leah benıde lısteye yazarmısın 10 kılo verecegım bende hatta daha fazla
begen butonunu gerı ıstıyorummmmmmmmmmmm ben ya
cnm ben paztesi gusul alicam sali bende baslamak istiyorum bende eslik edebilirim benim 31 gün var hamileyken tutamadim ramazanda ordan kalmistiarkadaşlar çoooook teşekkür ederim fasulye tarifleriniz için
kızlar benim 10 günden fazla oruç borcum var pazartesinden itibaren tutmak istiyorum
ara verip tekrar başlayınca ilk bi kaç gün başağrısı çekiyorum bide bi hocadan duymuştum ramazan oruçları kasapta hayvanları asarlarya borç kaldığında o şekilde asılı dururmuş bu betimleme beni çok etkilemişti bunu duyduktan sonra artık borçlarımı ertelememeye çalışıyorum
bi kaç kişi birleşip tutsak daha kolay geçer diye düşünüyorum ne dersiniz
diyet kardeşliğinden sonra oruç kardeşliği
ben ben beeeeeeeeeen bende varimEvet kizlar, bayramdir, seyrandir , sicaktir , oructur , odemdir bittiiiiiii....
Okullar aciliyor, duzen oturuyor... 0 kiloyu 9 Kasim'a kadar silkeleyip atacaklar kaleye mum diksiiiiinnnnnn...
1. Leah( en bastayim cunku kizimin doom gunusu)
2. Daloki( fikri ortaya atan kisi ve benim sevgili ortikim)
3. Cherry pie( dier ortikim)
4. Asu
5. semiran
Daha var mi?
bencede cok iyi olurekibe katılanların extraları olsun belli sporun altına inmesinler, bahane yapamasınlar kaçamaklar nminumum olsun. örneğin günde yarım saat yürürüyüş vs. altına inmesinler. benceeeee
leah benıde lısteye yazarmısın 10 kılo verecegım bende hatta daha fazla
begen butonunu gerı ıstıyorummmmmmmmmmmm ben ya
nasılsın biumutcum iyisiniz di mi ikinizde ikinizede bol maşallah bol nazar boncuğu
Anladım siz msn de randevulaşıpta geldiniz değilmi.? :))
Çok sevindim seni gördüğüme romantik kalem...
Önceliklen şu avatarını bi değiş asabımı bozuyowowwwwww kaç kilosun nannn çok merak ettim bak :76:
nasıl bir insan sam ben neler yaptıgını deyil direk kiloyu merak ediyorum :78:
Msn de bi tek seni görüyorum... Sanırım kalemimin ucu tıkandı yazamıyorum
Önceliklen şu avatarını bi değiş asabımı bozuyoSonrada söylim sanırım 94 kiloyum kalkıp tartılacak halim yok. Dün hastanede geçti dayım fenalaşmış yoğun bakımdaydı. Ağlamak çok yetersiz geldi, dua etmeyide beceremedim insan başka ne yapabilirki...
Zaten dengem bozuktu iyice bittiğimi hissediyorum.
Kizlar bu isin takibi beni asar da layikiyla yapamazsam diye strese girdim simdi.... Kac kisiyiz bir toparliycam, kural onerilerimizi de yazalim. Mesela bu LEslie ve yuruyus donusumlu yapmaya ne diyoruz? Bir de bayagi baktim internetten Jillian diye bisey e var. 30 gunde inanilmaz toparlanma vaadediyor. Ben diorum ki bu 10 kiloyu atinca, soyle 70 lerin pariltisiyla bir de ona baslar bir 30 gun de onun gibi bir toparlayici program yapariz. Motivasyon olur...
Soyle bir fikrim var, ben duzenli takip edemezsem diye sunu yapalim, ben tabloyu hazirliyim, herkes alinti ile icine kendi check atsin ve kendini eklesin mesela. ama tablo yok diye savsatmayin, olayimiz bugunden basladi..tablo vs detay isleri kafaya takmayin yani...
hepinize merhaba,
uzun bir aradan sonra geçmişi ancak okudum geldim.
mutluu sen çok güzel olmuşssun çok incelmişsin hani leah ile bir foton vardıya onunla bu fotoların arasında dağlar kadar fark var. maşallah darısı başımıza...
leah, bende varım listede dediğiniz tarihte 10 kg vermiş olacağım. yürüyüşe başladım çok şükür. dediğinde çok mantıklı yürüyüşmü leslimi bunu deneyini yapalım merak konumdur zaten.
ceco, banu çok geçmiş olsun allah şifa versin.
bi umut sen burda yazdıkça öle seviniyorumki sanki kendim hamile kalmışım.doğumda bende dua isterim. rabbim isteyen herkese ve banada basib eder inş. ama bu kiloları vermeden hiç niyetim yok açıkcası.
tontoncan başın saolsun...
yürüyüş yaparken sauna şortta giyiyorum umarım basenlere faydası olur. geçen sen almıştım ama ilkkez kullanıyorum acayip terletiyor.
eylül sonun düğün var 95 i görmem lazım en azından bu sabah 99 gördüm.
evettttttt tatil bittii bütün kızlar toplandık toplandıkkkkkkk....
kilolar savunun korkunbizden...
Tamam o zaman asucum ben de biraz tirstim acikcasi ... Yenanin, beyzusun, dilencinin emekleri ne buyuk gercekten surada aylardir bizim yaglarla ugrasiyorlar...
O takdirde herkes kendi ozelestirisini yapacak, mrsela hafta sonu kilo bildirimini yena'ya yaparken, altina diyecek ki mesela bu hafta az su ictim, toplam su kadar yurudum ya da leslie yaptim, leslie daha cok verdirdi, veya isteher neyse.