Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Valla aysecim insallh kisa surede alisir emircik krese bende bu sene verecektm saoosun annem gelecek bakmaya bende 93 leri gormustum simdi 94.3 oldu insallah verirz birlikte

kızlar yıl sonuna 17 hafta kalmış. bu sapıtmazsak en az 15 kilo atabilecek sansımız var demek. yav süperrrrrr. 2012 geliyorrrrrrrrrrrrr.

Son düzenleme:
kızlar yıl sonuna 17 hafta kalmış. Bu sapıtmazsak en az 15 kilo atabilecek sansımız var demek. Yav süperrrrrr. 2012 geliyorrrrrrrrrrrrr.

ne çabuk geçiyo zmn yaaa
anammm benim toparlanmam lazım 1 nişan 2 düğün var kuzenlerimin oyy oyy
ömrümde hiç abiye giymedim zayıflasamda bi abiye giysem ne gzl olur yaa

hos geldin ne guzel aileyle baraber olmak gibisi yok bende severim beraber gezmeyi
tebrik ederim buarada kilo almadan dondun ustelik 500gr vermissin buyuk basari kusçumseme bence
super olur leah ben biara leslie yapiyordum incelmeler gozle gorulur derecedeydi(kollar ve bacaklarda)ne derseniz yapmaya raziyim

hos geldin canim emirine kavusmussun sevindim senin adina ALLAH im bidaha ayirmasin
emirde geldigine gore moralin iyidir artik kilolardan kurtulma zamani canim
buayin sonuna 94 gorursun belkide 93çunki odemdir seninkinin çogu bence

hos geldin
geçmis olsun canim kizina kola içir muz yedir iyi gelir(sende ye ama fazla yeme)

masallah leah ogluna bayiliyorum yeni konusmaya baslayipta boyle tatli tatli konusmalarina op benim için mis gibi yanaklarini

insallah leah kilolari verip bide sIKIlastikmi degmeyin keyfimize havamizdan geçilmezvalla ben ne derseniz yapmaya raziyim simdiden 60larin hayaline basladim ben :97:

Önceliklen şu avatarını bi değiş asabımı bozuyo Sonrada söylim sanırım 94 kiloyum kalkıp tartılacak halim yok. Dün hastanede geçti dayım fenalaşmış yoğun bakımdaydı. Ağlamak çok yetersiz geldi, dua etmeyide beceremedim insan başka ne yapabilirki...
Zaten dengem bozuktu iyice bittiğimi hissediyorum.
[/QUOTE]geçmis olsun ALLAH acil sifalar versin dayina

hos geldin iyiyiz çok sukur sen nasilsin gerçi iyisin masallah ohhh neguzel tatilinide yapip geldin bende tatil yapmak istiyorum:84::84:

geçmis olsun ALLAH acil sifalar versin dayina

hos geldin iyiyiz çok sukur sen nasilsin gerçi iyisin masallah ohhh neguzel tatilinide yapip geldin bende tatil yapmak istiyorum:84::84:[/QUOTE]

SAOL CNM BENİM EVET SONUNDA OĞLUM GELDİYE KİM TUTAR BENİ BU AKŞAM ANCAK TEMİZLİKLE GEÇER VAKİT YARNDAN İTİBARENDE BAŞLARIM YÜRÜYÜŞÜME ALLAH NASİP EDERSE
SPOR OLMADAN OLMUYO ÖDEM VAR AMA YEDİM DELİ GİBİ HEMDE
NEYSE SONUÇ İTİBARİ İLE GİDECEK BAŞKA YOLU YOK :)

ben çıkıyorum kızlar yrn grş
iyi bakın kendinize ve sevdiklerinize allaha emanet olun

Çok geçmiş olsun cecocum ne güzel bakıyorsun ne büyük sevap.
Bende varımda keşke 10 kiloyla bitseydi.
ben çıkıyorum kızlar yrn grş
iyi bakın kendinize ve sevdiklerinize allaha emanet olun
Gözün aydın canım oğluşuna kavuşmuşsun.

menü yazacak mıyız bilmiyorum ama yazim şimdilik ben:
sabah:
1 tabak nesfit yarım yağlı sütle
ara:
2 kuru incir,şekersiz yarım yağlı 1 fincan süt
öğlen:
6 yk kuru fasulye,7 yk bulgur pilavı yağsız yeşillik ve az yağlı yoğurt ile ekmeksiz
ara:
3 hurma,2 ceviz
akşam:
6 yk kurufasulye,yağsız yeşillik ve az yağlı yoğurt ve biraz kaşar peynir et yerine yiyecem
emziren anneyim insülin direncim var diyetisyenin dedikleri böyle

çok mu szce???

Ece 11 ekmek, 3 meyve , 3 yogurt yemissin.Diyetisyenin ne esdeger vermisti, ona gore bakip tamamlarsin. 4 tane kadar proteinin eksik ve salata yemelisin biraz gibi duruyor simdilik

iyi akşaölar kızlar günüm güzel geçti moral tavan yaptı eski komşularımla beraberdik ilk komşularım benim ayrı yerde oturuyoruz artık ama görüşürüz sık sık ama 6 aydır görüşmemiştik haberleri yoktu benim kilo verdiğimden hepsi çok beğendi şoka girdi bazısı tabii nasıl yaptığımı sordular diyetisyen edasıyla tavsiyelerde bulundum
havam yerindeydi yani beyzanın deyimiyle
yediklerime gelince abartmadım ama gittiğim arkadaş mardinli süper dolmalarından yedim biraz biraz da kabak ve havuç salatası yoğurtlu tatlıların sadece tadına baktım toplam 2 tatlıdan 2 çatal kurabiyeye felan hiç pas vermedim dönüşte de yürüdük kızlarımla yarım saat kadar

evimize geldik ama zaman bulamıyorum, orayı topla burayı topla derken zaman geçiyor ve ben bitkin bir halde yığılıyorum, diyete dikkatte edemedim yolculukta, 12 saat sürüyor ve insanın canı sıkılıyor yemek yemek istiyor, bakalım cuma göreceğiz o yemeleri ,sözde yürüyüşe çıkacaktım ama dermanım kalmadı valla, kısmet yarına, evi sil süpür haşatım çıktı zati, kaç günün kiri anca aklandı :)))

merhaba ben geldim diyetisyene gittim gitmediğim sürede kilomda onun tartısıyla 2 kilo eksilme olmuş yine yağdan dedi tahlil sonuçlarımı gösterdim mutlaka ultrasonla muayene olmalısın dedi haşhimoto olduğumun kesin bir tanısı yoktu çünkü ama kilo vermeme çok etki edeceğiin solemedi bunu tedavi ettirmelisin dedi yeniden liste yazdı ben da yarından itibaren yürüyüşüme başlıyorum ne derseniz uyarım diyetisyen 10 kilo daha ver yeter diyo ama ben sene sonuna kadar 20 vermeliyim verebilirsem neden durayım yalnız merzifondan geldim burda samsunda herkes nasıl zayıflamışsın diye hayran hayran bakıyor aslında yerimde saydım ama demekki incelme oldu hoşuma gidiyorr süper bir duyguuuuu verelim bitsin 10 ar 10 arrr:)))))

hah ne güzel hosimatonu da hallet arada, verecez 20 kilo daha bitiricez bu işi. yıl başına 20 ser kilo atsak pek süper olur. bugün ablam bozdu beni neyazıkki biraz. onun bir arkadaşı var 50 yaşlarında, hatta bebeği var 3-4 yaşında neyse biz karşılaştığımızda dalokiyle ilgili bir iki laf sokmuştu ben de kıl olmuştum. kadın benden bayaaa kısa ve oldukça kiloluydu aynı zamanda. velhasılkelam kadını görmüş ablam kadın 8 kilo vermiş ve ablamın yorumu o bayaaaa toplanmış çok fark etmiş. ben 20 kilodan fazla verdim o kadar fark etmemiş neyse. off. demekki bir 20 daha vermeden kimse bişi anlamayacak. ben de insana benzeyemeyecem.

buarada yürüyüşümü yaptım 1 saat. yemeğimi yiyip üzerine yürüdüm. ama sunu söliim beyaz ekmek kadar acıktıran bişi yok. hemen tahıllı ekmeğimden aldım. yarın daha iyi olur insallah ciddi zorlandım bu gün aç hissettim durdum.

semirancım naber canım kız buün bende diyetisyendeydim 1 aydır gitmemiştim ramazandı bayramdı derken çoştum çoştum neler yemedim ki valla yiceklerden acımı çıkardım valla bende ne iyi metobolizma varmış ki kilo almadım aksine 700 gr yağdan vermişim bugün işe başlamam gerekiyodu ama başlayamadım rapor aldım çünkü bebişim 3 gündür çok kötüydü ağzındaki aftlar yüzünden ağzı boğazına kadar hep aft olmuş ağla ağla helak oldu yavrum bugün az biraz iyiydi inşallah yarına daha iyi olur çarşamba felan anca başlarım bende işe aslında 5 günlük rapor aldım ama yarıda keser başlarım yinede 76 kilo geldim diyetisyenimin tartıda bir 10 kiloda benim vermem gerekiyo 65 66 oldum zaman bırakıcam bende en fazla 3 ayımı alır ama inşallah 2 ayda veririm mervecim güzel bir liste hazırladı bana ama ben listeyi kaybettim nasıl becerdiysem aklımda kalanlarla bu haftayı geçirmeye bakıcam artık işyerimde ögle yemeği yemedim için bana öglenleri güzel bi menü hazırladı sağolsun sen ne zaman gittin diyetisyene ben bugün saat 3.5 gibi ordaydım keşke karşılassaydık seninle

valla mutlucum allah nazarlardan saklasın çok güzel bi bayansın şu avatardaki resminede bayıldım kilo vermek bir insanı bu kadar değiştirir bir insanın yüz hatlarını bukadar güzelleştirir yemin ederim sende gördüm ilk defa kırılma ama kiloluyken yüzün bambaşka bi yüz şu güzelliğinden eser yok yaşının çok üzerinde görüntüdesin ama şu halin harika ya gdık mıdık kalmamış sen bırak 20 yi 12 13 kilo versen bence tamamsın 75 kiloda gayet kıvamında olursunçünkü vucudun çok orantılı bölgesel olayı yok sende heryerin eşit mesala benim basenlerim her zaman üstüme nazaran daha fazladır bide sende nasıl farkedilmemiş kilo vermiş olman akıl alıncak gibi değil bariz fark var hemde çok büyük fark valla kim ne derse desin çok çok güzel kilo verdin vee çokta güzel fark yarattın senigönülden tebrik ediyor istediğin kilona ulaşmanı temenni ediyorum

selammm hanımlar nasılsınız görüşmeyeli? Ben epey bi giremedim ama hala tanıdıklar var sanırım. Beyzus ablada burdaymış. Nasılsın ablacım ?

bu leslie kimdir nedir ya herkes bununla yürümüş :) nasıl yapılıyor ?

Leslie nin videoları var canım nette. İndirip baka baka yapabiliyorsun çünkü 3 metrekare alanda step tarzı yürüyüş ve bikaçta değişik hareket yapıyor aralarda tempolu bi şekilde. Örneğin bende 3 mile videosu var yaklaşık 45 dk. sürüyo ve 3 mil yürüyüşe eşit gibi bişey. Daha uzunlarıda var ama zamanla artırabilirsin yani

Mutlusum ben de dun oyle bir dumur yaptim ya.. Gercekten anlasilmiyo mu diyorum.. anlasilsa bile o kadar fazlaliklarim var ki, takdir gormuyor, yetmiyor...

Bir de ustune ustluk, bu hafta kilo vermem de durdu... sporumu yapamadim, yardimcim yok, gerci annem geldi arife gunu ama onla da aramiz nane biraz, spor icin ona birakamadim cocuklari. ama yarin yardimcim basliyor... leslie ile bir cikis yapiim bari...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…