- 15 Haziran 2011
- 2.000
- 78
valla pilav için ben bile gelirdim ,ya da öğrendim bu sene neredeydin sen seneye gideriz olmadı :)
ilbatum canım ben internetten almıştım geçen yaz ama ancak kullanmaya başladım. aşırı dar almayacaksın yada cok bol gerçek markası olsun t.rm.l sauna şort.
acayip terletiyor su gibi oluyorsun göbeğinide sarıyor. denemekete fayda var sonuçta yemekle alakalı hersey ama spor en önemlisi
derin bende 99 ile bayrama girdim en son cumartesi100,5 bil gördüm şimdi yine 99 görüyorum. aynı şeyler ama yedikte aldık şimdi doruya doru yemeyenler eksiye düşmüş. ah şu iştahımız bir kesilse tatlıya bağımlılığımız olmasa..
yotsuz hoşgeldin canım tatilin iyi geçmiş belliki...
itiraf ediyorum bir parça ufacık acıbadem yedimya akşam 15 dk fazladan leslie yapıcam hakettim ben bunu vede akşam yemek yok ya nesfit yada salata tarzı bişey yemek en doğrusu...:18:
tesekkur ederim ablacim sabah 79.9 gordum sukurler olsun cumaya kadar 900dende kurtulursam çok guzel olur valla çok mutluyum bayramda 82.1 olmustum nasil uzulmustum (çogu odemmis) 2gun sonra regl oldum persembeye bitiyor belki biraz daha -olurum
Vışşşş ciddimisin..
HArikasın...pü pü pü..
hos geldin aramiza belli bir diyet listemiz yok saglikli beslenip spor yapiyoruz bazi arkadaslarimiz diyetisyen e gidiyor bazilarimiz kendi kendinin diyetisyeni oluyor burada çok faydali bilgiler veriliyor katilmak istersen buyur (kendi adima soyliyim çoookkkk sey ogrendim arkadaslarimdan)kisslar bende katilsammi bilemiyorum basaramam diye korkuyorum :18: nasil oluyo simdi burda banada kisaca tarif edermisiniz...belli diyet listesimi uygulaniyor...
geçmis olsun asuman abla muz ve kola iyi geliyor ishaleselam kızlar küçük kızım ishal olmuş biraz da ateşi var onla uğraşmaktayım
perşembe misafirim var hoş salata tariflerinizi beklerim
umutt benim de heryeim acıyo sanki hamladık ramazanda boşladık ya sporu ondan sanırım
geçmis olsun elinle masaj yap biraz çok iyi geliyor(esimin migreni var agri gelmeye basladimmi yaparim hemen )biraz rahatlatirbaşım çatlıyor benim de 2 saattir ilac buldum içtim şimdi bıraktım herşeyı oturuyom
hos geldin canim ohh tatilciler donuyor bende tatil istiyorum yaa:84:Merhabalarrrr
herkesler iyidir umarım , 10 günlük aradan sonra döndüm çok şükür ama geçmişi okuyamadım arayı nasıl kapatırım bilemiyorum :26:
tabi birazcık artıyla döndüm maalesef
öfff gıcık oluyorum ya azcık yiyince hemen tartının ekranında beliriyor yaaaa
uzulme çabuk kurtulursun hem odemdir bende artidaydim ama simdi eksilerdeyim çok sukur sende verirsin insallahselam kızlar ben çok üzüldüm bayramda yediğim tatlılara çünki +4 olarak döndü bana biraz beyaz ekmek yedim fırının yanında oturuyorum normalde hiç almam eşim evde olunca her sabah gidip sıcacık ekmekler aldı, birde bayram tatlılraı çikolataları bana 4 kilo olarak döndü ..dün sabah 119.7 yi gördüm yani baskülde, dünden beride çokdikkatliyim artık cuma akşamıda düğünümüz var ona üzülüyorum zayıflayamadığım için ,
bugünki menümü paylaşayım bende artık
sabah tahıllı ekmekle yağsız tost , 3 yşeil zeytin domates salatalık
öğle:tavuklu yoğurt çorbası bir dilim tahıllı ekmek 7 kaşık zeytinyağlı barbunya , yoğurt salata
akşamda aynısı olur ama ekmek yemem..
şu an açım aslında kaç gündür çok yiyince alışmaya çalışıyor midem ceviz atayım artık ağzıma
ben bayram izninden bir döndüm pir döndüm :) felaket işim var. sürekli seyehat halindeyim. simdi bile size ne sekilde yazıyorum bir görseniz. diyet gayet basarılı geciyor. hepinizi özledim. öpüyorummmm.
tabiki verirsinnnnnnnnn sana güvenim sonsuzzzzzzYENACIĞIM;
Hoş geldin canım.....
Ne diyorsun hayatım;kasıma kadar 10 kilo verebilirmiyim acaba....Çok istiyorum amaaaaaa...........
kesnlikle 2012 yazı başka olmalıııııııııı bencede şu boğazımızı tutup bitirelim şu işi
Yok yok kesinlikle 2012 yazı başka olmalı hepimiz için...
Hatta 2012 yazında birbirimize şunu demeliyiz çok kolaymış aslında neden bu kadar uzatmışız özellikle ben diyeceğim bunu size..))
Çok teşekkür ederim son iki fotonu eklediğin için...Suratıma çarptın resmen bilmedende olsa..
ayyy ne güzel kasımda 70 ben ancak şubatamasallah canimçok guzel olmussun baya fark var gormemek için kor olmak lazim soylemeyenler çekemeyenlerdir seni bosver fistik gibi olmussun valla
benim hiç 107 kiloluk resmim yok evden pek çikmadigim gibi fotograflarda hep birilerinin arkasina gizlenmisim yada hiç katilmamisim aralarina ama 96.5 ken çektim 88kende ve haftaya tekrar çekecegim fark var bendede belli ama senin kilon çok orantiliymis sanslisin buyonden benim çogunluk gobekte dar giysem hamile gibi duruyorum uuff benimde kurtulmam lazim kilolarimdan 9kasim bayram gunune kadar 70olmak istiyorum 2.ayin 14 dude evlilik yildonumumuz kismetse 60 olmak istiyorum insallah olurum
INSALLAH hepimiz kurtulacagiz
Yaaa kurulmuş saat gibiyim tam 2 saatte acıkıyorumoffff varmı bu duruma bi çözümü olan acaba? Helppppp
yotsuz[/B] hoşgeldin canım tatilin iyi geçmiş belliki...
hos geldin topigimizin mutluluk simgesi (bayiliyorum profil resmine)masallah çok guzel gulusun var ALLAH hep guldursun
ablacim bizde ozledik seni islerini hallet gel aramiza yetti gari
ne güzel gitmiş işte biraz daha dikkat edersen hepi gider canım, yerken gerçekten düşünmemiz lazımevet canım biliyorum dün biraz suyu fazla içtim , birde yediklerime dikkat edince bu sabah iki kilosu gitmiş bile demekki ödemde vardı vücutta adetimde yeni bitti hepsi birleşti ,insan nasıl üzlüyor yerken düşünmüyoruzda
demekmennunsun canım peki bedenini ne alayım yani onu anlayamadım tam....ilbatum canım ben internetten almıştım geçen yaz ama ancak kullanmaya başladım. aşırı dar almayacaksın yada cok bol gerçek markası olsun t.rm.l sauna şort.
acayip terletiyor su gibi oluyorsun göbeğinide sarıyor. denemekete fayda var sonuçta yemekle alakalı hersey ama spor en önemlisi
derin bende 99 ile bayrama girdim en son cumartesi100,5 bil gördüm şimdi yine 99 görüyorum. aynı şeyler ama yedikte aldık şimdi doruya doru yemeyenler eksiye düşmüş. ah şu iştahımız bir kesilse tatlıya bağımlılığımız olmasa..
yotsuz hoşgeldin canım tatilin iyi geçmiş belliki...
itiraf ediyorum bir parça ufacık acıbadem yedimya akşam 15 dk fazladan leslie yapıcam hakettim ben bunu vede akşam yemek yok ya nesfit yada salata tarzı bişey yemek en doğrusu...:18:
canımmm çok teşekkür ederim, bende sinopluyum yakınız valla gelirim bak :)canımmm gel tabiki başımın üstünde yerin var ...bu topikteki herkes için geçerli... bir aile gibi olduk burda...:)) ben memleketimdeydim canım..KASTAMONU ( abana )
tatlıyı artık literatürümden çıkarıyorm,aynen canım tatlıya hiç dayanamıyorum evde yapmıyorum bile misafir gelmedikten sonra,bayramdada tuamadım kendimi yine ..
yotsuz canım geçmiş olsun denir buna heralde yani bayramda tam bayram olmuş sana
selam kızlar,beni de görünüp kaybolanlardan zannetmeyin.yazamıyorum ama okumaya gayret ediyorum.çok hızla ilerliyor sayfalar.karatay diyeti kitabını aldım.anlayamadığım bazı hususlar var ama tam benim rahatsızlıklarıma iyi gelecek bir diyetmiş.pko,insülün direnci gibi rahatsızlıkları iyileştiriyormuş bu diyet.
selam kızlar,beni de görünüp kaybolanlardan zannetmeyin.yazamıyorum ama okumaya gayret ediyorum.çok hızla ilerliyor sayfalar.karatay diyeti kitabını aldım.anlayamadığım bazı hususlar var ama tam benim rahatsızlıklarıma iyi gelecek bir diyetmiş.pko,insülün direnci gibi rahatsızlıkları iyileştiriyormuş bu diyet.
bende mi yapsam bendede pko var ama insülin direnci var mı yok mu bilmiyorum....selam kızlar,beni de görünüp kaybolanlardan zannetmeyin.yazamıyorum ama okumaya gayret ediyorum.çok hızla ilerliyor sayfalar.karatay diyeti kitabını aldım.anlayamadığım bazı hususlar var ama tam benim rahatsızlıklarıma iyi gelecek bir diyetmiş.pko,insülün direnci gibi rahatsızlıkları iyileştiriyormuş bu diyet.
bu karatay canan karatay mı doktor tv ye cıkan?