Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Belki erken ama kilo bildirimi ve yaptığım sporlar dk.larını bildiricem.Yarın sabah biraz işim var erken giremeyebilirim.Evde tartım bozuk olduğundan bu gün kardeşimde tartıldım sabahtan.

Geçen hafta : 98.400
Bu hafta : 97.400

nasıl becermişsem tam 1 kg vermişim

yaptığım spor (her gün 2 saat yürüyüş olmak üzere) toplam 12 saat

yeme konusunda şekeri tamamen kesmeye çalışıyorum ve ekmeği tabiki.tam anlamıyla güzel bir diyet yapamadığımdan yavaş gidiyor bu yürüyüşlere karşılık kilom.aman neyse yavaş olsun temiz olsun (ama tabi biraz hızlansa da hayır demem )

Çok iyi spor yapmışsın..

YOk glucophage diye bir ilaç yüksek olan şeker değerimi düşürüp zayıflamama yardımcı olacakmış bu ilaç.
Herhalde uzman olduğu için rapor gerekmedi direk eczaneden aldım hatta ssk üzerinden sadece 5 lira verdim.

Anladım..Dediğim ilaç olsaydı heyet raporu ile alabilrdin ancak..

Tebrikler canım....

İşin içine spor girince nasılda gitti 1 kg...Bravo..Devamı gelecek..............

Son düzenleme:
Valla yaptım ama gel bana sor her yanım sızlıyor daha alışma devresinde ya vücut biraz zorluyor açıkçası ama inatla her gün 2 saat yürüyüşe devam edicem inşallah...

Canım keşke tam tersini yapsaydın..40 dakikayla başlayıp arttırsaydın ozaman zorlanmazdın pek...
Şimdi 2 saatle yürüyosun kilon azaldığında yetmez tabiiki o zamanda 3-4 saat anca etki eder.:)

Birileri biber kızartıyor..Nasılda koktu..

camlar açık olunca kokusu sardı inanın..

Son düzenleme:
Tatlım o ilacı ben de kullandım 6 yıl önce,doktorum vermişti diyet için gittiğimde.Kiloya bağlı şeker çıkmıştı çok yüksek değildi ama vardı yine de.Yalnız aklında o olsun o ilaç mide bulantısı filan yapar korkma.Ama tatlı konusunda inanılmaz derecede yararlı bir ilaç resmen tiksiniyorsun canın tatlı istemiyor bile.Ben de bir de ufak darbelerde bile morluk oluşmaya başlamıştı o ilacı kullandığımda ama emin de olamadım istersen bir de ona dikkat et derim ben.Geçmiş olsun canım umarım düzeltir şeker durumunu ilaç...Hımm en önemlisini söylemedim evet gerçekten zayıflatıyor ilaç

Canım keşke tam tersini yapsaydın..40 dakikayla başlayıp arttırsaydın ozaman zorlanmazdın pek...
Şimdi 2 saatle yürüyosun kilon azaldığında yetmez tabiiki o zamanda 3-4 saat anca etki eder.:)

Kocama kalsa beni bütün gece yürütcek zaten sahilde aman sakın duymasın bunları adam antranörüm gibi yürü babam yürü.Hmm bir de parktaki aletler var ya 2 gündür yarımşar saatte onlarda efor sarfediyorum onu da yazmadım az geldi gözüme yürüyüşleri düşününce gerek duymadım (ölmezsem kesin zayıflıycam bu sporla)

Ne güzel..İlahiyide neşeli halde söylediler demek..:)

Aaaaa altta Meyra'yı görüyorum..Hoşgeldin canım nasılsın..

yena, beyzuş abla selam:)))
herkeslerede selamlar ve iyi geceler.....

hoşbuldum yenacım saolasın:) iyiyim çok şükür, bugün değişiklik olsun istedim bu gece annemlere kalmaya geldim. düğünden sonraki annemgildeki ilk gecem bu gece:))))) veeee fırsattan istifade ediyim dedim kkya daldım:))
henüz benim evime net bağlanmadı. sen nasılsın yenacım??

çok haklısın beyzuş ablacım, evliliğe alışma dönemi koşturmalı, telaşlı oluyo...
birde henüz benim evimde nette olmayınca kkya girmemde çok kısıtlı oluyo.
inşaallah hayırlısıyla ilerde yine hep beraberiz...
sen nasılsın beyzuş ablacım?? keyifler iyidir inşaallah beyzuş ablacım???

ahanda burda davulcu başladı davulu çalmaya:))))
sahur vakti yaklaşıyo...

karnımda acıktı niyeyse 1saattir...

bu arada kilo konusundada alım oldu galiba bende 4-5kilo tartılmaya korktuğum için şuana kadar hiç çıkmadım
tartıya:18:

MEyracım güzel yürekli insan..Çok özledik seni netin bağlansa bir an önce ne güzel olur..

Kiloyu takma normaldir o, sen cicim aylarının tadını çıkar..

Son düzenleme:

Hoş geldin Meyracığım;özledik seni....

Ben iyiyim çok şükür.Bildiğin gibi devam ediyor hayat..Zayıflamaya çalışıyorum...

Kiloya takma ,buraya dönünce yine gider onlar....

İnşallah netin çabuk bağlanır...

Hey Allahım nasılda canı çeker insanın....

Kapa pencereyi YENAM...

Ben kızartmanın çözümünü buldum nefsimi körlemek adına.Ne canım istiyosa kızartma konusunda hafif yağlayıp pul biberleyip atıyorum fırına iyice kızarana kadar bekliyorum 170-180 derecede yavaş yavaş kızartıyorum.Sonra üzerine sarımsaklı yoğurt ohh mis gibi

Evet bende yapıyorum onu kabak ve biber güzel oluyor patlıcanı pek sevmedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…