sen şimdi kaç kilosun canım? yaş ilerledikçe daha zor veriliyor diyorlar ya doğru demekki(( bakalım ben ciddi olarak bu işe başladığımda neler yaşayacağım hep beraber göreceğiz :) sende verirsin dert etme ne olur.... en önemli şeyin spor olduğunu düşünüyorum ben bayram dönüşü başlayacağım, kaynanam yapacak yiyeceğim sonra da kilo verme derdine düşeceğim ,umarım aç bırakır beni :)))) oruçlu değilim diye yapar yapar tattırır valla :)
canım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun...ömür boyu mutluluklar dilerim...
evlilik yıl dönümün kutlu olsun nice mutlu huzurlu yıllara inş
günaydın canım biraz önce arkadaşla konuşuyorduk diğer bi servisteki arkadaş dün akşam iş çıkışı durakda başka bi çalışanımız buna hal hatır sormuş adamı rezil etmiş boyamış derler bizde ben kimseyle uğraşamam üstüme gelmeyin falan çıldırmış durakdaki arkadaşlar buz kesmiş tamam senin sorunların olabilir ama kalp kırmak bu kadar kolay olmamalı yaa ..... geçmiş olsun canım mide inhibitörü mü ne deniyor koruyucu geçen verdi dr bana iyi geldi ilaçların değişirse iyi olur inş
canım tsk ederim :) kesinlikle cok güzel bir tatlı...
valla helal nasıl içiyorsun şekersiz... ben Allahtan zaten bir kahvaltıda içiyorum en fazla 2 bardak onuda tatlandırıcı ile içmeyi ögrendim artık. onun dısında hiç yoktur cay kahve alıskanlıgım.
canım valla tebrik ederim. bende artık bi görsem su diyetisyenin tartısında 89 u gerisi gelecek diye düşünmeye baslayacagım. ama masallah 2 haftadır 90. küsürlerden fenalık geldi.
ayyy ne güzel :) tebrik ederim canım benim. Allah nice saglıklı mutlu huzurlu bir evlilik nasip etsin insallah... hep gülsün böyle yüzün :)
GÜNAYDIN TOPİĞİN GÜZELLERİ, İNŞALAH HERKESLER İYİDİR...
İLBATUM, ÖMÜR BOYU MUTLU OLUN İNŞALLAH
LEAH, TEBRİK EDERİM CANIM SEN ÇOK DİSİPLİNLİSİN DİYETİNİ AKSATMIYORSUN, HAKEDİYORSUN YANİ..
BANADA BİRAZ BULAŞTIRIMISIN O DİSİPLNDEN...
MENÜMÜ PAYLAŞIYIM;
İFTAR
1 KASE ÇORBA
1 DİLİM PİDE
1 YEMEK KAŞIĞI KIYMALI TAZE FASULYE
1 DİLİM KARPUZ
ÇAY
1 DİLİM GÜLLAÇ
1 PORSİYON DONDURMA (OLMADI BİLİYORUM AMA SIRF BUNLAR İÇİN YEMEK YEMEDİM YAFFF...)
SAHUR;
1 FİNCAN ÇAY
1 DİLİM EKMEK
3-4 ÇATAL PEYNİR
DOMATES SALATALIK
1 HAŞLANMIŞ YUMURTA
DİKKAT ETTİĞİM GÜNLERDE GENELDE MENÜ PAYLAŞIMI YAPIYORUM VALLA KIZCKSINIZ DİYE KORKUYORUM KIZLAR. AMA KAÇAMAKLARIM KESİNLİKLE ÇOK YEMEK DEĞİL SADECE TATLI BİŞEYLER YEMEK.. YİNE KİLO VEREMİCEMYA...
ilbatum canım nice mutlu yıllar sağlıkla mutlulukla inşallahhh..
kaçı deviriyorsunuz ?
cnm ben şu an 107 kıloyum :2:hatta ve hatta 113,400 olmustum bılıyomusun mayıs ayında tartıldıgımda... ve yaşım daha 25................. off hyır yemıcem de kaynanana gecen bende gıttım mılfoy yapmıs ılla ye dıye delı ettı benı yıne 1 tane sıkıştırdı agzıma....
bugün menümü yazmayacağım çünkü bugün benim aşkımla evlilik yıldönümümüz ve ben neler olacağını kestiremiyorum :))))
Mutlu,huzurlu,sağlıklı hep aşık kalacağınız uzuuuuun seneler yaşayın...))Buda +90 dan size çiçaaamızz vazoya koymayı unutmayın emi..Azıcık çamaşır suyu damlat vazodaki suya daha uzun süre ve kokmadan kalır çiçekler..
Yapmak istediğin şeyi düşünerek karar ver, verdiğin kararı da mutlaka gerçekleştir. Benjamin Fraklin
Başarıya ulaşamayanların yüzde doksanı yenilgiye uğramamıştır. Sadece pes etmişlerdir. Paul J. Meyer
İnsan bir şeyi, çok ciddi olarak arzu etmeye görsün, hiçbir şeyi erişilmeyecek kadar yüksekte değildir. Hans C. Andersen [
ne güzel bence görürsün hatta daha azı bile olur ,regl ile şişliğinde iyice gider .....
yaaa bananeeeee bende istiyorummmmmmmmmmmmm
89.9 bende istiyorummmmmmmmmmmm:84::84::84::84::84:
Allahımm en kısa zamanda görüsünüzz inş. canlarımmm
cnm benim süpersinKizlar sonunda terazide 84'lu ve cok afilli bir sayi gorebildim.... Sonunda... Sabrin sonu selamet Semiranim....
kolay gelsin hayırlı olsun cnm benimmm :79::79::79:
saferan güle güle otur canım evinde
Saferancım hayırlı olsun eviniz..İyi günlerde ağız tadıyla oturun..
saferan taşınmışsın canım güle güle oturun inşallah yeni evnizde ...
kızlar hepinizze iyi dilekleriniz için teşekkür ederiiim...benim için ne kadar büyük bir değişim bilemezseiniz ..inş..yıllardır çektiğim sıkıntıların sonu güzel günlerin başlangıcı olur yeni evim....herşeyden önemlisi kızlarım da çok mutlu daha ne isterim ki..allah hepinize daha iylerini versin............Güle güle otur canım.Sağlık ve huzurla inşallah...
bu güzel günümde beni yalnız bırakmayan tüm dostlarıma sevgilerimle
6 yıl oldu canım
inşallah canım inşallahhhhhhhhhhhh