Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

5 biryerdenin 7 otlusu çıkmış canım tavsiye ederim...markası doğadan içinde KEKİK,YEŞİLÇAY,BİBERİYE,FUNDA YAPRAĞI,MATE YAPRAĞI,KİRAZ SAPI,ISIRGAN YAPRAĞI var...

Bende tedavi süresince doğum kontrol hapı kullandım ve bırakalı 3 ay oldu yani şu an bi engel yok. Önceki düşüktede kromozom anomali dedi doktor. İlaç 2-3 ay daha korurmuş diorlar o yüzden şu anda hamile kalamama gibi bişey söz konusu değil bekleyip görücez bakalım. Hayırlı olacaksa versin Rabbim diorum hayırsız evlat olucaksa vermesin , kocamla hayatımızı yaşarız bizde napalım :97:

Teşekkür ederim canım bende araştırıyorum işte çünkü uzun süre kullanılıyo olduğundan sorun yaşamak , pişman olmak istemiyorum. Samsungun navibot die bi süpürgesi çıkmış onu taktım kafaya. Süpürge robot. Çok akıllı bişey , kendi kendine süpürüyo , şarjı bitince gidip şarj oluyo , kaldığı yerden devam ediyo. Bizim evde saç çok dökülürde o yüzden işe yarar die düşündüm

5 biryerdenin 7 otlusu çıkmış canım tavsiye ederim...markası doğadan içinde KEKİK,YEŞİLÇAY,BİBERİYE,FUNDA YAPRAĞI,MATE YAPRAĞI,KİRAZ SAPI,ISIRGAN YAPRAĞI var...

benim bahsettiğimde bu karışım. Teyzem açık almış hepsinden kendi yapmış. Üstelik bide şekerli içmiş 3 ayda 9 kilo verdi. Ne diyet ne spor sadece bu çayla. Zaten zayıftı , şimdi somalililer gibi olmuşsun die dalga geçiyom

ben hepsini arçelikten aldım birtek ocaklı fırınım beko. ama ondan pek memnun kalmadık.

ben hepsini arçelikten aldım birtek ocaklı fırınım beko. ama ondan pek memnun kalmadık.

Anladım canım sağol. Gidip mağaza mağaza bakmak lazım en güzeli görerek. Çamaşır makinesini kurutmalı olanından aliyim diorum kışın işe yarar gibi görünüyo.

markete yolum düşerse bi bakayım bulursam alımm bide bunu deneyek

Anladım canım sağol. Gidip mağaza mağaza bakmak lazım en güzeli görerek. Çamaşır makinesini kurutmalı olanından aliyim diorum kışın işe yarar gibi görünüyo.

annemin çamaşır makinesi profilo. az kırışık modu falan var. o çok memnun.

cnm benim buzdolabı (dondurucu altta olandan), bulaşık makinesi, fırın sıemens (ınox)
ocak beko elektirikli seramik ocak
çamaşır makinesi de beko
tv de lg lcd hepsinden çok memnunum

kızlar bişi sorcam sizinde bacaklarınızda sürtme oluyormu? bende oluyor ve o bölgeler karardı. duyduğum kadarıyla zayıflasanda geçmiyormuş. doğrumu bilgisi olan varmı?

a.selam hos geldin

katiliyorum canim neguzel seyler yazmissin insallah hep beraber ele ele verip kurtulacagiz kiloardan

Kizlar gunaydin nasilsiniz ben diyete uymaya calisiyorum ama spor dun sifir cunku oksuruk krizi tutuyo nefes alirkn ya olup gitcem sizler nler yapyonuz bi gecmisi okuyup gelem
geçmis olsun canim pekmezle zeytin yagini karistirip gunde 2kasik içersen oksuruge çok iyi geliyor

hos geldin canim insallah 83 hatta 82.8 le yaparsin bildirimini (Amiiiinn)

Son düzenleme:
cnm benim buzdolabı (dondurucu altta olandan), bulaşık makinesi, fırın sıemens (ınox)
ocak beko elektirikli seramik ocak
çamaşır makinesi de beko
tv de lg lcd hepsinden çok memnunum

Bende siemensin dolaplarını beğendim senin dediğin dondurucu altta olanlar , birde indüksiyonlu ocakları süperrrr ankastre. Kiracılarıda düşünmüşler original dolabı var ankastre fıırın üzerine oturuyo, taşınabiliyo. Samsungunda çamaşır makinesine bayıldım bide süpürgesine. Zevklerimiz aynı gibi senle. Hepsi aynı marka olsun istiyorum ama her markanın her ürünü iyi değil gibi geldi bana. Bulaşık makinesine eğilmekten nefret ediyorum o yüzden yeni tezgah üstü modeller çıkmış onlardan düşünüyorum. Biraz küçük ama 2 kişiyiz zaten büyüğü dolduramayız. Ha bide siemens , bosch aynı firmaymış ama siemens bir tık daha üstünmüş kalite olarak.

kızlar bişi sorcam sizinde bacaklarınızda sürtme oluyormu? bende oluyor ve o bölgeler karardı. duyduğum kadarıyla zayıflasanda geçmiyormuş. doğrumu bilgisi olan varmı?

Bacaklar dolgun ve düzgünse sürter canım. Ben 71.5 olduğumdada sürtüyodu ama az tabii eskiye göre. Zayıflarken sıkılaşmakta şart ama ideal kiloda sürteceğini sanmıyorum ben çünkü eskiden sürtmezdi benim. Ben bebeyağı sürüyorum etek veya elbise giydiğimde o zaman acımıyo

Bende söliyim o zamna bütün beyaz eşya grubu arçelik ankastre serisi ama fırını mesela turbo değil. Bul mak. Ankanstre eldoğundanmıdır nedir çok küçük. Onun dışında iyi de sanki bosch daha kaliteli..

Tv sony çok güzel görüntüsü öle insanları uzatmıyor diğer lcd ler gibi.

2 Senelik evliyim eşyalarım da 2 senelik haliyle şimdilik memnunum ama beyaz eşya biraz şans işi bence aynı ürün her zmn iyi çıkmayabiliyor.

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :122: :122: Gününüz aydın olsunnnnnn :122: :122:

Ne bağrıyon kız deli demeyin ben bağırmıyayımda kimler bağırsın :122: :122:
Sabah sabah doktorcuğuma kontrolle gittim veeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 10 gün içerisinde tammmmm 2,5 Kilo vermişim.
Meğer evdeki tartım bozukmuş
Süper gidiyorsun artık bir buçuk ay sonra buluşcağız o zamanda bir 6 kilo gitmiş olur inşallah dedi. Sabahları da yürüşe başlıyacağımı söyledim işte budur sen bu olayı kavradın artık patır patır gider inşallah kiloların dedi.
Benim odadan cıkışımı görmeniz lazımdı 32 diş birden görünüyordu. Kızım bile anne abarttın hee dedi en sonunda

Neyse kilo cetvelimi bir ara düzeltirim şimdi küçük kızımı besliycem ve komşumla türk kahvesi içiceğiz
Sizler sayesinde bu giden kilolar o yüzden sizleri çoooooooooooook seviyorummmmmmmmm

Akşam üzere görüşürüz inşallah yine
Allaha emanet olun öpüyorum kocaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…