Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

süpermişşş.biz eşimle başbaşa geceyi fln unuttuk zaten de 5 dk yalnız kalamıyoruz:)))nerde yaşıyorsun?

Evlennn evlennn evlennn çok olmuş be abla , evlende 2. baharını yaşa bence. Oğlunda büyümüştür nasılsa. Bu arada alışverişe gidicem şimdide funda ,kekik, biberiye, mate alcam yeşil çay zaten var kiraz sapına gerek ta dieri ısırgan otumuydu tohumumuydu onu hatırlayamadım :26:

teşekkür ederim canım o senin güzelliğin
daha çok bakar o sürünsünnnnnnn
gurbette deildim annede vardı zamanında kv de ama hep bakıcılarla kreşle büyüdü çocuklarım şimdiki bakıcımız da öyle abla diyoruz biz kızım anneanne diyor şimdilik iyiyz dediğin gibi eşim erken geliyor sen git der gönlünü hoş tutmaya çalışıyoruz deyim kısaca anasınıfına kadar düşünüyorum ben kreşden usandım artık inşallah gönlümüze göre verir ücretsizde hiç düşünmedim ben çünkü eşimin maaşı düşük mümkün deil geçinmemiz böyle kısaca

hiç ucuz alır değiştiririm deme daha pahalıya gelir beyaz eşyanın modası mı var evine giderken götürürsün

İbrahim saraçoğlu çörekotunu beyaz saçlar için önermişti. 1 çay kaşığı aç karna çiğneyip yutun demişti. Senin saçlarda varmı beyaz? İşe yarıyomu die merak ettim

canım ben daha 20 gündür kullanıyorm.saçımda baya beyaz var.çörek otu faydalaını okurken bi adamın çok düzenli kullanıp 2 yıl sonra beyazlarından kurtulduğunu okumuştum.inşallah hem kiloya hemsaçlara iyi gelir

Ben İbrahim Saraçoğluna çok güveniyorum , zaten kendisi bitkilerle uğraşmasının yanında çok önemlide bir bilim adamı. O dediyse inanalım bizde , pozitif enerjiyle yaklaşınca şifasının da artacağını düşünelim. Güzel düşünelim , güzel olsun.

Haklısın Doğa cım , artık asansörlü vinçlerle taşımacılık yapan şirketler var , sarıp sarmalasınlar , taşısınlar napim.En mantıklısı senin dediğin. Ben ikizlerimya , nefret ediyorum bu kararsızlık huyumdan. Başıma ağrılar giriyo , öylemi yapsam , böylemi yapsam derken :44:

kısmet canım yaa olmaz demiyorum ama aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum...oğlum büyüdü ya yeni geldi askerden gelin derdine düşmeden önce benmi gelin olsam bu yaştan sonra birde kız doğursam ısırgan otu canım ben çalıştığım için uğraşamam diye poşet çayını aldım...afiyet olsun şeker erisin yağlar gitsin ödemler

sen sonuna kadar hakediyosun

sen benim avatarıma baksana bende ikizlerim ama kararsız çok kalmam tartar biçerim alırım bitti

benim bi hemşire ark var oda bi oğlanla kaldı o istiyor evlenmeyi sende düşün yaşında ne var allah aşkına erken evlenmişsin erken doğurmuşsun senin yaşındakiler 5-10 yıllık evli ikinizde aklı başında insanlarla karşılaşırsınız inşallah

benim saçımda beyazlarım çokkk boyatmaktan bıktım artık gerçekten çörekotu iyi geliyormuymuş ben bunu nasıl duymamışım...nasıl kullanılıyor ne kadar günde kaç defa tekrar edermisiniz

Aminnn ablacım , acaba kullanırken hamile kalırsam bi sakıncası olurmu çayın acaba? Olur valla neden olmasınki. Benim annem 45 inde doğurdu. 20 yaş var yaklaşık kardeşimle aramızda. Bi kız bi erkek olduk bu sayede

canım bir beyaz eşyanın yaklaşık 8,10 yıl ömrü var..ha deyince yenisi alınacak bişey değil sen iyisini beğendiğiini al derim ben...

geçmiş olsun canım Allah Allah ilginç yaa alerjimi oldun acaba??
tekrar geçmş olsun..

seçtim guseli bende:) yalnız anlayamadım. ne sorulursa sorulsun açık açık cevap mı vericek:) eee cevaplamak istemediği mahrem bi soru ile karşılaşırsa:)

pc bugün yavaş benim biraz film yüklemiş eşim ondan herhalde yopksa sayfayı inceliicektimde pc kasılıyo:)

hoşbuldum canımmm saol tavsiyelerini bende aklımda tutiim ileride yenilerken aklımda bulunsun

AMİNNNNNNNN...herşeyin hayırlısı inşallah..

canım bunu bilemem netten bakabilirsin otların yan etkisine...fırsat bulursam bende bakarım...

Şu "beğen" butonunun kaldırılması ne kadar kötü oldu ya, interaktif olmaktan çıkıyor forum bu şekilde. Her yazılana cevap vermek, hepsinden alıntılamak mümkün olmadığından okuyup geçmek zorunda kalıyoruz. Acaba toplu olarak fikrimizi iletmek filan mümkün mü, Yena belki senin fikrin vardır??

Yeşil sebzeler kadar insanı tok tutan bir şey yok arkadaşlar. Antioksidan olmaları, lifli ve çok düşük kalorili olmaları bir yana; ne kadar tok tutuyorlar ya. Sabah kahvaltıda 1 kase maydonoz, 1 adet yeşil biber, 1 adet kapya biber, bir avuç dereotu,1 adet salatalık 2 yaprak marul yedim. (Otlamışım resmen) Küçük dilim beyaz peynir 1 dilim tb ekmeği ile birlikte. O kadar tokum ki şu anda. Aradan 4 saatten fazla zaman geçti, şimdi zorla birşeyler yiyeceğim. Tatilde en çok Nazilli'den gelen sebze-meyvelerimi özlemiştim. Oradan aldıklarımız aynı değildi vallahi :))

Bak ne diicem önümüzdeki yaz seçill evleniyor..NAsip olur herhangi bir mani çıkmazsa İstanbul'a geleceğim kına ve düğüne Şimdiden kocamla konuştum çocuklar sana emanet diye ok dedi..Beyzuşta kalıcam,Beyzuşta enişteyi yollayacak evden düşün sen curcunayı..:)

Eğer sende o zamana kadar gelin olmazsan iki düğünü bir arada yapsak hıı nasıl fikir.:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…