Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Geçmiş olsun geline.:) zeynepçim oruçluysa kremalı tavuk ağır gelmiştir belki o yüzden..
ama ne güzel hazırlamış öyle bravo oğluna ..
benim eşim mutfak konusunda pek beceriksiz..Sürekli annesiyle yaşadığı için sanırım ona bağlıyorum ben..

Ben çalışırken yapardı bişeyler ama çok kötü olurdu yiyemezdik pek..:)

yenacım ilerde gelinden bu gibi lafları duymamak için oğluma yemek yapmayı öğrettim...benden güzel pilav yapar zaten pilavı güzel yapan her yemeği yapar derler bilirsin...önceki gün bir patlıcan musakka yapmıştı hiç abartmıyorum o kadar leziz olmuştuki parmaklarımızı zor kurtardık ayrıca işten eve gittiğimde hazır yemek süprizi çok güzeldi iyiki doğurmuşum beyaaa şoparım benim

saferan güle güle otur cnm yenii evindee :87::87:

sağolun kızlaaar...

gözünaydın canıım..allah yavrunu kucağına almayı nasip etsin hayırlısıyla inş....

oğlun geldi demeeek..gözünaydın canım..

İnan neye inanacağımızı bilemiyorum ben yazıyı yazan beslenme uzmanına 3 sene gittim ve herseferinde 6 öğün verdi yemediğimde işte sebeb bu ondan veremiyorsun dedi şimdide yemeyin yazmış ama bende bu yazısına daha çok inandım kendimce özelikle kuşluk öğünüü hiç acıkmadan zorla yiyordum.

Öyle valla zeynep abla insan neyi kınarsa başına geliyor ben çocukken .ok ama çok zayıfmışım hayal gibi::)))ablamda tombikmiş zavallım dışarı çıkınca onunla şişko diye ben dalga geçermişim ne hainmişim ya bak sonra ne hale geldim.Bin nasihattan iyiymiş bir müsibet::))

bir iki gündür çok fazla bakamıyorum buraya.zati pek keyfim de yok.başlayalı yarın tam 1 ay oluyor.ama bende hiç bi atraksiyon yok.halbuki ilk ay normalden daha fazla vereceğimi düşünmüştüm.ki diyetisyen bile öyle demişti 6 kilo bile verebilirsin diye..diyetime uymaya çalıştım uyamadıgımda da bi şekilde uydurdum.sonuçta eskısı gıbı yemiyorum ve gerçekten dikkat ediyorum ama yok işte..ne pko ne insülin direncim var çok şükür ama benim en büyük sıkıntım (afedersiniz) kabızlık.artık nerdeyse haftada bir ancak..sürekli bi şişkinlik ve iç sıkıntısıyla dolaşıyorum.çatlıyıvercem gibi..

neyse başınızı ağrıtmayayım.ama bu soruna çözüm bulamadıktan sonra kilo vercemi sanmıyorum.diyetisyen bi ilaç önerdi 1 ay sonra sind. sist düzene giriyomuş.bakalım ben bi deneyeyim de sonuç alırsam benle derdi aynı olanlar için ilacın ismini yazarım.anlıycanız önümüzdeki ay pek iddalı değilim kilo verme konbusunda.sadece şu probleme odaklancam.sağlıklı beslenmeye devam ama.

neyse görüşmek üzere
herkese sevgiler..

Son düzenleme:
Canım kabızlık çok zor haklısın armut falan ye çokm iyi geliyormuş benim kuzende haftada bir çıkıyordu activa iyi gelmiş dene istersen.

Canım kabızlık çok zor haklısın armut falan ye çokm iyi geliyormuş benim kuzende haftada bir çıkıyordu activa iyi gelmiş dene istersen.

activiayı sürekli yiyorum.başta ilk 2 haftanın sonunda işe yaramıştı en azında 2 günde bir falan oluodu.sonra birkaç gün yiyemedim sonra yemeğe tekrar başladım ama etki etmedi.:44:
burdan bi arkadaş bekunis diye bişey önerdi gittim aldım.meğer 4 yıl kadar önce gittiğim bi doktorun yazdığı ilaçmış kutuyu görünce hatırladım.gece yatarken al saba muhakkak cıkarsın demıstı ama malesef işe yaramadı bende.geçen 2 gün üst üste sinameki içtim.o baya iyi geldi hatta ayıptır sölemes,i ishal oldum ancak onu kullanmak istemiom gecen tvde gördüm bi kadın anlatıodu sinamekiden başka bişey işe yaramıomuş ama bu sefer bağımlı gibi olmuş nerdeyse 20 yıldır içmeden çıkamıyorum diyodu hatta artık su yerine içiyorum 1 bardak falan etkı etmıo dedı.öle olsun istemiyorum işte.

armutu çok duydum hergün yiyorum.sabahları da diyetisyen kuru kayısı ve üzerine su önerdi.onu da yapıom dediğim ilaca da başladım inşallah işe yarar:26:

bide çok teşekkür ederim önerin için canım saolasın

[/FONkizlar kilo cizelgesini nerden yapiyorduk adresi bilen varsa verebilirmisiniz tel den olurmu bilmiyorum am bi denemek istiyorum cizelge daha bi iyi oluyo motivasyon veriyo verdigin kilolari görünceT]

kizlar kilo cizelgesini nerden yapiyorduk adresi bilen varsa verebilirmisiniz tel den olurmu bilmiyorum am bi denemek istiyorum cizelge daha bi iyi oluyo motivasyon veriyo verdigin kilolari görünce[/I][/B]T]

Son düzenleme:
merhabalar ben geldim nasılsınız kızlar ben hala adet olmadım ağrıyıp duruyor bir tuhaflık söz konusu ama anlamadım ve tartıda da gördüm tuhaflığı 89 600 den geri 91 300 çıktım adet öncesi ödem diyorum ama bakalım hayırlısı ya da kilo aldım oruçla birlikte daha kolay kilo vereceğim derken aldım galiba her ne kadar diyetime uymasamda dikkat ediyorum bilmiyorum ama sabır ya sabır diyorumm ne deyim Allah sağlımı bozmasın az kaldı sabır 17 18 gün sora normale döneceğim inş sabırrrrrrrrrr

Canım geçmiş olsun kabızlık zor gerçekten..Bende yaşardım onu sık sık hatta kabızlık sonrası kaçınılmaz hemeroidede sahibim.

Benim yapıp faydasını gördüğüm yolları söyleyeyim..Öncelikle kefir mayasını bulup kendin her gün mayalayıp içtiğinde acaip faydası oluyor benim çok yoğun olan hemeroid ağrılarımı bile düzeltmişti şu an içmiyorum..ama tekrar mayasını temin edip içmeye başlayacağım..

Aç karnına ılık ballı su hatta yatarkende,örneğin kavun yedim üzerine ılık su içiyorum bol bol..İncir,kayısı,armut hemen arkasından su içiyorum çok şükür artık problemim yok denecek kadar az..
Birde yeşillik maydanoz,roka,tere bunlarda iyi geliyor..

Oooo afiyet olsun bak sen paşa oğlumuza pilav bile yapıyor demek..Hamarat annenin hamarat oğlu tabii..
Demekki neymiş bende barış beye öğreteceğim..
:))

Semirancım,bende bu hafta vermedim kilo..Hemen hemen hergün davetteydik ne kadar dikkat etsemde bol kalorili yiyecekler hazırlanıyor..azıcık ondan azıcık bundan derken totalde bayağı fazla oluyor..
Şu bayramıda atlattıkmı..Herşey çok daha planlı programlı olacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…