bendede ınsılun dırencı var normal bı ınsanın 3 katı degerındeymıs o yuzden glucophage kullanıyorum 2000 mg gunde ama pkom olup olmadıgını bılmıyorum pko ıçın ne gıbı testler yapıyorlar muayene sart mı kan testlerınden anlasılabılıyor mu bırde belırtılerı neler
slm kizlar
mutlucum temmuz sonu mubi yanlislik oldu galiba
Gordu sayilir, 88 oldu iste...
biraz deneme sürecinden geçmen gerek :)biz listeye ne zaman girebileceğiz?ben şartları tam bilmiyorum da şekerler:)))
senin 3 taneyle diyete ne hacet zaten zayıflatırlar seni :)ahh evet yaa diyet yemek hazırlamak hayal gibi.ama okullar açılınca en miniğimle kalacaz yalnız.biraz nefes alacam inşallah.kızımı yani ortancayı kreşe vereceğiz.çok düşündüm çok küçük kıyamadım ama evde çok sıkılıyor.parka fln da götüremiyorum çok hareketli sözümü dinlemiyor bebkle birlikte zor oluyor.çok sosyal.inşallah kreş iyi gelir ve evden attığımız hissine kapılmaz.haftanın 5 günü 9-5 kreş. bende belki o zaman diyet yiyeblirim.şu sıralar kafayı sıyırmış durumdayım biraazz
yaktın demekkkkkkkk kıyamammmmmmSahur için melemen yapıyordum..yapıyordum diyorum çünkü domatesler yandı..
Oğlanla ilgilenmekten ,bu aralar çok geç uyuyor..acaba gündüz uykusundan dolayımı.? Gündüz uyumayıncada akşama doğru acaip bişey oluyor..Nasıl aksi,inatçı,mızmız..
Nasıl bir yol izleyeceğim bilemiyorum..3,5 yaşındaki bir çocuk hemen hemen 1 haftadır birden önce uyumuyor..
Güya tecrübeliyim kızımdan dolayı.:) ama kardeş dahi olsalar,çok farklı oluyorlar..
ayyy bende şişko örtmen olacağım yaben de zayıf öğretmen olayım değil mi şişko öğretmenim geldimi diyordu bir öğrencim vardı kızarım normalde ama o çok tatlı söylüyorduuu akıllı cimcimeeee öpe öpe bir hal olurdummm
aaaa bence 70lere dayanalım ya hedef büyük olsunTatlim 90 degil 80 leri gondericez hayirlisi ile yilbasi aksami maziye. Sneye eylulde ise guzelligin tanimini degistirirsin cnm benim. OKAAA!!!
koşalım koşalım bayramdan sonra göricem seni bencanım benım.
ayyyyy ne güzel azimlenmiiş topiğimiz yaoh ne güzel herkes azimlenmiş maşallah bensiz olurmu olmaz tabii ben oruç bitsin bayramda başlayacağım yürüyüşlere inşallah tutmayın beniiiiiii önce 79 sonra da doğumgünümde 75 istiyorum kısmetse hadi beni yakalayıııııııııııınnn
yoooooooooooooooooo bu kez hedefimize ulaşacağız hatta kaytarana ceza verelim :)GÜNAYDIN HERKESLERE...
TEBRİKLER HEPİNİZE, 3MELEĞİM VAR SANADA
YEN VE BEYZUŞ ABLALARIM ELLERİNİZE SAĞLIK...
MUTLUCUM DEMEK DÖNÜYORSUN GÜZEL.. BENDE KENDİME BİR HEDERF KOYAYIM İLK HEDEFİM HÜSRANLA SONUÇLANDI AMA OLSUN KASIM ORTASI 80 Lİ KİLOLARA İNŞALLAH DİYEYİM BENDE.
HERKES TATİLE GİTMİŞ YAF KİMSECİKLER YOK BURALARDA. HERKESE İYİ TATİLLER...
inşallah canım ben eminim azmin elinden hiçbir şey kurtulmazMutlusum, asum semiranim..... Benden gizli hedef koymalar haoppadak zayiflamalar filan.... Noooluyo bakiim...
Kasim'in bir kere dordu deil 9'u olsun. Cunku benim kizimin dogumgunu ve ben kugu gibi olacaam bu defa... Ve de ben 10 kilo diorm.yani 73-74 arasi biseyler... Ayyyy simdiden sanki vermis gibi heyecanlandim vallahi...ben o kiloda 40 beden giyorm rahat rahat.
Bu arada eski pantolonlarimi cikardim. mudonun 42 lerine giriyorum yalnizca gobekte bir kat cikiyor belinde. Ama dugmeler fermuarlar hep kapandi. Zengin oldum resmen yeni gardrobum oldu...kuflenmemisse 40 lari da cikaricam yakinda :)
hayır hiçte çok deil bence hepi topu 9 kilo 2,5 ay var de kesin gider ,hele ,ilk zamanlar daha hızlı gider ,sporda yap, bak 1 haftada 2-3 veren var sen ayda veremeyecekmisin canımmmmmmmmmmm :)kasımda benim kızımında doğumgünü.o zamana kadar 89 hedefliyorum.çok mu abartıyorum.şu an 98 kiloyum.
KARŞINDA BÖLE İSTEKLERİ İNSANLARI GÖRÜNCE ERİYİP GİTMEMEK NE MÜMKÜM İNŞALLAH HEP BERABER KURTULUCAZ BU AĞIRLIKLARDAN...
slm kizlar
mutlucum temmuz sonu mubi yanlislik oldu galiba
Anlamadim cnm ??????
Evde olup bilgisayar başında zaman öldüren bayanlar için eğer aile bütçenize katkıda bulunmak istiyorsanız facebookta satış yapan birsürü insan var ve bende onlardan biriyim çok şükür bu ay ki kazancım asgari ücreti geçti (maşallah) azıcık ticaretten anlayan herkes bence katılmalı kendi kullanmadığınız eşyalar olur ya da çevrenizde bildiğiniz ucuz ürün satan mağazalardan alıp az bir kar koyup satabilirsiniz. Ya da ben satış yapmak istemiyorum ama kendime göre büyük beden kıyafet ya da büyük numara ayakkabı bulamıyorum diyorsanız size önereceğim 2 sayfa var 148 kilodan 110 kiloya düşen bir arkaşadaşımla ortaklaşa satış yapıyoruz. Hepinizi beklerim...
]
evet zaman geldi çattı
evet zaman geldi çattı
sensiz olur mu orticim asllaaaaaaasen solladın zaten beni aynı kiloda değiliz ama olsun sen benim yiinede ortimsin manevi detimde bişicikler olmasın hihihihioh ne güzel herkes azimlenmiş maşallah bensiz olurmu olmaz tabii ben oruç bitsin bayramda başlayacağım yürüyüşlere inşallah tutmayın beniiiiiii önce 79 sonra da doğumgünümde 75 istiyorum kısmetse hadi beni yakalayıııııııııııınnn
beyzacım sensiz de olmazzz gel takıl bize hayatını yaşa az kaldı sana anam çıtır oldun şimdi 38 beden vayyy vayyyyyy ıslıkkkkkkkk ıslıkkkkkkkkMutlusum, asum semiranim..... Benden gizli hedef koymalar haoppadak zayiflamalar filan.... Noooluyo bakiim...
Kasim'in bir kere dordu deil 9'u olsun. Cunku benim kizimin dogumgunu ve ben kugu gibi olacaam bu defa... Ve de ben 10 kilo diorm.yani 73-74 arasi biseyler... Ayyyy simdiden sanki vermis gibi heyecanlandim vallahi...ben o kiloda 40 beden giyorm rahat rahat.
Bu arada eski pantolonlarimi cikardim. mudonun 42 lerine giriyorum yalnizca gobekte bir kat cikiyor belinde. Ama dugmeler fermuarlar hep kapandi. Zengin oldum resmen yeni gardrobum oldu...kuflenmemisse 40 lari da cikaricam yakinda :)
oo bacım afiyet olsunnn gez eğlen yerimizeeeeCuNdaya gidiyoruz balik vs yemeye :)
çatsın artık bizde zayıflayalım , her gün mü yaparız yoksa gün aşırı mı? ne kadar yürürüz ?
ben 40 dk ile başlayayım sonra yavaş yavaş artırayım diyorum ama sen ne dersin?
bende glifor kullanıyorum 2000 mg gunde ben kadın dogumcuya gidince alttan muayene oldum ve bana ultrasyonda gosterdi minik minik baloncuklar sekılde birsuru kistler vardı belirtileri adet duzensizliği,hormanel bozukluk oldugu için tuylenme ozellikle yuz bolgesinde bende tuylenme falan olmadı ama adet duzensizliği oldu 4 ayda bir anca adet goruyordum birde tabiki en buyuk sıkıntı hamıle kalamama sorunu eger ultrasyonda gozukmezse kan tahlili isteyerek değerlere bakıp olup olmadıgını soyluyorlarmıs benım ultrasyonda cok rahat sekilde gozukuyordu o yuzden tahlil istemedi benden
birde benım dahiliye drum benı pkomun oldugundan soyle suphelendi ben kendimi bildim bileli cok ince belim olan ust tarafta bir sorunum olmayan alt tarafım daha dolgun biriydim evlendim kilo aldım ama yıne belim cok ince alttan alırdım basenlerim genıslerdim hamile kaldım 8 kilo aldım sadece sonra dogumdan sonra onlarda gitti emzirme donemınde tekrar kilo almaya basladım ama bu sefer alttan değilde hep gobek boldemden almaya basldım bayagı belirgin sekilde hemde buyuk can simitlerim olmaya basladı hep bundan sikayet ederdim acaba bişimi var kilo alıyorum hep göbek bolgem genişliyor diye o pkodan oluoyrmus göbek bolgesinin genişlemesi dr oyle soyledi