Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canımmm gel tabiki başımın üstünde yerin var ...bu topikteki herkes için geçerli... bir aile gibi olduk burda...:)) ben memleketimdeydim canım..KASTAMONU ( abana )

hımmm resmınde cok guzelmışş yağmurcumm

yok cıkss ben hala başlama moduna giremedim :KK50: neyse cuma sabah tartılıp başlicam artık. Alıştım yine abur cubura offf offf markete gitmemem lazım :KK20:

2-4 gundurr sıkıyorum kendımı sureklı ac hıssedıyorumm dun aksam agladım sonunda bu gun guzel bır kahvaltıdan sonraa herseyy ıyı bakalımm

hergün yürüyüşümü yapıyorum boğazımı da tutabilsem bir gidecek kilolar ama sürekli atıştırıyorum malesef iştahımı kapatmam lazım:KK52:

sankı hiç yemek yememişim gıbı oluyor kac gundurr benımde ıstahımm acık bu gun bırazdaha iyi bbakalımm

Günaydınnn herkese :KK16: güzel bir gün olsun hepimiz için

suyum çıktı deyişinin kökenini az önce buldum :))
ter kokusu oh ne güzel :KK70:D
hoşş geldinn cnmm bebegınn ne tatlıı masallahhh:nazar::nazar:
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :122: :122: Gününüz aydın olsunnnnnn :122: :122:

Ne bağrıyon kız deli demeyin ben bağırmıyayımda kimler bağırsın :122: :122:
Sabah sabah doktorcuğuma kontrolle gittim veeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 10 gün içerisinde tammmmm 2,5 Kilo vermişim.
Meğer evdeki tartım bozukmuş :KK60::KK60::KK60:
Süper gidiyorsun artık bir buçuk ay sonra buluşcağız o zamanda bir 6 kilo gitmiş olur inşallah dedi. Sabahları da yürü

ohhh masallah cececummm ne guzell vermışsınn bakk:nazar::nazar::nazar:

@3meleğimvar
saol canım:) duana yürekten aminnn diyorum:KK66:
eylül ayının sonunda 70 li rakamları ucundanda olsa görebilirsem çok sevinicem:KK66:
sen bi ara mükemmel gidiyordun. ramazan ve bayramın nasıl geçti?

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :122: :122: Gününüz aydın olsunnnnnn :122: :122:

Ne bağrıyon kız deli demeyin ben bağırmıyayımda kimler bağırsın :122: :122:
Sabah sabah doktorcuğuma kontrolle gittim veeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 10 gün içerisinde tammmmm 2,5 Kilo vermişim.
Meğer evdeki tartım bozukmuş :KK60::KK60::KK60:
Süper gidiyorsun artık bir buçuk ay sonra buluşcağız o zamanda bir 6 kilo gitmiş olur inşallah dedi. Sabahları da yürüşe başlıyacağımı söyledim işte budur sen bu olayı kavradın artık patır patır gider inşallah kiloların dedi.
Benim odadan cıkışımı görmeniz lazımdı 32 diş birden görünüyordu. Kızım bile anne abarttın hee dedi en sonunda :KK60:

Neyse kilo cetvelimi bir ara düzeltirim şimdi küçük kızımı besliycem ve komşumla türk kahvesi içiceğiz :KK34:
Sizler sayesinde bu giden kilolar o yüzden sizleri çoooooooooooook seviyorummmmmmmmm

Akşam üzere görüşürüz inşallah yine
Allaha emanet olun öpüyorum kocaman :KK54:

tebrikler canım:KK66: sende bu canlılık vbu neşe varken, doktorundfa sana bu desteği bu güleryüzü gösterirken sen bu işi becerirsin:KK66:
artık cumaları sende dereceye giriceksin demekki:KK66:

dün sanırım bi tv programında izlemiştinm. uzman bir diyetisyen diyorduki.
Hiçbirşey yapmasanız bile kilo almak için günde sadece 1 bardak gazlı içecek içmeniz size yılda 5-7 kilo olarak geri dönecektir.

düşünün yemeğin yanında 1 bardak gazlı içecek söylüyorsanız yandınız. yılda5-7 kilo vermemize engel olucak demektir bu!!

varmı diyet sücecinde bile gazlı içecek tüketeniniz??

ben bırakalı yaklaşık 5-6 sene oldu hiç içmedim:)
ben başka sebepten içmedim gerçi. içinde alkol oluşturan 2 madde var diye söylenti çıktı. ve bu şüphe ile de olsa içmeye devam edemzdim:KK66: kiiii inaın günde 1 lt portakallkı olanından kesin bitiren biriydim:) ama onu hayatımdan nasıl çıkardıysam vücuduma zarar veren herşeyi çıkartabilirim diye düşünüyorum:KK66:

artık içen olmaz herhalde:) en azından 5-7 kilo almamak için:))

altta online gördğüm yeni arkadaşlarımıza da hoşgeldiniz diyorum:)
Allah yardımcınız yardımcımız olsun:)

merhabalarr

oglum ve kızımm ıkısıdee gripp oldularrr sabah doktora gıttıkk yürüyerekk saglık ocagımız uzak kp. ben arabayla götüreyim dedi yok dedım yürüyecemm güneştee bana eşlikk etti 40 yurudumm
sabah 2dılım k.ekmek
1salatalık
1domates
1kk peynır yedım
2 ardak sekersız cay eslıgın de

dün aktardan bıberıyee aldım yeşil cayla ıkını demleyım içiyorumm sıtede 40 kılo veren bı kadın onermışş çok guzel yag yakıyor dıyee birde onu iceyimm bakalımm

kızlarr piskolojık durumlara baglı olarak göğüslerimmde kasıntı sonucu yaralar cıkıyorr
avuç içi büyüklüğünde aranızda boyle bır sey yasayan varmı

ceco
seni canı gönülden tebrik ediyorum canımmm:nazar:

hep böle gitsinler gitsinde gelemsinler inşallah...

baksana artık şişkodamgasını resmi olarak yiyeceğiz böle giderse sağlık bak. görevlileri bizim eve uğramadan zayıflamam şart:KK53:

http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...ta-konugunu-secelim-anket-2.html#post20792229

Arkadaşlar şeffaf oda diye bir topik vardı eskiden, kapanmıştı yine açılmış..Orda oylamayla bir üye seçilip sorulan soruları cevaplıyor..

bizden Gusel'de adaylar arasında, ben oyladım onu..İsterseniz sizde oylayın..sorular sorup deşifre olmasını sağlarız nıhahaha..)

Diğer adaylarla çekişmeli bayağı,oylar yakın çünkü..:)

Son düzenleme:
merhabalarr

oglum ve kızımm ıkısıdee gripp oldularrr sabah doktora gıttıkk yürüyerekk saglık ocagımız uzak kp. ben arabayla götüreyim dedi yok dedım yürüyecemm güneştee bana eşlikk etti 40 yurudumm
sabah 2dılım k.ekmek
1salatalık
1domates
1kk peynır yedım
2 ardak sekersız cay eslıgın de

dün aktardan bıberıyee aldım yeşil cayla ıkını demleyım içiyorumm sıtede 40 kılo veren bı kadın onermışş çok guzel yag yakıyor dıyee birde onu iceyimm bakalımm

kızlarr piskolojık durumlara baglı olarak göğüslerimmde kasıntı sonucu yaralar cıkıyorr
avuç içi büyüklüğünde aranızda boyle bır sey yasayan varmı

biberiye ve yeşil çayın oranı nedir?
psikolojik olduğundan eminmisin. belki deterjana, yeni aldığın bir kıyafete veya yediği bir şeye alerjide göstermiş olabilirsin. bazi karaciğer hastalıklarıda bu tür belirtiler yapabiliyor.

5 biryerdenin 7 otlusu çıkmış canım tavsiye ederim...markası doğadan içinde KEKİK,YEŞİLÇAY,BİBERİYE,FUNDA YAPRAĞI,MATE YAPRAĞI,KİRAZ SAPI,ISIRGAN YAPRAĞI var...

ben de duydum ama denemedim canım görürsem alıyım onu da
biberiyenin faydasına ben de inanıyorum aslında onuda lasam da ayrı içsemmi

Asuu,pınar,gulma geçmiş olsun size ve bebelerinize...

Demekki zaten şişmandık birde damgalı olacağız resmi olaraktan.. bu güzelliğide yaptıkları için allah hökümetimize zeval vermesin...

Ben öylesine aile hekimimize gidip takip edilmek istiyorum demiştim..(Test için araştırmacı kimliğimle :KK37:) hekimde bana göbeğini göstermişti..En iyisi sizin takip etmeniz..Tamam çok istiyosanız sizi tartalım ama biz liste vermiyoruz..Sanki benim derdim liste bende sayfalarca var zaten diyemedim..

Bir sistem oluşturuyorlar sadece medya duyuruyor..O zaman durun arkasında değilmi.? her kişiye ayrı dosya açın bilgilendirin psikolojik yardımda bulunun..
Cıkss..

Son düzenleme:
yenacım sağolasın canım
bu arada ben de oyumu kullandım
bide bu sabah aile hekiöliğimize gittim bi kan vereyim değerlerime baktırayım diye laboratuvarda sorun varmış veremedim ama yenacım haklısın hepsi medyatik bu duyumların hiç kayıt kuyut yok yani biz bildiğimiz gibi devamn edelim insan ne biliyim bi taratar yağ oarnına neyim bakar hiiiiç yani kaynanamın bisözü var kör kendi işini kendin gör biz de böyle yapmaya devam edelim bari

slm güzeller:)))

3 çocuğumla evde yalnız olmak beni çok bunaltıyor.okullar açılsada biraz rahatlasam.haftasonları eşimle bile zor başediyorduk şimdi yalnızım.bakıcım vardı onlada aramız açıldı o varken rahattım ama meğer o maddi olarak çok farklı şeyler düşünüyormuş.benim evde olduğm dönemde de geldi 2,5 yaşındaki kızıma bakmak için ev işleri de yapacak diye anlaşmıştık.normalde 8,30 da gelmsi gerkrken ben evdeyim diye 9,30 a sarkıttı.kaç kere uyarmama rağmen çocuğm uyanıkken işi yapıp onu uyutup bekliyordu bende 5 te çıkması gerekmesine rağmen 2 de çık diyordum:KK43:((
bi sürü bi sürü alttan alma olmuştu benim tarafımdan sırf kızım seviyor diye....haftada bi gün evine götürmesine izin veriyodum yol parasını da vererek.o günler bizde dışarı çıkıyorduk akşam 9 da alıyorduk kuzumu. 1 yıl da toplam 1-2 gecede kızım istediği ve bizi zorladığı için kalmasına izin verdim.biz şehir dışına çıktığımızda da parasını kesmedim ayda 600 tl alıyordu .1 hafta 5 ,1 hafta 4 gün geliyordu.son ay haftada 3 e düşürünce parasını da kestim 450 verdim ve bu ağzına geleni söyledi:KK43:((kendsinde kalıyomuş kızm fazla mesaiymiş fln,herkes 700 e çalışıyormuş bilmem neee.ben öğretmenim aldığım aylık belli ve senin çalışma saatin az.hatta erken gönderdiğim içn çok azzz.öyleki bazen erken çıktığı gün kızımda arkasından uyanıyordu bebişle kızm kalakalıyorduk:KK43:((
yemek günde 1 çeşit zor söylüyordum.haftada 1-2 kere zaten 90 metrekare olan evimin yatak odası ve banyosu hariç süpürüyordu.bazende ben süpürüyordum...insanlar çok acımasız.ben abla diyordum hiç emir vermiyordum kadına.15 temmuzda atıştık o günden bu güne yaptıklarını düşünmediğim 1 Allah ın günü yok.çok üzülüyorum:KK43:(( bu üzüntü bana ücretsiz izne çıkma kararı aldırdı.bebeğime kendim bakacam.kızımı da kreşe göndereceğim.

anne yok, kv yok.gurbet çok zorrr:KK43:((

Sen şanslı gruptansın canım ben 80 kilo olduğumda başladı sorunlar yani benim vücut kilo alınca alt üst oldu , adet bile olamıyorum ama bakıyorum bazı kilolularda adetler normal , sorunsuz gebelik geçiriyorlar. Şimdi yine kilo aldım , tartılmaya korkuyorum :44: aynı eskisi gibi tatlı tatlı tatlı. Hiçbişey yemesem sadece tatlı yesem gibi bi durum var yani önce bundan kurtulmam lazım. İnsülin direnci ve pko var bende. Gerçi tedavi oldum ama ilaçları bırakınca yine başladı tatlı krizleri , napıcam bilmiyorum:KK59:

bende de insülin direnci var çörek otu kullandığımı yazmştım daha önce bi bak istersen oradan.yazdığım cevaplarda bulablilirsin.tatlı isteğimi iştahımı baya bi kesti.şekeri düzenliyormuş.bende tam bir tatlı delisiyim normalde.yemek yerine yerim o derece yani ama çörek otuyla rahatım hem yan etkiside yok.daha rahat diyet uygulayabiliyorum halszliğim de azaldı baya çok şükür

yağmurgözlü takip ettiğin bir diyet varmı yoksa herzamanki gibi yiyip porsiyonlarımı düşürüyorsun. çizelgenden çok etkilendim doğrusu tebrik ederim :KK9::KK9:

canım ben çokk uzun zamandır buralardayım...bu kiloyu sadece yiyerek almadım yaşadığım sağlık sorunları kullandığım ilaçlar kortizonlar antidepresanlar ve geçirdiğim üç ameliyat yıkılan 13 yıllık bir yuva oğlumla beraber yeniden kurduğum bir hayat...KK yı keşfetmeden önce spor salonu,diyetisyen,akupunktur vs vs kilo vermek adına ne varsa denedim...hep iki fazlasıyla başa döndüm...bana tek iyi gelen diyet montignac diyeti...yani kısaca monti diyorum..ilk başlarda zor gibi gelsede ana kurallarını öğrenince kolay gidiyor...tabiki ilk önce kafada bitirmek gerekiyor...benimki birazda hırs yapmakla oldu...yanıma yakışmıyorsun diyen bir kaç yıl önce bir düğünde beni gördüğünde şoka girmişti...kapılardan ayrılamamıştı...:KK60::KK60::KK64::KK64:

slm güzeller:)))

3 çocuğumla evde yalnız olmak beni çok bunaltıyor.okullar açılsada biraz rahatlasam.haftasonları eşimle bile zor başediyorduk şimdi yalnızım.bakıcım vardı onlada aramız açıldı o varken rahattım ama meğer o maddi olarak çok farklı şeyler düşünüyormuş.benim evde olduğm dönemde de geldi 2,5 yaşındaki kızıma bakmak için ev işleri de yapacak diye anlaşmıştık.normalde 8,30 da gelmsi gerkrken ben evdeyim diye 9,30 a sarkıttı.kaç kere uyarmama rağmen çocuğm uyanıkken işi yapıp onu uyutup bekliyordu bende 5 te çıkması gerekmesine rağmen 2 de çık diyordum:KK43:((
bi sürü bi sürü alttan alma olmuştu benim tarafımdan sırf kızım seviyor diye....haftada bi gün evine götürmesine izin veriyodum yol parasını da vererek.o günler bizde dışarı çıkıyorduk akşam 9 da alıyorduk kuzumu. 1 yıl da toplam 1-2 gecede kızım istediği ve bizi zorladığı için kalmasına izin verdim.biz şehir dışına çıktığımızda da parasını kesmedim ayda 600 tl alıyordu .1 hafta 5 ,1 hafta 4 gün geliyordu.son ay haftada 3 e düşürünce parasını da kestim 450 verdim ve bu ağzına geleni söyledi:KK43:((kendsinde kalıyomuş kızm fazla mesaiymiş fln,herkes 700 e çalışıyormuş bilmem neee.ben öğretmenim aldığım aylık belli ve senin çalışma saatin az.hatta erken gönderdiğim içn çok azzz.öyleki bazen erken çıktığı gün kızımda arkasından uyanıyordu bebişle kızm kalakalıyorduk:KK43:((
yemek günde 1 çeşit zor söylüyordum.haftada 1-2 kere zaten 90 metrekare olan evimin yatak odası ve banyosu hariç süpürüyordu.bazende ben süpürüyordum...insanlar çok acımasız.ben abla diyordum hiç emir vermiyordum kadına.15 temmuzda atıştık o günden bu güne yaptıklarını düşünmediğim 1 Allah ın günü yok.çok üzülüyorum:KK43:(( bu üzüntü bana ücretsiz izne çıkma kararı aldırdı.bebeğime kendim bakacam.kızımı da kreşe göndereceğim.

anne yok, kv yok.gurbet çok zorrr:KK43:((

Allah yardımcın olsun..Çocuklu ,çalışan kadın olmak çok zor gerçekten..Ben her ne kadar sık sık bunalım yapsam,pişman olsamda çoğunlukla iyiki diyorum işten ayrılmışım çocuklar için...

ÇÜnkü arada kan bağı olmadan minik bir bebeği bir yabancıya emanet etme fikri bile karabasanlar görmemi sağlıyordu..

Ücretsiz izin fikri isabetli bir karar..Biraz daha büyüyünce yuvaya gönderirsiniz zaten MEB de artık 4 yaşında alıyor çocukları o zamanda okuluna gelir gözünün önünde..

Sevgiler miniklere..

Son düzenleme:
canım ben çokk uzun zamandır buralardayım...bu kiloyu sadece yiyerek almadım yaşadığım sağlık sorunları kullandığım ilaçlar kortizonlar antidepresanlar ve geçirdiğim üç ameliyat yıkılan 13 yıllık bir yuva oğlumla beraber yeniden kurduğum bir hayat...KK yı keşfetmeden önce spor salonu,diyetisyen,akupunktur vs vs kilo vermek adına ne varsa denedim...hep iki fazlasıyla başa döndüm...bana tek iyi gelen diyet montignac diyeti...yani kısaca monti diyorum..ilk başlarda zor gibi gelsede ana kurallarını öğrenince kolay gidiyor...tabiki ilk önce kafada bitirmek gerekiyor...benimki birazda hırs yapmakla oldu...yanıma yakışmıyorsun diyen bir kaç yıl önce bir düğünde beni gördüğünde şoka girmişti...kapılardan ayrılamamıştı...:KK60::KK60::KK64::KK64:

sen çok güçlü kadınsın..
Hörmetler...:))

3melek tesekkur ettim cnm taviyen icin aksam bi deneyeyim sabah zencefilli bal karişimi yedim nafile bende faranjit var oksuruk surubu da aldim bakalim aksam da yagli pekmez deneyeyim ay artik bogazim sizliyo ya burnumu supumekten burnum kanadi su ileetten bi kurtusam iyidir

Saricivciv hosgeldin cnm yuvana

Cecooo tebrikler cnm nasil becerdin banada sole bende 32 dis yapayim:))))

Faktorcum bende esyalarimi yazaym 4 yildir arcelik cmsr mak kullaniyoum 5 kiloluk oyle lux degil bekar evim icin almistim ama cok ii beko buzdolabi beko nofrost ama derindondurucu kismi cok buyuk degil o yuzden memnun degillim ki iki yil once 1900 e akdik simdi cokdaha ucuz bulasik mak. Vestel hayatta tavsiye etmem hic temiz yikamiyo ici dar ve tencereler zor sigiyo bide o telleri yatandan al daha ii firinim davul firin acayip memnunum dusun pasta bilene yaptim:) haliyikama mak. Arnica dun adim daha kullanmadim ama herkes ii diyo tv vestel o da esimin bekar evinden gelme 70 ekran tuplu model kucuk ev aletlerinde arzumu tencerede tunayi kesinlie tavsiye etmem bn yandim sen yanma boyleyken boyle benim ev cipitci dukkani gibi:))))

sen çok güçlü kadınsın..
Hörmetler...:))

teşekkür ederim yenacım:KK69::KK69::KK16::KK16:biz kadınlar hepimiz güçlüyüz sadece bunun farkına varmamız lazım...kiloluyum diye beni beğenmeyen yanına yakıştıramayan adamı o halde gördüm ya...o anı yaşadım ya canım ölsemde gam yemem artık:KK62::KK64::21::KK52::KK60::KK60::KK60:

X