik iyiyz dediğin gibi eşim erken geliyor sen git der gönlünü hoş tutmaya çalışıyoruz deyim kısaca anasınıfına kadar düşünüyorum ben kreşden usandım artık inşallah gönlümüze göre verir ücretsizde hiç düşünmedim ben çünkü eşimin maaşı düşük mümkün deil geçinmemiz böyle kısaca

Offf canım yaa kafam çok karışık. Benim istediğim modeller zaten mobilyalarla yarım ev parası tutuyo. Arkadaşlarım en ucuzlarını al dio , kendi evin olunca alırsın onları. Seneye evimiz olursa atıcammı onları. Taşınırken mahfolur diolar. Ama bi kez aldınmıda 8-10 sene kullanılır :KK31: öfff öfff bilemedimki

hiç ucuz alır değiştiririm deme daha pahalıya gelir beyaz eşyanın modası mı var evine giderken götürürsün

İbrahim saraçoğlu çörekotunu beyaz saçlar için önermişti. 1 çay kaşığı aç karna çiğneyip yutun demişti. Senin saçlarda varmı beyaz? İşe yarıyomu die merak ettim

canım ben daha 20 gündür kullanıyorm.saçımda baya beyaz var.çörek otu faydalaını okurken bi adamın çok düzenli kullanıp 2 yıl sonra beyazlarından kurtulduğunu okumuştum.inşallah hem kiloya hemsaçlara iyi gelir

canım ben daha 20 gündür kullanıyorm.saçımda baya beyaz var.çörek otu faydalaını okurken bi adamın çok düzenli kullanıp 2 yıl sonra beyazlarından kurtulduğunu okumuştum.inşallah hem kiloya hemsaçlara iyi gelir

Ben İbrahim Saraçoğluna çok güveniyorum , zaten kendisi bitkilerle uğraşmasının yanında çok önemlide bir bilim adamı. O dediyse inanalım bizde , pozitif enerjiyle yaklaşınca şifasının da artacağını düşünelim. Güzel düşünelim , güzel olsun.

Haklısın Doğa cım , artık asansörlü vinçlerle taşımacılık yapan şirketler var , sarıp sarmalasınlar , taşısınlar napim.En mantıklısı senin dediğin. Ben ikizlerimya , nefret ediyorum bu kararsızlık huyumdan. Başıma ağrılar giriyo , öylemi yapsam , böylemi yapsam derken :44:

Evlennn evlennn evlennn :KK66: çok olmuş be abla , evlende 2. baharını yaşa bence. Oğlunda büyümüştür nasılsa. Bu arada alışverişe gidicem şimdide funda ,kekik, biberiye, mate alcam yeşil çay zaten var kiraz sapına gerek ta dieri ısırgan otumuydu tohumumuydu onu hatırlayamadım :26:

kısmet canım yaa olmaz demiyorum ama aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum...oğlum büyüdü ya yeni geldi askerden gelin derdine düşmeden önce benmi gelin olsam :KK60::KK60::KK60:bu yaştan sonra birde kız doğursam :KK49::KK64:ısırgan otu canım :KK16:ben çalıştığım için uğraşamam diye poşet çayını aldım...afiyet olsun şeker erisin yağlar gitsin ödemler:KK16::KK16::KK16:

slm kizlarrrr
ben dun 60dakk sporumu yaptim ve bu gunde 60dakkk sporumu yaptimmmm :KK66::KK66::KK66: cnm SIKILDI azda kolbasti oynadimmmm :KK66::KK66: öncedenn nefesim kesiliyordu ama simdi baya kopuyorummmm :KK66::KK66:
dün aksam dolabimda eski eteklerimi gördüm ve denedim hepsi oldu bu gün gittim magazadan kot mini etek denedimmmmm kac bedennnnn tammm 40bedennnnn sasirdimmmmm ben artik 40 beden giyebiliyorummmm oleyyyy az göbüsden SIKIYOR ama basen de guzel durdu :KK52:
sen sonuna kadar hakediyosun :KK19: :KK19: :KK64: :KK64: :nazar: :nazar:

Haklısın Doğa cım , artık asansörlü vinçlerle taşımacılık yapan şirketler var , sarıp sarmalasınlar , taşısınlar napim.En mantıklısı senin dediğin. Ben ikizlerimya , nefret ediyorum bu kararsızlık huyumdan. Başıma ağrılar giriyo , öylemi yapsam , böylemi yapsam derken :44:
sen benim avatarıma baksana bende ikizlerim ama kararsız çok kalmam tartar biçerim alırım bitti:KK1:
kısmet canım yaa olmaz demiyorum ama aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum...oğlum büyüdü ya yeni geldi askerden gelin derdine düşmeden önce benmi gelin olsam :KK60::KK60::KK60:bu yaştan sonra birde kız doğursam :KK49::KK64:ısırgan otu canım :KK16:ben çalıştığım için uğraşamam diye poşet çayını aldım...afiyet olsun şeker erisin yağlar gitsin ödemler:KK16::KK16::KK16:

benim bi hemşire ark var oda bi oğlanla kaldı o istiyor evlenmeyi sende düşün yaşında ne var allah aşkına erken evlenmişsin erken doğurmuşsun senin yaşındakiler 5-10 yıllık evli ikinizde aklı başında insanlarla karşılaşırsınız inşallah

benim saçımda beyazlarım çokkk boyatmaktan bıktım artık gerçekten çörekotu iyi geliyormuymuş:KK53::KK53::KK53: ben bunu nasıl duymamışım...nasıl kullanılıyor ne kadar günde kaç defa tekrar edermisiniz

Aminnn ablacım , acaba kullanırken hamile kalırsam bi sakıncası olurmu çayın acaba? Olur valla neden olmasınki. Benim annem 45 inde doğurdu. 20 yaş var yaklaşık kardeşimle aramızda. Bi kız bi erkek olduk bu sayede

canım bir beyaz eşyanın yaklaşık 8,10 yıl ömrü var..ha deyince yenisi alınacak bişey değil sen iyisini beğendiğiini al derim ben...

merhabalarr

oglum ve kızımm ıkısıdee gripp oldularrr sabah doktora gıttıkk yürüyerekk saglık ocagımız uzak kp. ben arabayla götüreyim dedi yok dedım yürüyecemm güneştee bana eşlikk etti 40 yurudumm
sabah 2dılım k.ekmek
1salatalık
1domates
1kk peynır yedım
2 ardak sekersız cay eslıgın de

dün aktardan bıberıyee aldım yeşil cayla ıkını demleyım içiyorumm sıtede 40 kılo veren bı kadın onermışş çok guzel yag yakıyor dıyee birde onu iceyimm bakalımm

kızlarr piskolojık durumlara baglı olarak göğüslerimmde kasıntı sonucu yaralar cıkıyorr
avuç içi büyüklüğünde aranızda boyle bır sey yasayan varmı

geçmiş olsun canım Allah Allah ilginç yaa alerjimi oldun acaba??
tekrar geçmş olsun..

http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...ta-konugunu-secelim-anket-2.html#post20792229

Arkadaşlar şeffaf oda diye bir topik vardı eskiden, kapanmıştı yine açılmış..Orda oylamayla bir üye seçilip sorulan soruları cevaplıyor..

bizden Gusel'de adaylar arasında, ben oyladım onu..İsterseniz sizde oylayın..sorular sorup deşifre olmasını sağlarız nıhahaha..)

Diğer adaylarla çekişmeli bayağı,oylar yakın çünkü..:)

seçtim guseli bende:) yalnız anlayamadım. ne sorulursa sorulsun açık açık cevap mı vericek:) eee cevaplamak istemediği mahrem bi soru ile karşılaşırsa:)

pc bugün yavaş benim biraz film yüklemiş eşim ondan herhalde:KK43: yopksa sayfayı inceliicektimde pc kasılıyo:)

3melek tesekkur ettim cnm taviyen icin aksam bi deneyeyim sabah zencefilli bal karişimi yedim nafile bende faranjit var oksuruk surubu da aldim bakalim aksam da yagli pekmez deneyeyim ay artik bogazim sizliyo ya burnumu supumekten burnum kanadi su ileetten bi kurtusam iyidir

Saricivciv hosgeldin cnm yuvana

Cecooo tebrikler cnm nasil becerdin banada sole bende 32 dis yapayim:))))

Faktorcum bende esyalarimi yazaym 4 yildir arcelik cmsr mak kullaniyoum 5 kiloluk oyle lux degil bekar evim icin almistim ama cok ii beko buzdolabi beko nofrost ama derindondurucu kismi cok buyuk degil o yuzden memnun degillim ki iki yil once 1900 e akdik simdi cokdaha ucuz bulasik mak. Vestel hayatta tavsiye etmem hic temiz yikamiyo ici dar ve tencereler zor sigiyo bide o telleri yatandan al daha ii firinim davul firin acayip memnunum dusun pasta bilene yaptim:) haliyikama mak. Arnica dun adim daha kullanmadim ama herkes ii diyo tv vestel o da esimin bekar evinden gelme 70 ekran tuplu model kucuk ev aletlerinde arzumu tencerede tunayi kesinlie tavsiye etmem bn yandim sen yanma boyleyken boyle benim ev cipitci dukkani gibi:))))

hoşbuldum canımmm saol:KK66: tavsiyelerini bende aklımda tutiim ileride yenilerken aklımda bulunsun:KK66:

sen benim avatarıma baksana bende ikizlerim ama kararsız çok kalmam tartar biçerim alırım bitti:KK1:

benim bi hemşire ark var oda bi oğlanla kaldı o istiyor evlenmeyi sende düşün yaşında ne var allah aşkına erken evlenmişsin erken doğurmuşsun senin yaşındakiler 5-10 yıllık evli ikinizde aklı başında insanlarla karşılaşırsınız inşallah
AMİNNNNNNNN...herşeyin hayırlısı inşallah..:KK16:
Aminnn ablacım , acaba kullanırken hamile kalırsam bi sakıncası olurmu çayın acaba? Olur valla neden olmasınki. Benim annem 45 inde doğurdu. 20 yaş var yaklaşık kardeşimle aramızda. Bi kız bi erkek olduk bu sayede

canım bunu bilemem netten bakabilirsin otların yan etkisine...fırsat bulursam bende bakarım...:KK16:

Şu "beğen" butonunun kaldırılması ne kadar kötü oldu ya, interaktif olmaktan çıkıyor forum bu şekilde. Her yazılana cevap vermek, hepsinden alıntılamak mümkün olmadığından okuyup geçmek zorunda kalıyoruz. Acaba toplu olarak fikrimizi iletmek filan mümkün mü, Yena belki senin fikrin vardır??

Yeşil sebzeler kadar insanı tok tutan bir şey yok arkadaşlar. Antioksidan olmaları, lifli ve çok düşük kalorili olmaları bir yana; ne kadar tok tutuyorlar ya. Sabah kahvaltıda 1 kase maydonoz, 1 adet yeşil biber, 1 adet kapya biber, bir avuç dereotu,1 adet salatalık 2 yaprak marul yedim. (Otlamışım resmen) Küçük dilim beyaz peynir 1 dilim tb ekmeği ile birlikte. O kadar tokum ki şu anda. Aradan 4 saatten fazla zaman geçti, şimdi zorla birşeyler yiyeceğim. Tatilde en çok Nazilli'den gelen sebze-meyvelerimi özlemiştim. Oradan aldıklarımız aynı değildi vallahi :))

:KK60::KK60: Bak ne diicem önümüzdeki yaz seçill evleniyor..NAsip olur herhangi bir mani çıkmazsa İstanbul'a geleceğim kına ve düğüne Şimdiden kocamla konuştum çocuklar sana emanet diye ok dedi..Beyzuşta kalıcam,Beyzuşta enişteyi yollayacak evden düşün sen curcunayı..:)

Eğer sende o zamana kadar gelin olmazsan iki düğünü bir arada yapsak hıı nasıl fikir.:)))

X