Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamlar kızlar...
özledim buraları, geçmişi okuma fırsatım olmadı ama dalokiii fotoğraflarını gördüm süpersin, çok güzelsin, inceciksin gümbür gümbür geliyosun tebrikler ortimmm...

herkese güzel günler...

yenacıım lunayla konuştum iyi şükür işleri yoğunmuş gecede halim olmuyor girmeye dedi çok konuşamadık yoldaydı kızını dişçiye götürüyormuş

günaydınlar kızlar
sabahtan beri nette sorun var sinir oldum çok şükür girebildim
eee nasılsınız bakalım geçmişi okuyayım bi gelicem

insallah ablacim dasss gibim olmayi çooook istiyorum
buarada 7leri goorduuuummmmmm

bende >90 grubundayım 25:

hos geldin aramiza insallah hedefledigin kiloya ulasirsin

yenacıım lunayla konuştum iyi şükür işleri yoğunmuş gecede halim olmuyor girmeye dedi çok konuşamadık yoldaydı kızını dişçiye götürüyormuş

Sağol canım bilgilendirdiğin için..

Ayy ne güldüm meajı okuyunca...Allah seni incecik hatun etsin emi.Sanki köyü görmekten çok pilav yediğine sevinmiş gibisin..

Yapma artık monti falan, pilav yemeden yaşanırmı..

dün her gördüğüme agzımm sulandı

selammm hanımlar nasılsınız görüşmeyeli? Ben epey bi giremedim ama hala tanıdıklar var sanırım. Beyzus ablada burdaymış. Nasılsın ablacım ?

hoş geldın cnmm yenıdenn

tskler cnm sende devam et sende vereceksin kiloları margarinler bize fazla dayanamaz erir gider

kisslar bende katilsammi bilemiyorum basaramam diye korkuyorum :18: nasil oluyo simdi burda banada kisaca tarif edermisiniz...belli diyet listesimi uygulaniyor...

Sağol canım hoşbuldum :44: herkesler ne güzel kilolar vermiş . Seninkiler ne alemde?
ben aynıyım pek bi ilerleme olmadı ocaktan beri 1 ileri 1 geri
gunaydin cnm 30dakkk uzun zamandan sonra çok iyi bence ben 30dakkk dayanamıyorum eliptikde
walla ben bir ara 60 dk aralıksız yapıyodum, hatırlıyorum da ilk aldığımda 7-8 dk ancak dayanabiliyodum bayağı bi gelişme var...

öğle menüm: z. yağlı börülce, bol yeşil salata, 3 kaşık makarna ve yoğurt. dün akşamki menüm de haşlanmış tavuk ve ayrandı. biraz meyve kaçtı dün akşam ona biraz fren yapmam lazım.
bi şey söyleyeyim mi kızlar, şu bayram ve ramazan yediklerimi düşünüyorum da nasıl rahatsız ediyomuş bünyeyi, şimdi kuş gibi rahat hissediyorum kendimi, ohh be...

yahu benim kilo cetvelime noldu, gitmiş kendi kendine.... hımm şimdi anladım hemen update edeyim bari

Son düzenleme:
hos geldin ne guzel aileyle baraber olmak gibisi yok bende severim beraber gezmeyi
tebrik ederim buarada kilo almadan dondun ustelik 500gr vermissin buyuk basari kusçumseme bence...
Sağol canım hoşbulduk. Asıl ben seni tebrik ederim, 70'leri görmek harika olmalı.. Ben 6 senedir görmedim..

Asuman, biz bile resimlerden hayrete düşüyorsak eskiden beri tanıyanlar şok olmuştur eminim. Benim hiç istemediğim bir şey eski arkadaşlarla karşılaşmak. Yani bir organizasyon filan olsa giderim ama güle oynaya değil :) Bundan 7-8 sene önce lise arkadaşımı görmüştüm Kapalıçarşı'da, tanınmayacak kadar kilo aldığımı söylemişti (erkekti bu arada, fesatlık değil yani) Peki kaç kiloydum ben; en fazla 65-66..

merhaba ben geldim diyetisyene gittim gitmediğim sürede kilomda onun tartısıyla 2 kilo eksilme olmuş yine yağdan ..
İki kilo yağ, bravo. ben ancak 2 ayda filan veriyorum bunu

Mutlu resimlerine baktım da arada müthiş fark var. Bunu göremeyen gözünden başka yeriyle bakıyor demektir. (Ablanı hariç tutuyorum, o sık sık görüyor ve seni daha da ince görmek istiyordur) Metamorfoz geçirmişsin resmen. Nerdeyse evlendiğin kiloya gelmişsin; 10 kilo daha verdiğinde tam fıstık olursun boyun da var. Ama gene de yetmesin, hedeflediğin gibi 20 kilo verirsin inşallah. Hem gençsin hem de oğluna kardeş düşünürsün sanırım. O yüzden sadece iyi görünmek değil incecik olmak yakışır bence..

......bebişim 3 gündür çok kötüydü ağzındaki aftlar yüzünden ağzı boğazına kadar hep aft olmuş ağla ağla helak oldu yavrum bugün az biraz iyiydi inşallah yarına daha iyi olur....
Çok geçmiş olsun, herpangina/herpanjina olmuş galiba Bir şey de yemez şimdi o. Bol anne sütü, sıvı gıdalar (gerçi meyve suyu vb de yakar), yaşı uygunsa 1-2 kaşık tahin pekmez, hiö yakmadığı için sütlü irmikli muhallebi vb. gibi gıdalar öneririm. Biz de geçirmiştik, 7-9 gün içinde iyileşiyor, en kötüsü ilk 3-4 gün..

Arkadaşlar "acı yok Rocky" modu bana pek yaramadı. Dün dere tepe yürüdüm ama çok yoruldum. Her yanım kırılıp dökülüyor, hava değişikliği mi yaramadı bilmem..

çokkk tatlısın o senin güzelliğin yavrusum.

ya orda öle çıkmış değilim güzel müzel verecem 20 kilomu o zaman olurum belkim uffffffffffffffffffffff.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…