Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar bir tane tavşanım vardı adı pamuk 3 aydır benimleydi 2 gündür hastaydı biraz önce kollarımda öldü çok üzüldüm kaç saattir ağlıyorum çok kötü oldum kızlar o kadar sıcakkanlıydı ki görseniz çok severdiniz kendimi çok berbat hissediyorum

aaa çok üzüldüm bizde böyle epey olaylar yaşadık çok kötü oluyor insan

bilgilendirme için sağol.çoktandır kontrol ettirmedim ama yan etkiler fazlasıyla mevcut.adet düzensizliği,tüylenme,kilo.insilün direnci ölçtürmedim.onu şeker testiylemi anlıyorlar.

cnm bende sınırlama koymayalım mınımum sınır olsunda yapabıldıgımız kadar fazla yapalım. gunluk hayatımızı aksatmıcak şekilde.
evet doğru diyorsun ben senin gibi yaparsam haftada 60 ancak olur
:)))) ben 40 dk ile başlayacağım ama haftada kaç gün olur bilemiyorum ,bebişim izin verdiği müddetçe yapacağım inşallah....
sonraki haftalarda artırmayı düşünüyorum birden olmaz zaten
sende sanırım öyle diyorsun değil mi canım?
ilk haftalar fazla yormadan sonra artırabilirsek tempoyu artırarak?
hayırlısıyla başlayalımda inşallah kurtulacağız tüm fazlalıklardan
ben yeni doğum yaptığım için herkes doğumdaki kilolardan daha çabuk kurtuluırsun yerleşmediği için diyorlar ama 75ten sonrasını nasıl düşerim bilemiyorum işte :26:
canım çok üzüldüm başın sağolsun, en iyisi hiç almayacaksın ve bağlanmayacaksın....
benimde köpeğim ölmüştü kaç gün ağlamıştım seni çok iyi anlıyorum,
ilbatum,şubat kaç doğumlusun.?
Ben 4 şubat.:)

oooooo bir dahi daha ,oysa kendimi övmeyi hiççççç sevmem
bende 12 şubat doğumluyum canım,
kovagillerdeniz

ilk aylar biraz sıkı tutmak istiyorum.sen de istediğin kiloya ulaşırsın inşallah.hareketlenmeden olmuyor gerçektende

hala 99.2 kiloyum hiç birşey değişmiyor değişmez tabi anca yiyorum sporda yapmıyorum kendimi motive edemiyorum yardım edin kızlar

sıkma canını.şu sıralar zayıflama ile ilgili bir kitap okuyorum.kendini zayıf hayal edip ,zayıf hallerini beyninde canlandırabilirsen daha kolay kilo veriyormussun.bu beyinde herşeyi anlıyorda bir zayıflaması gerektiğini anlamıyor.

kızlarrrrrr ben geldım saat 12:30 da canım sıkıldı kalktım actım pcyı walk at home yaptım 60dk. snrada duşumu aldım oh bee rahatladım valla. cok sevdım ben bunu sızde yapın arkadaslar zaman nasıl gecıyo anlamıyosunuz

bilgilendirme için sağol.çoktandır kontrol ettirmedim ama yan etkiler fazlasıyla mevcut.adet düzensizliği,tüylenme,kilo.insilün direnci ölçtürmedim.onu şeker testiylemi anlıyorlar.
evet canım seker yuklemesi yapıyorlar ac karnına kan alıyorlar daha sonra sekerli bişey katılmıs su içiyorsun belli aralılarla yarım saatte bir kan alıyorl aclık tokluk kan sekerine falan bakıyorlar
benımadet duzenlı ama ben yınede bı baktırayım en ıyısı pekı pko ıçın verdıklerı ılac kılo aldırıyormu yada verdırıyormu eger aldırıyosa ben ogrenmıyeyım nemelazım

pko için insülin direnci tedavısınde kullanılan ilacı içiyorsun canım zzaten birde dogum kontrol hapı veriyorlar onuda 3 ay içip kontrole gidiyorsun kistlerin durumuna gore bırakıyorsun içmeyi yada birkac aydaha devam ediyorsun ben 3 ay kullandım kıstlerim azalmıstı bayagı ama bi 3 ay daha kullan dedi dr ben birde insulın dırencı ıçın olan ılacımı tam yemekten sonra içmem lazım ama hep unutuyorum duzensiz kullandıgım için tedavımde uzuyor sanırım 2 senedir kullanıyorum guya ama hiç bir zaman duzenli içemedim

Herkese iyi bayramlar demeye geldim.

birazdan memlekete yola çıkıyoruz. öptümmm hepinizii. fazla kaçırmayınnn...

slm herkeze iyi bayramlar
inşallah bayramdan sonra bende gelicem yeniden aranıza eskilerden kalan varsa hatırlar beni inşallah kalmamıştır hepsi 60 kilo olup sahillerde geziyolardır bikinilerle umarım:82:
benim gibi iradesizlerde dön dön aynı yer

hoş geldin ben senin en son 89-90 a düştünüğü hatırlıyorum

OPuyorum hepinizi 10 hafta 10 kilo kizlar kim tutar bizi gorusuruz uyuyacagim ins
kizlar benide alin araniza bende bayrama 70 olmak istiyorum 9kasima sonrada dogum gunume 60 INSALLAH

çok uzuldum canim basin saolsun tavsanlari bende severim

cnm bende sınırlama koymayalım mınımum sınır olsunda yapabıldıgımız kadar fazla yapalım. gunluk hayatımızı aksatmıcak şekilde.
qusel takdik istiyorum yazmissin canim ben çok yuruyus yapiyorum bakma buaralar azaltmistim ama tekrar basladim burada sicaklar 2hafta surdu simdi yine soguk oyuzden rahatça yuruyebiliyorum 38-40derece iken çok halsizdim baya azaltmistim sporu buhaftadan sonra helede bayramdan sonra daha çok yurumek istiyorum sIkilasmak için iyi oluyo bacaklarim kollarim sIkIlasmaya basladi benim tek derdim gobek bayramdan sonra mekik çekicem hergun ondanda kurtulursam çitir anne olurum heralde

hayirli yolculuklar gule gule git gel ALLAH a emanetsiniz

buarada kilo veren ve sabit kalanlari tebrik ediyorum veremeyipte çabaliyanlari ayrica tebrik ediyorum

KIZLARRRRRRRR ben geldimmmmmm

Umarım topikdeki herkes çok iyidir. Ben pek iyi olduğumu söyleyemem canım çok sıkkın. Kaç gündür hep Annemler gidince şöyle rahat olucam böyle rahat olucam falan diyordum ama sabah onları uğurlayınca kötü oldum doğal olarak. Birde KP iki gündür çok kötü, adam resmen eridi bitti. Zaten rahatsızdı uzun zamandır ama artık iyice kötüye gidiyor. Ara ara şuuru bile gidiyor. Cuma günü tutturdu sabah senle nette görüştük sonra sen eve geldin ve bana bir ilaç verdin neydi o diye. Ya baba sana ilaç vermedim ben gelmedimki sabah diyorum yok sana bana ilaç verdin diye tutturdu ona geçmişte okadar çok kızdığım halde şu an okadar üzülüyorum ki elimden bişeyde gelmiyor. Eşimde kendini çok kötü hissediyor doğal olarak. Babası resmen gözümüzün önünde eriyor ve o hiç bir şey yapamiyor diye sinir küpü olarak dolaşıyor. Dün gece resmen küçük bir çocuk gibi hüngür hüngür ağladı
Ona elimden geldiğince destek olmaya calışıyorum ama sonuçta babası. İki gündür zaten kötüydü bu sabah sonunda hastaneye yatırdık bakalım yarın doktorlar muayene ettiklerinde ne diyecekler yani yapılacak birşeyin olmadığını biliyoruz ama işte allahtan ümit kesilmez.

Tabi bukadar yoğunluk ve sorun arasında kilo bildiriminide yapamadım doğal olarak. Pek bir önemi yok şu an benim için ama yinede biraz evvel tartıldım ve 600 gr vermişim yani 118.5 spor yapamadığım halde. İnşallah kayınpeder kendini biraz toparlarda bizde biraz rahatlarız. Şimdi o hastanedeyken benim yok spor yapcam yok diyetime uymam lazım yok işim gücüm var deme şansım yok daha doğrusu kendime yakıştıramam ona destek olmak varken bahanelerin arkadasına sığınıp kaçmayı.

Umarım tüm hastalara rabbim en kısa zamanda şifa verir. Ailenin en büyük KPnin halasının ( kendisi 92 yaşında ) her zaman dediği gibi rabbim yatırıpda senelerce süründürmesin yaşayacaksak sağlıklı yaşayalım. Sürüneceksemde en geç 3.cü gün canımı alsın diye dua eder kadıncağız her zaman.
Allah kimseyi hastalıkla sınamasın ...... Aminnnnnn

Son düzenleme:
gunde kac saat yuruyosun cnm ben önceden dıyetteyken 2 saat yuruyodum baya ıyı kılo verıyodum ama bırsey duydum bı doktordan hergun yürümeyın gün aşırı yürüyün dıyo cunku yürüyüşü bırakınca vücüt sapıtıyormus ve verdıgı kıloları dogal olarak dıkkat etsekte gerı alıyomus.

iyi bayramlar tatlım sanadaaaaaa öptükkk senii topikçeee
banucum Allahım kayınpederine acil şifalar versin inş ama metaneti elden bırakmamak gerekir cnm sabır ve metanetli olun Allahım yardımcınız olsun çok geçmiş olsun dilerim cnmm Allahım şu mübrek günlerde bütün hastalara acil şifalar versin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…