Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar küçük kızım ishal olmuş biraz da ateşi var onla uğraşmaktayım
perşembe misafirim var hoş salata tariflerinizi beklerim
umutt benim de heryeim acıyo sanki hamladık ramazanda boşladık ya sporu ondan sanırım

Tesekkur ederim asucum hic sorma koh koh oksuruyom cigerlerim azima geliyo sanki

Aysecim ayni seyi bende cok istiyorum hatta 2 gun hic yerimden kakmasam ama nerde yemin ediyom sessizligi ozledim(( kizimda hayatta yalniz birakmaz babasina hic duskun degilki ustune atayim:)))

Bakmıştım geçmişede ama gözümden kaçtı herhalde bende tekrar aranızda olmaktan mutluyum canım. Birbirimizi dürtmeden olmuyo işte bunu bi kez daha anlamış durumdayım. Hadi bakalım inşallah kilocuklar gidicek , hepimiz hedeflerimize ulaşıcaz

geçmiş olsun pinarcımm

geçmiş olsun cnm reflor verebilirsin ishal için

bu arada ben salata olarak semiz otunu yoğurtlayıp içine haşlanmış patats doğra küp küp çok severim bide istersen yeşil soğanda doğra ben öyle hiç yapmadım ama teyzem çok lezzetli oluyo demişdi

sanada geçmiş olsun cnm
valla ben eşim konusunda çok şanslıyım maşallah
sabah çok erken çıkıyorum evden diye gece mamasını verir emirin çağırmaz bana çoğu zaman haftasonları ben kalkarım genelde
mesela akşam eve gittim ben evi falan temizlerken o da aldı emiri banyoya gitti elinden gelir becerikli çok şükür
eee hayat müşterek ben nasıl çalışıyosam o da bana yardımcı olmalı değilmi :)))

Hasta olanlara geçmiş olsun kızlar. Şu an odanın içi 33 derece , nasıl leslie yapıcam die düşünüyorum bende :44:

Merhabalarrrr
herkesler iyidir umarım , 10 günlük aradan sonra döndüm çok şükür ama geçmişi okuyamadım arayı nasıl kapatırım bilemiyorum :26:
tabi birazcık artıyla döndüm maalesef
öfff gıcık oluyorum ya azcık yiyince hemen tartının ekranında beliriyor yaaaa

selam kızlar ben çok üzüldüm bayramda yediğim tatlılara çünki +4 olarak döndü bana biraz beyaz ekmek yedim fırının yanında oturuyorum normalde hiç almam eşim evde olunca her sabah gidip sıcacık ekmekler aldı, birde bayram tatlılraı çikolataları bana 4 kilo olarak döndü ..dün sabah 119.7 yi gördüm yani baskülde, dünden beride çokdikkatliyim artık cuma akşamıda düğünümüz var ona üzülüyorum zayıflayamadığım için ,

bugünki menümü paylaşayım bende artık
sabah tahıllı ekmekle yağsız tost , 3 yşeil zeytin domates salatalık
öğle:tavuklu yoğurt çorbası bir dilim tahıllı ekmek 7 kaşık zeytinyağlı barbunya , yoğurt salata
akşamda aynısı olur ama ekmek yemem..
şu an açım aslında kaç gündür çok yiyince alışmaya çalışıyor midem ceviz atayım artık ağzıma

Gecmis olsun dilekleriniz icin cok sagolun
Ah aysecim benim esim de sagolsun yapar ama eger evde kv veya gorumcem varsa hayatta elini surmemeye dikkat eder ben sunu da sen yap dedigim zaman sen ne yapacaksin der yorgunum dedigimde de ne yapiyorsunki sen aksaama kadar oturup telefona bakiyon diye dalga geciyo birde benim kiizim gece sadece meme istiyo benigormedigi zamaan cildiriyo aglamaktan yani gece de esime kitleyemiyorum:))

tskler cnm sende devam et sende vereceksin kiloları margarinler bize fazla dayanamaz erir gider

canım ya ne zamandır sana soracağım hep unutuyorum, maşallah çok güzel kilo vermişsin ve hedefine de az kalmış, ben bu kiloları ne kadar zamanda verdiğini soracaktım canım?

canım hiç üzülme o kilolar kalıcı değil sonuçta 3-5 günde aldın, ben tartıldım 95.4 çıkmıştım cuma ama eve geldim anaaa 97.7 nasıl üzüldüm anlatamam o da yolda yediğim yani ne yedim sanki tatlı falanda yemedim bayramda, neyse 2 -3gündür dikkat ettim ve yine 95.4 oldum yani üstüne yapışmadan kurtuluyorsun dert etme canım...

ben girememiştim canım ne olduğunu tam bilemiyorum ama geçmiş olsun inşallah

Canım Priorin şampuan kullan hatta maddi olarak zorlamayacaksa seni kapsülleri de var bir ara kullanmıştım çok iyiydi.Ben priorin şampuanı kullanmaya mayıs başı gibi başladım inanılmaz derece de fark etti,hatta eski sayfalarda koymuştum önceki halini ve şimdikini.Ben bakımlarda yapıyordum bir ara özellikle mecitefendi diye bir yağ var aktardan alınıyor onla bakım yapmanı tavsiye ederim.Bir de ekmek yerine arada da olsa 1 ince belli çay bardağı ceviz ye.Umarım toparlarsın en kısa sürede saçlarını da fiziğini de canım,Allah kolaylık versin...

evet canım biliyorum dün biraz suyu fazla içtim , birde yediklerime dikkat edince bu sabah iki kilosu gitmiş bile demekki ödemde vardı vücutta adetimde yeni bitti hepsi birleşti ,insan nasıl üzlüyor yerken düşünmüyoruzda

çok geçmiş olsun canım......
Ayy ne güldüm meajı okuyunca...Allah seni incecik hatun etsin emi.Sanki köyü görmekten çok pilav yediğine sevinmiş gibisin..

Yapma artık monti falan, pilav yemeden yaşanırmı..
pilavsız yaşanmazzzzzzzzzzzzzzzzzz, bugün doktorum programında vardı yiyebilirsiniz diyordu tabi sebzeli olanı hatta nette kendi sitelerinde tarifleride varmış sözde yağ yaktırıyormuş....
bende mi alsam nerden aldınız benimde ihtiyacım var doğumdan sonra
Günaydıııınnn..

Güzel ve hafif bir gün,bir ömür diliyorum ey şişkolar..:)

Yağmurgözlü naapan..:)
inşalahhhhhhhhhh sağol canımmmmmmmmm
valla pilav için ben bile gelirdim ,ya da öğrendim bu sene neredeydin sen seneye gideriz olmadı :)

başım çatlıyor benim de 2 saattir ilac buldum içtim şimdi bıraktım herşeyı oturuyom

geçmiş olsun cnm

ah cnm allah yardımcın olsun emir yaklaşık 1 ay kadar emdi
eşimin tabiri ile bizim inek pek iyi çıkmadı :)))

birazdan çıkıcam kızlar eşim yanımda grş iyi bakın kendinize
yrna kadar allaha emanet olun sırf evdede girebiliyim diye bi pc alıcam

ben bayram izninden bir döndüm pir döndüm :) felaket işim var. sürekli seyehat halindeyim. simdi bile size ne sekilde yazıyorum bir görseniz. diyet gayet basarılı geciyor. hepinizi özledim. öpüyorummmm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…