Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bugün menümü yazmayacağım çünkü bugün benim aşkımla evlilik yıldönümümüz ve ben neler olacağını kestiremiyorum :))))
Oyy oyyy çok uykum var
öyle yoğun ki bugun burası çok yoruldum
eve gidip uzasam biraz ama evde hiç yemeğim yok azcık taze fasulyem var o kadar
yemek yapıcak malzemede yok
markete yada pazar var bugun oraya gitmem lazım
canım ya yaşında daha küçükmüş bence azmet gerçekten yaş gençken vermek daha kolay emin ol, benim kaynanam zorlamaz ama ben onun yemeklerine dayanamam ,eli çok lezzetlidir maşallah, allahtan uzağız ya yakın olsak :)
ben o fotoları ekleyenlere baktım hepsini bitirdim ne azim maşallah, birinin yaşı diğerlerine göre ileriydi ama maşalah 3 ayda 35 kilo vermiş, hergün sabah akşam yürümüş bende bayramdan sonra yürüyeceğim sende başla ne dersin ? beraber gidelim kontrol ederiz birbirimizi .... düşün bak daha zamanın var :)
şimdiden kolay gelsin sana canım oruclu oruclu da insan pazarda markette gordugu seylerden casnı istiyor ya en azından kendim oyleyim bilinçsiz alısveriş yapıyorum ramazanda Oğlun nasıl oldu bu arada
valla hiç hailm de yok bakalım
bir iki bişey alıp çıkıcam inş.
Yada eşime derim o marketten alır
çay hazırlasam da olur aslında eşim kızartma istiyo
bana reva mı bu şimdi ahh ahh
emir bugun iyi çok şükür saol cnm senin sıpan nasıl naptınız kreş işini
canım sağol ,hemde nasıl etkileniyor psikolojim sabah 5 ten beri kavga dinliyorum bugün oruçlu olmasam gezmeğe giderdim...merhabalar ben geldimm nasılsınız fıstıklar ben de iyiyim kaçamak dolu bir ramazan bitecek sanırım umarım diyetisyenimin dediği gibi 90 larla samsuna geri dönerim kadın biliyormuş vallaa ole dedii semiran 90 lı kilolarla geri gel dedi de ben de yok ya ne 90 85 falan olurum da geri gelirim demiştim ama biliyorr bilyorrr gerçi kilo almadım ama vermedim de sabırlı kaçamaklı ilerliyorum regli de olmadım ağrıyıp duruyor anlamadım ne oluyor
cnm benim süpersin evet kırdın darısı başıma hem metabolizmam durmuş vaziyette hem de kaçamak yapıyorum her ne kadar ucundan kıyısından ama yine de var bişiler neyse yaz dönemi bana kilo kontrolunu öğretti diyorum 5 eylülde diyetiysen kontrolum var ya sanki ilk kez gidiyormuş gibi yapacağım verdiğim 20 kilo gibi vereceğim kalanını da yürüyüşle sporla destekli hedefime ulaşacağım kısmetse Allahın izniyle bakalımmm ama senin adına gerçekten sevindim Sabrın Sonu Selamet.........
MUTLUCUM canım resimlerini bekliyorum heyecanla süpersin hadi az kaldı bacım 60 kilolaraaaaa bizim elimizden ne kurtuldu ki kilolar gitmesin
İLBATUM canım evlilik yıldönümünz kutlu olsun Allahım hiç bozmasın mutluluğunuzu daim olsun inş
DERİN cnm dikkat et naza da kendine de bizim üsttekiler karı koca kavga ediyorda o bile rahatsız ediyor psikolojisi etkileniyor insanın
benım sıpada iyi Eşimi ikna edemedim malesef ilk basta bakarız falan demişti şimdi yazdıralımmı dedim kucuk kendini tam ifade edemez seneye gitsin birsey demem ama bu sene kalsın dedi bende tamam dedim bakalım kısmet bir sonrakı seneye kaldı
Kilo Verme Olumlaması
* Kilo verebilirim.
* Kilo veriyorum.
* Doğallıkla kilo veriyorum, gitgide inceliyorum.
* Kilo veriyorum ve bundan sonra hep ince olacağım.
* Her gün daha da inceliyorum.
* Her gün kilo veriyorum.
* Her zaman sağlıklı besleniyorum.
* Sonsuza dek ince kalacağım.
* İnce ve çok güzel olacağım.
* Kilo vermek için iradem ve güçlü arzum var.
* Başarı yakınımda.
* Ben hedef kiloma ulaşacağım çünkü bu çok kolay.
* Kilo vermek için motivasyonum var.
* Kilo vermek kolay.
* Kilo verme sürecinden keyif alıyorum.
* Metabolizmam hızlanıyor.
* Kalorileri çabucak yakıyorum.
* Beni zayıflatan bu sağlıklı gıdaları yemekten keyif alıyorum.
* Bol su içiyorum, bedenimi temizliyorum.
* İncelmek kolay.
* İnce bedenim çok güzel olacak.
* Kilo vermeyi seviyorum.
* İnce bedenimi seviyorum.
* Bedenime dikkat ediyorum, ona özen gösteriyorum.
* Spor yapmayı çok seviyorum.
* Severek spor yapıp her geçen gün daha da inceliyorum ve sıkılaşıyorum.
hayırlısı olsun cnm erkekler bizden daha pimpirik oluyolar nedense
kızzzlaaar merhaba
fena mide bulantılarıyla uğraşıyorum.ama şimdiden +1 kilo gördüm baskülde yani hastenede 82 küsür çıktı kilom ama 83 yazdılar kartıma.umarım herkes iyidir.devamlı uyuyorum.doğru düzgün giremiyorum.yemek hiç yiyemiyorum sabah ve öglen zorla yemeye çalışıyorum ama zorlanıyorum çok...
Yenacım beni listeye 8 ay kadar bi süreliğine izinli yazarmısın?daha doğru olur böylesi sanırım.ama yinede sizlerden uzak kalmak istemiyorum.arada sohbete girerm.
Bu arada cuma günü keseyi görmeye gidicez.dualarınızı eksik etmeyin
aynen oyle canım hele benım eşimi bir tanısan yok bir orneği daha dersin bebekken benı gunde hiç abartmaıyorum 15 20 sefer aradı bugun emdimi kac saat uyudu kakasını yapabildimi gazını cıkartınmı her aradıgında bu soruları sorardı şimdi cocuk buyudu hala daha ardıgında kahvaltısını yaptımı sabah ne yedi sut içtimi oğlen aradıgında uyumudu bugun kac saat uyudu birsey yedimi meyve yedimi biraz sokaga cıkar parkta oynasın ıstersen eger ben cıkardıgımı soylersen nasıl guzel oynadımı dustumu dikkat et dusmesin (bizimki cok fazla dusuyorda nedense) tamam diyorum no panik hersey kontrol altında merak etme olsun sen ondanda sakarsın aklım hepsizde kalıyor diyor Ahh ahhh pek bir ikinci cocuk hevesim vardı malesef vazgectim artık
Ne mutlu sana bu inadı kırdın ya gerisi gelir.Ortikim ve fadime, valla nerdeyse 3 haftadir 85'i kipirdatamadim... Simdi gercekten 70'lere merdiven dayadifimi hissediyorum artik!!!!!
Canım nice uzun sağlıklı yıllar dilerim.bu güzel günümde beni yalnız bırakmayan tüm dostlarıma sevgilerimle
6 yıl oldu canım
cnm bn zaten gıdıyodum bı arkadasla ama yan çizmeye basladı aslında yuruyus de denmez parka gdıyoduk orda aletlerı kullanıp spor yapıp eve gelıyoduk ama baya ıyı oluyodu bende evde bısıklete bınıyorum sımdı ama bırlıkte baslayalım tamam uzaktan uzaga yarısalım senle D mesela dun gece 2000 pedal cevırdım
kızlar dun aksam yedıklerımı yazıcaktım fakat bır turlu sayfaya gırıs yapamadım sabahta yazmayı unuttum sımdı yazayım barı. dun aksam yedıklerım bır gun onceden dolapta ekşili sulu köfte vardı 1 tabak yedım 1 dılım k ekmegı karpuz ve 2 yemek kasıgı pırınc pılavı yedım.. ılerleyen saatlerde acıktıgımı fark ettım ve kendıme yarım elma yarım seftalı bıraz sıyah bıraz yesıl üzümden olusan bı tabak hazırladım ve yedım.. LEAH duy sesımı bak yedım cnm D meyve yerken sen gelıyosun artık aklıma.. gecede 30 dk bısıklete bındım tam 2000 pedal cevırdım canlarım...
bu sabahta 1 kase cıkolatalı K yedım. yarım yaglı süt ile. 2 kucuk dılım helva. 1 cay bardagı sekersız cay.. öglen bısey yemedım henuz sadece 1 avuc üzüm yedım..