- 21 Haziran 2011
- 661
- 54
geçmis olsun canim muz ye kola iç iyi gelir ishaleKizlar selammm nasilsiniz oruc ve diyetlerle araniz nasil he birde sporla ki benim yok bu hafta
Karnim felaket agriyo ishal gibi bisi oldum arti regl oldum insallah bu hafta arti ckmam
Leah gcmis olsun cnm esine
Mutlu nasil oldun cnm
Aysecik sen nasilsin
Biumutcum rabbim sana da benimki gibi bi hamilelik naip etsin bnim hic mide bukantilarim olmadi cok istisna kusma desen ayni belki bi kere 4 ay biyunca kilo almadim son ay 10 kiloya yakin aldim nerdyse gunluk damacana su iciyordum 20 kilo almistim 15 kilo dogumda gitti beni gore n herkes ikiz zannediyordu hos ikiz cocuk kilosunda dogdu kizim:) sumocular gibiydi ki dr sumos diye seviyordu
İnsallah senin bbisinde saglikla gelir aramiza tyzeleri onu bekliyo
Bugun moralmanim bozuk aslinda daha biray once aldiginiz arabayi sattikcunku ald. Araba iyi diye biliyorduk kazasiz fln arabanin 6 kazasi cikti komple.boyali kaput degismis biz bunlar da eyvallah dedk taki motr da ariza yapti ve sinirde ln aldigimiz paraya sattik ustune harcanan cabasi kaldi ve en buyuk sok ta ki beni uzen kisim bu arabayi bize abim girdugum amcamin oglu satti temiz diyerek istanbuldan gtirdi burdura dusuun ve bu kelegi niye yapti bilmiyom simdi esim de konusmam daha abinle diyo ne dese hakli iste adamin yaninda dlimi kisaltti ya ne diyim artik
Zaten hep boş şeylere takılıyoruz sonrada kendimizi hasta ediyoruz.gözlerim yana yana da olsa burdaki mujabbeti kaçırmıyorum ama bak:)
yaa ben fazla hassasım belkide ondan herşeye üzülüyorum:) ama anlatıpta hem sıkıntılarımı hatırlamiim hemde sizleri de boğmiimyani aslına bakarsanız saçma şeyler ama şöyle söyliiim bişey için planlar yapıpta, uğraşınca olmaması çok üzüyo sanırım
sen naaptın yeşim yaaa:) aahhhh tadınıda bilirim ben bu güzel şeyin uffffbide resim koymuşsun of of offff annem yapardı işte bende yerdim işte sonrada şişerdim:) şimdide bööle oldum:)
ama olmaz ki hayatım yaniii nefis bu yaa boğaz b yaaa yok yok kesinlikle eve kadayıf alırsam bunu yaparım hayııııırrr almiicaaaamm:)
şaka bi yana nefis görünüyor hayatım ellerine sağlık lezzetinden hiç mi hiç şüphem yok titizlikle yaptığın belli
Hızlı kilo vermek için 3 ana 1 ara öğün yeterlidir: Genelde bireylerin duyduğu ve uygulamaya çalıştığı, kilo vermek için 6 öğün kuralıdır. Sağlıklı bireylerin hiçbir zaman 6 öğüne ihtiyaçları bulunmamaktadır. Çünkü sık yemek bazı hormonları özellikle tokluk sağlayıcı hormon olan leptini baskılar ve vücut insülin dengesinde sıra dışı bir dengesizlik yaratarak yemek yeme dürtüsünü açığa çıkarır. Hızlı kilo kaybı için dengeli diyetin öğün sayısı 4’dür. Kahvaltı, öğle, ikindi ve akşam yemeği düzeni ile hızlı kilo kaybedersiniz. Eğer öğün aralarını da en az 3 saat ve en fazla 6 saat zaman dilimi ile yemeğe özen gösterirseniz, metabolizmanız düzenlenir ve vücut enerji dengesini kurarak kilo kaybını hızlandırır.
Sarıcivcivim, üzülme herşeyde bir hayır vardır..
Yapmak istediğin şeyi düşünerek karar ver, verdiğin kararı da mutlaka gerçekleştir. Benjamin Fraklin
Başarıya ulaşamayanların yüzde doksanı yenilgiye uğramamıştır. Sadece pes etmişlerdir. Paul J. Meyer
İnsan bir şeyi, çok ciddi olarak arzu etmeye görsün, hiçbir şeyi erişilmeyecek kadar yüksekte değildir. Hans C. Andersen [
Günaydın +90 sakinleri...
LEAH; ortimmm süpersinn 70 lere hiçbişi kalmadı oley be
zeynep ablacım; böyle 1 ay seninle bi eve kapanıp hiç durmadan seni dinleyesim var ya. Tecrübelerin, önerilerin çok kıymetli, çizdiğin yollarda bineği sabır olup ilerleyen hep kazanır, hep huzur bulur diye hissediyorum... iyi ki varsın
Derin abla; aman dikkat et o kardeşlere. dışlamak tabiki doğru değil ama sağları solları belli olmayacakları için her an tetikte olmayı gerektirir çevrende olmaları. Naz var aman dikkat...
herkese cillop gibi bir gün diliyorum. Mutlu'cumdan da güzel haberler bekliyorum ondan sonracıma İşime gücüme dönüyorum. öptüm topunuzu...
zeynep ablacım; böyle 1 ay seninle bi eve kapanıp hiç durmadan seni dinleyesim var ya. Tecrübelerin, önerilerin çok kıymetli, çizdiğin yollarda bineği sabır olup ilerleyen hep kazanır, hep huzur bulur diye hissediyorum... iyi ki varsın
Derin abla; aman dikkat et o kardeşlere. dışlamak tabiki doğru değil ama sağları solları belli olmayacakları için her an tetikte olmayı gerektirir çevrende olmaları. Naz var aman dikkat...
herkese cillop gibi bir gün diliyorum. Mutlu'cumdan da güzel haberler bekliyorum ondan sonracıma İşime gücüme dönüyorum. öptüm topunuzu...
keşke yavrum..ben de o kadar yalnızım ki.bazan iki üç gün kendi kendime konuşmaktan başka ses duyduğum yok.tamam oğlan gelin hergün arıyor da.insan
yemek yerken bile basit bir eline sağlık duymak istiyor...büyük resime bakınca,bugünkü yaşadıklarımın dünkü niyetlerim ve dualarımın yansımasından başka bir şey olmadığının Farkındayım..ve insan kınadığını ve yargıladığını yaşar..UNUTMAYIN!!!
kesinlikle ablacımzaten ancak ve ancak böyle düşündüğümde kalbim ferahlıyor
işte burda Allaha teslim olmak geliyor.. inanın en mükemmel psikiyatristten bile daha iyi geliyor buteslimiyet...... her işinde hayır vardır Rabbim
Sen adli zulüm sanma
Teslim ol oda yanma
Sabret sakın usanma
Mevla görelim neyler
Neylerse güzel eyler...
Deme şu niçin şöyle
Yerindedir o öyle
Bak sonunda sabreyle
Mevla görelim neyler
Neylerse güzel eyler...
rahmetli dedemin ve sevgili annem ve babamın bizlere öğüdü
hayatıma düstur edindiğimde kalbimin ferahladığını hissediyorumama işte yine de çok üzüldüğüm noktalarda bikaç günümü alabiliyo bu düzelme:))
Kınama konusunda kesinlikle katılıyorum...Kızıma gebeliğimde komşumun kızı vardı 3-4 yaşlarındaydı sürekli bağırırdı kız, durup dururken çığlık atardı..Çok konuşurdu,çok ağlardı nazlıydı yani..
Ben sürekli annesine derdim nesrin ne çığırtkan kızın var,nasıl dayanıyorsun diye..İçimdende kınardım yetiştirmesinde yanlı bişey var diye..
Kıızm oldu o yaşlarda Allahım ne çene. hiiç susmuyodu sürekli bağırarak konuşuyordu kınadığım kızın kopyasıydı kısacası.:)))
o diyetin ruhuna el fatiha tatlım, çoktan tarihin eski sayfalarındaki yerini aldı, ama bi çok şey öğretti, hakkını da vereyim yani...Ekincik yapıyordu karatay diyeti..Hala yapıyormu bilmiyorum kitabıda vardı sanırım onda..
sen de bebişle ilgili gelişmeleri paylaşırsın bizimle, ille kilo muhabbeti yapmana gerek yok, ama yine de kilonu paylaşırsın en azından fazla kilo almamaya çalışırsınkızzzlaaar merhaba
fena mide bulantılarıyla uğraşıyorum.ama şimdiden +1 kilo gördüm baskülde yani hastenede 82 küsür çıktı kilom ama 83 yazdılar kartıma.umarım herkes iyidir.devamlı uyuyorum.doğru düzgün giremiyorum.yemek hiç yiyemiyorum sabah ve öglen zorla yemeye çalışıyorum ama zorlanıyorum çok...
Yenacım beni listeye 8 ay kadar bi süreliğine izinli yazarmısın?daha doğru olur böylesi sanırım.ama yinede sizlerden uzak kalmak istemiyorum.arada sohbete girerm.
Bu arada cuma günü keseyi görmeye gidicez.dualarınızı eksik etmeyin
neyse ki iyiye doğru gelişme var...Dun gece yarisindan beri soguk mesjlar surdu en azindan, ben kibar ama net yazdim o da soguk tek kelime bisiler yazdi aksam almaya gelicem sali sizi dedi ben de kalirmiyiz 1 kac gun yazdim olqbilir demis iyiye yordum durumlar bunlar yuz yuze gelelim bir hersey daha iyi olur insallah herkesi opuyorum
Hızlı kilo vermek için 3 ana 1 ara öğün yeterlidir: Genelde bireylerin duyduğu ve uygulamaya çalıştığı, kilo vermek için 6 öğün kuralıdır. Sağlıklı bireylerin hiçbir zaman 6 öğüne ihtiyaçları bulunmamaktadır. Çünkü sık yemek bazı hormonları özellikle tokluk sağlayıcı hormon olan leptini baskılar ve vücut insülin dengesinde sıra dışı bir dengesizlik yaratarak yemek yeme dürtüsünü açığa çıkarır. Hızlı kilo kaybı için dengeli diyetin öğün sayısı 4’dür. Kahvaltı, öğle, ikindi ve akşam yemeği düzeni ile hızlı kilo kaybedersiniz. Eğer öğün aralarını da en az 3 saat ve en fazla 6 saat zaman dilimi ile yemeğe özen gösterirseniz, metabolizmanız düzenlenir ve vücut enerji dengesini kurarak kilo kaybını hızlandırır.