çok geçmiş olsun cnm benim..verseydin diyetisyenin nosunu daa o yiyor ben zayıflıyorum deseydinnnşaka bir yana insanın içinde olmasa kimse bişi yaptıramaz o yazar yazarrrr biz kafamıza göre yerizzz dimi bak bana yazdı ama nafile kaçırıyorum yine deeee
canım ya 1 günlük şok bir diyet yapabilirsin eğer takıldıysan,ben geçen yıl 92den 75e düştüm ara ara yaparak ama sonrasında yaptığın diyete aynen devam et ve verdiğini koru ,ben hiç almadım hep dediler alırsın dikkat et diye ama almadım çünkü yedikelrime dikkat ettim sonrasında.........Naber kızlar ben yeni bir diete başaldım bir hafta öğlen akşam hindi eti 1 dilim ekmek yiyeceğim sabahlarıda yarım muz yarım yumurta inşallah takıldığım kilolar bu sayede biraz harekete geçer.
kızlar yarın öss açıklanıyor ve sanırım eğitimime kırıkkaleden devam edeceğim var mı kırıkkalede yaşayan birkaç sorum olacakta
yena beni izinli yaz canım ya da listeden çıkarabilirsin. diyet düşünecek durumda değilim pek. sizleri öpüyorum görüşmek üzere...
Dilenci hayırdır neden listeden çıkıyorsun inşallah önemli bir durum yoktur.yena beni izinli yaz canım ya da listeden çıkarabilirsin. diyet düşünecek durumda değilim pek. sizleri öpüyorum görüşmek üzere...
vereceksin vereceğizzzz hep birlikte göreceğizzzzbir kalıba sığamama bendede var ,bana şunu ye bunu yeme deyince olmuyor ,aklım hep yeme dediklerinde oluyor, o nedenle ben bundan sonra diyetisyenle değil kendimce zayıflayacağım :)))) bayram dönüşü sporla destekleyeceğim bakalım burada hep beraber göreceğiz başarabilecek miyim :):81:
ne demek cnm rica ederim yardımım olduysaaa her zaman hazırım..ayy sagol emirancımmm
ne zamandıçizelgei soruyorum apmaya çalışorum yok olmuyo
çok işime yaradı
mucak
yena beni izinli yaz canım ya da listeden çıkarabilirsin. diyet düşünecek durumda değilim pek. sizleri öpüyorum görüşmek üzere...
vereceksin vereceğizzzz hep birlikte göreceğizzzz
ne demek cnm rica ederim yardımım olduysaaa her zaman hazırım..
zuzucum kolay gelsin tatlım kendine dikkat et özletmeeee olur mu kendinii seni seviyoruzzzzz
merhabaaaa kızlar ben geldim nasılsınızzz bu arada zuzuuu yani dilenci arkadaşımız ev taşıyor ve bir süre netten uzak kalacak sora aramıza dönecek kötü bişey yok yaniiii
off kızlar neden ben tam motive olamıyorum ya
sabah başlıyorum öğlende iyi ama her akşam bozuyorum yaaa
Mutlus naber?
Umut bugun senle gittigimiz kahvecide kahve ictim, ayni yere oturdum seni andim :)
yok yok bişi yoktur diyet yapamıyormuş onu demiş dilencim başka bişi yokturrr sanırım...:26::26::26:@SEMİRAN yaa bende taşınacağını biliyordum ama zuhal öyle bir yazmışki yani aklıma türlü türlü şeyler geldi:)
neyse kolay gelsin zuhalcim
İYidir cnm. 95 kilonun altinda hic ince hissetmemistim kendimi yeni yeni farki hissediyorum. 6-7 kilo fark beden oynatmasa da fark yaratiyor. Sibo dan 44 beden cicileri kapacam bu kis ins.
yok yok bişi yoktur diyet yapamıyormuş onu demiş dilencim başka bişi yokturrr sanırım...:26::26::26:
mutluuuuu bacım nasılsın bence süpersinnnn çıtır hanım tabiki kapacağızzz en güzel cicileriii en zayıf halimizleeee inş ben takıldım ama ossunnn peşindeyimmm semiran takipteeee