Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canım benim hoşgeldin :) bende arada cok sıkısınca zero içiyorum haftada bir kere falan. bazen resmen krizim tutuyor. onun dısında gazlı içeceklerin light olanlarında bir sıkıntı yok diye biliyorum kilo acısından. benim diyetisyenimde eger selülit problemini dert etmezsen sorun degil kilo acısından dedi. bende bu yüzden haftada bir içiyorum...
bende içiyorum zero veya light.bi ara 2 yıl hiç içmedim.son hamileliğimde aş erdim resmen tekrar başladım...dayanamıyom ben de:KK53:

ya valla katılıyorum... benimde eve temizliğe gelen hatunlarla basım belada. 6 yıllık evliyim 6 senede 6 kadın eskittim desem yeri. ki bende aynen dediğin gibi aman abla canım abla. ama yok canım yok bize iş yerinde kimsenin böyle davrandıgı yok. onlarda iş yerinde sonucta evlerimizde. ne olursa olsun haketmek için terlerini dökecekler bizler gibi. ben akıllandım artık. hiç umrumda degil valla. eşimle az kavga etmedim temizlik yüzünden. kıyamam güsel bebegine. ücretsiz izin cok iyi fikir canım benim. en güzeli bebeginin yanında olmak :)

evet gerçekten biz iyi niyetli olunca değer bilmiyorlar malesef.çok hassas bi yapım var malesef 15 temmuzdan beri hergün aklımda geliyor çok üzülüyorum.eşimde diyorki 'sana sokakta geçen birinin bişiyi varmış deseler valla ona da yas tutacan'
şimdi içim rahat.kimsem yok gerçi sıkılacam da evde ama 3 çocuğun koşuşturmacası olacak akşamları gündüzde dinlenirim az da olsa:))

YOTSUZ saol tavsiyelerin için canım. Süper ya Antalyadan birini bende ilk kez görüyorum. Şu an Real civarındayım ama B. Onat tarafından tutucaz evi çünkü eşimin işyeri orda. Keşke ayarlayabilsekte beraber yürüsek. Benimde bütün arkadaşlarım çalışıyo, çok görüşemiyoruz o yüzden. Bende siemens ve samsung üzerinde duruyorum tv de samsung veya sony die düşünüyoruz ama LC yede bakalım. Oda iyi bir marka

biz evleneli tam 10 yıl geçti.eşyalarımı istediğim gibi seçemedim o nedenle çoğunu değiştirdim.ama çok masraf çıktı.bulaşık makinem arçelik 5 programlı.ama bikaç yıldır bulaşıkların üzerinde detrjn bırakıyo.servis geldi bşi yok sıvı det.kullanın dedi.çamaşır 8 kg lıkve kurutma makinem 7kg bosch. 8 kg lıklar alman üretimi ama diğerleri türkiyede üretiliyor dendi bize.bizde bu şekilde aldık.kurutma zaten almanyadan geliyomuş.memnunum.buzdolabım siemens alttan kapaklı ama sebzelerimi iyi tutmadı bi de kahvaltılık kapağı kırıldı hemen.çok gıcık oldum daha geçen yıl aldık 1800 bayıldık.tv samsung lcd full hd çok memnunuz.fırınım ariston ama eski .çok güzel pişiriyor ama sadece 1 tepsiyi.2.tepsi koyarsam alttaki iyi üstteki kötü oluyor

slm güzeller:)))

3 çocuğumla evde yalnız olmak beni çok bunaltıyor.okullar açılsada biraz rahatlasam.haftasonları eşimle bile zor başediyorduk şimdi yalnızım.bakıcım vardı onlada aramız açıldı o varken rahattım ama meğer o maddi olarak çok farklı şeyler düşünüyormuş.benim evde olduğm dönemde de geldi 2,5 yaşındaki kızıma bakmak için ev işleri de yapacak diye anlaşmıştık.normalde 8,30 da gelmsi gerkrken ben evdeyim diye 9,30 a sarkıttı.kaç kere uyarmama rağmen çocuğm uyanıkken işi yapıp onu uyutup bekliyordu bende 5 te çıkması gerekmesine rağmen 2 de çık diyordum:KK43:((
bi sürü bi sürü alttan alma olmuştu benim tarafımdan sırf kızım seviyor diye....haftada bi gün evine götürmesine izin veriyodum yol parasını da vererek.o günler bizde dışarı çıkıyorduk akşam 9 da alıyorduk kuzumu. 1 yıl da toplam 1-2 gecede kızım istediği ve bizi zorladığı için kalmasına izin verdim.biz şehir dışına çıktığımızda da parasını kesmedim ayda 600 tl alıyordu .1 hafta 5 ,1 hafta 4 gün geliyordu.son ay haftada 3 e düşürünce parasını da kestim 450 verdim ve bu ağzına geleni söyledi:KK43:((kendsinde kalıyomuş kızm fazla mesaiymiş fln,herkes 700 e çalışıyormuş bilmem neee.ben öğretmenim aldığım aylık belli ve senin çalışma saatin az.hatta erken gönderdiğim içn çok azzz.öyleki bazen erken çıktığı gün kızımda arkasından uyanıyordu bebişle kızm kalakalıyorduk:KK43:((
yemek günde 1 çeşit zor söylüyordum.haftada 1-2 kere zaten 90 metrekare olan evimin yatak odası ve banyosu hariç süpürüyordu.bazende ben süpürüyordum...insanlar çok acımasız.ben abla diyordum hiç emir vermiyordum kadına.15 temmuzda atıştık o günden bu güne yaptıklarını düşünmediğim 1 Allah ın günü yok.çok üzülüyorum:KK43:(( bu üzüntü bana ücretsiz izne çıkma kararı aldırdı.bebeğime kendim bakacam.kızımı da kreşe göndereceğim.

anne yok, kv yok.gurbet çok zorrr:KK43:((

geçmiş olsun.bende öğretmenim ve geçen seneki bakıcım benimde sorunluydu.bizde garip garp şeyler yaşadık.en son eve gelen temizlikçinin sen yokken oğlun koltuktan hiç inmiyor kıpırdamadan oturuyordemesi çocuğu sindirdiği konusunda şüphelendirdi.üst komşum şikayet etti sonrada "sen yokken misafirleri geliyor,gelmeden yarım saat önce dağılıyorlar dedi.çocuğuna bağırıyor,küfrediyor,oğlun çok ağlıyor dedi.biz evimize geçen yıl taşınmıştık o yüzden sizi tanımadığım için söyleyip söylememe konusunda çok terettüt ettim dedi.en son mayısta pzt evden çıktım birşey demeden ,biraz sonra geldim geri kadın çocuğu bırakmış banyoya girmiş.çok kaprisini çektim,sırf çocuğa iyi davransın diye öylede olunca o gün gönderdim.inkar etti.beni yüzleştir dedi ama hiç görmek bile istemedim bir daha.şimdi okul açıldı hala bakıcısızız.bende gurbetteyim.seni iyi anlıyorum.bende hiç ücret kesmedim.

bugün yan apartmandan biriyle görüşeceğiz.inşallah iyi olur.geçen sene müdürümüz yeniydi ve sık sık toplantı yaptı.bakıcımız yaptı bakıcı da her toplantı sonrası sorun yaşattı.beni kandırıp güne,gezmeyemi gidiyorsun dedi.şimdi de iyi birine denk gelmeyi çok istiyorum.arkadaşlarımın birinin bakıcısı var .çok iyi ,imreniyorum resmen.

kızlar nasılsınız bu aralar nete pek giremiyorum kötü bir hafta geçirdim önce tavşanım öldü sonra da dedem bir haftadır cenazeyle uğraşıyoruz.o yüzden diyette yalan oldu.ben sizlere birşey soracaktım aranızda isveç diyeti yapan oldu mu şimdiye kadar hiç böyle bir diyet yapmadım ilk defa yapmayı düşünüyorum 13 günmüş zaten belki biraz motive olurum ne dersiniz ?

başın saolsun.pretein ağırlıklı bir diyet.ama zararlı diyorlar kaslardan kilo veriliyormuş.

Anladım canım. Umarım lafta kalmaz da bir çözüm bulurlar, diyeyim o halde. Aslında keşke çözümü bulup butonu öyle kaldırsalarmış. Böylesi mesaj sayısında artışa sebep olacaktır, normalde senin mesajını beğenecek, "okudum, anladım" demiş olacaktım. Bak şimdi mesaj olarak iletiyorum :)))

Bir de Yeşim'in mesajını beğenecektim. Madem mesaj atıyorum onu da ekleyivereyim :)))

bende bende begendim şimdi bunu işte :)

YOTSUZ saol tavsiyelerin için canım. Süper ya Antalyadan birini bende ilk kez görüyorum. Şu an Real civarındayım ama B. Onat tarafından tutucaz evi çünkü eşimin işyeri orda. Keşke ayarlayabilsekte beraber yürüsek. Benimde bütün arkadaşlarım çalışıyo, çok görüşemiyoruz o yüzden. Bende siemens ve samsung üzerinde duruyorum tv de samsung veya sony die düşünüyoruz ama LC yede bakalım. Oda iyi bir marka

kesinlikle canım :) burhanettin onatta cok güzel. benim eski evim kırcamideydi cok güzel yerdeydi ama kiraydı. oralardan ev alabilmek cok zor bana simdilik. bizde güzelobayı tercih ettik. samsungun camasır makinesi var bir tane eşim bayılıyor almak istiyor bakalım kısmetse bir süre sonra bende degistireceğim...

eee hadi kalk artık:)))

Kalkamadım yaa oyun oynuyorum bi taraftan çok feci bağımlılık yapıyo. Su içmeyi bile unuttum. Otlar iptal oldu zaten , regl olmayı beklicem. KRC shop a gidicem sadece oda yakıncık. Alim gelim tencerelerimi. Tam benlik bir set. 2 tencerede düdüklü olabilme özelliğinde. Yani düdüklü kapağı uyuyo birde buharda pişirme tenceresi var mesela yemek yaparken üstüne oturtuyosun sebzeleri içine koyuyorsun brokoli gibi mesela. Oda buharında pişiyo. Süper dimi :21: ha bide indüksiyonlu ocaklara uyumlu.

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :122: :122: Gününüz aydın olsunnnnnn :122: :122:

Ne bağrıyon kız deli demeyin ben bağırmıyayımda kimler bağırsın :122: :122:
Sabah sabah doktorcuğuma kontrolle gittim veeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 10 gün içerisinde tammmmm 2,5 Kilo vermişim.
Meğer evdeki tartım bozukmuş :KK60::KK60::KK60:
Süper gidiyorsun artık bir buçuk ay sonra buluşcağız o zamanda bir 6 kilo gitmiş olur inşallah dedi. Sabahları da yürüşe başlıyacağımı söyledim işte budur sen bu olayı kavradın artık patır patır gider inşallah kiloların dedi.
Benim odadan cıkışımı görmeniz lazımdı 32 diş birden görünüyordu. Kızım bile anne abarttın hee dedi en sonunda :KK60:

Neyse kilo cetvelimi bir ara düzeltirim şimdi küçük kızımı besliycem ve komşumla türk kahvesi içiceğiz :KK34:
Sizler sayesinde bu giden kilolar o yüzden sizleri çoooooooooooook seviyorummmmmmmmm

Akşam üzere görüşürüz inşallah yine
Allaha emanet olun öpüyorum kocaman :KK54:
MASALLAH ceco iyi basladin insallah hiç duraklaman olmaz çatir çatir verirsin kilolari
:KK55:kim tutar seni :nazar::nazar:
dün sanırım bi tv programında izlemiştinm. uzman bir diyetisyen diyorduki.
Hiçbirşey yapmasanız bile kilo almak için günde sadece 1 bardak gazlı içecek içmeniz size yılda 5-7 kilo olarak geri dönecektir.

düşünün yemeğin yanında 1 bardak gazlı içecek söylüyorsanız yandınız. yılda5-7 kilo vermemize engel olucak demektir bu!!

varmı diyet sücecinde bile gazlı içecek tüketeniniz??

ben bırakalı yaklaşık 5-6 sene oldu hiç içmedim:)
ben başka sebepten içmedim gerçi. içinde alkol oluşturan 2 madde var diye söylenti çıktı. ve bu şüphe ile de olsa içmeye devam edemzdim:KK66: kiiii inaın günde 1 lt portakallkı olanından kesin bitiren biriydim:) ama onu hayatımdan nasıl çıkardıysam vücuduma zarar veren herşeyi çıkartabilirim diye düşünüyorum:KK66:

artık içen olmaz herhalde:) en azından 5-7 kilo almamak için:))
ben maden suyu içiyorum surekli canim

merhabalarr

oglum ve kızımm ıkısıdee gripp oldularrr sabah doktora gıttıkk yürüyerekk saglık ocagımız uzak kp. ben arabayla götüreyim dedi yok dedım yürüyecemm güneştee bana eşlikk etti 40 yurudumm
sabah 2dılım k.ekmek
1salatalık
1domates
1kk peynır yedım
2 ardak sekersız cay eslıgın de

dün aktardan bıberıyee aldım yeşil cayla ıkını demleyım içiyorumm sıtede 40 kılo veren bı kadın onermışş çok guzel yag yakıyor dıyee birde onu iceyimm bakalımm

kızlarr piskolojık durumlara baglı olarak göğüslerimmde kasıntı sonucu yaralar cıkıyorr
avuç içi büyüklüğünde aranızda boyle bır sey yasayan varmı
geçmis olsun canim acil sifalar dilerim biran once iyilessinler

3 çocuğumla evde yalnız olmak beni çok bunaltıyor.okullar açılsada biraz rahatlasam.haftasonları eşimle bile zor başediyorduk şimdi yalnızım.bakıcım vardı onlada aramız açıldı o varken rahattım ama meğer o maddi olarak çok farklı şeyler düşünüyormuş.benim evde olduğm dönemde de geldi 2,5 yaşındaki kızıma bakmak için ev işleri de yapacak diye anlaşmıştık.normalde 8,30 da gelmsi gerkrken ben evdeyim diye 9,30 a sarkıttı.kaç kere uyarmama rağmen çocuğm uyanıkken işi yapıp onu uyutup bekliyordu bende 5 te çıkması gerekmesine rağmen 2 de çık diyordum:KK43:((
bi sürü bi sürü alttan alma olmuştu benim tarafımdan sırf kızım seviyor diye....haftada bi gün evine götürmesine izin veriyodum yol parasını da vererek.o günler bizde dışarı çıkıyorduk akşam 9 da alıyorduk kuzumu. 1 yıl da toplam 1-2 gecede kızım istediği ve bizi zorladığı için kalmasına izin verdim.biz şehir dışına çıktığımızda da parasını kesmedim ayda 600 tl alıyordu .1 hafta 5 ,1 hafta 4 gün geliyordu.son ay haftada 3 e düşürünce parasını da kestim 450 verdim ve bu ağzına geleni söyledi:KK43:((kendsinde kalıyomuş kızm fazla mesaiymiş fln,herkes 700 e çalışıyormuş bilmem neee.ben öğretmenim aldığım aylık belli ve senin çalışma saatin az.hatta erken gönderdiğim içn çok azzz.öyleki bazen erken çıktığı gün kızımda arkasından uyanıyordu bebişle kızm kalakalıyorduk:KK43:((
yemek günde 1 çeşit zor söylüyordum.haftada 1-2 kere zaten 90 metrekare olan evimin yatak odası ve banyosu hariç süpürüyordu.bazende ben süpürüyordum...insanlar çok acımasız.ben abla diyordum hiç emir vermiyordum kadına.15 temmuzda atıştık o günden bu güne yaptıklarını düşünmediğim 1 Allah ın günü yok.çok üzülüyorum:KK43:(( bu üzüntü bana ücretsiz izne çıkma kararı aldırdı.bebeğime kendim bakacam.kızımı da kreşe göndereceğim.

anne yok, kv yok.gurbet çok zorrr:KK43:((
bende gurbette yasiyorum canim bilirim ALLAH yardimcin olsun isin zor bende okula giderken zorlandim baya oglumu birakmak zorunda kaliyordum annem (kv) bakiyordu bazanda babamiz ama yinede çok zor geldi bana sabah 9 aksam 6 gibi aklim surekli onda kaliyordu 2.hamileydim ustelik ALLAH im bazan aglardim yavrum sen karnimda yanimdasin ama abin neyapiyor acaba diye sonra dogum yaptim 3ay once ayrildim okuldan ogretmenlerim dogumdan sonra gel dediler (parali okuldu hem okuyup hemde turkiye parasi 800tl aliyordum)ama meleklerimi bidaha birakip gidemedim (pisman degilim)
bende acayip takintiliyim aslinda annem bakar babannesi yani iyi bakacagi kesin ama ben rahat edemiyorum Turkiyeye gidincede oyleyim annem kardeslerim kizar bana abla sen esinle gez biz bakariz diye ama yapamiyorum ben meleklerimle olmaya bayiliyorum uçuyle ilgilenmek vakit geçirmek harika bisey pazarteside okula basladi pasalarim kizla evde kaliyorum sIkIliyorum valla evde onlarsiz neyseki bugun hep beraberiz suanda resim yapiyorlar onlara her baktigimda ALLAH ima sukrediyorum bide bagisla ama canim kizini neden krese gondericeksin?
ALLAH im olmayanlara da nasip etsin

Isırgan Otunun Zararları

Çıplak ele konunca yapraklarındaki asit eli yakar. Kalp ve böbrek yetersizliği olanlara, ödem olanlara, küçük ve büyük kan basıncı olanlara sakıncalıdır. Fazlası hamilelere sakıncalıdır.

Profesör doktor İbrahim Adnan Saraçoğlu uyarıyor ! Kemik erimesi hızı artıyor…

Isırgan kemik erimesini hızlandırmaktadır. Herhangi bir nedenle ısırgan çayı veya ısırgan tohumu kullanıyorsanız ve normalde osteoporoz (kemik erimesi) şikayetiniz varsa, ısırgan tüketmeyiniz.

Isırgan Otunun Faydaları

* Kanser den bağışıklık sistemini güçlendirdiğinden koruyucu etkisi vardır.
* Siyatik, lumbago ağrılarını giderir.1- 200gr’lık 6 tam ısırgan otu banyosu 6 ay boyunca yapılır.
* (Ayak eklemlerinden başlamak üzere dıştan kalçaya kadar ve oradanda bacağın iç tarafından topuğa kadar yavaşça sürülür. Bu iki kez daha yinelenir ve son olarak kalçadan başlayarak kaba etten aşağıya doğru inilir. Gerektiğinde daha başka bölgelerde aynı biçimde uygulanabilir. Kaşıntıyı önlemek için o bölgeye pudra sürülür.)
* Romatizma ve mafsal ağrılarında buralara uygulanırsa kan dolaşımını uyaracağından ağrıların giderilmesine yarcımcı olur. Yalnız bu işleme deri kızarınca hemen son vermek gerekir.
* Kanı temizler, alyuvarları yeniler, kan yapıcıdır.Kan şekerini düşürür, ödemi giderir.
* Bağırsak temizleyici, gaz gidericidir. İdrar söktürücü, idrar yolları hastalıkları ve iltihaplarında , (çayı veya kökleri kaynatılarak içilir.)
* Bedeni güçlendirici ve uyarıcıdır. Vücudun savunma gücünü artırmak için ısırganın tohumları kullanılır.
* Fazla aybaşılarda, adet düzensizliklerinde, kanlı basurda ,burun kanamalarında durdurucu özelliğe sahiptir. Şurubu kanı pıhtılaştırır.
* Mide krapların da ve ülserinde, bağırsak ülserinde kullanılır. Karaciğer,safra kesesi, dalak akciğer hastalıklarında(yaprakları haşlanarak hazırlanır. Önleyici olarak da yıl boyunca günde 1 fincan içilir.)
* Gut ve fistüllere iyi gelir.(Çayı)
* Boğaz ağrılarında, göğsü yumuşatmada ve balgam söktürücü olarak kullanılır.(boğaz ağrılarında şurubu kullanılır.)
* Şeker hastalığı ve bulantısında; 50gr. ısırgan yaprağı, 1litre suda haşlanır, süzülür ve bu çay her yemekten önce bir çay bardağı içilir.
* Herhangi bir allerji rahatsızlığı olanlar (bahar nezlesi dahil) uzun bir süre ısırganotu çayı içmelidir. Soğuk algınlığına karşı korur.
* Tansiyon düşürücüdür.Zehirlenmelerde kullanılır.
* Damar kireçlenmesi ve damarları açmada kökleri kullanılır. Baldırlardaki damar tıkanıklıklarında, ısırgan kökü ayak banyosu, kramplarda ısırganotu banyosu yapılır. Kroner damarların daralmasında banyonun yanısıra, kaynatılmış bitkinin ılık suyu ile kalp bölgesine hafifçe masaj yapılır.
* Baş ağrılarında; 2.5 litre çay 1 güne yayılarak içilir. Prostat büyümesinde kökler kaynatılıp suyu içilir.
* Ağız çevresi ve koltukaltı iltihaplarını giderir.Kullanımı (genel) 3-4 ölçek sekrencebin, maydanoz, veya kereviz suyu, ısırganotu karıştırılıp günde 1-2 fincan içilir.
* Nasır ve tırnak mantarlarında çayı içilir. Ellerde bu çayla yıkanırsa güzelleştirir.
* Egzama ve sivilcelerde şurubuna batırılan pamukla yıkanır, temizlenir, aynı zamanda çayı içilir.
* Saçları canlandırır, dökülmesini önler, sıklaştırır, kepeği giderir. -Taze ısırgan ve kökü kaynatılarak suyuyla saçlar yıkanır. – Tenyür ile kafa derisine hergün masaj yapılır.

bilgiler için tesekkur ederim ablacim ozellikle sonuncusu tikkatimi çekti benimde saçlarim dokuluyor sinir oluyorum
ama tuhafdirki hamileliklerimde bir tel dahi dokulmez (acaba hep hamile mi olsam:KK53:)

7,5 aylık oldu ama benim 3. bebişim. okula başlayacak bir oğlum,2,5 yaşında bir kızım daha var:)))
ALLAH bagislasin masallah :nazar::nazar::nazar:

begen butonumu istiyorummmmmm:84::84:
hepinizin mesajini okudum begendim tombikdaslarim

bende bende begendim şimdi bunu işte :)

kesinlikle canım :) burhanettin onatta cok güzel. benim eski evim kırcamideydi cok güzel yerdeydi ama kiraydı. oralardan ev alabilmek cok zor bana simdilik. bizde güzelobayı tercih ettik. samsungun camasır makinesi var bir tane eşim bayılıyor almak istiyor bakalım kısmetse bir süre sonra bende degistireceğim...

Hayırlısı canım daha genciz ilerde olur elbet. Allah olmayan herkese nasip etsin inşallah bir ev. Çamaşır makinesine gelince açık ara farkla samsung diorum çünkü her ayrıntıyı düşünmüşler. Voltaj korumasından seramik resistansa kadar , bi model var çok güzel hem yıkıyo hem kurutuyo hemde kuru temizleme yapıyo sıcak havayla. Ama bana yıkasın kurutsun yeter. Kışın kurutmasıda lazım olur die düşünüyorum. Kurutmalılarda 1500 tl den başlıyo sanırım 7 kg. Beyaz eşyalarım en iyisinden olsunda mobilyada filan gözüm yok. Sadece yatak çok önemli benim için dierleri teferruat. Minderdede otururuz :KK69: Haaa aklıma gelmişken bi süpürge var samsungta tam çalışan hanımlar için. Hanım kız gibi süpürüyo köşe bucak kendi kendine :KK30: samsunga gidersen onada bir bak derim

KIZLAR ÖZELLİKLEDE BENİM GİBİ ÖDEM SORUNU YAŞAYANLAR MADEN SUYUNU DİKKATLİ TÜKETİN..İÇİNDEKİ YÜKSEK SODYUMDAN ( tuz ) DOLAYI ÖDEM YAPIYOR..BANA YASAK HAFTADA BİR TANE ANCAK İÇEBİLİYORUM...

Uzmanlar, daha önce taş düşürenlerin periyodik olarak doktor muayenesinden geçmesi gerektiğini, böbreklerinde taş olan hastaların ise özellikle maden suyundan uzak durmalarını tavsiye ediyor.

Bol su için, maden suyundan uzak durun

Uzmanlar, böbrek taşının genetik bir hastalık olduğunu, çevresel faktörlerin, fazla karbonhidrat ve protein alımının, geçirilen enfeksiyonların taş oluşumunu arttırdığını belirtiyor

Ayrıca uzmanlar, “Ailesinde böbrek taşı olanlar veya daha önce taş düşüren kişiler mutlaka altı ayda bir hekime muayene olmalı ve koruyucu önlemler almalı, böbrekte taş oluşmuşsa mutlaka tedavi edilmeli ihmal edilirse böbreğin kaybı söz konusu olabilir” açıklamasını da yapıyor.

Böbrek taşlarına karşı koruyucu önlemler alınması gerektiğini anlatan uzmanlar, günde mutlaka 2,5 litre sıvı tüketilmesi gerektiğini söyledi.

Maden suyunun böbrek taşı yaptığını söyleyen bilim adamları, taş sorunu olanların maden suyunu fazla tüketmemesi uyarısında da bulundu.

Offf en çok ben konuşuyorum herhalde özlemişim kk yı. Ama bu sefer cidden gittim. Kesinnn :KK31: çıkıyorum, çıktımmm. Herkese iyiakşamlarrrrr

yazılışından tam emin değilim ama roakutan diye akne tedavisinde kullanılan bir ilaç var. bizim cildiyeci kullanırdı. bir çok hastasında da olumlu sonuçlar almıştı. hatta birkaç arkadaşta aynı şekilde olumlu sonuçlar aldığını söylemişti. yanlız karaciğer enzimlerinin sık takibi gerekiyor, yağlı gıdalar yemeyecek, bol su içecek gibi önlemleri var. bazı kişilerde zararlı olabiliyor. bence bu konuda da bilgi al. birde kil maskesinin faydasını sor. onunda çok kişide etkisini duydum. tabii herkeste aynı etkiyi yapmıyor.

dr daha yeni geldik dedigin ilacı verdi bide başka ilaç vedi ama ilaç agır ilaçmış her ay tahlil yapıcakmış çigerlerine bi zarar veriyomu diye inşallah bişe olmaz milletin içine çıkamaz oldu ünüversitede okuyo şu tatil günlerinde biraz azalsa iyi olur sivilceden kızımın güzeligi görülmüyo

7,5 aylık oldu ama benim 3. bebişim. okula başlayacak bir oğlum,2,5 yaşında bir kızım daha var:)))

bana kalırsa sen hiç spor yapma evdeki spor sana fazla bile. ben gebzede oturuyorum teklifim geçerli. benim mesleğim ebelik. bende gurbette eşimden başka kimsem yok. karşı komşum birkaç kez duyurdu bakarım diye ama. güvenemiyorum. daha buraya taşınalı 1yıl oldu. kimseyi tanımıyorum. kv eltimin oğluna bakıyor. ben 2 kardeşim sağolsun annem babam evi barkı bırakıp gelecekler. ama bizim yaz tatili kavramımız yokki. yaz geldi hadi evinize gidin diyelim. ömrü billahta onları burda tutamam. martta göreve başladıktan sonra 2 bir bebek düşünüyorum. hem yaşım geçmez. hemde 2 yıl ücretsiz izin hakkımı kullanıp ikisinide büyütürüm diyorum ama bu işler oturduğun yerden plan yapmaya benzemiyor.

dr daha yeni geldik dedigin ilacı verdi bide başka ilaç vedi ama ilaç agır ilaçmış her ay tahlil yapıcakmış çigerlerine bi zarar veriyomu diye inşallah bişe olmaz milletin içine çıkamaz oldu ünüversitede okuyo şu tatil günlerinde biraz azalsa iyi olur sivilceden kızımın güzeligi görülmüyo

aman canım tahlilleri eksik etmeyin yasaklarada uyun. eğer bu dönemde hasta filan olursa doktorunuza bu ilacı kullandığınızı söyleyin. biliyorsun tüm ilaçlar karaciğere uğruyor. birde karaciğer için rahatlatıcı kürler olduğunu duymuştum. onu bir araştır. ilaç çok faydalı ama bir o kadarda soru işaretleri fazla. prospektüsünüde iyice oku benim hatırladığım kola ve kızartma türü besinler kesinlikle yasaktı. üstünde 2-3 yıl geçti. aklımda bu kadarı kaldı. yan etkilerini iyice ezberle. bir hemşire arkadaş vardı. onun karaciğeri izin vermedi kullanmasına. kişiden kişiye değişiyor

merhabalarr

oglum ve kızımm ıkısıdee gripp oldularrr sabah doktora gıttıkk yürüyerekk saglık ocagımız uzak kp. ben arabayla götüreyim dedi yok dedım yürüyecemm güneştee bana eşlikk etti 40 yurudumm
sabah 2dılım k.ekmek
1salatalık
1domates
1kk peynır yedım
2 ardak sekersız cay eslıgın de

dün aktardan bıberıyee aldım yeşil cayla ıkını demleyım içiyorumm sıtede 40 kılo veren bı kadın onermışş çok guzel yag yakıyor dıyee birde onu iceyimm bakalımm

kızlarr piskolojık durumlara baglı olarak göğüslerimmde kasıntı sonucu yaralar cıkıyorr
avuç içi büyüklüğünde aranızda boyle bır sey yasayan varmı

o dediğin şeylerden bende de oldu ve hala var canım.Annemde de vardı doktora gitti egzama demiş doktor.Kendi terin bile etkiliyor yazın çıkıyor kışın gidiyor.Ben hala iyi bir cildiyeci bulup gitcem.Annem domates yediğimde azdı ilaçla geçmişti dedi geçende.Sen yine de doktora git canım benim gibi ihmal olma :))) geçmişler olsun...

Bu günkü menümü yazmak istiyorum

Örnek teşkil etsin diye sizlere kahvaltımın resmini de çektim kızlar,Karatay diyetini uyguluyorum inanılmaz tok kalıyorum şeker isteğim sıfıra yakın diyebilirim,tavsiye ederim...

(resim yüklediğim sitede sorun var gece girdiğimde yiklerim artık) :KK43:((

1.öğün
2 kuru kayısı 2 bardak su
1 soğan,2 domates,1 acı biberden ve 2 yumurtadan yapılmış menemen
avuç ayası kadar peynir (ben yarısını taze kaşar yarısını beyaz yaptım)
11 zeytin (15-20 ye kadar bile yenebiliyor,yeşil ya da siyah)
1 ince belli çay bardağı kadar yeni kırılmış ceviz
1 büyük kupa tarçınlı süt

2.öğün
1 tahta kaşık kadar yeşil mercimeği bol bulgur pilavı
kendi yaptığım yoğurttan 1 kase cacık (içine sızma z.yağıda koydum)

sıvı: şimdilik 2 litre 3 e tamamlıycam

doyduğum için daha da yemem.saat 20 den sonra zaten yemiyorum çok açsam yetişmediyse yemek ayran içiyorum kesiyor...

3melegım var cok saol cnm

QUOTE=yst38;20792308]biberiye ve yeşil çayın oranı nedir?
psikolojik olduğundan eminmisin. belki deterjana, yeni aldığın bir kıyafete veya yediği bir şeye alerjide göstermiş olabilirsin. bazi karaciğer hastalıklarıda bu tür belirtiler yapabiliyor.[/QUOTE]

çaydanlıgın altına 1 tutam biberiye attim 2 tanede sallama yeşşil cay koydum sende yapıyormusun yoksa ben tahmını yaptımm cnm kasıntılarım aşırı morelım bozukoldugu zaman oluyorr doktorda stresden demişti karacıger hastalıgından degılde kendı kendimee göğüskanserı falanmıyım dıye baktım netten 1belırtısı var sadece haftaya doktora gıtecm

Asuu,pınar,gulma geçmiş olsun size ve bebelerinize...

saol yenacımm

3 çocuğumla evde yalnız olmak beni çok bunaltıyor.okullar açılsada biraz rahatlasam.haftasonları eşimle bile zor başediyorduk şimdi yalnızım.bakıcım vardı onlada aramız açıldı o varken rahattım ama meğer o maddi olarak çok farklı şeyler düşünüyormuş.benim evde olduğm dönemde de geldi 2,5 yaşındaki kızıma bakmak için ev işleri de yapacak diye anlaşmıştık.normalde 8,30 da gelmsi gerkrken ben evdeyim diye 9,30 a sarkıttı.kaç kere uyarmama rağmen çocuğm uyanıkken işi yapıp onu uyutup bekliyordu bende 5 te çıkması ger

ahh cnm yakın olsak bana getır dıyesım geldı valla bebek bu herkeze de emanet edılmıyorr kadın fazlasıyla parasını alıyormuş bıde kımse guven kalmyor valla

geçmiş olsun canım Allah Allah ilginç yaa alerjimi oldun acaba??
tekrar geçmş olsun..

çok saol cıvcıvımm aşırı sıkıntılı oldugum donemlerde basıma gelıyorr kv. kp... sorunlar yogunlastımı bende kasıntı çökuyoor

o dediğin şeylerden bende de oldu ve hala var canım.Annemde de vardı doktora gitti egzama demiş doktor.Kendi terin bile etkiliyor yazın çıkıyor kışın gidiyor.Ben hala iyi bir cildiyeci bulup gitcem.Annem domates yediğimde azdı ilaçla geçmişti dedi geçende.Sen yine de doktora git canım benim gibi ihmal olma :))) geçmişler olsun...

cnm 2 sene önceaılevı meseleler yüzündn basladı bende sıkıntımdan saglık oagına gıttım bikac tane krem verdı gecmedı sonra özele gıttım doktor baktı bunun baska sebebı yok sters kaynaklı dedı halk arasın de gece yanıgı dıye tabır edılen bır sey varmış onun gıbı aynı sonra bana yılda 1 kere kullanılması gerken bi iğne verdi 3-4 tane kremın karısımından bır merhem yaptırdı onu kullandım gecenlerde memlekete gıttıgımde yınee bi kaç bişey duydumm cnm sıkıldı o yuzden basladı yıneee hafta ya eşimin vardıyeı donuyor ozaman randevu alıp gıdecem inş.. yaz kış farketmıyorr netten baktım yüzeyi portakal kabugu gıbı pütürlü gecelerı cok kasınıyor hatta uykumdan uyandırıyor yanıyorr bı ıhımalle meme kanseri riski varmişş bakalım dr gıdeyımm neymış ne degılmıss ögreneyımm görüşürüzz

Son düzenleme:
Bir itirafta bulunmam lazım kızlar bugün doğum günüm iki ince dilim pasta yedim şimdi.şu cart doorun dondurmalı pastalarından :))) pişman değilim çünkü bir daha yemiycem tatlı krizim yok çünkü şükür :)

X