- 29 Ocak 2010
- 5.650
- 1
Merhaba arkadaşlar geçmişi okuyamadım cumartesi benim ve ailem için çok zor birgündü.Cuma akşam Annem rahatsızlandı cerrahpaşaya gittik tahliller tetkikler apandisit dendi cumartesi günü 13.30 ameliyata aldılar dört buçuk saat sürdü hiç bir bilgi vermeden en son ben ağlamaktan fenalaşınca bir dr çıktı apandisit patlamış ondan nsebeb Allahtan çıktı tabi dr komplikasyon olabilir dedi şimdi iyi birtek iltihap oranı yüksekmiş şansa bayrama geldik 48 saat hiç uyumadım bugün eve geldim biraz uyuyup tekrar gidicem işnşallah hiçbir sorun olmaz.
Aynı gün kardeşim doğum yaptı yanına gidemedim onunda bebeişi şu anda yoğun bakımda onunlada çok zor saatler yaşadık bugün biraz daha iyiymiş ama hala yoğunbakımda kalıcakmış çok zor bir 48 saat yaşadık inşallah annemde bebekte sağlıkla evlerine gelirler lütfen hepiniz bizim için dua edin.
Merhaba arkadaşlar geçmişi okuyamadım cumartesi benim ve ailem için çok zor birgündü.Cuma akşam Annem rahatsızlandı cerrahpaşaya gittik tahliller tetkikler apandisit dendi cumartesi günü 13.30 ameliyata aldılar dört buçuk saat sürdü hiç bir bilgi vermeden en son ben ağlamaktan fenalaşınca bir dr çıktı apandisit patlamış ondan nsebeb Allahtan çıktı tabi dr komplikasyon olabilir dedi şimdi iyi birtek iltihap oranı yüksekmiş şansa bayrama geldik 48 saat hiç uyumadım bugün eve geldim biraz uyuyup tekrar gidicem işnşallah hiçbir sorun olmaz.
Aynı gün kardeşim doğum yaptı yanına gidemedim onunda bebeişi şu anda yoğun bakımda onunlada çok zor saatler yaşadık bugün biraz daha iyiymiş ama hala yoğunbakımda kalıcakmış çok zor bir 48 saat yaşadık inşallah annemde bebekte sağlıkla evlerine gelirler lütfen hepiniz bizim için dua edin.
Banumm cok gecmis olsun Ne diim bilemedim. Zordurum.
Cherry san iyi yolculuk ve guzel bir tatil dilerim.
Yola cikanlara kazasiz belasiz yolculuklar, gule gule gidip gule gule gelin.
Semosun naber
ne olsun tatlım iyidir karnım acıktı bekliyorum abimlerde ankaradan geliyor onları bekliyoruz yemek yapıyoz işte hayatt devam sen neler yaptınnn
Yazlgin toplanip temizlenmrsi lazim yatip oglanla uyudum annem delirmistir ole ben de annemi zayiflamasi icin ikna edemiyorum tek mutlulugu dizi izlemek gece 3-4 kadar dizi bakiyor oglen kalkiyor hava kararana kadaryemeyip gece yatana kadar tv karsisinda yiyor. Yani tamamen carpik bir hayat bisi deyince hemen savunmada beni beyenmiyorsunuza yahut sizene bendene olmadi ben degismeme bagliyor
Amiiiiiinnnnn canim geçmis olsun kayinpederineKIZLARRRRRRRR ben geldimmmmmm
Umarım topikdeki herkes çok iyidir. Ben pek iyi olduğumu söyleyemem canım çok sıkkın. Kaç gündür hep Annemler gidince şöyle rahat olucam böyle rahat olucam falan diyordum ama sabah onları uğurlayınca kötü oldum doğal olarak. Birde KP iki gündür çok kötü, adam resmen eridi bitti. Zaten rahatsızdı uzun zamandır ama artık iyice kötüye gidiyor. Ara ara şuuru bile gidiyor. Cuma günü tutturdu sabah senle nette görüştük sonra sen eve geldin ve bana bir ilaç verdin neydi o diye. Ya baba sana ilaç vermedim ben gelmedimki sabah diyorum yok sana bana ilaç verdin diye tutturduona geçmişte okadar çok kızdığım halde şu an okadar üzülüyorum ki elimden bişeyde gelmiyor. Eşimde kendini çok kötü hissediyor doğal olarak. Babası resmen gözümüzün önünde eriyor ve o hiç bir şey yapamiyor diye sinir küpü olarak dolaşıyor. Dün gece resmen küçük bir çocuk gibi hüngür hüngür ağladı
Ona elimden geldiğince destek olmaya calışıyorum ama sonuçta babası. İki gündür zaten kötüydü bu sabah sonunda hastaneye yatırdık bakalım yarın doktorlar muayene ettiklerinde ne diyecekler yani yapılacak birşeyin olmadığını biliyoruz ama işte allahtan ümit kesilmez.
Tabi bukadar yoğunluk ve sorun arasında kilo bildiriminide yapamadım doğal olarak. Pek bir önemi yok şu an benim için ama yinede biraz evvel tartıldım ve 600 gr vermişimyani 118.5 spor yapamadığım halde. İnşallah kayınpeder kendini biraz toparlarda bizde biraz rahatlarız. Şimdi o hastanedeyken benim yok spor yapcam yok diyetime uymam lazım yok işim gücüm var deme şansım yok daha doğrusu kendime yakıştıramam ona destek olmak varken bahanelerin arkadasına sığınıp kaçmayı.
Umarım tüm hastalara rabbim en kısa zamanda şifa verir. Ailenin en büyük KPnin halasının ( kendisi 92 yaşında ) her zaman dediği gibi rabbim yatırıpda senelerce süründürmesin yaşayacaksak sağlıklı yaşayalım. Sürüneceksemde en geç 3.cü gün canımı alsın diye dua eder kadıncağız her zaman.
Allah kimseyi hastalıkla sınamasın ...... Aminnnnnn
gunde kac saat yuruyosun cnm ben önceden dıyetteyken 2 saat yuruyodum baya ıyı kılo verıyodum ama bırsey duydum bı doktordan hergun yürümeyın gün aşırı yürüyün dıyo cunku yürüyüşü bırakınca vücüt sapıtıyormus ve verdıgı kıloları dogal olarak dıkkat etsekte gerı alıyomus.
Aynı gün kardeşim doğum yaptı yanına gidemedim onunda bebeişi şu anda yoğun bakımda onunlada çok zor saatler yaşadık bugün biraz daha iyiymiş ama hala yoğunbakımda kalıcakmış çok zor bir 48 saat yaşadık inşallah annemde bebekte sağlıkla evlerine gelirler lütfen hepiniz bizim için dua edin.[/QUOTE/°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
Kz Kardesine ve Annene geçmis olsun banucum ALLAH yardimciniz olsun insallah annen çabucak iyilesir bebiste yogun bakimdan çikar dualarim sizinle
tesekkur ederim semiran utandirdin beni3meleğim cnm sen kendin bir grupsun bacım geldin geleli topiğe 2şer 3 er ki maşallahhveriyorsun kilolaları anammm ne ramazan ne 3 çocuk dinlemiyorsun genelimiz yerinde sayarken bile sen 2 3 kilo vererek bütün listeleri salladın maşallah daha grup diyoooon bacımm canim benim yerlesmeyen kilolar oyuzden gidiyor 7lerde gor sen beni çunki 74,77 arasi baya kalmistim hem yuruyuslerin baya faydasi oldu kilolar gidiyo ve artik farkediyorumki sIkiLasmaya basladim ama gobusten kurtulmak lazim onuda mekikle hallededicem INSALLAH yinede gruba girmek isterim
aaa çok üzüldüm bizde böyle epey olaylar yaşadık çok kötü oluyor insan
kizlar benide alin araniza bende bayrama 70 olmak istiyorum 9kasima sonrada dogum gunume 60 INSALLAH
çok uzuldum canim basin saolsun tavsanlari bende severim
canım teşekür ederim hala çok özlüyorum alışmam çok zor olacak