Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

teşekkür ederim canım duyduğumu deniyorum bakalım inşallah birinden biri işe yarar ama şu kefiri de deneyeyim.daha önce bitane hazır kefir ayranı içmiştim tadını merak etiiğim için ama senin dediğinde mayalayıp ayran oluodur demi?

sorma veremedim aldım bile ama adetim gecikti ödem oldu sanırım bayağı tuhaflıklar var vücudumda hayırlısı olsun sağlık olsun napalım bayram sonu artık tam gaz yola devam en azından bu dönemde kilo kontrolünü öğrendim durma dönemi de işe yaradı yenacım benceee

hoşgeldin semiran.dediğin gibi ödemdir o fazlalık. hele adetin ilk günü nasıl bi şişkinlik oluyo.evde hamile gibi geziyorum valla ben kırma hevesini birkaç güne sökülür inş.

benimde aynı sorun olunca kurtarıcım diyetisyenim oldu gece yatmadan 2-3 kayısıyı yiyorum sora üstüne sıcak su içiyorum cnm bana iyi geliyor bir de geçen bir tv de dr ayva dedi eğer yemekten önce yersen kabız yapıyormuş eğer yemekten sora yersen ishal yapıyormuş ayva gerçekten çok işe yarıyormuş ben denemedim istersen eğer varsa şimdi bazı manavlarda vardır sanrırm daha mevsimi değil yoktur her yerde ama çok sıkıştırdıysa diye aklıma gelmişken söyleyim dedim yardımı olur belkii

Son düzenleme:

Yoğun ve ekşi ayran tadında oluyor.İlk başta tadını pek sevmemiştim hatta içerken midem bulanıyordu ama sonra alıştım içtikten sonra serin bir duygu oluşuyor.:)) insanın içi rahatlıyor Sindirimi kolaylaştırdığı için sanırım.:)

Mayasını bulunca netten öğrenebilirsin mayalama şeklini bende anlatırım..

ramazan bana da + olarak döndü ne yazık ki neyse bayramdan sonra hep birlikte telafi ederiz artık
olsun napalım sağlık ve hayır olsun sabırla bekliyoruz bayram sonu yola devam cnmm
hoşgeldin semiran.dediğin gibi ödemdir o fazlalık. hele adetin ilk günü nasıl bi şişkinlik oluyo.evde hamile gibi geziyorum valla ben kırma hevesini birkaç güne sökülür inş.

yok kırmıyorum kırarmıyım hevesimi aslaaa ben bunların olacağını biliyordum zaten robot değiliz ki napalımm iniş çıkışlar olacak hayat devam ediyor programlayamıyorsun kii yapsan bile ne olacağını bilemeyince planlarında bozuluyorrr zaten sağlık olsun bakalım bitsin ramazan inş Allahım tüm ibadetlerimizi kabul etsin dualarımızı dileklerimizi kabul etsin inş da yola devamm birlikteee

bende öğreteyim bari oğluşuma :)

canım verirsin sıkma canını ,nedeni belli kabızlık işte akşamdan 3 tane kayısıyı suya koy sabah ye ve suyunuda iç yararını göreceksin çünkü bende çok şey denedim bu yüzden en iyi bu geldi ..... ilaç kullanma fazla çünkü bu bağırsakların tembelleşmesine neden oluyormuş

"semiran" ayva çok enteresanmış gerçekten yemekten önce ve sonra bu kadar farkediosa vardır bi hikmeti.ama şimdi bulmak baya zor olacak kışın muhakkak denicem çok teşekkürler.
"ilbatum" kayısıya başlayalı 2 gün oldu olmazsa dediğin gibi akşamdan suya koyup yiyeyim suyunuda içersem daha etkili olur gibi gelio ama içebilirim inş.:44:
"yena" internetten bakarım olmazsa sorarım sana da heralde aktarda satılıyodur araştırmalara başlıyım.

hepinize çok teşekkür ederim kızlar ya çok destek oldunuz bana

canım dediğim gibi yap sen suyunu hiç merak etme aynı komposto gibi oluyor ,küçük bir kaseye koy 3 tane yeter suda zaten 1 çay bardağı kadar oluyor, sabah içtiğinde aç karnına faydasını göreceksin, suyun tadından bende emin değildim ama aslında diyet içinde çok uygun canın tatlı brşeyler çektiğinde ya da akşam pilavın yanına süper gidiyor çok tatlı deil ama lezzetli ve suyun rengide altın sarısı gibi parlak ,dene memnun kalacaksın canım

Sarıcivcivim, üzülme herşeyde bir hayır vardır..

3meleğmvar,hadi hayırlı olsun yeni takımın...
tesekkur ederim YENA abla burayada gelirim devamli birakmam

geçmis olsun brokolide iyi geliyo denemek istersen haslayip uzerine azicik yogurt gezdirince guzel oluyo rahatlatir seni (bende ise yaramisti)

Son düzenleme:
Cocuklar iyilesti, esime gecmisti o da atlatti sukur...

Bugun kadikoye indim, konservatuarda dersi vardi kizin, neyse ki iyi gidiyor, gececek umarim butunleme dersini.. Ama ne sicakti ya... Basim filan dondu yururken..

amaaaa beni haziran ayindan beri gormeyen bazi kisiler vardi. Gozlerine inanamadiklarini soylediler, hemen diyetisyenin numarasini filan aldilar... Sanki kiloyu o veriyor :)

çok geçmiş olsun cnm benim..verseydin diyetisyenin nosunu daa o yiyor ben zayıflıyorum deseydinnn şaka bir yana insanın içinde olmasa kimse bişi yaptıramaz o yazar yazarrrr biz kafamıza göre yerizzz dimi bak bana yazdı ama nafile kaçırıyorum yine deeee

hadi ben kaçtım arkadaşım akşama iftara davet etti bana başarılar dileyin bakalım ne kadar hasarla döneceğimm yerim bişiler amaaa az hasarlı olsun herkesi öptmmm görüşürüzz kıslarrrr:79::79::79::79::79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…