boy 150cm cnm 50kg olmam gerek ama görenler şimdiden çocuk gibi oldun diyorlar ben 63_62kg olayim40 beden giyeyim yeter bence ha eşim boylu ve yapili yanında minicik kaliyom :60
günaydın kızlar... hem işte hem de evde o kadar iş biriktirmişim ki, oturup aval aval bakıyorum etrafa nereden başlayacağımı elimi neye süreceğimi şaşırdım... dün itibariyle sağlıklı beslenmeye başladım. hayırlısı bakalım.. dün ancak 30 dk eliptik bisiklet yapabildim, artık günbegün arttırırım tempomu...
toksin ortim günaydınlar
factorb canım tekrar hoşgeldin aramıza
vee mutlu bayıldım fotoğraflarına
Bende 1.62 yim ama 50 olursan gerçekten kuş gibi kalırsın. Bence 60 iyi canım. Bikaç kilo alma payı olsun tatil için filanTabiki sen bilirsin en iyisini. Kendini nasıl hoş hissediceksen o kiloda kalmalısın. Mesela ben son zamanlarda o kadar çok tatlı filan yedimki , resmen şiştim. Tatlı yani şeker yağ hücrelerini şişiriyomuşya. İlk başladığım zamandaki gibi çok kilolu hissediyorum kendimi
günaydın kızlar... hem işte hem de evde o kadar iş biriktirmişim ki, oturup aval aval bakıyorum etrafa nereden başlayacağımı elimi neye süreceğimi şaşırdım... dün itibariyle sağlıklı beslenmeye başladım. hayırlısı bakalım.. dün ancak 30 dk eliptik bisiklet yapabildim, artık günbegün arttırırım tempomu...
toksin ortim günaydınlar
factorb canım tekrar hoşgeldin aramıza
vee mutlu bayıldım fotoğraflarına
factör kaç kilosun.? fazla almamışsındır bence..
Lunaazul 4 haftadır uğramıyor.Bende merak ediyorum hiç habersiz gelmemeye başladı.. doğa sende teli vardı bir arayıp bilgi alsanda bizimlede paylaşsan ne iyi olur..
GÜNAYD GÜZEL HATUNLAR. BUGÜNDE İYİSİNİZDİR İNŞALLAH...
mutlu canım fotolarından gördüğüm kadarıyle eski fotonu kıyaslıyorumda hafızamda nasıl fark olmazya resmen incelmişsin bunu görmemek için kör olmak lazım keza leah da öle fotolarında öle göze batan bir fazlalık yok insanların algısı farklı demekki sonuçta zayıflamak deyince 36 bedene inmeyi sanıyorlar heralde..
semiran canım demek samsundasın ah ahh ne özledim. sahilde bol bol yürüsün bol oksijen ile daha kolay kılov verrısın doğru solunum bile yağ yakımını etkiliyormus. spor yaparken burundan alıp ağızdan vermek gerekıyormus havayı (dipnot
ya ben 4 kilo verdim sığmadığım eteğe sığdım siz 20 kilo vermişsiniz düşünemiyorum yani...
gelelim asıl konumuza
dün yemek açısından fena değişldi gün içinde 2 küçük minicik ekler yedim evet kabul ediyorum ama ekmek yemedim. akşam mantar sote tam tahıllı1 dilim ekmekle
3 porsiyon meyvemi gün içine dağıttım.
1 bardak sütümü içtim.
suyu abartmısım 3,5 lt ( çalıştığım ortam sıcak old. için. birde aklıma tatlı yemek geldiğinde su içiyoryum düşünükü ne kadar cok aklıam gelıyor ee napıyım gözümün öündeler yinee uff yaa ne kötü meslek seçmişim)
akşamda
40 dk leslie ile yürümek zorunda kaldım aslında yürüyüş istiyorum ama geç olunca tek çıkamıyorum eşimde yorgundu.aslında deney yapacaktık leslimi yürüyüşmü dşiye ama ben leslie ile yürüyüşü karma yapıcam sanırım arkadaşlar deneyler sizden...
kaçamaksız sağlıklı beslendiğimiz bir gün olur inş.
öpüyorum herkesi...
sauna şortun faydasını gören varmı gerçekten????
Günaydıııınnn..
Güzel ve hafif bir gün,bir ömür diliyorum ey şişkolar..:)
Yağmurgözlü naapan..:)
Cuma sabahı tartılıcam canım. Sen nasılsın görüşemeyeli? Dün sordum ama görmemişsin galiba gece. Şimdi çıkmam lazım gelirim yine
günaydınnnnn kızlarr...
yenamnapam canım işe adapte olmaya çalışıyorum....tatil dönüşü yataktan kalkmak bir işkence valla:95::95::95:sen napan
factör kaç kilosun.? fazla almamışsındır bence..
Lunaazul 4 haftadır uğramıyor.Bende merak ediyorum hiç habersiz gelmemeye başladı.. doğa sende teli vardı bir arayıp bilgi alsanda bizimlede paylaşsan ne iyi olur..
İyiyim canım yaa..yoğun geçiyor işte..
NE güzel gidip gördün memleketini..
cnm ben faydasını gördüm Sicakta yapinca yani saunaesofmanla yapinca 1 ay devam et birde bakmışsınız baya incelmissin kilodan gitmese bile tabi sağlıklı beslencen ben esofmanin altına legings giyiyom teri çeksin diye