- 24 Kasım 2010
- 4.915
- 303
Günaydınlar herkese
yenacım cuma günü giremedim çok özür dilerim öncelikle
eşim saolsun sürpirz yapmış ve c.tesi orduya gittik bayramda ordaydık emiri de alıp geldik
bugun kreşe başlıyo babası götürecekti bakalım ilk günümüz nasıl gececek
biriken yaklaışık 100 sayfalık bi geçmiş var yavaş yavaş okyayım bakayım
malum p.tesi ve tatil dönüşü olduğu için kalabalıkta burası
hepinizi çok özledim ve kocaman öpüyorum
Dalokim, simdilik tablo vb islere girmeyelim, gidisata bir bakalim... Ama senle ben asiriya kacalim istersen
Mesela birbirimize ceza keselim filan ha ha...
Yalniz sunu da okudum, gunde 60 dakikadan fazla cardio kaslari yakiyormus bu keain.. Yani yurmekse veya yuzmek, kosmak , leslie ne ise maksimum 60 dakika... Fazla yaptim iyisini yaptim olmuyor, kas gelisemiyor. Bir de haftada 1 gun kesin dinlenmek gerekioyrmus. Cunku kas kutlesi dinlenme sirasinda artiyormus..yani 5 veya 6 gun cardio 1 veya 2 gun dinlenme yapicam ben kendi adima...
toning yani kas gelistirme de haftada en fazla 3 gun 15-20 dakika gerekiyor.bunu da mesela tv izlerken ya da yatarken baslarin mekiklerle vb. Ama ben 1 ay kadar sonra , yani evin rutinlerini duzene koyunca 3 gun pilates filan basliycam haftada...ama yine 20 dakika kadar.
Sonra 30 gun de jillian yaparim, ver elini olimpiyatlar...
herkese hayırlı güzel bir hafta diliyorum
ayşeciğim gözün aydın emirine kavuşmuşsun canım
beyzacım sen liste ile uğraşma 3 çocukla zor olur önemli olan ben de varım demek sadece sporlarımızı paylaşalım yeter benceliste şart değil yani paylaşımlarımızla devam ederiz zaten haftalık listemiz var
cumaya göre azcık artım var ama halledecez inşallah yürüyüşlerimi yapıyorum çıkmadığım zaman da leslie yapacağım
şimdi 2 bardak ılık suyumu içtim 5ibiryerde çayımıda içip hafif bir kahvaltı yapacağım öğleden sonra arkadaşlar çağırdı oraya gideceğim çünkü
hadi gözünaydın, 10 hafta 10 kilo kardeşliğine giriyosun heralde.... Bi liste olussun. Sonra herşey oturur.
leah bencede artık kontrol mekanizmamızı kendimiz oluşturalım. Bende günde 45 dk yürüyeceğim hafta içi 5 gün... Günde 3 lt su beslenme konusna gelince fazlac kasmadan az yiyeceğim ve de akşam yemeklerinde genelde nesfit yemeği düşünüyorum sadece eylül sonuna kadar ( düğün merasimi nedeniyle) çünkü teptip beslenmye karşıyım . 10 hafta 10 kilo inşallahhhh....
ayçecim hoşgeldin yavruna kavuştun gözünaydın memleketinede gittin. Ne mutlu sana...öpüyorum
geçen sene dogumdan kalann borç var epeycee inş.. baslıyacamm bendeearkadaşlar çoooook teşekkür ederim fasulye tarifleriniz için
kızlar benim 10 günden fazla oruç borcum var pazartesinden itibaren tutmak istiyorum
ara verip tekrar başlayınca ilk bi kaç gün başağrısı çekiyorum bide bi hocadan duymuştum ramazan oruçları kasapta hayvanları asarlarya borç kaldığında o şekilde asılı dururmuş bu betimleme beni çok etkilemişti bunu duyduktan sonra artık borçlarımı ertelememeye çalışıyorum
bi kaç kişi birleşip tutsak daha kolay geçer diye düşünüyorum ne dersiniz
diyet kardeşliğinden sonra oruç kardeşliği
Bir kumbara projesi okumustum. Yemek isteyip de yemedigin herseyin parasini bir kumbaraya atiyorsun ve istedigin bir sey icin biriktiriyorsun.. Mesela bir kunefe istedin ama yemedin, 10 lirayi atiyorsun kenara, boyle boyle 1 yilda bir araba aliriz bence de yani ...:)
baktımm cnmm guzell kılo verenlerr vvarrmerhalar mısafırlerım gecırdım hemen gıreyım dedım sıteye dun bıraz fazla kacırdm tahılı ama bugun dengelemem lazım yada en azından 1 saat yuruyus yapmam lazım haftaya dıyetısyenıme gıdecegım en azından 95 e ınseydım ıyı olacaktı bu arada hergun motıvasyonum azalmasın dıye zayıflama sıtelerındekı zayıflayanların oncekı sonrakı hallerıne bakıyorum hıkayelerını okuyorum bızım sıtedekılerı ezberledım nerdeyseneyse cıdden benı cok motıve edıyorlar sızınde bıldıgınız boyle sıteler varsa bana ozelden msj atabılır mısınız cıdden benım ıcın cooook onemlı hergun okuyunca bende yapabılırım dıye dusunuyorum ben neden yapamayayım dıyorum kendı kendıme yabancı bı sıte buldum sızınlede paylasayım burdan lınk vermek yasak mı bılemıyorum ama ıyısallah sorun olmaz motıvasyona ıhtıyacı olanlar ıçın
Goal Photo Album - 3 Fat Chicks on a Diet Weight Loss Community
forum one red....kısmından baslayabılırsınız cok hos
Bu arada madem sayfa bana kalmı kımseler yok kendı kendıme yazıyorum bı hayalımı paylasayım sızınle zayıflayınca mor veya bordo cıceklı veya desenlı yada duz bılemıyorum kadıfe kısa ama cok kısa olmayan hafıf dız ustunde bır kıslık elbıse gıymek ıstıyorum altınada uzun cızme
bunu buraya neden yazdım ;zayıflayınca bu elbıseyı gıyıp fotomu burada paylasacagım ve bu yazdıgımıda tekrar paylasacagımda ondan -iyisallahhhhh dıyeyımde olsun-
Ben artık yarın başlıyorum yürüyüş vs. Asuu duymasın..
Bugün arkadaşlar ve çocuklarla alemlere akacağız o bakımdan....
Günlük yediğimiz hareket ettiğimiz herşeyi paylaşalım,sorumluluk bize ait kocaman insanlarız..
iyiyim yenacım geçmişi okumaya çalışıyodum malum 10 gündür yokum, neyse artık herkes toparlanmak istiyo benim gibi anladığım kadarıyla, ben de nasıl bir dengeli beslenme programı uygulasam onu düşünüyorum, galiiba akşamları salatayla geçiştirip gün içinde yediğime dikkat ederek çok da kendimi bunaltmadan sadece şekerden uzak kalarak bir şeyler yapıcam, ama en önemlisi spor spor spor... ben bu akşam eliptik bisikletime binmeye başlayacağım, vira bismillah deyip...ekincik naber..
[sıze=2]ayşecim,gözün aydın oğluş gelmiş..iyi yapmışsın bencede inşallah yuvaya hemen alışır,zorluk yaşamaz..
Kilo bildirimi yapmayınca tahmin etmiştim annene gittiğiniz yanılmamışım.:)
tekrardqn slmlar gecmisi az da olsa okudum telden inanilmaz zor oluyo ya
yenacim cuma bildirim yapamadim kusura bakma simdi soyliym 94.3 yani 1 kilo almisim
su 10 haftada 10 kilo olayina 94.3 ile basliyorum bgunden itibaren hemn yediklerimi yazayim
sabah yarim simit yarim kibrit kutuusu peynir ve 3 4 bardak cay az sekerii
oglen: Yarim kaseden az fazla yogurt ama icinde isot da koydum oyle yedim
daha su namina birsey yok insallah bugun 3 ltreyi tuketirim ara ogun daha dusunmedim daha belki bi cuubuk kraker alir bi kac tane atarim
aksam: 1 kase mercimek corbasi icecegim yanina domates salata yaparim maakarna da var ama yimemmm:))) iste boyle menum nasil olmus yorumlarinizi bekliyorum
sporu simdiden yazmiym ama aksam en az45 dk bisiklete bincem
belki 70 leri goremem ama artik 10 afta snra 90 larida gormemis olurum:)))
mutlusum cok sugar gorunuyorsun cnm darusi hpimizin basina
aysecim emirin gelmesine cok sevindim cnm allah hic ayirmasin sizi
aramiza yeni gelenler sefa geldi hosgeldi hasta olan ve hastalari olanlara rabbim sifa versin