- 21 Haziran 2011
- 661
- 54
geçmis olsun canim muz ye kola iç iyi gelir ishaleKizlar selammm nasilsiniz oruc ve diyetlerle araniz nasil he birde sporla ki benim yok bu hafta
Karnim felaket agriyo ishal gibi bisi oldum arti regl oldum insallah bu hafta arti ckmam
Leah gcmis olsun cnm esine
Mutlu nasil oldun cnm
Aysecik sen nasilsin
Biumutcum rabbim sana da benimki gibi bi hamilelik naip etsin bnim hic mide bukantilarim olmadi cok istisna kusma desen ayni belki bi kere 4 ay biyunca kilo almadim son ay 10 kiloya yakin aldim nerdyse gunluk damacana su iciyordum 20 kilo almistim 15 kilo dogumda gitti beni gore n herkes ikiz zannediyordu hos ikiz cocuk kilosunda dogdu kizim:) sumocular gibiydi ki dr sumos diye seviyordu
İnsallah senin bbisinde saglikla gelir aramiza tyzeleri onu bekliyo
Bugun moralmanim bozuk aslinda daha biray once aldiginiz arabayi sattik cunku ald. Araba iyi diye biliyorduk kazasiz fln arabanin 6 kazasi cikti komple.boyali kaput degismis biz bunlar da eyvallah dedk taki motr da ariza yapti ve sinirde ln aldigimiz paraya sattik ustune harcanan cabasi kaldi ve en buyuk sok ta ki beni uzen kisim bu arabayi bize abim girdugum amcamin oglu satti temiz diyerek istanbuldan gtirdi burdura dusuun ve bu kelegi niye yapti bilmiyom simdi esim de konusmam daha abinle diyo ne dese hakli iste adamin yaninda dlimi kisaltti ya ne diyim artik
sIkma Canini vardir bunda bi hayir
belkide haberi yoktu amcanin oglununda onada temiz diye satmislardir(olamazmi?)
Son düzenleme: