ben cuma eşimin memleketine gidiyorum o nedenle bayramdan sonra başlayacağım nasipse :) ama sen devam et bak bana karşı sorumlulukların var ha :)))
aboooooooo dünyayı yedim desene sen :) şaka şaka afiyet olsun
inş cnm valla benimde hedefim büyük 20 kilo ama gr da gitse sorun değil ben de sakin sabırlı bekliyorum belki yaptığım bişiler yanlış olabilir sağlık olsu sağlıklı vereyimde sorun olmasın ramazan bitsin herşeyim normale dönecek inş hep birlikte sabırla verelim inş cnmİlbatum, mutlu yillar
semiran, ben kendimi hep "bir 10 kilo versem" diye motive ettim simdiye kadar. Yani hic bir zaman 40 kilo bermem lazim demedim, azar azar artti...Ama gercekten 89 kiloda 2 ay, 85 kiloda 3 hafta takildim, bunaltti, inancimi kirmasina izin vermeden aynen devam etttim. Ustelik dun aksam terazide 87 ler ucusuyordu...sabah bana supriz yapti bunye..Sen de Ranazan bitince tekrar hizlandirirsin. SicaktN yuruyusu de cok aksattik zaten..Arkadasim yilbasinda 60 lara. Erhaba demis olacagiz...Bir daha da seytan gorsun 80 leri...
cnm benim sen şimdi bırak aldığın kiloları hepsi sonunda gider yeterki sen sağlıklı sıhhatli bebeğini kucağına al gülüm yeğenimize iyi bak dualrımız seninle dikkat et kendinekızzzlaaar merhaba
fena mide bulantılarıyla uğraşıyorum.ama şimdiden +1 kilo gördüm baskülde yani hastenede 82 küsür çıktı kilom ama 83 yazdılar kartıma.umarım herkes iyidir.devamlı uyuyorum.doğru düzgün giremiyorum.yemek hiç yiyemiyorum sabah ve öglen zorla yemeye çalışıyorum ama zorlanıyorum çok...
Yenacım beni listeye 8 ay kadar bi süreliğine izinli yazarmısın?daha doğru olur böylesi sanırım.ama yinede sizlerden uzak kalmak istemiyorum.arada sohbete girerm.
Bu arada cuma günü keseyi görmeye gidicez.dualarınızı eksik etmeyin
beyzacım eşine geçmiş olsun
seni de tebrik ederim 85i de kırmışsın maşallah
tmm bayramdan sonra yarısıyoruz senle
evet yaa dunyı yıcem yakında
tamam canım yazışırız :)) en azından kontrollü gideriz değil mi?
yok yok yemezsin ,izin vermem ben sana
bugün menümü yazmayacağım çünkü bugün benim aşkımla evlilik yıldönümümüz ve ben neler olacağını kestiremiyorum :))))
Yapmak istediğin şeyi düşünerek karar ver, verdiğin kararı da mutlaka gerçekleştir. Benjamin Fraklin
Başarıya ulaşamayanların yüzde doksanı yenilgiye uğramamıştır. Sadece pes etmişlerdir. Paul J. Meyer
İnsan bir şeyi, çok ciddi olarak arzu etmeye görsün, hiçbir şeyi erişilmeyecek kadar yüksekte değildir. Hans C. Andersen [
ilbatum canim evlilik yildonumunuz kutlu olsun nice mutlu senelere insallah
AMiiinnnnnnnn
yedım yedım :S aksam 5 te 1 kase ıspanak yedım. ıftardada kocaman patatesli börek yapmıştım ondanda 3 dilim yedim 1 bardakta fanta ıctım ama sonra rahatsız ettı hepsını kustum mıdem cok fena
canım ya çok üzüldüm neden oldu acaba? çokta yememişsin aslında ama üşüttün mü yoksa? mideni yoracak şeyler tüketme o zaman bu gece en azından rahat et canım...
saol cnm. bu dıyetten sonra boyle oldu gecenlerdede demıstım ya ıskender yedım rahatsız ettı dıye. azıcık fazla yada degısık bı sey yesem mıdem cok kotu oluyo :S bıraz karpuz yerım belkı bırazdan baskada bısey yemem
Mutlucum eşini seviyorsan ve beraberliğinizin devamını istiyorsan geldiğinde bence biraz alttan al nede olsa annesi hastahanede tabi bu benim fikrim sen daha iyi bilirsin.Dun gece yarisindan beri soguk mesjlar surdu en azindan, ben kibar ama net yazdim o da soguk tek kelime bisiler yazdi aksam almaya gelicem sali sizi dedi ben de kalirmiyiz 1 kac gun yazdim olqbilir demis iyiye yordum durumlar bunlar yuz yuze gelelim bir hersey daha iyi olur insallah herkesi opuyorum
Çokta fazla değil aslında beyzuş abla ekmek yerine pilav yemişsin aradda dondurmaadn hiç birşey olmaz.Gerçekten bugün hiç unutulmayacak birgün Allahım birdaha yaşatmasın.Herkese merhabalar.....
Bu gün milletimiz için kötü bir yıl dönümüyken;bir de şehitlerimize yandık bir daha .....bir daha....bir daha....
Allah ıslah etsin ve askerimizi korusun....AMİN.....
Bu arada menümden bahsetmeyi hiç istemiyorum ama sorumluluk sahibi bir şişman olarak itiraf ediyorum :
İftarda bir tabak pilav yedim+3 ızgara köfte+1 bardak ayran.
Ara olarak dondurma yedim.
Hasarı minimuma indirgeyebilmek için pide yemedim.
Sahurda kahvaltı edeceğim her zamanki gibi....