- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.062
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yenacım sizin için derken neden kendini katmıyorsunki hep beraber ilerleyeceğiz inşallah öyle baştan pes etmek yok
yarın başla artık yürüyüşlere sen de bak kaptan felan dinlemeyeceğim yoksa
biraz buruklukla karşıladım arkadaşının lafını ama olsun bence az çok yola devam edeceğiz işte bu gaza getirdi bizi değil mi abimde bana dedi ne zaman zayıflayacaksın diye ama biraz üzüldüm biraz kendimi gaza getirdim yarın diyetisyen ve spor bir arada başlıyorum bir de okul başlıyor ayyyy yarın seminerim var bişi yapmıyorum ama yine de kastım kendimi sıkıntı var içimde yarın geçerse normale dönerim ama dur bakalım...Kizlar tatiller bitiyo. Kendi adima biraz asilmak istiyorum su seksenleri ustumden atmak icin... Zaman yaratmam gerek...
Bir arkadasimizla bulustuk bugun. Kendisi cokzayif olup, herdaim de dikkat eder. Cok yakinimdir ama bazi sebeblerle2-3 aydir gorusemedik. Ben beni gorunce sasirip iltifat edecek diye bekliyordum. Dost axi soyler, kiz laf arasinda bana " okullar aciliyor, biraz sen de toparlarsin, diyetisyene filan basla bence bitan once " dedi.. Gidiyorum zaten, doguma girdigim kilodan 25 kilo eksigim bile dedim. Ama iste hala fil gibi oldugum boylece gozume girmis oldu... 80 olduk da bir halt olmuyo yani... Hala siskoyum ben., havalara girmenin anlami yok yani....
evet ben de okumuştum5 yıl da sürse bitirecem 10 yılda sürse bu kilo işi bitecekk5 yılmış bir diyetin basarılı sayılması için gereken süre öle duydum yani
oh ortim helal sanaa 60 olalım tam olsun benim 30 kilom var verecek ama ilk hedefim kasıma 10 kilo inş hadi bakalımben de arada kendimi bişey oldum sansam da son günlerde farkındayımki hala az değil 20 kilo fazlam var
bizim eski halimizi bilenler şimdi görünce çok ince görünüyoruz demekki gözlerineki bana yeter verme artık diyen birçok kişi oldu ama ben onları dinlemeyeceğim tabii ki en az 70 olmak istiyorum 65 de fena olmaz hani
geri ileri herkes kilosuna göre yola devammm hep birlikte bir atak yapalım bitsin işte hepimiz sanki milimi milimine aynı kilodamıyızzzz kii :)Çok tatlısın..:) KEndimi katıyorum tabii..Fakat bayağı fark var aramızda o yüzden söyledim yoksa yola devam inşallah geriden olsada..
evet evet ben varım kaleye mumu dikiyorum ve başlatıyorummm hadiiiiEvet kizlar, bayramdir, seyrandir , sicaktir , oructur , odemdir bittiiiiiii....
Okullar aciliyor, duzen oturuyor... 0 kiloyu 9 Kasim'a kadar silkeleyip atacaklar kaleye mum diksiiiiinnnnnn...
1. Leah( en bastayim cunku kizimin doom gunusu)
2. Daloki( fikri ortaya atan kisi ve benim sevgili ortikim)
3. Cherry pie( dier ortikim)
4. Asu
5. semiran
Daha var mi?
evet yarın iş başı bir hafta seminer ikinci hafta oryantasyon diğer hafta okullar tamamen açılıyor başlıyoruz 9 aylık maraton yolculuğumuza Allahım yardımcımız olsun iyi insanlarla karşılaştırsın inş bakalımmm uslu uslu akıllı kendini bilen çocuklarım olsun inş:)Semiran, yarın işbaşı yapıyosunuz değilmi.? hadi hayırlı olsun eğitimci kardeş..:)
LEAH,bende evlenene kadar hiiç yemek yapmazdım zaten vakitte yoktu okul, sonrasında hemen iş..
evlendik ilk yemekli misafirimize hazırladığım masa..:)) hazır kremalı mantar çorba,konserve bezelye,makarna..:)))
bende ayni dertten yakiniyorum ablacim hele benim gobek sinir ediyor beniben de arada kendimi bişey oldum sansam da son günlerde farkındayımki hala az değil 20 kilo fazlam var
bizim eski halimizi bilenler şimdi görünce çok ince görünüyoruz demekki gözlerineki bana yeter verme artık diyen birçok kişi oldu ama ben onları dinlemeyeceğim tabii ki en az 70 olmak istiyorum 65 de fena olmaz hani
geri ileri fark etmez sonuçta biz de bir yerde duracağız orada buluşacağız canım hadi sen kalkdır bi yerlerini yürüyüşe başla denizdi piknikti hallettin nasılsaÇok tatlısın..:) KEndimi katıyorum tabii..Fakat bayağı fark var aramızda o yüzden söyledim yoksa yola devam inşallah geriden olsada..
ah ah ben de kızıp duruyorum kendime insan 40 50 kilo nasıl alır hadi aldım 100lü kilolarda gezerken hiçmi rahatsız olmadımda yedim ha yedim 113 leri zorladım neyse şükür geride kaldı hepsi inşallah bidaha görmeyiz o kiloları eşime diyorum zaten hedefime ulaşınca 2 3 kilo bile alsam beni uyar diyeYenacan, hep beraber koruma gunlugu de yapicaz kizim i sallah...Ama gercekten oldum dememek lazim. Semiranim, Mutlum Asum, cok guzel yollar katettik, dile kolay 20 lerce kilo devirdik...Ama dahasi var, cunku zamaninda da 40 larca kilo almisiz.. Hem de anlamadan... Ne odunmusum yarabbim....
Evet kizlar, bayramdir, seyrandir , sicaktir , oructur , odemdir bittiiiiiii....
Okullar aciliyor, duzen oturuyor... 0 kiloyu 9 Kasim'a kadar silkeleyip atacaklar kaleye mum diksiiiiinnnnnn...
4. Asu
5. semiran
Daha var mi?
Evet kizlar, bayramdir, seyrandir , sicaktir , oructur , odemdir bittiiiiiii....
4. Asu
5. semiran
Daha var mi?
4. Asu
5. semiran
Daha var mi?