- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.062
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım yazını gördüm hatta cevap yazdım..Bur durumda sen görmemiş oluyosun..:))
Bende uğraşıyorum çocuklarla ramazan bayram yoğun geçti..Pek spor yapamadım bundan sonra artık yürüyüşe başlıyoruz inşallah topikçe..
Senin gelmenede sevindim ayrıca...
Tesekkur ederim asucum hic sorma koh koh oksuruyom cigerlerim azima geliyo sanki
Aysecim ayni seyi bende cok istiyorum hatta 2 gun hic yerimden kakmasam ama nerde yemin ediyom sessizligi ozledim(( kizimda hayatta yalniz birakmaz babasina hic duskun degilki ustune atayim:)))
selam kızlar küçük kızım ishal olmuş biraz da ateşi var onla uğraşmaktayım
perşembe misafirim var hoş salata tariflerinizi beklerim
umutt benim de heryeim acıyo sanki hamladık ramazanda boşladık ya sporu ondan sanırım
Tesekkur ederim asucum hic sorma koh koh oksuruyom cigerlerim azima geliyo sanki
Aysecim ayni seyi bende cok istiyorum hatta 2 gun hic yerimden kakmasam ama nerde yemin ediyom sessizligi ozledim(( kizimda hayatta yalniz birakmaz babasina hic duskun degilki ustune atayim:)))
tskler cnm sende devam et sende vereceksin kiloları margarinler bize fazla dayanamaz erir gider
selam kızlar ben çok üzüldüm bayramda yediğim tatlılara çünki +4 olarak döndü bana biraz beyaz ekmek yedim fırının yanında oturuyorum normalde hiç almam eşim evde olunca her sabah gidip sıcacık ekmekler aldı, birde bayram tatlılraı çikolataları bana 4 kilo olarak döndü ..dün sabah 119.7 yi gördüm yani baskülde, dünden beride çokdikkatliyim artık cuma akşamıda düğünümüz var ona üzülüyorum zayıflayamadığım için ,
bugünki menümü paylaşayım bende artık
sabah tahıllı ekmekle yağsız tost , 3 yşeil zeytin domates salatalık
öğle:tavuklu yoğurt çorbası bir dilim tahıllı ekmek 7 kaşık zeytinyağlı barbunya , yoğurt salata
akşamda aynısı olur ama ekmek yemem..
şu an açım aslında kaç gündür çok yiyince alışmaya çalışıyor midem ceviz atayım artık ağzıma
Gecmis olsun dilekleriniz icin cok sagolun
Ah aysecim benim esim de sagolsun yapar ama eger evde kv veya gorumcem varsa hayatta elini surmemeye dikkat eder ben sunu da sen yap dedigim zaman sen ne yapacaksin der yorgunum dedigimde de ne yapiyorsunki sen aksaama kadar oturup telefona bakiyon diye dalga geciyo birde benim kiizim gece sadece meme istiyo benigormedigi zamaan cildiriyo aglamaktan yani gece de esime kitleyemiyorum:))
off ben bi doğru düzgün durmuyorum ki şurda aslında çok da özlüyorum ama ne bileyim işte
ya ben zayıfladım ya ondan sanırım sokaklara vurdum kendimi. hiç evde durasım gelmiyor,
önceden dışarı çıkmak istemezdim. şimdi annem kızmasa eve girmicem. öyle hoşuma gidiyor ki süslenip dışarıya çıkmak, dimdik yürümek, insanlarla karşılıklı bakışmak:)
önümüzdeki hafta lazer epilasyona gidicem sonra da solaryuma. iki senedir deniz yüzü görmediğimden rengim çok çiğ. çok istiyorum hafif bronz olmayı, öyle daha bi tatlı oluyorum en azından giyindiğimde renkler daha bi yakışıyor
sonra saçlarıma birşeyler yapmayı istiyorum ama henüz karar veremedim. şu kısa bi model var ya omuzlara değen önlerden daha uzunca olan işte o modeli çok istiyorum ama maalesef saçlarım çok dalgalı. mütamadiyen düzleştirmek zorunda kalacağımı bildiğimden henüz bi karar veremedm.
bir de saçlarım çok dökülüyor bu diyet olayı yüzünden mi acaba. ömrümde ilk kez saçlarım bu kadar çok dökülyor çok üzülüyorum
ne yapabilirim bunun için bi fikri bilgisi olan biri yazsın nolur
başka birşeyler daha yapmak istiyorum değişiklik ve güzellik adına. öneriler bekliyorum.
canım hiç üzülme o kilolar kalıcı değil sonuçta 3-5 günde aldın, ben tartıldım 95.4 çıkmıştım cuma ama eve geldim anaaa 97.7 nasıl üzüldüm anlatamam o da yolda yediğim yani ne yedim sanki tatlı falanda yemedim bayramda, neyse 2 -3gündür dikkat ettim ve yine 95.4 oldum yani üstüne yapışmadan kurtuluyorsun dert etme canım...
çok geçmiş olsun canım......selam kızlar küçük kızım ishal olmuş biraz da ateşi var onla uğraşmaktayım
perşembe misafirim var hoş salata tariflerinizi beklerim
umutt benim de heryeim acıyo sanki hamladık ramazanda boşladık ya sporu ondan sanırım
pilavsız yaşanmazzzzzzzzzzzzzzzzzz, bugün doktorum programında vardı yiyebilirsiniz diyordu tabi sebzeli olanı hatta nette kendi sitelerinde tarifleride varmış sözde yağ yaktırıyormuş....Ayy ne güldüm meajı okuyunca...Allah seni incecik hatun etsin emi.Sanki köyü görmekten çok pilav yediğine sevinmiş gibisin..
Yapma artık monti falan, pilav yemeden yaşanırmı..
bende mi alsam nerden aldınız benimde ihtiyacım var doğumdan sonrabak buna çok sevindim işte çünkü basenlerim çok benim çirkin en çokta onalrı eritmek istiyorum o zaman yola devam. aşırı terletiyor remen eşofmandan cıkıyor. sular seller gibi...
cvp için tşk toksincim maşllah sana ve verdiğin kilolara
inşalahhhhhhhhhh sağol canımmmmmmmmmGünaydıııınnn..
Güzel ve hafif bir gün,bir ömür diliyorum ey şişkolar..:)
Yağmurgözlü naapan..:)
valla pilav için ben bile gelirdim ,ya da öğrendim bu sene neredeydin sen seneye gideriz olmadı :)evet canım yaaa...çok güzel geçti...tertemiz hava sessiz sakin köy hayatı...herşey bahçeden organik...evde çok kalabalıktık annem babam kardeşlerim yeğenler kuzenler bir curcuna en güzelide kurulan o kalabalık sofralar...ve bayram yerinde yenen pilavlarbizim memlekette köy meydanında bayram günleri etli pilav ve üzüm hoşafı çıkar ve gelen bütün misafirlere ikram edilir...birinci gün bizim köyde ikinci gün karşı köyde ve üçüncü gün kasaba'da üç gün pilav yedimevde yaptığımız mamaları hiç saymayayım
başım çatlıyor benim de 2 saattir ilac buldum içtim şimdi bıraktım herşeyı oturuyom
Gecmis olsun dilekleriniz icin cok sagolun
Ah aysecim benim esim de sagolsun yapar ama eger evde kv veya gorumcem varsa hayatta elini surmemeye dikkat eder ben sunu da sen yap dedigim zaman sen ne yapacaksin der yorgunum dedigimde de ne yapiyorsunki sen aksaama kadar oturup telefona bakiyon diye dalga geciyo birde benim kiizim gece sadece meme istiyo benigormedigi zamaan cildiriyo aglamaktan yani gece de esime kitleyemiyorum:))