Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

boy 150cm cnm 50kg olmam gerek ama görenler şimdiden çocuk gibi oldun diyorlar ben 63_62kg olayim40 beden giyeyim yeter bence ha eşim boylu ve yapili yanında minicik kaliyom :60

Bende 1.62 yim ama 50 olursan gerçekten kuş gibi kalırsın. Bence 60 iyi canım. Bikaç kilo alma payı olsun tatil için filan Tabiki sen bilirsin en iyisini. Kendini nasıl hoş hissediceksen o kiloda kalmalısın. Mesela ben son zamanlarda o kadar çok tatlı filan yedimki , resmen şiştim. Tatlı yani şeker yağ hücrelerini şişiriyomuşya. İlk başladığım zamandaki gibi çok kilolu hissediyorum kendimi

merhabalar nasılsınızz ben de geldim günaydın topiğimin güzel hatunları okula gideceğim müdürüm uyuya kalmış onu bekliyorum bakayım dedim sizlere bugün eğer erken gelebilirsem eve arkadaşımla denize yüzmeye gideceğiz yok gelemezsem gelince yürüyüşe gideceğim bakalım nasıl olacak hali hazırda evdeyim herkesi kocaman öptm ayrı ayrı

günaydın kızlar... hem işte hem de evde o kadar iş biriktirmişim ki, oturup aval aval bakıyorum etrafa nereden başlayacağımı elimi neye süreceğimi şaşırdım... dün itibariyle sağlıklı beslenmeye başladım. hayırlısı bakalım.. dün ancak 30 dk eliptik bisiklet yapabildim, artık günbegün arttırırım tempomu...

toksin ortim günaydınlar
factorb canım tekrar hoşgeldin aramıza
vee mutlu bayıldım fotoğraflarına

Sağol canım hoşbuldum :44: herkesler ne güzel kilolar vermiş . Seninkiler ne alemde?

haklısın cnm ben sekerden beyaz undan makarnadan princden kaçıyorum ve yaglarimdan çok eridi aynı kiloda olan arkadaşım mesela kilolu gözüküyor şimdilik 62~63 kg olmak istiyorum ama o zaman ne düşünürüm bilmem insan hep daha fazlasını istiyor

Yaaa kurulmuş saat gibiyim tam 2 saatte acıkıyorum offff varmı bu duruma bi çözümü olan acaba? Helppppp

gunaydin cnm 30dakkk uzun zamandan sonra çok iyi bence ben 30dakkk dayanamıyorum eliptikde

GÜNAYD GÜZEL HATUNLAR. BUGÜNDE İYİSİNİZDİR İNŞALLAH...

mutlu canım fotolarından gördüğüm kadarıyle eski fotonu kıyaslıyorumda hafızamda nasıl fark olmazya resmen incelmişsin bunu görmemek için kör olmak lazım keza leah da öle fotolarında öle göze batan bir fazlalık yok insanların algısı farklı demekki sonuçta zayıflamak deyince 36 bedene inmeyi sanıyorlar heralde..

semiran canım demek samsundasın ah ahh ne özledim. sahilde bol bol yürüsün bol oksijen ile daha kolay kılov verrısın doğru solunum bile yağ yakımını etkiliyormus. spor yaparken burundan alıp ağızdan vermek gerekıyormus havayı (dipnot

ya ben 4 kilo verdim sığmadığım eteğe sığdım siz 20 kilo vermişsiniz düşünemiyorum yani...

gelelim asıl konumuza

dün yemek açısından fena değişldi gün içinde 2 küçük minicik ekler yedim evet kabul ediyorum ama ekmek yemedim. akşam mantar sote tam tahıllı1 dilim ekmekle

3 porsiyon meyvemi gün içine dağıttım.
1 bardak sütümü içtim.
suyu abartmısım 3,5 lt ( çalıştığım ortam sıcak old. için. birde aklıma tatlı yemek geldiğinde su içiyoryum düşünükü ne kadar cok aklıam gelıyor ee napıyım gözümün öündeler yinee uff yaa ne kötü meslek seçmişim)

akşamda

40 dk leslie ile yürümek zorunda kaldım aslında yürüyüş istiyorum ama geç olunca tek çıkamıyorum eşimde yorgundu.aslında deney yapacaktık leslimi yürüyüşmü dşiye ama ben leslie ile yürüyüşü karma yapıcam sanırım arkadaşlar deneyler sizden...
kaçamaksız sağlıklı beslendiğimiz bir gün olur inş.
öpüyorum herkesi...

sauna şortun faydasını gören varmı gerçekten????

Günaydıııınnn..

Güzel ve hafif bir gün,bir ömür diliyorum ey şişkolar..:)

Yağmurgözlü naapan..:)

factör kaç kilosun.? fazla almamışsındır bence..

Lunaazul 4 haftadır uğramıyor.Bende merak ediyorum hiç habersiz gelmemeye başladı.. doğa sende teli vardı bir arayıp bilgi alsanda bizimlede paylaşsan ne iyi olur..

Cuma sabahı tartılıcam canım. Sen nasılsın görüşemeyeli? Dün sordum ama görmemişsin galiba gece. Şimdi çıkmam lazım gelirim yine

cnm ben faydasını gördüm Sicakta yapinca yani saunaesofmanla yapinca 1 ay devam et birde bakmışsınız baya incelmissin kilodan gitmese bile tabi sağlıklı beslencen ben esofmanin altına legings giyiyom teri çeksin diye

Günaydıııınnn..

Güzel ve hafif bir gün,bir ömür diliyorum ey şişkolar..:)

Yağmurgözlü naapan..:)

günaydınnnnn kızlarr...
yenam napam canım işe adapte olmaya çalışıyorum....tatil dönüşü yataktan kalkmak bir işkence valla:95::95::95:sen napan

Cuma sabahı tartılıcam canım. Sen nasılsın görüşemeyeli? Dün sordum ama görmemişsin galiba gece. Şimdi çıkmam lazım gelirim yine

Canım yazını gördüm hatta cevap yazdım..Bur durumda sen görmemiş oluyosun..:))

Bende uğraşıyorum çocuklarla ramazan bayram yoğun geçti..Pek spor yapamadım bundan sonra artık yürüyüşe başlıyoruz inşallah topikçe..

Senin gelmenede sevindim ayrıca...

günaydınnnnn kızlarr...
yenam napam canım işe adapte olmaya çalışıyorum....tatil dönüşü yataktan kalkmak bir işkence valla:95::95::95:sen napan

İyiyim canım yaa..yoğun geçiyor işte..

NE güzel gidip gördün memleketini..

benimde aklımdaydı tamam ararım kötü bişey yoktur inşallah

İyiyim canım yaa..yoğun geçiyor işte..

NE güzel gidip gördün memleketini..

evet canım yaaa...çok güzel geçti...tertemiz hava sessiz sakin köy hayatı...herşey bahçeden organik...evde çok kalabalıktık annem babam kardeşlerim yeğenler kuzenler bir curcuna en güzelide kurulan o kalabalık sofralar...ve bayram yerinde yenen pilavlarbizim memlekette köy meydanında bayram günleri etli pilav ve üzüm hoşafı çıkar ve gelen bütün misafirlere ikram edilir...birinci gün bizim köyde ikinci gün karşı köyde ve üçüncü gün kasaba'da üç gün pilav yedimevde yaptığımız mamaları hiç saymayayım

Gunaydin canlarim nasilsiniz ben berbattan da berbatim ya kolum kanadim agiriyo ya sumuklu bocuk gibi ortada dolaniyom oksuruk ve hapsirma cabasi dun yarim saat spor yapabildim anca halim kaldi bugun yuruyuse cikcam insallah kizimi da alip gorumcem saolsun cikmaz hic disari cocugu parka bile goturmez ki park kapinin hemen onunde iste beyle

Ya dun aksam mercimek curbasi tonbalikli domates ve misirli salata ve 3 kasik makarna yidim cok mu oldu ki acep((

Bu sabahki menum ekmek arasi kasar peynir ama bi tost kadar dusunun eyle yaniiii

bak buna çok sevindim işte çünkü basenlerim çok benim çirkin en çokta onalrı eritmek istiyorum o zaman yola devam. aşırı terletiyor remen eşofmandan cıkıyor. sular seller gibi...
cvp için tşk toksincim maşllah sana ve verdiğin kilolara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…