Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydınlar herkese
yenacım cuma günü giremedim çok özür dilerim öncelikle

eşim saolsun sürpirz yapmış ve c.tesi orduya gittik bayramda ordaydık emiri de alıp geldik
bugun kreşe başlıyo babası götürecekti bakalım ilk günümüz nasıl gececek

biriken yaklaışık 100 sayfalık bi geçmiş var yavaş yavaş okyayım bakayım
malum p.tesi ve tatil dönüşü olduğu için kalabalıkta burası

hepinizi çok özledim ve kocaman öpüyorum

hadi gözünaydın, 10 hafta 10 kilo kardeşliğine giriyosun heralde.... bi liste olussun. sonra herşey oturur.

gunaydın guzeller geçmişi okumadann bende varım 4 kasıma kadarr 10 kılo yarişindaa 2 gundur yuruyus yapıoyrumm bugunn tam anlamıylaa baslıyorumm inş.. cumartese ve pazarr hazırlıkk ve toparlanma gunlerıydıı

bende varımm:KK24::KK24:

Dalokim, simdilik tablo vb islere girmeyelim, gidisata bir bakalim... Ama senle ben asiriya kacalim istersen:KK66:
Mesela birbirimize ceza keselim filan ha ha...

Yalniz sunu da okudum, gunde 60 dakikadan fazla cardio kaslari yakiyormus bu keain.. Yani yurmekse veya yuzmek, kosmak , leslie ne ise maksimum 60 dakika... Fazla yaptim iyisini yaptim olmuyor, kas gelisemiyor. Bir de haftada 1 gun kesin dinlenmek gerekioyrmus. Cunku kas kutlesi dinlenme sirasinda artiyormus..yani 5 veya 6 gun cardio 1 veya 2 gun dinlenme yapicam ben kendi adima...

toning yani kas gelistirme de haftada en fazla 3 gun 15-20 dakika gerekiyor.bunu da mesela tv izlerken ya da yatarken baslarin mekiklerle vb. Ama ben 1 ay kadar sonra , yani evin rutinlerini duzene koyunca 3 gun pilates filan basliycam haftada...ama yine 20 dakika kadar.

Sonra 30 gun de jillian yaparim, ver elini olimpiyatlar...

leah bencede artık kontrol mekanizmamızı kendimiz oluşturalım. Bende günde 45 dk yürüyeceğim hafta içi 5 gün... Günde 3 lt su beslenme konusna gelince fazlac kasmadan az yiyeceğim ve de akşam yemeklerinde genelde nesfit yemeği düşünüyorum sadece eylül sonuna kadar ( düğün merasimi nedeniyle) çünkü teptip beslenmye karşıyım . 10 hafta 10 kilo inşallahhhh....

ayçecim hoşgeldin yavruna kavuştun gözünaydın memleketinede gittin. Ne mutlu sana...öpüyorum

Dalokim, simdilik tablo vb islere girmeyelim, gidisata bir bakalim... Ama senle ben asiriya kacalim istersen:KK66:
Mesela birbirimize ceza keselim filan ha ha...

Yalniz sunu da okudum, gunde 60 dakikadan fazla cardio kaslari yakiyormus bu keain.. Yani yurmekse veya yuzmek, kosmak , leslie ne ise maksimum 60 dakika... Fazla yaptim iyisini yaptim olmuyor, kas gelisemiyor. Bir de haftada 1 gun kesin dinlenmek gerekioyrmus. Cunku kas kutlesi dinlenme sirasinda artiyormus..yani 5 veya 6 gun cardio 1 veya 2 gun dinlenme yapicam ben kendi adima...

toning yani kas gelistirme de haftada en fazla 3 gun 15-20 dakika gerekiyor.bunu da mesela tv izlerken ya da yatarken baslarin mekiklerle vb. Ama ben 1 ay kadar sonra , yani evin rutinlerini duzene koyunca 3 gun pilates filan basliycam haftada...ama yine 20 dakika kadar.

Sonra 30 gun de jillian yaparim, ver elini olimpiyatlar...

olur ama bu tür liste takip olayları öncelikle bunu yapan kişileri (dilenci de öyle demişti) motive ediyor. ben zaten spor listesini yapıcam cuma günü.

bir dost acı söyler durumu;
bu "liste de ben de olmak istiyorum" durumu herkeste var ama spor işine gelince hatırlarsan 180 dk sporu geçen 40 kişi de 10 kişi olmuyor. o bakımdan birara bayaaa keyifsizleşmiştim. yani takip etmek ilk hafta zor olsa da gerçekten bu işe zaman ayıracak ve motive olanlar 10 kişiyi geçmeyecek bahse girerim. ha 2.5 ay sonra spor da yapmadım kaçamak da yaptım ama 10 kilo verdim diyenlerde olabilir.o en harikası zatennn.:KK3::KK3::KK3::KK3:

herkese hayırlı güzel bir hafta diliyorum
ayşeciğim gözün aydın emirine kavuşmuşsun canım
beyzacım sen liste ile uğraşma 3 çocukla zor olur önemli olan ben de varım demek sadece sporlarımızı paylaşalım yeter benceliste şart değil yani paylaşımlarımızla devam ederiz zaten haftalık listemiz var
cumaya göre azcık artım var ama halledecez inşallah yürüyüşlerimi yapıyorum çıkmadığım zaman da leslie yapacağım
şimdi 2 bardak ılık suyumu içtim 5ibiryerde çayımıda içip hafif bir kahvaltı yapacağım öğleden sonra arkadaşlar çağırdı oraya gideceğim çünkü

saol cnm benim bi daha bi gün bile ayırmasın rabbim bizi çok zordu gerçekten

hadi gözünaydın, 10 hafta 10 kilo kardeşliğine giriyosun heralde.... Bi liste olussun. Sonra herşey oturur.

saol cnm bu arada bayıldım resimlerine
ben sabah tartıldım ve 101,800 geldim
tabi ki 10 kilo kardeşliğinde varım
95in altına göremedim bi türlü bakalım
bugun 5 eylül miladımız olsun

leah bencede artık kontrol mekanizmamızı kendimiz oluşturalım. Bende günde 45 dk yürüyeceğim hafta içi 5 gün... Günde 3 lt su beslenme konusna gelince fazlac kasmadan az yiyeceğim ve de akşam yemeklerinde genelde nesfit yemeği düşünüyorum sadece eylül sonuna kadar ( düğün merasimi nedeniyle) çünkü teptip beslenmye karşıyım . 10 hafta 10 kilo inşallahhhh....

ayçecim hoşgeldin yavruna kavuştun gözünaydın memleketinede gittin. Ne mutlu sana...öpüyorum

saol cnm çok şükür kavuştuk şimdi kreşi arıcam bakalım emir beyim napıyo umarım alışmıştır
sabah babası götürdü girmemiş içeri öğretmeni almış bahçede sallamış alışsın diye bakalım şimdi arıcam umarım aglamamıştır yavrum

arkadaşlar çoooook teşekkür ederim fasulye tarifleriniz için:KK16:

kızlar benim 10 günden fazla oruç borcum var pazartesinden itibaren tutmak istiyorum
ara verip tekrar başlayınca ilk bi kaç gün başağrısı çekiyorum bide bi hocadan duymuştum ramazan oruçları kasapta hayvanları asarlarya borç kaldığında o şekilde asılı dururmuş bu betimleme beni çok etkilemişti bunu duyduktan sonra artık borçlarımı ertelememeye çalışıyorum
bi kaç kişi birleşip tutsak daha kolay geçer diye düşünüyorum ne dersiniz
diyet kardeşliğinden sonra oruç kardeşliği:KK19:
geçen sene dogumdan kalann borç var epeycee inş.. baslıyacamm bendee :KK6::KK6:

Bir kumbara projesi okumustum. Yemek isteyip de yemedigin herseyin parasini bir kumbaraya atiyorsun ve istedigin bir sey icin biriktiriyorsun.. Mesela bir kunefe istedin ama yemedin, 10 lirayi atiyorsun kenara, boyle boyle 1 yilda bir araba aliriz bence de yani ...:)

köşee olurdukk ozamann:KK53::KK53:

merhalar mısafırlerım gecırdım hemen gıreyım dedım sıteye dun bıraz fazla kacırdm tahılı ama bugun dengelemem lazım yada en azından 1 saat yuruyus yapmam lazım haftaya dıyetısyenıme gıdecegım en azından 95 e ınseydım ıyı olacaktı bu arada hergun motıvasyonum azalmasın dıye zayıflama sıtelerındekı zayıflayanların oncekı sonrakı hallerıne bakıyorum hıkayelerını okuyorum bızım sıtedekılerı ezberledım nerdeyse:KK1: neyse cıdden benı cok motıve edıyorlar sızınde bıldıgınız boyle sıteler varsa bana ozelden msj atabılır mısınız cıdden benım ıcın cooook onemlı hergun okuyunca bende yapabılırım dıye dusunuyorum ben neden yapamayayım dıyorum kendı kendıme yabancı bı sıte buldum sızınlede paylasayım burdan lınk vermek yasak mı bılemıyorum ama ıyısallah sorun olmaz motıvasyona ıhtıyacı olanlar ıçın
Goal Photo Album - 3 Fat Chicks on a Diet Weight Loss Community
forum one red....kısmından baslayabılırsınız cok hos
baktımm cnmm guzell kılo verenlerr vvarr

Bu arada madem sayfa bana kalmı kımseler yok kendı kendıme yazıyorum bı hayalımı paylasayım sızınle zayıflayınca mor veya bordo cıceklı veya desenlı yada duz bılemıyorum kadıfe kısa ama cok kısa olmayan hafıf dız ustunde bır kıslık elbıse gıymek ıstıyorum altınada uzun cızme
bunu buraya neden yazdım ;zayıflayınca bu elbıseyı gıyıp fotomu burada paylasacagım ve bu yazdıgımıda tekrar paylasacagımda ondan -iyisallahhhhh dıyeyımde olsun-:KK1:

inşallahhh hayalın gercekk olurr

dün komsum dıyorkıı bılmem farkındamısın ama ne kadar güzel zayıflamışsınn ahh dedımm farkında olmammı hıçç

birde cep telefonuma hatırlatma yazdımm yürüşş yapmam içinn unutulacak bır şey degıl ama ben yazdımm sürekli hatırımdaa olusunn

cumartesı 45 pazar 80 dk olmak uzere yürüyüşümü yaptımm sabah bır kasee müsli yedimm

Ayşecim,gözün aydın oğluş gelmiş..İyi yapmışsın bencede inşallah yuvaya hemen alışır,zorluk yaşamaz..
Kilo bildirimi yapmayınca tahmin etmiştim annene gittiğiniz yanılmamışım.:)

Bonus, acil şifalar diliyorum dayına..
Kalemlnin ucunu aç bişey yap..KAlemler susmasın yooksa nice olur halimiz..

LEAH,Şimdi afacan anne.:)) Benim iştahım kapandı oğlumun açıldı bu durum beni epey ürkütüyor, çünkü böyle olmaması gerek..Acilen iştahımın açılmasını istiyorum..Mimkinse şu setçinin adresini hemen atarmısın bana..Çok önemli..:KK60::KK60::KK60::KK1:

Son düzenleme:
Ben artık yarın başlıyorum yürüyüş vs. Asuu duymasın..:KK1:
Bugün arkadaşlar ve çocuklarla alemlere akacağız o bakımdan....:KK61:

Günlük yediğimiz hareket ettiğimiz herşeyi paylaşalım,sorumluluk bize ait kocaman insanlarız..

Ben artık yarın başlıyorum yürüyüş vs. Asuu duymasın..:KK1:
Bugün arkadaşlar ve çocuklarla alemlere akacağız o bakımdan....:KK61:

Günlük yediğimiz hareket ettiğimiz herşeyi paylaşalım,sorumluluk bize ait kocaman insanlarız..

duydum bile artık yarın daha fazla yürümen gerekecek :KK53:
ben de hazırlanıp çıkıyorum arkadaşlar fazla kaçırmayacağım söz
akşam da geçiştiririm dönüşte yürümek istiyorum ama bakalım küçük kızım azcık üşütmüş yürüyemeyebiliriz artık akşam leslie yaparım
akşama görüşürüz artık:KK54:

bi arkadaşımla anlaştık.bugün ilk yürüyüşüme çıkacağım inşallah.bizim yürüyüş 60 dk sürer bi de sauna şort giydimmi bu iş tamamdır:)))
kızlar benim çörek otu serüvenim devam ediyor.iştahı çok güzel bastırıyor ve bağırsakları güzel çalıştırıyor ama kilo verdirme etkisi ilk haftaya oranla azaldı.aslında ben eşimle çok dağınık yedim ondan heralde.insülin direnci diyetime dönmem lazım.kavun,karpuz,üzüm,muz,bezelye,patetes,pilav makarna beyaz ekmek yok.bulgur pilavı, buğday yenilebiliyormuş.acaba nesfit yeniliyormudur?ben sabah yedim az yağlı sütle ama sanırım şekerli olduğundan onu damı yememem lazım??bi de hergün et yenilecek???hergün eti de sevmem onunyerine ne yesemki kızlar bi fikir verin?

vee tatil bitti....artı 1,5 la tatili bitirmiş bulunuyorum...hiççç pişman değilim ben daha fazla almışımdır sanıyordum... selam kızlarr nasılsınız???....özledim sizi beee:KK16::KK16::KK16:

yaklaşık 40 sayfa gibi bir geçmiş var ve benim okumaya hiçç vaktim yok...:KK43:((

iyiyim yenacım geçmişi okumaya çalışıyodum malum 10 gündür yokum, neyse artık herkes toparlanmak istiyo benim gibi anladığım kadarıyla, ben de nasıl bir dengeli beslenme programı uygulasam onu düşünüyorum, galiiba akşamları salatayla geçiştirip gün içinde yediğime dikkat ederek çok da kendimi bunaltmadan sadece şekerden uzak kalarak bir şeyler yapıcam, ama en önemlisi spor spor spor... ben bu akşam eliptik bisikletime binmeye başlayacağım, vira bismillah deyip...

bugünki menüm...

kahvaltı

1 simit,yy peynir,yarım domates,yarım salatalık,çay

öğle

kabak yemeği,yoğurtlu biber kavurma

( hepsi köyden anneciğimin bahçeden )

akşam

zeytinyağlı fasülye,salata

( fasülye'de köyden birazını dondurucuya koydum kışlık )

bol su,çay,kahve,yeşilçay,ve ödem atıcı çay ( aktardan )

Tekrardqn slmlar gecmisi az da olsa okudum telden inanilmaz zor oluyo ya:KK43:
yenacim cuma bildirim yapamadim kusura bakma simdi soyliym 94.3 yani 1 kilo almisim
Su 10 haftada 10 kilo olayina 94.3 ile basliyorum bgunden itibaren hemn yediklerimi yazayim
Sabah yarim simit yarim kibrit kutuusu peynir ve 3 4 bardak cay az sekerii
Oglen: yarim kaseden az fazla yogurt ama icinde isot da koydum oyle yedim
Daha su namina birsey yok insallah bugun 3 ltreyi tuketirim Ara ogun daha dusunmedim daha belki bi cuubuk kraker alir bi kac tane atarim
Aksam: 1 kase mercimek corbasi icecegim yanina domates salata yaparim maakarna da var ama yimemmm:))) iste boyle menum nasil olmus yorumlarinizi bekliyorum

Sporu simdiden yazmiym ama aksam en az45 dk bisiklete bincem
Belki 70 leri goremem ama artik 10 afta snra 90 larida gormemis olurum:)))

Mutlusum cok sugar gorunuyorsun cnm darusi hpimizin basina

Aysecim emirin gelmesine cok sevindim cnm allah hic ayirmasin sizi

Aramiza yeni gelenler sefa geldi hosgeldi Hasta olan ve hastalari olanlara rabbim sifa versin

[sıze=2]ayşecim,gözün aydın oğluş gelmiş..iyi yapmışsın bencede inşallah yuvaya hemen alışır,zorluk yaşamaz..
Kilo bildirimi yapmayınca tahmin etmiştim annene gittiğiniz yanılmamışım.:)

saol cnm
kilo bildirimi yapamadım kötü hissettim kendimi tekrar kusuruma bakma
mutluya bildirecektm onuda rahatsız etmek istemedim cezama razıyım :)))

tekrardqn slmlar gecmisi az da olsa okudum telden inanilmaz zor oluyo ya:KK43:
yenacim cuma bildirim yapamadim kusura bakma simdi soyliym 94.3 yani 1 kilo almisim
su 10 haftada 10 kilo olayina 94.3 ile basliyorum bgunden itibaren hemn yediklerimi yazayim
sabah yarim simit yarim kibrit kutuusu peynir ve 3 4 bardak cay az sekerii
oglen: Yarim kaseden az fazla yogurt ama icinde isot da koydum oyle yedim
daha su namina birsey yok insallah bugun 3 ltreyi tuketirim ara ogun daha dusunmedim daha belki bi cuubuk kraker alir bi kac tane atarim
aksam: 1 kase mercimek corbasi icecegim yanina domates salata yaparim maakarna da var ama yimemmm:))) iste boyle menum nasil olmus yorumlarinizi bekliyorum

sporu simdiden yazmiym ama aksam en az45 dk bisiklete bincem
belki 70 leri goremem ama artik 10 afta snra 90 larida gormemis olurum:)))

mutlusum cok sugar gorunuyorsun cnm darusi hpimizin basina

aysecim emirin gelmesine cok sevindim cnm allah hic ayirmasin sizi

aramiza yeni gelenler sefa geldi hosgeldi hasta olan ve hastalari olanlara rabbim sifa versin

saol pınarcım amin allah hiç bir anneyi babayı ayırmasın evladından
eşim az önce gitmiş okula
emir öğretmeninin kucagındaynış uykusu gelmiş yemek yemiş uyutucaklarmış falan
çok şükür huysuzluk yapmamış ama dışarı çıkınca içeri girmek istemiyomuş aglıyomuş
genel olarak iyi imiş ama çok şükür

X