Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

benim yuzme imkanim yok burada
bol bol yuruyus ve leslie yapiyorum tavsiye ederim

evet 7 aylık bır bebegım var. neler yaptın kılo vermek ıcın.
benim de 9buçuk aylik bebegim var emziriyorum
neler yaptigima gelince bol yuruyus +leslie yaptim ve aksam yemeklerimi erken yemeye dikkat ediyorum ozellikle

bende geciktirmeden tutmayi seviyorum canim
hatta ikisini tuttum ama regl oldumara verdim cumaya insallah tekrar baslicam ozaman denk gelirsek tutalim beraber

Sağol canım inşallah bu ara ne yemek sormayın gitsin.
Banucum,çok sevindim annen ve yeğenine...
Allah bir daha yaşatmasın inşallah...
Amin yenacım inşallah zor günlerdi.
Bu yazıyı okuyunca kendim geldi aklıma bizde evde değişmiştik insan çok zorlanıyor ama alışıyosun sen içini ferah tut eminim ordaki arkadaşlarını görünce rahatlıycaktır.
Canım sağol dualarına çok sevindim görmüşsün bebişini inşallah kilo almadan fazla bitirirsin kendini çok zorlama ilk 3 ay yediklerin bebeğe faydası yokmuş ondan sonra önemliymiş.

Hadi bakalım hep beraber gene başlıyalım.
Ohh sefanız olsun tatil memleketinde yaşamanın faydası bizim içinde bir iki kulaç ataydın.Tabi böyle dediğime bakma ben çok korkarım denizden havuzda girerimde denizde ödüm kopar eşimin dırdırında girersem girerim.
sağol canım dostlar sağolsun ...
Başınız sağolsun canım mekanı cennet olsun.

saat 6 gibi yemek işini halledip eşimle yürüdük 80dk kadar şimdi bitki çayımı içeceğim bugün şu boğazımı tutup atıştırmamam lazım yeter artık ya kapansın şu iştahım

semiranım evine kavuşmuşun canım hayırlı başlangıçlar olsun senin için inşallah
hep birlikte 20şer kilo daha verdikmi bu iş tamamdır
sonra da beraber koruma evresine geçeriz

semoşum aynen ben de hatta boğazım fena açıldı bir de benim 1. sezon 20 kg insallah ikinci bölüm de 20 kg verirsem ben de koruma kısmına geçicem insallah. hep beraber kurtulucaz inşallah.

evet cnm benimki de açık valla bakalım + kaçla geri döneceğim yarınnn amanınnnnn benim ikinci bölüm fena olacak yalnız 20 mi olur 30 muuuuuuu

evet asumanım evime döndüm canımm ya istemeye istemey geldim bakalım ne olacakkk evet yeni bir başlangıç yapıyoruz artık 20 şer kilo mu desem 30 ar mı desemmmm

canıımm evet hamileyim rabbim nasip etti o mutluluğu.daim eder inş.daha 2 aylık bile değil hem.

canım ya ne güzel şeyler yazmışsın burası harika bi topik ya gerçekten birbirmz için seviniyoruz yeri gelince dertlerimizi paylaşıyoruz.içten samimi ve gerçek topiğimiz bizim.
Eee tabi begen butonumuzu da geri istiyoruz ama dimi

nasılsın biumutcum iyisiniz di mi ikinizde ikinizede bol maşallah bol nazar boncuğu

Kizlar tatiller bitiyo. Kendi adima biraz asilmak istiyorum su seksenleri ustumden atmak icin... Zaman yaratmam gerek...

Bir arkadasimizla bulustuk bugun. Kendisi cokzayif olup, herdaim de dikkat eder. Cok yakinimdir ama bazi sebeblerle2-3 aydir gorusemedik. Ben beni gorunce sasirip iltifat edecek diye bekliyordum. Dost axi soyler, kiz laf arasinda bana " okullar aciliyor, biraz sen de toparlarsin, diyetisyene filan basla bence bitan once " dedi.. Gidiyorum zaten, doguma girdigim kilodan 25 kilo eksigim bile dedim. Ama iste hala fil gibi oldugum boylece gozume girmis oldu... 80 olduk da bir halt olmuyo yani... Hala siskoyum ben., havalara girmenin anlami yok yani....

Sizin için birde koruma tablosu hazırlarız asuu en az 2 yıl aynı kiloda kalmak gerekiyor tabii..:))

ya çok haklısın ben de havalandım hamilelikten önceki kilonun altına inip 44-46 ya girince, eskileri denedim oh falan neyse mayolu fotolara bakınca cıkıyor aslında herşey. göbek onde, sırt aynı, bacaklar duba sanki gram vermemişim. sekil 0. yani kısaca evet normal olmak için kocaman bir adım attık da daha olamadık. en az 20 boyumuza göre belki daha fazla atmamız lazım.

ama arkadaşında ilginçmiş verdiğin kilonun fark edilmemesi imkansız. ama haklı hazır kış gelmişken belki daha iyi odaklanıp fazlalıkları atarız. gelecek yaza bayaaa fark eder herkeşlerde

Sizin için birde koruma tablosu hazırlarız asuu en az 2 yıl aynı kiloda kalmak gerekiyor tabii..:))

hazırlamak lazım canım o aşama kafamı epey meşgul ediyor gerçi daha yolumuz var ama bu kadar oldu ya şükürler olsun şimdi ilerki aşamaya kafa takılıyor haliyle
neyse o günleri görelim de inşallah yardımlarınızla onu da hallederiz

ben de arada kendimi bişey oldum sansam da son günlerde farkındayımki hala az değil 20 kilo fazlam var
bizim eski halimizi bilenler şimdi görünce çok ince görünüyoruz demekki gözlerineki bana yeter verme artık diyen birçok kişi oldu ama ben onları dinlemeyeceğim tabii ki en az 70 olmak istiyorum 65 de fena olmaz hani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…