Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlar maşallah negüzel kilolar verilmiş darısı bizlerin başına ..........YENACIM BEYZUSCUM ELLERİNİZE SAGLIK OKADAR İŞİN İÇİNDE LİSTEYİ HAZIRLAMIŞSINIZ .KİLO VERENLERİ KUTLUYORUM

GÜNAYDIN HERKESLERE...

TEBRİKLER HEPİNİZE, 3MELEĞİM VAR SANADA

YEN VE BEYZUŞ ABLALARIM ELLERİNİZE SAĞLIK...

MUTLUCUM DEMEK DÖNÜYORSUN GÜZEL.. BENDE KENDİME BİR HEDERF KOYAYIM İLK HEDEFİM HÜSRANLA SONUÇLANDI AMA OLSUN KASIM ORTASI 80 Lİ KİLOLARA İNŞALLAH DİYEYİM BENDE.

HERKES TATİLE GİTMİŞ YAF KİMSECİKLER YOK BURALARDA. HERKESE İYİ TATİLLER...

HAFTANIN 1.si........- 2.3 kg...................3meleğmvar..........

HAFTANIN 2.si.......- 2 kg.........................Yasafat.............:81:

HAFTANIN 3.sü......-1.8 kg.......................doğa3...............
ellerine sağlık canım süpriz oldu dereceye girmişim

ben ramazanı çok güzel geçirdim 4 kilo civarı verdim ve zorlanmadım (aslında yemek davetleri olmasa 5 i de verebilirdim çok davetim oldu ve ben baya kaçırdım)lk hafta yanlızca açlık hissi oldu ama bu bana öyle zevk verdiki anlatamam hep acıkmadan yediğim için iftarda yemegimi yedim ekmek hakkımı geçmemeye çalıştım zaten çok su ve meyan şerbeti-ayran içtiğim için şişiyordum yemege ne kadar da zorlasam fazla yer kalmıyordu tıka basa doyarak iftarımı tamamlıyordum sahurda bi kaç gün yedim ama tokdum zorla yedim ve madem tokum yemiycem dedim yatamıyorum zaten tok olunca rahatsız ediyordu 2 şeftali veya 1 şeftali + 1 armut olarak sahurumu yedim soğuk soğuk güzel oluyor ve gercekten zorlanmadım acıkmadım ramazandan sonra beni korkutuyor inşallah irademe sahip olabilirim:18::18:

günaydın kızlar

Mutlusum, asum semiranim..... Benden gizli hedef koymalar haoppadak zayiflamalar filan.... Noooluyo bakiim...

Kasim'in bir kere dordu deil 9'u olsun. Cunku benim kizimin dogumgunu ve ben kugu gibi olacaam bu defa... Ve de ben 10 kilo diorm.yani 73-74 arasi biseyler... Ayyyy simdiden sanki vermis gibi heyecanlandim vallahi...ben o kiloda 40 beden giyorm rahat rahat.

Bu arada eski pantolonlarimi cikardim. mudonun 42 lerine giriyorum yalnizca gobekte bir kat cikiyor belinde. Ama dugmeler fermuarlar hep kapandi. Zengin oldum resmen yeni gardrobum oldu...kuflenmemisse 40 lari da cikaricam yakinda :)

günaydınlar herkese .Ben yine geldim.geçmiş sayfaları okudum biraz.PKO'su olan arkadaşlar bende sizdenim.oğlum iki yaşı bitirdi ama hala emiyor.hiçbir yöntem tutmadı.birşeyler sürdüm,ıslak mendili getirdi.bantta işe yaramadı.cevap yazan arkadaşlara teşekkürler.Tontoncan sende zayıflar istediğin işi kaparsın inşallah.

bayramdan sonra nasıl bir yol tutmalıyım .hedef bellide henüz gideceğim yol belli değil.fazla sorgulamak kafamı karıştırıyor.

bayramdan sonra nasıl bir yol tutmalıyım .hedef bellide henüz gideceğim yol belli değil.fazla sorgulamak kafamı karıştırıyor.

öncelikle hoşgeldin... uygulayacağın yöntem bence en başta diyetisyene gitmek istemesen bile bir dahiliye uzamnına görünüp diyet yapıcaklar için testlerden istemelisin. eğer allah korusun bi şakyetin varsa boşa kürek çekmiş olursun yada yanlış sonuçalara yol açar. ben öle yaptım tahlillerimi yaptırdım bişi çıkmadı sonra diyetisyen gittim ama 1 ay oldu bir daha eylül ortası giderim belki. onun dışında yağlı gıdalardan ve beyaz ekmekten kes. ben sıkı bir diyet yapmadım yapmıcamda kendime 1 yıl koydum. sporsuz kesinlikle kilo veremiyorum ben vede versemde geri geliyor eğer fırsatın varsa sporunu yaparsın... aslında yapılacaklar bellide bir tür motivasyon lazım tam karar verip başlamak lazım.

sitede ramazanda bile oruçlu oruçlu spor yapan arkadaşlarımız var açıkcası ben cok ımrenıyorum ama o kadar iradeli değilim...inşallah sen olursun...

Fatih
Ben de 8 aylik bebek emziriyorum. Diyetisyenim bana 12 ekmek, 5 meyve, 6 protein, 2 sut veriyor. İstersen sen de yapabilirsin.
Degisim tablolarini arastir internetten.

Fatih
Ben de 8 aylik bebek emziriyorum. Diyetisyenim bana 12 ekmek, 5 meyve, 6 protein, 2 sut veriyor. İstersen sen de yapabilirsin.
Degisim tablolarini arastir internetten.

canım ben artık emzirmek istemiyorum.hakkını doldurdu.1 yaşını geçeli nerdeyse bir ay olacak ,hem tuvalet eğitimi,hemde emzirmeyi bırakmayı aynı dönemde yapmaya çalıştım.ters tepti.

Evde olup bilgisayar başında zaman öldüren bayanlar için eğer aile bütçenize katkıda bulunmak istiyorsanız facebookta satış yapan birsürü insan var ve bende onlardan biriyim çok şükür bu ay ki kazancım asgari ücreti geçti (maşallah ) azıcık ticaretten anlayan herkes bence katılmalı kendi kullanmadığınız eşyalar olur ya da çevrenizde bildiğiniz ucuz ürün satan mağazalardan alıp az bir kar koyup satabilirsiniz. Ya da ben satış yapmak istemiyorum ama kendime göre büyük beden kıyafet ya da büyük numara ayakkabı bulamıyorum diyorsanız size önereceğim 2 sayfa var 148 kilodan 110 kiloya düşen bir arkaşadaşımla ortaklaşa satış yapıyoruz. Hepinizi beklerim...

Büyük Beden Bayan | Facebook

Büyük Numara Bayan Ayakkabı | Facebook

herkeze merhabalar nasilsiniz kizlar ben motivasyon doluyum kasimda bu is bitecek ins hep birlikte hedeflerimize ulasacagiz:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

herkeze merhabalar nasilsiniz kizlar ben motivasyon doluyum kasimda bu is bitecek ins hep birlikte hedeflerimize ulasacagiz:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

KARŞINDA BÖLE İSTEKLERİ İNSANLARI GÖRÜNCE ERİYİP GİTMEMEK NE MÜMKÜM İNŞALLAH HEP BERABER KURTULUCAZ BU AĞIRLIKLARDAN...

Beyzam sensiz olurmu 10 kilo kardesligi hem o partiye bizde gelirik kugugolu balesi danscilari gibin saliniriz ahenk icinde oh oh.
Ben yeni ciciler alacam Allahin izni ile su ana zaten tam beden oynamadi 46 hala bakalim 7 lerrde 42 olurum belkim

kilo alma sebeplerimden biri hareketsizliğim.diyet yapanlara ne tür testler uyguluyorlar bilgi verebilirmisin?

bendede pko var canım pko oldugunda insülin direnci olması da mumkun cunku genelde ikisi birbirine paralel rahatsızlıklar bende 1 senedir insulin direnci var 6 aydırdır pkom oldu insülin direncim cok yukselmiş ilacımın dozu az gelmeye basldıgı için pkom olustu pkoyu besleyende insülin direnci cunku kilo vermeyı engelliyor insulın direnci ayrıca bende birde hipotrioidde var metom yavas calısıyor pko insulın direncide olunca benı cok zorluyor benımde 32 aylık bir oğlum var bebek arabasına koyup hergun ramazan girene kadar tabiki 1 1 bucuk saat parkta yuruyus yapıyorum o bana cok iyi geliyor

yanı kısaca senın yaptırman gereken teme testler bir dahiliye dr gidip trioid fonksiyonlarına baktırmak birde pkon oldugunu soyleyıp insülin direncine baktırmak bunun içinde ac karnına gitmen gerekicek seker yuklemesi falan yaparlar

bendede ınsılun dırencı var normal bı ınsanın 3 katı degerındeymıs o yuzden glucophage kullanıyorum 2000 mg gunde ama pkom olup olmadıgını bılmıyorum pko ıçın ne gıbı testler yapıyorlar muayene sart mı kan testlerınden anlasılabılıyor mu bırde belırtılerı neler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…