Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kizlarrrr
ben dun 60dakk sporumu yaptim ve bu gunde 60dakkk sporumu yaptimmmm cnm SIKILDI azda kolbasti oynadimmmm öncedenn nefesim kesiliyordu ama simdi baya kopuyorummmm
dün aksam dolabimda eski eteklerimi gördüm ve denedim hepsi oldu bu gün gittim magazadan kot mini etek denedimmmmm kac bedennnnn tammm 40bedennnnn sasirdimmmmm ben artik 40 beden giyebiliyorummmm oleyyyy az göbüsden SIKIYOR ama basen de guzel durdu

Bugün şöyleeee uzun uzun düşündüm. Zayıfladığım zamanla,şimdiki zaman arasında neler farklı ? Nerde yanlış yapıyorum ? Buldum farkettimki ben az yiyorum. Mantık şuydu son günlerde. Ekmek yerine abur cubur yesem ikiside karbonhidrat nasıl olsa aynı şey diodum ama değilmiş. Az yiyip hem gözümü hem karnımı tam doyurmadığım için yemekten 1 veya 1.5 saat sonra tatlı krizim başlıyor. Sabah kahvaltı yerine çikolatalı kek yemiştim (ama sonuydu gerçekten bi daha almicam çünkü yiyimde cumaya bişey kalmasın evde dedim ) Öğleyin koydum çayımı , ekmeğimide yedim , koca bi tabak salatalık domates biber peynir 2 tane ceviz. Gerçekten doyduğumu hissettim. Çörekotunuda ben peynire bol bol koyarım , severim ama öyle bi özelliği olduğunu bilmiyordum. Ben eskiden tarçınlı süt içerdim sende bunu bi dene istersen. Özellikle gece yatmadan acıkırsan işe yarar

9 aylık bir oğlum var. bende dediğin gibi gurbetteyim ve hamilelikten beri aynı düşünce bende de var. allahım ben dokunmaya kıyamazken başkasına nasıl emanet edeceğim ( allah sabır versin. kolaylık versin canım

bu arada güzel bişey oldu bayanlarla kaplıcaya gidicez önce yok filan dedim sonrada hoşuma gitti 4-5 saat mesafe çok uzak deil haftaya perşembe gidip pazar dönücez ilk defa tek başına gidicem bi yere

herkesten özür diliyorum. halt etmiş. yanındaki kadın senin gururunu onurunu çiğnetmiyorsa ve sen bunu bu şekilde söylüyorsan demekki sen onun yanına yakışmıyorsun. seni çok tebrik ederim. azmine bayıldım. hayranlığım bir kat daha arttı. hayatı bırakmayıp daha sağlam ve daha güzel bir başlangıç yaptığım için kadın olarakda teşekkür ediyorum.

Offf canım yaa kafam çok karışık. Benim istediğim modeller zaten mobilyalarla yarım ev parası tutuyo. Arkadaşlarım en ucuzlarını al dio , kendi evin olunca alırsın onları. Seneye evimiz olursa atıcammı onları. Taşınırken mahfolur diolar. Ama bi kez aldınmıda 8-10 sene kullanılır öfff öfff bilemedimki

bu arada güzel bişey oldu bayanlarla kaplıcaya gidicez önce yok filan dedim sonrada hoşuma gitti 4-5 saat mesafe çok uzak deil haftaya perşembe gidip pazar dönücez ilk defa tek başına gidicem bi yere

Ohhh yarasınnn en az 1 kg gider 3-4 günde. Keşke fırsat olsada bende gitsem. Bayılırım kaplıcaya

Maşallahhh gerçekten topiğin gururusun. 38 de olursun sen yakında. Ben 7 sene önce 38 dim. Ohalim geldi aklıma. Süperde motivasyon olur şimdi bu sana. Haa bu arada sen soda kullanıyormusun pişirirken hala?

Maşallahhh gerçekten topiğin gururusun. 38 de olursun sen yakında. Ben 7 sene önce 38 dim. Ohalim geldi aklıma. Süperde motivasyon olur şimdi bu sana. Haa bu arada sen soda kullanıyormusun pişirirken hala?

tskler cnm vermek isdedigim 4-5kilom var o kadarcik kiloyla 38 bedene incegimi sanmiyorum ama bakalim görelim :82:
cnm 4aymi 3 aymi önce topigin gururu sendin sendeki azimle , sen bayragi benden alirsin cnm
birde bu kiloyu korumak lazim onun icin burdan kopmayi düsünmüyorum deprasyona girmedikden sonra

evet canım yaa ben kadını kendi ailemden saydım dost gibi konuşuyorduk bide....neyse şimdilik kararımdan memnunum.öğretmen olduğmdan işim çok yoğn değil haftada 16 saat ders alabiliyorm haftada 4 gün 2,5 ta evde oluyorum diye çalışayım istiyordum ama bu olay beni kendime getirdi((

hasta olan arkadaslara ve bebislerine gecmis olsun kizlarrrr
yeni gelen arkadslar sizde hosgeldiniz dogru yeri bulmussunuz

çörek otu benim diyet yapabilmemi sağladı gerçekten ama çok düzenli kullanıyorum.hergün yemeklerden yarım saat önce yarım çay kaşığı çörek otunu iyice çiğneyip yutuyorum.süt içerken zaten tarçın koyuyorum canım gerçekten o da işe yarıyor.aahhh şu kilocuklar bi gitse

bende eve dondurma almiyorummm evde olunca 1 -2-3-4 derken koca kutuyu bitiriyorum en iyisi almayayimmmm
soda kullaniyormusun diye sormussun simdi gördüm cnm ben yumurta pisirirken soda yada normal suyla pisiriyorum yagdan kaca bildigim kadar kaciyorummm

Son düzenleme:

canım çok teşekkür ederim evet gerçekten siz yüzüne bakmaya doyamıyorken başkası içni bebeğinizin sadece para olduğunu görmek çok acı oluyor((

emzirmeyi bıraktığında biraz problem olabilir ama sana tavsiyem burayı hiç bırakma. Ben bile döneli 2 gün oldu hemen havaya girdim. Bugün alışverişe gidicem , şu güneş biraz çekilsin die bekliyorum. Cumayada hazırlıyorum kendimi psikolojik olarak. Benimki aylaklıktan aslında. Bişeylerle meşgul olsam böyle yiyip yiyp durmicamda , kendime bi meşguliyet bulmam lazım

canım çok teşekkür ederim evet gerçekten siz yüzüne bakmaya doyamıyorken başkası içni bebeğinizin sadece para olduğunu görmek çok acı oluyor((

canımcım ben ücretsiz izindeyim getir bakayım. oğluşumla birlikte gül gibi büyürler mart sonuna kadar evdeyim bak :)

İbrahim saraçoğlu çörekotunu beyaz saçlar için önermişti. 1 çay kaşığı aç karna çiğneyip yutun demişti. Senin saçlarda varmı beyaz? İşe yarıyomu die merak ettim

Benim burda kreş sahibi bi arkadaşım var. İnanılmaz derecede yüksek eğitim, 3 yaşında yabancı dil eğitimi başlıyor. Psikologlarından tutun , dans eğitmenlerine kadar çok özel. Birde kamera sistemi var , online olarak çocuğunu izleyebiliyorsun. Yemekler organik , aklınıza ne gelirse inceden inceye düşünülmüş yani. Gece bile eğitmenlerden biri nöbetçi. Dielim eşinizle başbaşa bi gece geçirmek istiyorsunuz. Gözünüz arkada kalmadan çocuğunuzu emanet edip gidebiliyorsunuz

teşekkür ederim canım yapamayacağımız şey yok yeterki isteyelim...ben onun herşeyine katlandım içkisine sorumsuzluğuna çalışmamasına aldatmasına ama o benim canımı kilolarımla aşağılayarak acıttı...kilolarımın sebebi kendisi olduğu halde...evlendiğimde 70 kiloydum...boyum 175...neyse özür dilerim kendi sorunlarımla kafanızı şişirdim...10 yıl oldu ayrılalı...oğlumla mutlu huzurlu yaşayıp gidiyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…