Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yenacım sizin için derken neden kendini katmıyorsunki hep beraber ilerleyeceğiz inşallah öyle baştan pes etmek yok
yarın başla artık yürüyüşlere sen de bak kaptan felan dinlemeyeceğim yoksa

Ben geldimmmmmmmmm

Kızlarrrrrrrr umarım hepiniz çoook iyisinizdir. Ben kendi adıma yorgunluktan geberiyorum ve sizleri çoooook özledim iki gündür.
Çok şükür dün sabah KPyi hastaneden cıkardık. Çıkardık cıkarmasına ama KP artik iyice gitmiş. Herşeyi unutuyor eşimi kardeşi sanıyor ve devamlı ölmüş kardeşlerin odada olduğunu sayıklıyor. Artık altını bezledikleri için tuvalet kavgası yok oldu fakat bu seferde beni ellemeyin sabah annem geldi altımı değiştirdi dedi ki anneside öleli 6 sene oldu :KK43:
Sırf ona sözümüz var diye dün istinye tarafına sahile götürdük denize karşı sigara içicem hastane cıkışı dediği için. Sonrada salon daha ferah diye oturma odasının ve salonun koltukların yerlerini değiştirdik eşimle. Maaşallah koltuklar gavur ölüsü ama gece 9da da olsa bitirdik şükür. Bu sabahta uyanır uyanmaz yine KVnin P
evine indik.
Sigara hariç herşeyi unutuyor biz hatırlattıkcada he tamam diyor fakat 5 dakka sonra yine başka şeyler sayıyor. Gece geç saate kadar artık bir müddet bu şekilde idare etmemiz gerekiyormuş ve eskiden olsa ben sıkıldım hadi kaçalım derken nedense kendimi aşağıda çok iyi hissetmeye başladım KPyle ilgilenirken.
Sigarasını tutamadığı için ben tutuyorum ve bugünde dedim valla baba senin yüzünden cehennemde fazladan iki tur döndürcekler beni diye. Nedenki diye sorduğunda da dedim bana ahirette soracaklar dünyada KPne ne iyiliğin dokundu diye bende sigarasını tutmasına yardımcı oldum diye cevap vericem eeee o zaman iki tur daha alalım seni ateşe doğru diyecekler dedim nasıl gülüyor doğru söylüyorsun ama asıl sigarayı icat eden düşünsün dedi.

Çok fazla yanlışlarını düzeltmiyorum olduğu gibi kabul ediyorum ki fazla beynini yorupta ya neden böyle oldum demesin diye her anlattığı saçmalığı doğruymuş gibi dinliyorum. Eskiden beni çok üzdüğü bile şu an benim için önemsiz cünkü bu bir sınav ve sınavı zoraki geçmek var birde birincilikle. Ben zoraki geçmek istemediğim için elimden geleni yapıcağım allahın izniyle.

Her fırsatta yine uğrar bildirilerimi mutlaka yapacağım nasip olursa ama gündüz pek giremiyeceğim kızlar.
Valla daha çok yazardımda inanın yazacak halim bile kalmadı ama diyorum ya tatlı bir yorgunluk bu bence.
Rabbim hepimizi sunduğu sınavlardan başarıyla geçmeyi nasip etsin, tüm hastalarada şifa versin.

Sizleri çooooooooooook seviyorummmmmmmm
Kendinize iyi bakın
Ben kaçıyorum çünkü sabah mesaim erken başlıyor. Kızımı sağlık ocağına götürüp 1 yaş aşısını yaptırıcağım sonrada direk yine KVlere gidicem.
Akşam görüşürüz inşallah
Allaha emanet olun canlar.

yenacım sizin için derken neden kendini katmıyorsunki hep beraber ilerleyeceğiz inşallah öyle baştan pes etmek yok
yarın başla artık yürüyüşlere sen de bak kaptan felan dinlemeyeceğim yoksa

Çok tatlısın..:) KEndimi katıyorum tabii..Fakat bayağı fark var aramızda o yüzden söyledim yoksa yola devam inşallah geriden olsada..

AŞÇI KADIN
Aşçılığıyla ün yapmış yaşlı bir kadın, akşam yemeğine gelecek olan oğlu ve yeni gelini için yine mutfağına kapanmış, yemek yapıyordu. Aynı akşam yemeğe eski bir aile dostu da davetliydi.

Beklenen misafirler gelip sofraya oturduklarında çok şaşırtıcı bir durumla karşılaştılar. Yaşlı kadının o gece yaptığı yemekler değme oburların bile iştahını kapatacak kadar berbattı. Tatlılar un kokuyordu, patatesler yanmıştı, köfteler ise neredeyse hiç pişmemişti. Oğlu, yeni gelini ve aile dostu, kadıncağıza durumu farkettirmemek için ellerinden geleni yaptılarsa da, yemek sırasında pek iştahlı göründükleri söylenemezdi.
Nihayet yemek bitti ve yeni evli çift annelerinin ellerini öperek evlerine gittiler. Aile dostları ise biraz daha kaldıktan sonra gitmeyi düşünüyordu. Oğlu ve gelini gittikten sonra, yaşlı kadına:

"Senin harika bir aşçı olduğunu adım gibi biliyorum. Bana söyler misin, bu geceki yemekler neden o kadar kötüydü? Bence ya hastasın ya da bir sorunun var" dedi.

Yaşlı kadın gülümseyerek cevap verdi:
"Hayır, hiçbir şeyim yok. Kasten yaptım. Bu yemekten sonra oğlum asla ikide bir annesinin yemeklerini hatırlatıp karısının kalbini kıramayacak.

Yenacan, hep beraber koruma gunlugu de yapicaz kizim i sallah...Ama gercekten oldum dememek lazim. Semiranim, Mutlum Asum, cok guzel yollar katettik, dile kolay 20 lerce kilo devirdik...Ama dahasi var, cunku zamaninda da 40 larca kilo almisiz.. Hem de anlamadan... Ne odunmusum yarabbim....

Kizlar tatiller bitiyo. Kendi adima biraz asilmak istiyorum su seksenleri ustumden atmak icin... Zaman yaratmam gerek...

Bir arkadasimizla bulustuk bugun. Kendisi cokzayif olup, herdaim de dikkat eder. Cok yakinimdir ama bazi sebeblerle2-3 aydir gorusemedik. Ben beni gorunce sasirip iltifat edecek diye bekliyordum. Dost axi soyler, kiz laf arasinda bana " okullar aciliyor, biraz sen de toparlarsin, diyetisyene filan basla bence bitan once " dedi.. Gidiyorum zaten, doguma girdigim kilodan 25 kilo eksigim bile dedim. Ama iste hala fil gibi oldugum boylece gozume girmis oldu... 80 olduk da bir halt olmuyo yani... Hala siskoyum ben., havalara girmenin anlami yok yani....
biraz buruklukla karşıladım arkadaşının lafını ama olsun bence az çok yola devam edeceğiz işte bu gaza getirdi bizi değil mi abimde bana dedi ne zaman zayıflayacaksın diye ama biraz üzüldüm biraz kendimi gaza getirdim yarın diyetisyen ve spor bir arada başlıyorum bir de okul başlıyor ayyyy yarın seminerim var bişi yapmıyorum ama yine de kastım kendimi sıkıntı var içimde yarın geçerse normale dönerim ama dur bakalım...
5 yılmış bir diyetin basarılı sayılması için gereken süre öle duydum yani
evet ben de okumuştum5 yıl da sürse bitirecem 10 yılda sürse bu kilo işi bitecekk
ben de arada kendimi bişey oldum sansam da son günlerde farkındayımki hala az değil 20 kilo fazlam var
bizim eski halimizi bilenler şimdi görünce çok ince görünüyoruz demekki gözlerineki bana yeter verme artık diyen birçok kişi oldu ama ben onları dinlemeyeceğim tabii ki en az 70 olmak istiyorum 65 de fena olmaz hani
oh ortim helal sanaa 60 olalım tam olsun benim 30 kilom var verecek ama ilk hedefim kasıma 10 kilo inş hadi bakalım
Çok tatlısın..:) KEndimi katıyorum tabii..Fakat bayağı fark var aramızda o yüzden söyledim yoksa yola devam inşallah geriden olsada..
geri ileri herkes kilosuna göre yola devammm hep birlikte bir atak yapalım bitsin işte hepimiz sanki milimi milimine aynı kilodamıyızzzz kii :)

Yena, super anektod...
Ben evlemnene kadar yumurta kirmisligim yoktu. Evlendikten 1 ay kadar sonra esimin bir arkadaslari yemege geldi. Pilav yaptim, tabi ona buna sora sora.. Elbete tutturamadim.. Esim de misafir yaninda bir laf etti, simdi hatirlamiyorum, 3 sene filan evde pilav yiyemedi... Sonunda yalvarip ozur diledi ... Yemeye basladi tekrar...

Evet kizlar, bayramdir, seyrandir , sicaktir , oructur , odemdir bittiiiiiii....

Okullar aciliyor, duzen oturuyor... 0 kiloyu 9 Kasim'a kadar silkeleyip atacaklar kaleye mum diksiiiiinnnnnn...

1. Leah( en bastayim cunku kizimin doom gunusu)
2. Daloki( fikri ortaya atan kisi ve benim sevgili ortikim)
3. Cherry pie( dier ortikim)
4. Asu
5. semiran

Daha var mi?

Semiran, yarın işbaşı yapıyosunuz değilmi.? hadi hayırlı olsun eğitimci kardeş..:)

LEAH,bende evlenene kadar hiiç yemek yapmazdım zaten vakitte yoktu okul, sonrasında hemen iş..
evlendik ilk yemekli misafirimize hazırladığım masa..:)) hazır kremalı mantar çorba,konserve bezelye,makarna..:)))

Evet kizlar, bayramdir, seyrandir , sicaktir , oructur , odemdir bittiiiiiii....

Okullar aciliyor, duzen oturuyor... 0 kiloyu 9 Kasim'a kadar silkeleyip atacaklar kaleye mum diksiiiiinnnnnn...

4. Asu
5. semiran

Daha var mi?
evet evet ben varım kaleye mumu dikiyorum ve başlatıyorummm hadiiii
Semiran, yarın işbaşı yapıyosunuz değilmi.? hadi hayırlı olsun eğitimci kardeş..:)

LEAH,bende evlenene kadar hiiç yemek yapmazdım zaten vakitte yoktu okul, sonrasında hemen iş..
evlendik ilk yemekli misafirimize hazırladığım masa..:)) hazır kremalı mantar çorba,konserve bezelye,makarna..:)))
evet yarın iş başı bir hafta seminer ikinci hafta oryantasyon diğer hafta okullar tamamen açılıyor başlıyoruz 9 aylık maraton yolculuğumuza Allahım yardımcımız olsun iyi insanlarla karşılaştırsın inş bakalımmm uslu uslu akıllı kendini bilen çocuklarım olsun inş:)

LEAH bende varım..:))

OĞlum saat yedide uyudu bugün ödüm kopuyıor uuanıcak diye..:) Piknik yaptık bugün afedersiniz..Dün deniz bugün piknik..bayram bitti kendimize vakit ayırmanın sevinciyle gezip duruyoruz..:)

Oğluma hamileliğimde bir anne-bebek sitesine üyeydim hala üyeyim ama aktif değilim artık..bugün esti bi okuyayım dedim..NAsıl evlendiklerini,nasıl evlenme teklifi aldıklarını paylaşmış üyeler..Bazıları çok romantik,bazıları komik..:)

Yena sen garantili gitmissin. Ben tavuk filan pisirmeye kalkmistim pilavla, fiyasko tabi hersey... Cacik vardi, onu yedi herkes...

ben de arada kendimi bişey oldum sansam da son günlerde farkındayımki hala az değil 20 kilo fazlam var
bizim eski halimizi bilenler şimdi görünce çok ince görünüyoruz demekki gözlerineki bana yeter verme artık diyen birçok kişi oldu ama ben onları dinlemeyeceğim tabii ki en az 70 olmak istiyorum 65 de fena olmaz hani
bende ayni dertten yakiniyorum ablacim hele benim gobek sinir ediyor beni
ahh ahh bi 60lari gorsek super olucak

geri ileri fark etmez sonuçta biz de bir yerde duracağız orada buluşacağız canım hadi sen kalkdır bi yerlerini yürüyüşe başla denizdi piknikti hallettin nasılsa
Yenacan, hep beraber koruma gunlugu de yapicaz kizim i sallah...Ama gercekten oldum dememek lazim. Semiranim, Mutlum Asum, cok guzel yollar katettik, dile kolay 20 lerce kilo devirdik...Ama dahasi var, cunku zamaninda da 40 larca kilo almisiz.. Hem de anlamadan... Ne odunmusum yarabbim....
ah ah ben de kızıp duruyorum kendime insan 40 50 kilo nasıl alır hadi aldım 100lü kilolarda gezerken hiçmi rahatsız olmadımda yedim ha yedim 113 leri zorladım neyse şükür geride kaldı hepsi inşallah bidaha görmeyiz o kiloları eşime diyorum zaten hedefime ulaşınca 2 3 kilo bile alsam beni uyar diye

4. Asu
5. semiran

Daha var mi?

benim mumum dikili zaten başladım yürüyüşlere şükür bide boğazı kitledimmi tamamdır kurban bayramında eseceğiz ortalıkta eminim

4. Asu
5. semiran

Daha var mi?

bende varim LEAH

4. Asu
5. semiran

Daha var mi?

beyzam yazdıın gibi bu işe başladık bitirelim. mumu dikelim kutlamamızı beraber yapalım inşallah.

ekibe katılanların extraları olsun belli sporun altına inmesinler, bahane yapamasınlar kaçamaklar nminumum olsun. örneğin günde yarım saat yürürüyüş vs. altına inmesinler. benceeeee

Biraz geçmişi okudum, yazın son haftaları biraz rehavet mi basmış çoğunluğu, bana mı öyle geldi? Çıkolata vb. yiyecekler, kilo verişte yavaşlama.. Bende de öyle oldu da.

Mesajları "beğen"me opsiyonumuz da yok galiba bir süre :KK43: Asumanzeynep'in mesajını beğeneyim dedim, iki saat bakındım olmadı. "Yuh dedim tatile gittik diye ceza mıdır nedir?" Sonra anladım genel bir sorun olduğunu..

Antalya nasıl geçti biraz da onu anlatayım, benim için bir milat çünkü, evlendiğimden beri (11 yıldır) ilk defa bu kadar uzun süre evimden uzak kaldım.

1. Evde, özellikle de başkasının evinde, çocuklarla beraber geçirilen süreye tatil denemez, olsa olsa ziyaret denir. Benimki de tatilden ziyade bol gezmeli bir ziyaretti.
2. Kayınvalide-kayınpeder bir süredir kışları Marmaris'te oturdukları için yazın Antalya'ya gitmiyorlar, ev 2 senedir kullanılmıyordu, biz gitmeden günlerce kadın tutulmuş, her yer didik edilmiş, erzak doldurulmuş vb. hazırlık yapılmış. Ben önceden gittim eşim 5 gün sonra geldi, derken acil bir iş çıktı kv-kp Marmaris'e gittiler 1 haftalığına, anaaaa biz kaldık mı yalnız eşimle. Daha mı iyi oldu daha mı kötü anlayamadım. Gezme bakımından iyi oldu da çok yorulduk. Çocuklar yabancı evde daha çok kudurdular, hem temizlik hem çocukların bakımı bizi mahvetti, bir yere gidince akşam dönüşte bitap düştük resmen.
3. Arife günü kv-kp geri geldiler, eşimin kardeşi ve nişanlısı da o gün İstanbul'dan geleceği için sabahın köründen itibaren temizlik, ütü, yemek çeşitleri, tatlı vb. şeyleri tek başıma yaptım anam ağladı. Pek klasik gelin değilimdir ben, alışık değilimdir öyle, elim de çabuk sayılmaz; ağır ama çok titiz yaparım her şeyi. İmanım gevredi bu durumda.
4. Nişanlı hanımı biraz daha iyi tanıdım bu sürede. Usturuplu tanımına olabilecek en uzak mesafede duruyor, ama iyi bir kız. (heh he bende de pek pis eltilik potansiyeli varmış)
5. Kayınvalidemle pinpon maçı misali diyaloglarımız çok komikti. "-Ali'nin (temsili isim, eşimin kardeşi) ütüleri çok fazla, sen çok güzel ütülüyorsun, onları da aradan çıkarsan" "-bizimkiler de çok fazla, Ayşe de (temsili isim, nişanlı hanım) güzel ütüler eminim" "-yok o hiç sevmiyormuş ütü yapmayı" "-haklı vallahi, kim sever ki bu sıcakta, mecbur olmasam ben de hiç yapmam" "-laf aramızda Ali hiç beğenmiyor onun yaptığı ütüyü" "-ben öğretirim ona, merak etmeyin" maç sayısını ben alıyorum : "-ne demişler anneciğim; birine kalıcı iyilik yapmak istiyorsan balık verme balık tutmayı öğret"
6. Antalya gerçekten yaşanacak şehir olmuş -sıcağı haricinde-; büyük şehrin her imkanı, düzenli-temiz caddeler, alışveriş ve kültür sanatta çok çeşitli alternatifler... Çok güzeldi.
7. Ege'nin denizi Akdeniz'in denizini döver. (Bence)
8. Çok yürüdüm, çok su kaybettim, çok aktif zaman geçirdim ama çok da kaçamak yaptım. Hiç yememem gereken şeyleri götürdüm, sonuç; 16 günde 500 gr kayıp.
9. Biraz nankörlük yaptım galiba, fena bir ziyaret değildi; hem aile bir arada oldu hem epey gezdik, iki küçük çocukla olabileceği kadar iyi vakit geçirdik. Evet çok ev işi yaptım, çok yoruldum ama kayınvalidemin de bir dakikası boş geçmedi, çocuklara da baktılar bir gece, eşimle başbaşa yemeğe çıkabildik.
10. İşte böyle, evimi çok özlemiş şekilde döndüm, döndüğümden beri etrafı toparlamayı, valiz yerleştirmeyi, çamaşır yıkamayı bitiremedim.

Buraya kadar okuyabilen varsa gözlerinden öper, iyi geceler dilerim. Yarın "acı yok Rocky" modunda diyete ve yürüyüşe başlamayı umuyorum. Eylül sonuna, gerçek tatilime hazır olabilmek için :)))

leah benıde lısteye yazarmısın 10 kılo verecegım bende hatta daha fazla:KK1:
begen butonunu gerı ıstıyorummmmmmmmmmmm ben ya

X