- 5 Aralık 2010
- 541
- 12
Canım geçmiş olsun kabızlık zor gerçekten..Bende yaşardım onu sık sık hatta kabızlık sonrası kaçınılmaz hemeroidede sahibim.
Benim yapıp faydasını gördüğüm yolları söyleyeyim..Öncelikle kefir mayasını bulup kendin her gün mayalayıp içtiğinde acaip faydası oluyor benim çok yoğun olan hemeroid ağrılarımı bile düzeltmişti şu an içmiyorum..ama tekrar mayasını temin edip içmeye başlayacağım..
Aç karnına ılık ballı su hatta yatarkende,örneğin kavun yedim üzerine ılık su içiyorum bol bol..İncir,kayısı,armut hemen arkasından su içiyorum çok şükür artık problemim yok denecek kadar az..
Birde yeşillik maydanoz,roka,tere bunlarda iyi geliyor..
Semirancım,bende bu hafta vermedim kilo..Hemen hemen hergün davetteydik ne kadar dikkat etsemde bol kalorili yiyecekler hazırlanıyor..azıcık ondan azıcık bundan derken totalde bayağı fazla oluyor..
Şu bayramıda atlattıkmı..Herşey çok daha planlı programlı olacak..
merhabalar ben geldim nasılsınız kızlar ben hala adet olmadım ağrıyıp duruyor bir tuhaflık söz konusu ama anlamadım ve tartıda da gördüm tuhaflığı 89 600 den geri 91 300 çıktım adet öncesi ödem diyorum ama bakalım hayırlısı ya da kilo aldım oruçla birlikte daha kolay kilo vereceğim derken aldım galiba her ne kadar diyetime uymasamda dikkat ediyorum bilmiyorum ama sabır ya sabır diyorumm ne deyim Allah sağlımı bozmasın az kaldı sabır 17 18 gün sora normale döneceğim inş sabırrrrrrrrrr
teşekkür ederim canım duyduğumu deniyorum bakalım inşallah birinden biri işe yarar ama şu kefiri de deneyeyim.daha önce bitane hazır kefir ayranı içmiştim tadını merak etiiğim için ama senin dediğinde mayalayıp ayran oluodur demi?
teşekkür ederim canım duyduğumu deniyorum bakalım inşallah birinden biri işe yarar ama şu kefiri de deneyeyim.daha önce bitane hazır kefir ayranı içmiştim tadını merak etiiğim için ama senin dediğinde mayalayıp ayran oluodur demi?
olsun napalım sağlık ve hayır olsun sabırla bekliyoruz bayram sonu yola devam cnmmramazan bana da + olarak döndü ne yazık ki neyse bayramdan sonra hep birlikte telafi ederiz artık
hoşgeldin semiran.dediğin gibi ödemdir o fazlalık. hele adetin ilk günü nasıl bi şişkinlik oluyo.evde hamile gibi geziyorum valla benkırma hevesini birkaç güne sökülür inş.
bende öğreteyim bari oğluşuma :)yenacım ilerde gelinden bu gibi lafları duymamak için oğluma yemek yapmayı öğrettim...benden güzel pilav yapar zaten pilavı güzel yapan her yemeği yapar derler bilirsin...önceki gün bir patlıcan musakka yapmıştı hiç abartmıyorum o kadar leziz olmuştuki parmaklarımızı zor kurtardık ayrıca işten eve gittiğimde hazır yemek süprizi çok güzeldi iyiki doğurmuşum beyaaa şoparım benim
bir iki gündür çok fazla bakamıyorum buraya.zati pek keyfim de yok.başlayalı yarın tam 1 ay oluyor.ama bende hiç bi atraksiyon yok.halbuki ilk ay normalden daha fazla vereceğimi düşünmüştüm.ki diyetisyen bile öyle demişti 6 kilo bile verebilirsin diye..diyetime uymaya çalıştım uyamadıgımda da bi şekilde uydurdum.sonuçta eskısı gıbı yemiyorum ve gerçekten dikkat ediyorum ama yok işte..ne pko ne insülin direncim var çok şükür ama benim en büyük sıkıntım (afedersiniz) kabızlık.artık nerdeyse haftada bir ancak..sürekli bi şişkinlik ve iç sıkıntısıyla dolaşıyorum.çatlıyıvercem gibi..
neyse başınızı ağrıtmayayım.ama bu soruna çözüm bulamadıktan sonra kilo vercemi sanmıyorum.diyetisyen bi ilaç önerdi 1 ay sonra sind. sist düzene giriyomuş.bakalım ben bi deneyeyim de sonuç alırsam benle derdi aynı olanlar için ilacın ismini yazarım.anlıycanız önümüzdeki ay pek iddalı değilim kilo verme konbusunda.sadece şu probleme odaklancam.sağlıklı beslenmeye devam ama.
neyse görüşmek üzere
herkese sevgiler..
"semiran" ayva çok enteresanmış gerçekten yemekten önce ve sonra bu kadar farkediosa vardır bi hikmeti.ama şimdi bulmak baya zor olacak kışın muhakkak denicem çok teşekkürler.
"ilbatum" kayısıya başlayalı 2 gün oldu olmazsa dediğin gibi akşamdan suya koyup yiyeyim suyunuda içersem daha etkili olur gibi gelio ama içebilirim inş.:44:
"yena" internetten bakarım olmazsa sorarım sana da heralde aktarda satılıyodur araştırmalara başlıyım.
hepinize çok teşekkür ederim kızlar ya çok destek oldunuz bana
tesekkur ederim YENA abla burayada gelirim devamli birakmamSarıcivcivim, üzülme herşeyde bir hayır vardır..
3meleğmvar,hadi hayırlı olsun yeni takımın...
geçmis olsun brokolide iyi geliyo denemek istersen haslayip uzerine azicik yogurt gezdirince guzel oluyo rahatlatir seni (bende ise yaramisti)bir iki gündür çok fazla bakamıyorum buraya.zati pek keyfim de yok.başlayalı yarın tam 1 ay oluyor.ama bende hiç bi atraksiyon yok.halbuki ilk ay normalden daha fazla vereceğimi düşünmüştüm.ki diyetisyen bile öyle demişti 6 kilo bile verebilirsin diye..diyetime uymaya çalıştım uyamadıgımda da bi şekilde uydurdum.sonuçta eskısı gıbı yemiyorum ve gerçekten dikkat ediyorum ama yok işte..ne pko ne insülin direncim var çok şükür ama benim en büyük sıkıntım (afedersiniz) kabızlık.artık nerdeyse haftada bir ancak..sürekli bi şişkinlik ve iç sıkıntısıyla dolaşıyorum.çatlıyıvercem gibi..
neyse başınızı ağrıtmayayım.ama bu soruna çözüm bulamadıktan sonra kilo vercemi sanmıyorum.diyetisyen bi ilaç önerdi 1 ay sonra sind. sist düzene giriyomuş.bakalım ben bi deneyeyim de sonuç alırsam benle derdi aynı olanlar için ilacın ismini yazarım.anlıycanız önümüzdeki ay pek iddalı değilim kilo verme konbusunda.sadece şu probleme odaklancam.sağlıklı beslenmeye devam ama.
neyse görüşmek üzere
herkese sevgiler..
Cocuklar iyilesti, esime gecmisti o da atlatti sukur...
Bugun kadikoye indim, konservatuarda dersi vardi kizin, neyse ki iyi gidiyor, gececek umarim butunleme dersini.. Ama ne sicakti ya... Basim filan dondu yururken..
amaaaa beni haziran ayindan beri gormeyen bazi kisiler vardi. Gozlerine inanamadiklarini soylediler, hemen diyetisyenin numarasini filan aldilar... Sanki kiloyu o veriyor :)
cok tskler kizlar[/COLOR]