Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

leah benıde lısteye yazarmısın 10 kılo verecegım bende hatta daha fazla
begen butonunu gerı ıstıyorummmmmmmmmmmm ben ya

mrb yasaf bı zmanlar snde benmle aynı kılodaymıssın yasınız kac merak ettım bırde nasıl verdınız kıloyu merak ettım bnmlede paylasırmısınız bnde bugun basladım hayırlısıyla ıns zayıflarm yoksa gençliğim çürüycek

bende 9 kasıma kadar 10 kilo verenlere dahil olmak istiyorum.diyetisyenim hergün yarım saat yürüyüşü şart koşmuştu insülin direncimden dolayı.bi de şuan 3 küük çocuğmla diyet listesine uyamıyordum bakalım bu hafta daha sadık olmaya çalışacağım... eşim evde olduğundan hiç düzenli yiyemedk.kahvaltı 11 i geçince öğle yemeği atlandı onun yerine saçma sapan şeyler yedim.inşallah yarın düzene girmeye çalışacağm.

cnm ben paztesi gusul alicam sali bende baslamak istiyorum bende eslik edebilirim benim 31 gün var hamileyken tutamadim ramazanda ordan kalmisti
ben ben beeeeeeeeeen bende varim
ekibe katılanların extraları olsun belli sporun altına inmesinler, bahane yapamasınlar kaçamaklar nminumum olsun. örneğin günde yarım saat yürürüyüş vs. altına inmesinler. benceeeee
bencede cok iyi olur
leah benıde lısteye yazarmısın 10 kılo verecegım bende hatta daha fazla
begen butonunu gerı ıstıyorummmmmmmmmmmm ben ya

bende geri istiyoruuuuuuuuuuuuuuuum

kızlar yaa moralım cok bozuk ben kendımı cok saldım bır kac gundur bugun yedim yedim durdum. :2::2::2: şu anda mide agrısından kıvranıyorum. ne oldu bana nıye böyle hevesim kırıldı anlayamadım. bana akıl verın ne olur.. daha kılo vermenın baslarındayken bu kadar cabuk nasıl sıkıldım be yaaaa:2::18::18:

Son düzenleme:
10 kilocular,

Dalokinin dedigi gibi bazi kosullar koyarsak hedefe iyice kitleniriz gibime gwliyor..

1. Hergun yarim saat yuruyus ( mutlu bizim gunlukleri takip eder ,isin? Yoksa Beyzus Abla mi yapio?)
2.ilk ay 4 kiloyu tutturamazsak aramizda yorumlasalim, yuruyus mu artacak naapicaz diye..

3. kacamaklarin karsiligi olsun.. Mesela dondurma yedin yuru bakalim yarim saat, baklava yuttun daha beter 2 saat utu yap...
bir de bir arastirma onerim var. mDem garanti hergun sporumuz olacak, denek gruplari yapalim.. Mesela bir hafta Lesli bir hafta yuruyus yapalim, donusumlu olarak bakariz hangisi gercekten daha iyi geliyor. Bedenimizi de iyice taniriz..

GÜNAYDIN ÇITIR ADAYLARI SİZİZ KAÇ GÜN YIL OLDU BANA .NASIL ÖZLEDİM BURDAKİ SOHBETLERİ KİM NAPMIŞ GEÇMİŞİ OKUMADAN DALDIM İNŞALLAH ATLATTIGIM BÜYÜK BİŞE YOKTUR BİRAZDAN ÇIKICAM OKUMAYA ZAMANIM YOK BİDE GÖZLER BOZUK .ÇOK OKUYUNCA ARTIK YAZAMIYORUM .MUTLU FOTONU GÖRDÜM PROFİLDE TAM MANKEN OLMA YOLUNDA İLERLİYORSUN

Günaydınlar herkese
yenacım cuma günü giremedim çok özür dilerim öncelikle

eşim saolsun sürpirz yapmış ve c.tesi orduya gittik bayramda ordaydık emiri de alıp geldik
bugun kreşe başlıyo babası götürecekti bakalım ilk günümüz nasıl gececek

biriken yaklaışık 100 sayfalık bi geçmiş var yavaş yavaş okyayım bakayım
malum p.tesi ve tatil dönüşü olduğu için kalabalıkta burası

hepinizi çok özledim ve kocaman öpüyorum

hepinize merhaba,

uzun bir aradan sonra geçmişi ancak okudum geldim.

mutluu sen çok güzel olmuşssun çok incelmişsin hani leah ile bir foton vardıya onunla bu fotoların arasında dağlar kadar fark var. maşallah darısı başımıza...

leah, bende varım listede dediğiniz tarihte 10 kg vermiş olacağım. yürüyüşe başladım çok şükür. dediğinde çok mantıklı yürüyüşmü leslimi bunu deneyini yapalım merak konumdur zaten.

ceco, banu çok geçmiş olsun allah şifa versin.

bi umut sen burda yazdıkça öle seviniyorumki sanki kendim hamile kalmışım.doğumda bende dua isterim. rabbim isteyen herkese ve banada basib eder inş. ama bu kiloları vermeden hiç niyetim yok açıkcası.

tontoncan başın saolsun...

yürüyüş yaparken sauna şortta giyiyorum umarım basenlere faydası olur. geçen sen almıştım ama ilkkez kullanıyorum acayip terletiyor.
eylül sonun düğün var 95 i görmem lazım en azından bu sabah 99 gördüm.
evettttttt tatil bittii bütün kızlar toplandık toplandıkkkkkkk....

kilolar savunun korkun bizden...

Gunaydinnnnn canlarim en sonunda evme dondum ama hastaliktan kiriliyoruz kiizimla kizim hem isal hem grip olmus galiba bu halde ise gelmek cok kotu kizi evde biraktum kafam orda hala

Leahh beni de eklermisin cnm benimde kiloyla vedalasmam lazim 1 kilo almisim zaten ( sartlari yazin valla uyacam

Anladım siz msn de randevulaşıpta geldiniz değilmi.? :))

Çok sevindim seni gördüğüme romantik kalem...

Msn de bi tek seni görüyorum... Sanırım kalemimin ucu tıkandı yazamıyorum

wowwwwww kaç kilosun nannn çok merak ettim bak :76:
nasıl bir insan sam ben neler yaptıgını deyil direk kiloyu merak ediyorum :78:
Önceliklen şu avatarını bi değiş asabımı bozuyo Sonrada söylim sanırım 94 kiloyum kalkıp tartılacak halim yok. Dün hastanede geçti dayım fenalaşmış yoğun bakımdaydı. Ağlamak çok yetersiz geldi, dua etmeyide beceremedim insan başka ne yapabilirki...
Zaten dengem bozuktu iyice bittiğimi hissediyorum.

Son düzenleme:
Kizlar benim ortanca oglum 2 yasina kadar apir kupur herseyi yiyen. İstahli hatta obur bir cocuktu. Birden, bebegin gelisiyle ve 2 yas krizi ile istahi bicak gibi kesildi, takintilari artti , mesela 1 hafta boyunca sadece haslanmis yumurta yiyor sonra birden onu birakip uc ogun zeytin yiyor sonra 10 gun sadece meyve isteyip herseyi reddediyordu.. Sinir oluyordum hicbisey yemedikce ben hazirliyorum o reddediyor, bisey yapiyorum baska bisey istiyor onu da yemiyordu filan... (Simdi Beyzus Abla, dermisim ki bilmemnerden bir set aldim hemen istahi acildi hah ha)

Neyse buna 1 haftadir balik yagi icirmeye basladim, 2 gundur cok istahli, etegime yapisip duruyor, "anne bana ne vercen " diye..

Bu arada oglum anormal cumleler kurmaya basladi : " kirmizidan gecilmez, yesilden gecilir, yoksa arabalar carpar, cok canin acir". Esimle bakakaldik birbirimize....

Beyzus ablam seni görmedim sanma :) Dönüp dolaşıp buraya geliyosak gerçek bi samimiyet gördüğümüzden.

Yoksa benim ne işim olur citol ve nursena mannaklarıyla

Kizlar bu isin takibi beni asar da layikiyla yapamazsam diye strese girdim simdi.... Kac kisiyiz bir toparliycam, kural onerilerimizi de yazalim. Mesela bu LEslie ve yuruyus donusumlu yapmaya ne diyoruz? Bir de bayagi baktim internetten Jillian diye bisey e var. 30 gunde inanilmaz toparlanma vaadediyor. Ben diorum ki bu 10 kiloyu atinca, soyle 70 lerin pariltisiyla bir de ona baslar bir 30 gun de onun gibi bir toparlayici program yapariz. Motivasyon olur...

Soyle bir fikrim var, ben duzenli takip edemezsem diye sunu yapalim, ben tabloyu hazirliyim, herkes alinti ile icine kendi check atsin ve kendini eklesin mesela. ama tablo yok diye savsatmayin, olayimiz bugunden basladi..tablo vs detay isleri kafaya takmayin yani...

geçmiş olsun....

herkese hayırlı güzel bir hafta diliyorum
ayşeciğim gözün aydın emirine kavuşmuşsun canım
beyzacım sen liste ile uğraşma 3 çocukla zor olur önemli olan ben de varım demek sadece sporlarımızı paylaşalım yeter benceliste şart değil yani paylaşımlarımızla devam ederiz zaten haftalık listemiz var
cumaya göre azcık artım var ama halledecez inşallah yürüyüşlerimi yapıyorum çıkmadığım zaman da leslie yapacağım
şimdi 2 bardak ılık suyumu içtim 5ibiryerde çayımıda içip hafif bir kahvaltı yapacağım öğleden sonra arkadaşlar çağırdı oraya gideceğim çünkü

süpersin bence sen baya diyet danışmanı noktasına gelmiştin, koçlukta yakışır. ben sana spor liste ve takibinde yardım ederim. ama ust uste 3 kere spor yapamadım edemedim bahanesi yapanları çıkarmak gibi sert kurallar koymayı düşünüyorum. kaçamak için de öyle olmalı bence. net cezası olsun. dediğin gibi 1 saat fazla hareket gibi.

leslie konusuna gelince ben sevmiyorum hiç neyazıkki, yürüyuş yapıcam minumum gün aşırı 1 saat gibi. 70 li kilolarda varım hertürlü ekşına.

Tamam o zaman asucum ben de biraz tirstim acikcasi ... Yenanin, beyzusun, dilencinin emekleri ne buyuk gercekten surada aylardir bizim yaglarla ugrasiyorlar...

O takdirde herkes kendi ozelestirisini yapacak, mrsela hafta sonu kilo bildirimini yena'ya yaparken, altina diyecek ki mesela bu hafta az su ictim, toplam su kadar yurudum ya da leslie yaptim, leslie daha cok verdirdi, veya isteher neyse.

dostlar sağolsun canım teşekür ederim

aynen öyle canım birazda herkes kendini kontrol etmeyi öğrensin zaten burada sürekli yapıyoruz motiveyi
70lerde ben de varım sıkılaşma işine her yerim pamuk gibi zaten sıkılaşmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…