- 29 Ocak 2010
- 5.650
- 1
Merhaba arkadaşlar geçmişi okuyamadım cumartesi benim ve ailem için çok zor birgündü.Cuma akşam Annem rahatsızlandı cerrahpaşaya gittik tahliller tetkikler apandisit dendi cumartesi günü 13.30 ameliyata aldılar dört buçuk saat sürdü hiç bir bilgi vermeden en son ben ağlamaktan fenalaşınca bir dr çıktı apandisit patlamış ondan nsebeb Allahtan çıktı tabi dr komplikasyon olabilir dedi şimdi iyi birtek iltihap oranı yüksekmiş şansa bayrama geldik 48 saat hiç uyumadım bugün eve geldim biraz uyuyup tekrar gidicem işnşallah hiçbir sorun olmaz.
Aynı gün kardeşim doğum yaptı yanına gidemedim onunda bebeişi şu anda yoğun bakımda onunlada çok zor saatler yaşadık bugün biraz daha iyiymiş ama hala yoğunbakımda kalıcakmış çok zor bir 48 saat yaşadık inşallah annemde bebekte sağlıkla evlerine gelirler lütfen hepiniz bizim için dua edin.
Aynı gün kardeşim doğum yaptı yanına gidemedim onunda bebeişi şu anda yoğun bakımda onunlada çok zor saatler yaşadık bugün biraz daha iyiymiş ama hala yoğunbakımda kalıcakmış çok zor bir 48 saat yaşadık inşallah annemde bebekte sağlıkla evlerine gelirler lütfen hepiniz bizim için dua edin.