- 21 Haziran 2011
- 661
- 54
benim yuzme imkanim yok buradasürekkli paylasımda bulunmak istiyorum ama yazdıgım sayfayı kaybedıyorum bırde telfndan gırdıgım ıcın msj yazarken zorlanıyorum ınternet yüzünden herneyse bende bugun yani sabah başlamayı düşünüyorum bu hafta nesfitle diyet yapıcam haftaya tahlıllerle dıyetısyene gıdıcem ve spor hakkında bılgı almak ıstıyorum sızden burda yüzmemiz için biryer olmadıgından sızden bırkac hareket tarıfı almak ıstıyorum yüzme bütün hareketlerı kapladıgı ıcın denız kenarındakıler yasamıs durumda sızdende tavsıyeler ıstıyorum dıyet hakkında bır cok kısı gıbı su ıcsem yarıyan bırıym seçiçi geçirgenim sizlerin görüşlerini bekliyorum.. şimdiden tşkürler..
benim de 9buçuk aylik bebegim var emziriyorumevet 7 aylık bır bebegım var. neler yaptın kılo vermek ıcın.
bende geciktirmeden tutmayi seviyorum canimarkadaşlar çoooook teşekkür ederim fasulye tarifleriniz için
kızlar benim 10 günden fazla oruç borcum var pazartesinden itibaren tutmak istiyorum
ara verip tekrar başlayınca ilk bi kaç gün başağrısı çekiyorum bide bi hocadan duymuştum ramazan oruçları kasapta hayvanları asarlarya borç kaldığında o şekilde asılı dururmuş bu betimleme beni çok etkilemişti bunu duyduktan sonra artık borçlarımı ertelememeye çalışıyorum
bi kaç kişi birleşip tutsak daha kolay geçer diye düşünüyorum ne dersiniz
diyet kardeşliğinden sonra oruç kardeşliği
Sağol canım inşallah bu ara ne yemek sormayın gitsin.canım tekrar güzel bir başlangıç yaptın inşallah böyle devam edersen 1 ay içinde sen de80lerdesinspora başla mutlaka sen zaten güzel spor yapıyordun yanılmıyorsam
banucum tekrar geçmiş olsun zor günleri atlattınız çok şükür sen de daha rahat devam edersin yoluna canım kafa meşgul olunca hiçbirşey yapılmıyor
Amin yenacım inşallah zor günlerdi.Banucum,çok sevindim annen ve yeğenine...
Allah bir daha yaşatmasın inşallah...
Bu yazıyı okuyunca kendim geldi aklıma bizde evde değişmiştik insan çok zorlanıyor ama alışıyosun sen içini ferah tut eminim ordaki arkadaşlarını görünce rahatlıycaktır.
Ben iyi değilim,canım çok sıkkın yektaa..Okullar açılıyor kızımın eski okul özlemi depreşti yine..İki gündür her fırsatta ağlıyorum..
Biliyosun biz ev alıp taşındık ve eski semtimize bayağı uzak burası..servis çok araştırdık ordan buraya servis yok her yolu denedik çözüm yok..
İlk bir ay eşim işe giderken götürüyordu sonra işten erken çıkıp kızı alıp eve bırakıp tekrar işe dönüyordu..
O şekilde hepimiz çok yıpranıyorduk mAddi manevi..geçen yıl 2. dönem burdaki okula başladı iyi gitti herşey..Şimdi yine kötü..(
Çok üzülüyorum,çok çaresiz hissediyorum kendimi..Son senesi bu sene..
Öyle işte..
Canım sağol dualarına çok sevindim görmüşsün bebişini inşallah kilo almadan fazla bitirirsin kendini çok zorlama ilk 3 ay yediklerin bebeğe faydası yokmuş ondan sonra önemliymiş.selam kk'nın en güzel en tatlı en ısırılası yanakları olan hatunları
ben bugün bebeğimi gördüm ve kalp atşını duydum.mevlam hasretle özlemle bekleyen herkese bian önce nasp etsin inş.özellikle banucum nasip olurda o günleri görebilirsem eger doğumda sana ve isteyen bütün arkadaşlara özellikle isim isim dua edicem.
Bu arada aslında mide bulantısından ne yiyeblyrm tadına vararak ne yemekk yapablyrm.eşim devamlı dışardan bşyler alıyor saolsun.ama zorlada olsa yemege çalışıyorum.malum sporda yok kesin 2 kilo almışım derken hala 82 oldugumu ögrenince sevindim bugün.
Mutlucum ya fıstıık gibi olmuşsun seni görünce zayıflama duygularım kabarıyor.
Hadi bakalım hep beraber gene başlıyalım.hoşş buldukk yena azimli yena valla az öz veriyon ama burakmıyosun buravo valla sana 1 yılımız var batıya taine 1 yılda zayıflamak istiyorum artık yaş ilerleyince kiloda olunca çok yaşlı duruyorum off yani:84::84::84:
BANUUU tatildi falan derken diyet olayınada çok sıkılmıştım anca geri döndüm sahalara
şu pazartesi gelsede evde kahvaltı faslı falan bitse dahada rahatlıcam
bu arada benim kocam bide sauna eşort manı almış bakalım lesly bacıyla eşortman bir araya gelince benim yağlar a ne etki yapacak kilodan afedersiniz zaten pişiyorum acep terleyince daha çok pişirmesin beni sıcaktan:)))
Ohh sefanız olsun tatil memleketinde yaşamanın faydası bizim içinde bir iki kulaç ataydın.Tabi böyle dediğime bakma ben çok korkarım denizden havuzda girerimde denizde ödüm kopar eşimin dırdırında girersem girerim.Denize gittik bugün..Oğlumu bıraksak açılıp girit dolaylarına gidecek o derece korkusuz..
Daha bacak kadar sıpa, kumda oynasın diye bırakıyoruz çaktırmadan yol alıyor suya doğru ..
PLajda bulunanları bile güldürüp eğlendirdi..
bir ara nazar değecek diye korktum..:)
Deniz iyi hoşta dönüşünden nefret ediyorum bir yığın iş..
Başınız sağolsun canım mekanı cennet olsun.sağol canım dostlar sağolsun ...
semoşum aynen ben de hatta boğazım fena açıldı bir de benim 1. sezon 20 kg insallah ikinci bölüm de 20 kg verirsem ben de koruma kısmına geçicem insallah. hep beraber kurtulucaz inşallah.
semiranım evine kavuşmuşun canım hayırlı başlangıçlar olsun senin için inşallah
hep birlikte 20şer kilo daha verdikmi bu iş tamamdır
sonra da beraber koruma evresine geçeriz
canım çamaşır asmaya gidiyorum görüşürüz
hosgeldın arkadasım ıyısallah sende ıstedıgın kıloya ulasırsın oncelıkle bende cızelgenden anladıgım kadarıyla senınle aynı kılo basladım rejıme ve vermek ıstedıgım kıloda aynı ama uzun surecegı ıçın motıvasyonum dusmesın dıye once kucuk hedefler belırledım kendıme yanı dırekt 54 yazmak yerıne once 95 sonra 85 gıbı yazmak daha cok motıve eder hedefe ulastıkca sevınırsın tavsıye ederım ben denız olan bı yerde olmadıgım ıçın yuzemıyorum sadece arada havuza gıdersem yuzuyorum onun dısında kısın plates yapıyorum ve bol bol yuruyorum bazan dısarda bazen evde yuruyus bandında farketmıyor su sıralar yuruyemedım bayram mısafır dugun vs dolayısıyla ama yurumek cok guzel kılo verdırıyor ben yuruyunce hızlı bı sekılde verırken yuruyemeyınce ne kadar az yesemde ıstedıgım kadar veremıyorum bacaklar tum vucuttakı en kaslı yerlermıs 100 gr kası 1 saat calıstırmak 50 kalorı yakıyor yuruyusde bacaklardakı tum kasları calıstırıyor tavsıye ederım tabı yuzme gıbı bı ımkanın varsa oda harıka o tum vucudu calıstırıyor tekrar hos geldın aramıza
hakkın canım bence bende o kadar zayıflasam hıç gırmem SOKAKTAN IÇERI SIMDI BILE 20 KILO VERMEME VE VERILECEK DAHA COOOK KILOM OLMASINA RAGMEN KENDIMI MUTLU VE IYI HISSEDIYORUM MESELA BEN HIÇ MAKYAJ YAPMAZDIM KENDIMI CIRKIN HISSEDERDIM SIMDI YAPIYORUM KENDIMI DAHA GUZEL HISSEDIYORUM BI 80 LERE INSEM OZGUVENDEN YANIMA YAKLASILMAZ HERALDEBENDE SACIMIN ONUNU UZUN ARKASINI KISA KESTIRDIM BU GUNE KADAR COK BOYLE KESTIRDIM AMA IYI KESEMEMISLERDI BU SEFER IYI BI KUAFOR BULDUM ONA KESTIRDIM HERKES BEYENDI IYI BI KUAFORE KESTIR BIRDE KUMRALA BOYATTIM MODELI DAHA GUZEL GOSTERDI -BU ARADA YARISI KUCUK YARISI BUYUK OLMUS KUSURA BAKMAYAIN-
AA PAYLASIM IÇIN COOOOK SAGOL MUTLAKA UYGULAYACAGIM HIÇ EKMEK YOKMU BUGUN YADA MEYVE YASAK MI ONA GORE YAPAYIM BIRDE LAHANA CIDDEN COK AZ KALORILI BISI 100 GR MI 20 KALORIMI NE BEN KISIN FUL KAPUSKA YEDIM COK FAYDASINI GORDUM YAZIN SEMIZ OTUYLA KISIN LAHANAYLA YAPAYIM BEN BUNU
AAAAA BIUMUT INANMIYORUM BEN BI GITTTIM BI DONDUM SEN HAMILESIN COOOOK SEVINDIM ORTIM HIÇ HABERIM OLMADI TEKRAR TEBRIK EDERIM KAC AYLIK KIZMI ERKEKMI COOOOOOOOOOOK SEVINDIM ADINA
canıımm evet hamileyim rabbim nasip etti o mutluluğu.daim eder inş.daha 2 aylık bile değil hem.
canım ya ne güzel şeyler yazmışsın burası harika bi topik ya gerçekten birbirmz için seviniyoruz yeri gelince dertlerimizi paylaşıyoruz.içten samimi ve gerçek topiğimiz bizim.
Eee tabi begen butonumuzu da geri istiyoruz ama dimi
semiranım evine kavuşmuşun canım hayırlı başlangıçlar olsun senin için inşallah
hep birlikte 20şer kilo daha verdikmi bu iş tamamdır
sonra da beraber koruma evresine geçeriz
Sizin için birde koruma tablosu hazırlarız asuu en az 2 yıl aynı kiloda kalmak gerekiyor tabii..:))
Kizlar tatiller bitiyo. Kendi adima biraz asilmak istiyorum su seksenleri ustumden atmak icin... Zaman yaratmam gerek...
Bir arkadasimizla bulustuk bugun. Kendisi cokzayif olup, herdaim de dikkat eder. Cok yakinimdir ama bazi sebeblerle2-3 aydir gorusemedik. Ben beni gorunce sasirip iltifat edecek diye bekliyordum. Dost axi soyler, kiz laf arasinda bana " okullar aciliyor, biraz sen de toparlarsin, diyetisyene filan basla bence bitan once " dedi.. Gidiyorum zaten, doguma girdigim kilodan 25 kilo eksigim bile dedim. Ama iste hala fil gibi oldugum boylece gozume girmis oldu... 80 olduk da bir halt olmuyo yani... Hala siskoyum ben., havalara girmenin anlami yok yani....
Sizin için birde koruma tablosu hazırlarız asuu en az 2 yıl aynı kiloda kalmak gerekiyor tabii..:))