GÜNAYD GÜZEL HATUNLAR. BUGÜNDE İYİSİNİZDİR İNŞALLAH...
mutlu canım fotolarından gördüğüm kadarıyle eski fotonu kıyaslıyorumda hafızamda nasıl fark olmazya resmen incelmişsin bunu görmemek için kör olmak lazım keza
leah da öle fotolarında öle göze batan bir fazlalık yok insanların algısı farklı demekki sonuçta zayıflamak deyince 36 bedene inmeyi sanıyorlar heralde..
semiran canım demek samsundasın ah ahh ne özledim. sahilde bol bol yürüsün bol oksijen ile daha kolay kılov verrısın doğru solunum bile yağ yakımını etkiliyormus. spor yaparken burundan alıp ağızdan vermek gerekıyormus havayı (dipnot
ya ben 4 kilo verdim sığmadığım eteğe sığdım siz 20 kilo vermişsiniz düşünemiyorum yani...
gelelim asıl konumuza
dün yemek açısından fena değişldi gün içinde 2 küçük minicik ekler yedim evet kabul ediyorum ama ekmek yemedim. akşam mantar sote tam tahıllı1 dilim ekmekle
3 porsiyon meyvemi gün içine dağıttım.
1 bardak sütümü içtim.
suyu abartmısım 3,5 lt ( çalıştığım ortam sıcak old. için. birde aklıma tatlı yemek geldiğinde su içiyoryum düşünükü ne kadar cok aklıam gelıyor ee napıyım gözümün öündeler yinee uff yaa ne kötü meslek seçmişim)
akşamda
40 dk leslie ile yürümek zorunda kaldım aslında yürüyüş istiyorum ama geç olunca tek çıkamıyorum eşimde yorgundu.aslında deney yapacaktık leslimi yürüyüşmü dşiye ama ben leslie ile yürüyüşü karma yapıcam sanırım arkadaşlar deneyler sizden...
kaçamaksız sağlıklı beslendiğimiz bir gün olur inş.
öpüyorum herkesi...
sauna şortun faydasını gören varmı gerçekten????