- 4 Temmuz 2011
- 267
- 3
Günaydın kızlar...
canım nasılsın bişey soracam sen nasıl verdin kiloları zahmet olmazsa bana yaptıklarını yazar mısın?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın kızlar...
aynı mesajı üç kez atmışım.nasıl sileceğim..takıldı uzun süre.sayfa açılmayınca tekrarladım..neyse olan oldu.
sizlere bir şey anlatayım.bazan iyi niyet te yetmiyor galiba.
biliyorsunuz oğlum henüz iş başı yapmadı.gelin çalışıyor.evde boş boş oturacağına yemek falan yap.süpriz olsun.işten gelince ne sevinir falan dedim.
dün beni kırmayıp'kremalı körili tavuk,pilav,ve sütlaç yapmış.eşi gelince çok sevinmiş.yalnız yemekten sonra ishal olmuş.
oğlum beni aradı.bir daha süpriz yok.hasta ettik eşimi dedi.ama kendine dokunmamış.ana oğul iyi bir şeyler yapalım dedik..
bakalım..yarın doktora gidecekler..belki başka bir şey dokunmuştur..
bu arada hep söyleyeceğim unutuyorum.Yena ben bulaşık makinasının parlatıcı gözüne elma sirkesi koyuyorum.çok güzel oluyor..hem daha sağlıklı.kimyasal yok.
Geçmiş olsun geline.:) zeynepçim oruçluysa kremalı tavuk ağır gelmiştir belki o yüzden..
ama ne güzel hazırlamış öyle bravo oğluna ..
benim eşim mutfak konusunda pek beceriksiz..Sürekli annesiyle yaşadığı için sanırım ona bağlıyorum ben..
Ben çalışırken yapardı bişeyler ama çok kötü olurdu yiyemezdik pek..:)
saferan güle güle otur cnm yenii evindee :87::87:
saferancım hayırlı olsun evin, mutlu huzurlu günlerde oturun inşallah....
o diyetin ruhuna el fatiha tatlım, çoktan tarihin eski sayfalarındaki yerini aldı, ama bi çok şey öğretti, hakkını da vereyim yani...
sen de bebişle ilgili gelişmeleri paylaşırsın bizimle, ille kilo muhabbeti yapmana gerek yok, ama yine de kilonu paylaşırsın en azından fazla kilo almamaya çalışırsın
neyse ki iyiye doğru gelişme var...
kızzzlaaar merhaba
fena mide bulantılarıyla uğraşıyorum.ama şimdiden +1 kilo gördüm baskülde yani hastenede 82 küsür çıktı kilom ama 83 yazdılar kartıma.umarım herkes iyidir.devamlı uyuyorum.doğru düzgün giremiyorum.yemek hiç yiyemiyorum sabah ve öglen zorla yemeye çalışıyorum ama zorlanıyorum çok...
Yenacım beni listeye 8 ay kadar bi süreliğine izinli yazarmısın?daha doğru olur böylesi sanırım.ama yinede sizlerden uzak kalmak istemiyorum.arada sohbete girerm.
Bu arada cuma günü keseyi görmeye gidicez.dualarınızı eksik etmeyin
yenacım ilerde gelinden bu gibi lafları duymamak için oğluma yemek yapmayı öğrettim...benden güzel pilav yapar zaten pilavı güzel yapan her yemeği yapar derler bilirsin...önceki gün bir patlıcan musakka yapmıştı hiç abartmıyorum o kadar leziz olmuştuki parmaklarımızı zor kurtardık ayrıca işten eve gittiğimde hazır yemek süprizi çok güzeldi iyiki doğurmuşum beyaaa şoparım benim
oğlun geldi demeeek..gözünaydın canım..
İnan neye inanacağımızı bilemiyorum ben yazıyı yazan beslenme uzmanına 3 sene gittim ve herseferinde 6 öğün verdi yemediğimde işte sebeb bu ondan veremiyorsun dedi şimdide yemeyin yazmış ama bende bu yazısına daha çok inandım kendimce özelikle kuşluk öğünüü hiç acıkmadan zorla yiyordum.
Banucum bu sıralar gündemde ara öğüne pek yüz verilmiyor değilmi.? :)
Her seferinde birşey çıkarıyorlar..Aslında bencede acıkmadığın sürece ara öğün olmayabilir..Hani sırf listede var diye tıka basa yemenin alemi yok gibi geliyor banada ara öğünleri..
Neyse sağlıkla zayıflayalımda önemli olan o..
Öyle valla zeynep abla insan neyi kınarsa başına geliyor ben çocukken .ok ama çok zayıfmışım hayal gibi::)))ablamda tombikmiş zavallım dışarı çıkınca onunla şişko diye ben dalga geçermişim ne hainmişim ya bak sonra ne hale geldim.Bin nasihattan iyiymiş bir müsibet::))aynen öyle Yenacığım.bankada çalışırken en kilolu halim 58kiloydu.çok sevdiğim bir arkadaşım da hep 90 larda.onu rejime zorlardım.bir yığın ilaç kullanırdı.aldığım kortizonlardan yoksa yemekle ilgisi yok derdi.ama ben içimden ikna olmaz'isterse verir diye düşünürdüm..şimdiki halim yani..
Canım kabızlık çok zor haklısın armut falan ye çokm iyi geliyormuş benim kuzende haftada bir çıkıyordu activa iyi gelmiş dene istersen.bir iki gündür çok fazla bakamıyorum buraya.zati pek keyfim de yok.başlayalı yarın tam 1 ay oluyor.ama bende hiç bi atraksiyon yok.halbuki ilk ay normalden daha fazla vereceğimi düşünmüştüm.ki diyetisyen bile öyle demişti 6 kilo bile verebilirsin diye..diyetime uymaya çalıştım uyamadıgımda da bi şekilde uydurdum.sonuçta eskısı gıbı yemiyorum ve gerçekten dikkat ediyorum ama yok işte..ne pko ne insülin direncim var çok şükür ama benim en büyük sıkıntım (afedersiniz) kabızlık.artık nerdeyse haftada bir ancak..sürekli bi şişkinlik ve iç sıkıntısıyla dolaşıyorum.çatlıyıvercem gibi..
neyse başınızı ağrıtmayayım.ama bu soruna çözüm bulamadıktan sonra kilo vercemi sanmıyorum.diyetisyen bi ilaç önerdi 1 ay sonra sind. sist düzene giriyomuş.bakalım ben bi deneyeyim de sonuç alırsam benle derdi aynı olanlar için ilacın ismini yazarım.anlıycanız önümüzdeki ay pek iddalı değilim kilo verme konbusunda.sadece şu probleme odaklancam.sağlıklı beslenmeye devam ama.
neyse görüşmek üzere
herkese sevgiler..
Canım kabızlık çok zor haklısın armut falan ye çokm iyi geliyormuş benim kuzende haftada bir çıkıyordu activa iyi gelmiş dene istersen.
[/FONkizlar kilo cizelgesini nerden yapiyorduk adresi bilen varsa verebilirmisiniz tel den olurmu bilmiyorum am bi denemek istiyorum cizelge daha bi iyi oluyo motivasyon veriyo verdigin kilolari görünceT]
bir iki gündür çok fazla bakamıyorum buraya.zati pek keyfim de yok.başlayalı yarın tam 1 ay oluyor.ama bende hiç bi atraksiyon yok.halbuki ilk ay normalden daha fazla vereceğimi düşünmüştüm.ki diyetisyen bile öyle demişti 6 kilo bile verebilirsin diye..diyetime uymaya çalıştım uyamadıgımda da bi şekilde uydurdum.sonuçta eskısı gıbı yemiyorum ve gerçekten dikkat ediyorum ama yok işte..ne pko ne insülin direncim var çok şükür ama benim en büyük sıkıntım (afedersiniz) kabızlık.artık nerdeyse haftada bir ancak..sürekli bi şişkinlik ve iç sıkıntısıyla dolaşıyorum.çatlıyıvercem gibi..
neyse başınızı ağrıtmayayım.ama bu soruna çözüm bulamadıktan sonra kilo vercemi sanmıyorum.diyetisyen bi ilaç önerdi 1 ay sonra sind. sist düzene giriyomuş.bakalım ben bi deneyeyim de sonuç alırsam benle derdi aynı olanlar için ilacın ismini yazarım.anlıycanız önümüzdeki ay pek iddalı değilim kilo verme konbusunda.sadece şu probleme odaklancam.sağlıklı beslenmeye devam ama.
neyse görüşmek üzere
herkese sevgiler..
yenacım ilerde gelinden bu gibi lafları duymamak için oğluma yemek yapmayı öğrettim...benden güzel pilav yapar zaten pilavı güzel yapan her yemeği yapar derler bilirsin...önceki gün bir patlıcan musakka yapmıştı hiç abartmıyorum o kadar leziz olmuştuki parmaklarımızı zor kurtardık ayrıca işten eve gittiğimde hazır yemek süprizi çok güzeldi iyiki doğurmuşum beyaaa şoparım benim
merhabalar ben geldim nasılsınız kızlar ben hala adet olmadım ağrıyıp duruyor bir tuhaflık söz konusu ama anlamadım ve tartıda da gördüm tuhaflığı 89 600 den geri 91 300 çıktım adet öncesi ödem diyorum ama bakalım hayırlısı ya da kilo aldım oruçla birlikte daha kolay kilo vereceğim derken aldım galiba her ne kadar diyetime uymasamda dikkat ediyorum bilmiyorum ama sabır ya sabır diyorumm ne deyim Allah sağlımı bozmasın az kaldı sabır 17 18 gün sora normale döneceğim inş sabırrrrrrrrrr
[/FONkizlar kilo cizelgesini nerden yapiyorduk adresi bilen varsa verebilirmisiniz tel den olurmu bilmiyorum am bi denemek istiyorum cizelge daha bi iyi oluyo motivasyon veriyo verdigin kilolari görünceT]