- 2 Mart 2009
- 2.126
- 8
bendede ınsılun dırencı var normal bı ınsanın 3 katı degerındeymıs o yuzden glucophage kullanıyorum 2000 mg gunde ama pkom olup olmadıgını bılmıyorum pko ıçın ne gıbı testler yapıyorlar muayene sart mı kan testlerınden anlasılabılıyor mu bırde belırtılerı neler
bende glifor kullanıyorum 2000 mg gunde ben kadın dogumcuya gidince alttan muayene oldum ve bana ultrasyonda gosterdi minik minik baloncuklar sekılde birsuru kistler vardı belirtileri adet duzensizliği,hormanel bozukluk oldugu için tuylenme ozellikle yuz bolgesinde bende tuylenme falan olmadı ama adet duzensizliği oldu 4 ayda bir anca adet goruyordum birde tabiki en buyuk sıkıntı hamıle kalamama sorunu eger ultrasyonda gozukmezse kan tahlili isteyerek değerlere bakıp olup olmadıgını soyluyorlarmıs benım ultrasyonda cok rahat sekilde gozukuyordu o yuzden tahlil istemedi benden
birde benım dahiliye drum benı pkomun oldugundan soyle suphelendi ben kendimi bildim bileli cok ince belim olan ust tarafta bir sorunum olmayan alt tarafım daha dolgun biriydim evlendim kilo aldım ama yıne belim cok ince alttan alırdım basenlerim genıslerdim hamile kaldım 8 kilo aldım sadece sonra dogumdan sonra onlarda gitti emzirme donemınde tekrar kilo almaya basladım ama bu sefer alttan değilde hep gobek boldemden almaya basldım bayagı belirgin sekilde hemde buyuk can simitlerim olmaya basladı hep bundan sikayet ederdim acaba bişimi var kilo alıyorum hep göbek bolgem genişliyor diye o pkodan oluoyrmus göbek bolgesinin genişlemesi dr oyle soyledi
Son düzenleme: