- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.062
yena pilateseten ben de umutluyum ocak ayında hanımlar lokaline kayıt yaptırmayı düşünüyorum ben de daş gibin olurmuyumki
gunaydin kizlarrr
ben pazar günü 1saat lesli+pazartesi 1saat lesli yaptimmm cumartesi kp gelcek trden gelene kadar lesli yapmayı düşünüyorum sonrada yururum kp evdeyken plan şimdilik böyle tatile gidene kadar tatilde alacagim kiloları vermem gerek şimdiden :87:
günaydınnnkahvaltımı yaptım kocişimi gönderdim işe geldim. Aslında son zamanlarda baya uykuyu abartmıştım ama uyimicam artık Doğa nasılsın görüşmeyeli fıstık?
Günaydın canım. Tatilde nereye gitmeyi planlıyorsunuz? Bizde yaz bitmeden bi kez daha gidelim dioruz ama ben abartıyorum tatildealanyayı düşünüyoruz şi,mdilik bakalım. Ha bide ben bikaçyerde rastladım hergün spor zararlı diolar. Kaslarda laktik asit mi öyle bişey birikiyomuş ben gün aşırı yapmayı planlıyorum. Aslında bi bilene sormakta fayda var
hoş geldin canımnasıl olsun işte mehter takımı gibi dolanıyom buralarda bebeğine kavuşursun inşallah atalım şu fazlalıkları artık yeterrrrrrr
merhaba kaç kilosun factorb çok kilon yoktu hatırladıım.
cnm biz ağır bir spor yapmiyoruzki ben sauna esofnla yapıyorum saunaesofmanla yaptimmi yağları yakıyor bende boy yok ama şu an 42beden giyiyorum başka topikde boyu 160 olan biri 66.6kg kiyafet bedeni 42
aman sade bu cumartesine kadar yapcam sonra plates gibi yavaş yapcam insallah sıkılaşmak için
tatile istanbula gidecem belli olmaz belkide kumlucaya gidebiliriz kardeşlerimle 3aile ama belli deil nasip bakalım
Bencedeeeeama ben bişey farkettim yazın yapamıyorum bu işi yani bu memlekette çok zor. Okadar sıcakki anlatamam. Bahane gibi gerçi ama yazın burda hiçö hareket edilmiyor anca klimanın altında. O zamanda terli terli klima vuruyo ama az kaldı inşallah bu aydan sonra serinler burası. Sende 80 leri görmüşsün maşallah , ben cuma sabahı tartılıcam bakalım ne kadar aldım :26: Lunaazul gelmiyomu hiç , göremedim onu
Ben yurutusumu yapmaya gidiorm....
İşte bilemiyorum canım sadece ağır sporlar içinmi geçerli , yoksa hepsi içinmi. Ben böyle çok pimpirikliyimya, detaycıyım. Ondan takarım böyle şeylere kafayıSenin boy kaçtıki? Gerçi daha değişik hesaplanabiliyor boy kilo orantısı ama en basiti şöyle. Boyundan 105 çıkar ideal kilon o kalan oluyo yaklaşık.
öyle ya yazın bide tatildir sıcaktır falan yapılmıyor lunanın işleri yoğun bu sıralar döner aramıza müsait olunca