Herkese hayırlı gecelerrrrrrrrrr
Kızlar iki gün aradan sonra sizleri çooooook özlemiş olarak geri geldim ve hemen geçmişi okudum
İlbatum evlilik yıldönümünüz kutlu olsun inşallah nice sağlıklı ve huzurlu seneler geçirirsiniz birlikte.
Yağmurgözlüm ya maşallahı varmış senin oğlanın alan gerçekten yaşamış
Ay valla özlemişim size yazmayı hee aslında hepinize tek tek yazmak isterdim ama sonra anammmm iplikci kadının totoşu gibi dersiniz beni kovalarsınız
Velasıl hepinizi çoooooo seviyorummmmm
Dün geçenlerde bahsettiğim o endokrin doktorumla görüştüm tekrar. Testlerin bir kısmını yaptırdım ve aynı gün alınca gel göreyim dedi. Maalesef açlık kan şekerim 160 cıktı ve ben şok oldum hatta nasıl sinirlerim bozulduysa şeker hastası olduğumu sanıp bir güzel doktorun yanında ağladım
adamcağız beni teselli etti sonrada izah etti bak bundan sonra dikkat etmezsen kesin olursun ama şu anda daha kurtarılma şansın var diye.
Burnunu çeke çeke konuşan ufak çocuklar gibi başladım doktorcuğumla sohbet etmeye hani nasıl olucak falan diye. Kolestrolde maşallah almış başını gidiyor ki okadarda dikkat ediyordum.
Bana zayıflamama yardımcı bir ilaç verdi ve yeni bir diyet listesi. Senden istediğim haftada 3 saat spor ve bu listeye uyman dedi, üstelik ikinci bir emre kadar ödüllendirmeler de yasak. Şu an spor çok zor gelicektir ama ilerde emin ol çok daha uzun süreler yapabileceksin ben sana güveniyorum dedi. Zaten güzel bir bayansın :82: sadece daha sağlıklı olucaksın ve bir sene en az birlikte iş birliği yapıcaz dedi.
Bir sene süre içinde 66 kilo veren hastası varmış şok oldum tabiki. Önümüzdeki ay yine görüşeceğiz ve ben buraya not düşüyorum sen - 4 kilo geleceksin dedi. Ya ben bu doktoru çooook sevdim gerçekten çok pozitiv ve cana yakın biri.
Hatta çenesi düşük ben sizlerdende bahsettim
+90 topiğini bulup katılman senin yapabileceğin en mükkemmel şey dedi bana
Sen zaten işe doğru şekilde başlamışsın ben sana sadece eşlik edicem üstelik o forumdaki arkadaşlarındanda gereken bilgi, tecrübe ve motivasyonu zaten alacaksındır dedi.
Baştan biraz üzülüp ağladım ama sonra yüzümde kocaman bir gülümseme ve yüreğimde artık ne olursa olsun başarabileceğime dair bir inançla cıktım odadan. Heee bu arada en geç 5 ay sonra ikili rakamlara inmiş olucağız dedi doktorcuğummmm
Ay anamları bir uğurluyayım bu pazar değil bir sonraki pazar ondan sonra kimse beni tutamaz bu gazla ben koşu bandının motorunu bile yakarım fazla kullanmaktan